PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا ان70 مسيج تصويري نمي فرسته ؟

shahram76
19-10-2006, 00:03
سلام :biggrin:
من با ان70 نميتونم مسيج تصويري بفرستم :sad: كمك كنيد :blush:

Mehdi_Full
19-10-2006, 00:43
شهرام جان هيچ گوشي مسيج تصويري نميفرسته يعني هنوز سيستم مخابراتيش تو ايران راه نيفتاده
يه 50-60 سال صبر ميخواد !!!!

Hamid110
19-10-2006, 05:31
سلام . .

مهدي جان از كي تا حالا توي ايران نميشه مسيج تصويري فرستاد . . ؟ ميشه بابا . .

شهرام جان متاسفانه شركت نوكيا اين قابليت رو روي چند تا از گوشياش نذاشته . . 6630 هم همينطوره . .

اما در كل ميشه فرستاد . . يعني بايد يك گوشي ديگه به شما اين عكس مسيجي رو بفرسته و شما از اينباكس گوشيت اون رو فروارد كني . .

موفق باشي . .

Mehdi_Full
19-10-2006, 14:24
سلام . .
مهدي جان از كي تا حالا توي ايران نميشه مسيج تصويري فرستاد . . ؟ ميشه بابا . .
شهرام جان متاسفانه شركت نوكيا اين قابليت رو روي چند تا از گوشياش نذاشته . . 6630 هم همينطوره . .
اما در كل ميشه فرستاد . . يعني بايد يك گوشي ديگه به شما اين عكس مسيجي رو بفرسته و شما از اينباكس گوشيت اون رو فروارد كني . .
موفق باشي . .
حميد جان اينو خودم ميدونم كه ميشه با نوكيا عكسهاي مسيج رو كه فرمتش Ota هست و با سوني اريكسون هم با فرمت Wbmp فرستاد من فكر كردم كه منظور آقا شهرام از فرستادن مسيج تصويري يعني اينكه بشه همراه مسيج يه عكس مثلا با فرمت JPEG فرستاد كه اين مدلي نميشه فرستاد حالا اگه ميشه يه عكس با يه فرمت JPEG يا BMP فرستاد بگو تا استفاده كنيم :tongue: !!!
يا حق استاد ;)

shahram76
19-10-2006, 22:50
ممنون از راهنمايي هردويه شما

feryshad
19-10-2006, 23:03
در واقع عکس هایی که با گوشی ها میفرستیم به صورت Text فرستاده که به علت طولانی بودن هم تو 3 قسمت فرستاده میشن
وگرنه نمیشه با عکس هایی که ما میشناسیم رو با گوشی تو ایران فرستاد (البته یه راههایی داره که میشه عکس های خیلی کوچیک رو با اس ام اس فرستاد که هر عکس 30 تا اس ام اس میشه)