مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دانلود از Rapidshare
shasha_ara2001
17-10-2006, 16:25
سلام دوستان
من یه اتصال 256 Adsl دارم.وقتی از سایت رپیدشر دانلود میکنم شروع به دانلود میشه ولی امکان نداره وسط کار قطع نشه. حتما میدونید که وقتی با اکانت رایگان ار رپیدشیر دانلود میکنیم در صورت قطع و یا وقفه بقیه فایل رو نمیده.
دوستانی که کار کردند لطفا راهنمایی کنید. چرا همیشه وسط کار قطع میشه؟
irancity
18-10-2006, 09:26
من که همیشه از راپید دانلود می کنم امکان قطع شدن اصلا وجود نداره مگه این که اینترنت قطع بشه و گر نه دانلود خود به خود قطع نمی شه.البته یه بار داشتم یه فایل از راپید با اینترنت دانلود منیجر دانلود می کردم که یهو سیستم ریست شد بعد که اومدم بالا رو فایل کلیک راست کردم و رو گزینه ادامه دادن دانلود کلیک کردم فک می کردم الان ارور می ده ولی ارور نداد بله دانلود رو ادامه داد.البته فقط همون یه بار اینجوری شد دیگه همچین اتفاقی نیفتاده
shasha_ara2001
19-10-2006, 11:42
نمیدونم ......شرایط فرق میکنه؟ کسی تا حالا مشکل منو داشته؟
لطفا راهنمایی کنید.
وقتي از free دانلود ميكني امكان داره يش بياد مخصوصا براي فايلهاي با حجم بالا.
بهترين راه : خريد اكانت پرميوم رايد شير
matrix1000
20-10-2006, 00:12
سلام
شما تا حالا ،لحظه قطع تماس رو دیدید ، منظورم درست همون لحظه است ، نه بعد که متوجه شدید.
یعنی باید حالتهای دیگه رو هم در نظر بگیرید ، بعد از گذشت چند دقیقه ، از خود سیستم و توسط ویندوز DC میشوید؟
یا بعضی برنامه ها ( بخصوص مدیریتی ها و کنترلی ها ) بعد از گذشت چند دقیقه شما رو DC میکنند؟
یا اشکال خاصی در تنظیمات مرورگر یا سیستم شما نیست؟
یا شرکتی که از اون Adsl گرفتید ، مشکل ( برای قطع کردن شما !!!) نداره.
موفق باشید
.
shasha_ara2001
20-10-2006, 10:48
آره .navidia درست میگه ولی در حالت کلی. آخه من میخوام خرج اضافی نداشته باشم.
من دانلود رو هم با نرمافزار دانلود .....هم بدون نرم افزار وحتی با چند سیستم دیگه هم امتحان کردم
و از لحظه ای که قطع میشه دریافت فایل متوقف میشه .میتونه از آی پی باشه؟
اخه آی پی من ولید نیست و nat شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.