مشاهده نسخه کامل
: کمک 3650 من وقتی رم میزارم توش هنگ میکنه
من قتی رم میزارم تو گوشیم دیگه وارد هیچ برنامه وحتی منو نمیشه حتی لیست اسامی هم نمیاره میگه سیستم ارور از وقتی تو فایلهای منو یک گزینه به اسم handi رو فعال کردم اینجوری شد .فکر میکنید ویروسی شده کمکککککککک
Hamid110
19-10-2006, 11:13
سلام . .
دوست عزيز . . معلوم نيست ويروسي شده . يا نه . . اما اگه ميخواي درست بشه و اگه رم شما ايراد سخت افزاري نداشته باشه . . اونو توي يك رم ريدر بزار و فرمت كن . . ببين چي ميشه . . !
موفق باشي . .
سلام . .
دوست عزيز . . معلوم نيست ويروسي شده . يا نه . . اما اگه ميخواي درست بشه و اگه رم شما ايراد سخت افزاري نداشته باشه . . اونو توي يك رم ريدر بزار و فرمت كن . . ببين چي ميشه . . !
موفق باشي . .
رم ریدر من رمم رو نمیخونه ولی رمم در گوشی کار میکرد
Hamid110
19-10-2006, 11:23
اينو يادم رفت بگم . . :
حتما قبل از فرمت كردن رم . . اونو توي يك گوشي ديگه امتحان كن . .
eblis_tarsnak
19-10-2006, 14:44
اينو يادم رفت بگم . . :
حتما قبل از فرمت كردن رم . . اونو توي يك گوشي ديگه امتحان كن . .
اول رمتو فرمت کن بعدش یه چک بکن با ویروس کش
راستی3650 رم بالا نمیخونه هاااا
شاید هم مشکل از رمت باشه به نظر من هم بزار تو یه گوشیه دیگه
رمت rs هستش یا dvrs???
سبز باشید
اول رمتو فرمت کن بعدش یه چک بکن با ویروس کش
راستی3650 رم بالا نمیخونه هاااا
شاید هم مشکل از رمت باشه به نظر من هم بزار تو یه گوشیه دیگه
رمت rs هستش یا dvrs???
سبز باشید
اون مشکل حل شد رو رم پسوورد گذاشته بودم الان وقتی بخوام این مشکل نباشه باید موقع روشن شدن قلم رو نگه دارم ایراد از چیه اگه نگه ندارم وگوشی روشن بشه باز هم مثل قبل همون ارور رو میده
komi_001
21-10-2006, 19:54
salam
in jor ke man motaveje shodam go shi shoma ba gozashtane ram hang mikone
shoma aval rameto roye goshi dige test mikoni age toye goshiye dige ramet kar kard ramo mizari toye goshit va ono format mikoni age nashod goshito restartbe halate avaliye (set full factori) mikoni bayad bain kara moshkelet hal beshe
dar javabe dostemonam bayad begam 3250 taaaa 2 gig ram suport mikone kond mishe vali suport mikone
omid varam ke moshkelet bain tozihat kam hal beshe
komi_001
21-10-2006, 19:56
exu.....
3650 ta 1 gig ram suport mikone
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.