مشاهده نسخه کامل
: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون
بابا مهدي جون چندتا پست بالاتر كه گفتم
يه گوشي آشغال گير مياري(قديمي -كه تو هر خونه اي مثل خونه ما دو تا هست) آي ميش درمياري و رو گوشي رجيستر نشده
فلش ميكني و تمام
ضمنا طبق گفته دوستمون احتياجي به منهدم كردن گوشي هم نيست چرا؟
يه كمي از مخت كمك بگير ميفهمي
mostafa_khan
12-12-2006, 11:02
خوب همین طوری که گفتید می خواد بشه....مخابرات قراره هر جند ماه یه بار سیستمشو ریست کنه...و اونطور که اعلام کردن قبل اینکه گوشی های قاچاق و قطع کنن یه پیام براشون می فرسته...حالا سوالم اینه یعنی اگه مال یه گوشه دیگه رو برداریم و اون و منهدم کنیم...بازم توی ریست های مخابرات حذف می شه؟
beelgeyts
12-12-2006, 22:01
سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.
Mehdi_Full
13-12-2006, 10:04
سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.
بله اگه هر سه شماره با هم یکی باشه یعنی اینکه تو مخابرات ثبت شده اما اگه شماره سریال داخل گوشی با اون دوتای دیگه نخونه یعنی اینکه قاچاقی اومده که ثبت نشده و شماره یه گوشی ثبت شده دیگه رو روش گذاشتن که داره الآن کار میکنه پس نتیجه میگیریم که اگه شماره ها فرق کنه معلوم میشه که چون مشکل ثبت رو داره مجبور میشن برای کار کردن گوشی تو شبکه یه شماره سریال سوری از یه گوشی دیگه بزارن که تو اینصورت شماره ها با هم نمیخونه و میشه فهمید گوشی دستی رجیستر شده
امیدوارم که متوجه شده باشی;)
سلام
اقا من یه گوشی خریدم که رجیستر شده قانونی نیست , یعنی شماره سریالهاش با هم نمی خونه . اما الان داره کار میکنه .
به نظر شما در اینده مشکل پیدا میکنه . تو رو خدا جواب منو بدین تا حسابی ضرر نکردم .
ممنون .
مهدی 2007
14-12-2006, 18:30
بله اگه هر سه شماره با هم یکی باشه یعنی اینکه تو مخابرات ثبت شده اما اگه شماره سریال داخل گوشی با اون دوتای دیگه نخونه یعنی اینکه قاچاقی اومده که ثبت نشده و شماره یه گوشی ثبت شده دیگه رو روش گذاشتن که داره الآن کار میکنه پس نتیجه میگیریم که اگه شماره ها فرق کنه معلوم میشه که چون مشکل ثبت رو داره مجبور میشن برای کار کردن گوشی تو شبکه یه شماره سریال سوری از یه گوشی دیگه بزارن که تو اینصورت شماره ها با هم نمیخونه و میشه فهمید گوشی دستی رجیستر شده
امیدوارم که متوجه شده باشی;)
آقا مهدی فکر کنم شما منظور ایشون رو نفهمیدی ، ایشون می گه ممکنه مثلا بیان شماره سریال گوشی رو مثلا عوض کنند بعد بیان شماره برچسب زیر باطری و روی جعبه رو با اون شماره سریال تقلبی یکی کنند بعد کی میفهمه به نظر من این کار هم ممکنه چون تو ایران که هر کاری که به عقل جن نمی رسه ممکنه البته فکر نکنم این کار خیلی سخت باشه
mostafa_khan
16-12-2006, 14:43
سلام دوستان
متاسفانه بنده با نظر بعضي از دوستان موافق نيستم....اقاي رييسي که يه جواب عجيب به سوالم دادن!!!چون نميخوام الکي فضاي پيج رو بگيرم فقط مي گم شماره ي پست 245
يعني که چي که اگه الان کار مي کنه پس يعني ديگه مشکلي در اينده هم نداره؟!!!
خوب اره کار مي کنه...اما با يه سريال تقلبي
اصلا خودم با کمال نا اميدي به اينده نگاه مي کنم
روزي که با يه ريست اين سريال غير قابل استفاده مي شه براي من
اما دسته ي دوم...دوستاني هستن مثل دانيال که نظريشون جالبه ميشه 20% بهش اميد وار بود نه بيشتر
اين دسته از دوستان مي گن...خوب براي اينکه تو ريست مخابرات مشکلي پيش نياد مي ياييم يه گوشي سريالشو بر مي داريم و بعدشم اون گوشيه در پيتمون رو منهدم مي کنيم يا ديگه ازش استفاده نمي کنيم
حالا سوال من اينه..وقتي يه سايت مي تونه به راحتي فقط با دادن سريال بهش مدل و نوع گوشيتو بفهمه...مخابرات با اون عظمت نمي تونه؟
يه سايت هست که من امتحان کردم...سريال جعبمو که طبيعتا بهش که دادم گفت:سوني اريکسون مدل دبليو 810 اما وقتي سريال داخل گوشي رو دادم گفت:سوني اريکسون کا 750
يعني سريالي که فعلا اجازه داده تا من تو سيستم باشم ماله يه کا 750 هست
حالا سوالم اينجاست.....اره با اون کاري که شما گفتيد ديگه سريال تو مخابرات تکراري نمي يوفته تا حذف شه
از کجا مي دونيد معيار حذف.تکراري بودن سرياله؟؟؟
ايا مخابرات نمي تونه به راحتيه اب خودن سيستمشو جوري تنظيم کنه که با يه چکاپ کردن بفهمه 2 سريال هر گوشي با هم يکي هست يا نه(عين اين سايتي که گفتم)
و در چکاپ حالتي که يکي نباشه مهر تاييدي بر تقلبي بودن اون سريال و اونو حذف مي کنن
ايا اين امکان نداره؟
نمي خوام نا اميد کنم کسي رو اما من خودم اين 300000 تومانو از الان دود شده مي بينم
و البته اميدوار به انکه راه پيش نهادي جواب بده...اگه بشه که عاليه ..خود من که يه سريال از يه گوشيه قديميم دارم...
mostafa_khan
19-12-2006, 01:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ادرس سایتی که شما خواستی دانیال خان
من یه سوالی برام پیش اومده...مگه این گوشیا قاچاق نیستند و غیر قانونی! پس چطور گارانتی شون می کنند؟ آخه کجای دنیا میان جنس قاچاق رو گارانتی می کنن!
mostafa_khan
22-12-2006, 11:42
نه دیگه.....کی همچین حرفی زده؟درسته این گارانتیا مفت نمی ارزه اما یه جورایی تضمینه...تضمینه اینکه جنس قاچاق نیست...اشتباه فهمیدی...کمی فکر کنی متوجه اشتباهت می شی
mostafa_khan
22-12-2006, 11:45
راستی چرا کسی نیست جواب سوال منو بده...پست 257..... همه سکوت کردن!!!راستی رفتید تو سایت نتیجشو بگید.....مثلا واسه سونی اریکسون 810 اکثرا سریالشونو از نو کیا گرفتن
Farbod_h
22-12-2006, 12:14
من یه سوالی برام پیش اومده...مگه این گوشیا قاچاق نیستند و غیر قانونی! پس چطور گارانتی شون می کنند؟ آخه کجای دنیا میان جنس قاچاق رو گارانتی می کنن!
ایجا ایران است .....
پسر خوب اصلن بعضی از گارانتی ها مخصوص همین گوشیای قاچاقه
مثل پارس پویش
barton2500
25-12-2006, 09:28
با سلام به برو بکس
آقا مشکل گوشی ما حل شد بالاخره.
من همون روز که گوشی رو گرفتم یه راست رفتم مخابرات و شماره پشت گوشی رو تو فرم نوشتم تحویلشون دادم.
(قبل از 20)
دیشب رفتم علاالدین 4 هزار دادم طرف, گوشی رو فلش کرد. در نتیجه خوشبختانه گوشی برگشت به سریال اصلیش.
یکی دیگه از دوستان هم فک کنم همین کارو کرده بود. اون موقع هر چی گفتیم سریال گوشیتونو بدین مخابرات تا دیر نشده, کسی گوش نکرد.
من به یارو گفتم آخرین ورژن نرم افزاری رو روش بریزه اما انگار ورژنش قدیمیه. در ظاهر که هیچ تفاوتی ندارن.
این گوشی رو اصفهان 310 تومن گرقته بودم. (810 سفید رنگ, مموری آبی, کابل aux, قاب کریستال, ساخت مالزی)
arste2200
25-12-2006, 13:18
با سلام به برو بکس
آقا مشکل گوشی ما حل شد بالاخره.
من همون روز که گوشی رو گرفتم یه راست رفتم مخابرات و شماره پشت گوشی رو تو فرم نوشتم تحویلشون دادم.
(قبل از 20)
دیشب رفتم علاالدین 4 هزار دادم طرف, گوشی رو فلش کرد. در نتیجه خوشبختانه گوشی برگشت به سریال اصلیش.
یکی دیگه از دوستان هم فک کنم همین کارو کرده بود. اون موقع هر چی گفتیم سریال گوشیتونو بدین مخابرات تا دیر نشده, کسی گوش نکرد.
من به یارو گفتم آخرین ورژن نرم افزاری رو روش بریزه اما انگار ورژنش قدیمیه. در ظاهر که هیچ تفاوتی ندارن.
این گوشی رو اصفهان 310 تومن گرقته بودم. (810 سفید رنگ, مموری آبی, کابل aux, قاب کریستال, ساخت مالزی)
آقا تبریک
ما هم 3 تومان دادیم برگشت به شماره اصلیش. نرم افزارش رو هم ارتقا ندادیم
اگر چه رجیستر شد اما هنوز هم می ترسیم با Seus آپدیتش کنیم.
barton2500
26-12-2006, 10:15
من فرصت پیدا کنم آپدیتش می کنم چون الان ورژنش Ck003 هستش. (قبلا Rd005 بود)
فقط کامپیوتر ندارم. دنبال یه کافی نت خوبم که سرعتش بالا باشه.
شما اگه تونستی آپدیت کن ونتیجه رو به ما هم بگو. فک نکنم مشکلی دیگه پیش بیاد . چون با این سریال فقط یه گوشی تو دنیا هستش .
mostafa_khan
26-12-2006, 14:59
arste2200???
اینی که گفتی با 3 تومن......مال قبل مهلته؟یا تازگی این کار و کردی؟!!!
arste2200
26-12-2006, 21:25
arste2200???
اینی که گفتی با 3 تومن......مال قبل مهلته؟یا تازگی این کار و کردی؟!!!
20 آذر ماه ،علائدین
n_yaghmaei
16-01-2007, 01:17
من يک سوال داشتم
گوشي موبايل من k750i هست اما وقتي داخل سايت زير شماره imei رو مي زنم مي نويسه w800i و شماره سريال گوشي با شماره سريال جعبه فرق مي کند و فرقش در اين است که شماره سريال داخل گوشي عدد 12 را در کنار شماره سريال جعبه قرار داده اند جالب اينجاست زماني که شماره سريال روي گوشي را مي زنم نيز مدل گوشي را w800i تشخيص مي دهد و شماره اي که در قسمت Full IMEI Presentation نوشته شده در هر دو حالت يکي است مي خواستم ببينم گوشي من رجيستر دستي است يا رجيستر قانوني ؟
آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
azaditafakor
16-01-2007, 22:07
سلام من یه ماهه یه سونی اریکسون دبلیو 800 گرفتم و خوب داره کار میکنه تنها مشکل اینکه شماره ای که تو گوشی میارم با اونی که رو جعبه نوشته یه خط فاصله و یه رقم اضافه تر تو گوشیه در صورتیه که پشت گوشی زیر باتری و روی جعبه با هم میخونن و در ضمن دو سال گارانتی داره این قضیش چیه ریجستریه ؟
از کار می افته ؟ ممنون و متشکر :blush:
Farbod_h
16-01-2007, 22:19
سلام من یه ماهه یه سونی اریکسون دبلیو 800 گرفتم و خوب داره کار میکنه تنها مشکل اینکه شماره ای که تو گوشی میارم با اونی که رو جعبه نوشته یه خط فاصله و یه رقم اضافه تر تو گوشیه در صورتیه که پشت گوشی زیر باتری و روی جعبه با هم میخونن و در ضمن دو سال گارانتی داره این قضیش چیه ریجستریه ؟
از کار می افته ؟ ممنون و متشکر :blush:
گوشی شما مشکلی نداره و رجیستر شدش ! فقط اون اعداد اضافی مربوط به فریمور میشن
azaditafakor
16-01-2007, 22:31
ممنون از پاسختون تشکر
mostafa_khan
17-01-2007, 10:45
جواب پست 269 n_yaghmaei
ببینید خیلی واضح نگفتین ..پس کلی یه بار دیگه می گم
اگه 15 رقم با 15 رقم می خونه رجیستر قانونی هستش..2 رقم اخر مهم نیست
اگه که سایت می زنه 800 و شما 750 داری خوب یعنی دستی رجیستر شده دیگه...حالا اگه سریال گوشی و روی جعبه رو اینجا بنویسی بیشتر می شه بهت کمک کرد...یا بهتر توضیح بده
اخه الان حرفات با چیزایی که من میدونم تناقض داره...از طرفی می گی 15 رقم ها با هم می خونه از طرفی می گی سایت اونو با مدل خودش نمی شناسه
پس فقط 15 رقم اول مهمه...اون 2 رقم اخر که تعداد اعداد و به 17 می رسونه اهمتی نداره
rasool222
17-01-2007, 12:00
سلام
از كجا ميشه ي گوشي رجيستر پيدا كرد كه زياد تفاوت قيمت نداشته باشه(با قاچاقيش)
آيا گارانتي هاي متفرقه گوشي هاشون رجيستره؟
mostafa_khan
26-01-2007, 10:15
نه...اونجور که دوستان میگن گارانتی ضمانتی برای رجیستری بودنش نیست
r_B_1980
01-02-2007, 20:03
من يک سوال داشتم
گوشي موبايل من k750i هست اما وقتي داخل سايت زير شماره imei رو مي زنم مي نويسه w800i و شماره سريال گوشي با شماره سريال جعبه فرق مي کند و فرقش در اين است که شماره سريال داخل گوشي عدد 12 را در کنار شماره سريال جعبه قرار داده اند جالب اينجاست زماني که شماره سريال روي گوشي را مي زنم نيز مدل گوشي را w800i تشخيص مي دهد و شماره اي که در قسمت Full IMEI Presentation نوشته شده در هر دو حالت يکي است مي خواستم ببينم گوشي من رجيستر دستي است يا رجيستر قانوني ؟
آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مال من هم همینطوره .(750)
یعنی هر سه تا شمارش تا 15 رقم با هم میخونه و هر سه تا یکیه ولی توی سایت مدلش رو w 800 نشون میده .
ضمن اینکه من یک بار فلش کردم و شماره هاش عوض شد اما فعال بود . بعد دادم دوباره شماره ها رو برگردوند .
ممکنه جایی حتی برچسبها رو هم عوض کرده باشند؟
mostafa_khan
02-02-2007, 21:46
من شخصا هزار بار گفتم چه گوشیی رجیستر اصلی هست..اما یه چیز جدید شنیدم فکر کنم به دردتون بخوره...انگاری تازگی ها گوشی های رجیستر دستی رو برچسباشو جوری درست می کنن(روی جعبه و پشت باطری رو)که سه تا شماره یکی به نظر برسه...حالا سوال شاید کنید پس موقعه ی خرید چه کنیم؟باید 24 ساعت به عنوان تست از فروشنده بگیردید و ببرید پیش یه متخصص و یا ببرید یه جایی مثل مخابرات
فکر کنم این صحبتها جواب پست قبلی هم به نوعی باشه:rolleye:
سلام
مهدی جان (Mehdi_Max)کجایی عزیز . مگه این تاپیک ماله شما نیست پس چرا یه مدتی نیستی ؟؟؟؟؟
من واقعا دوست دارم بدونم چرا مدیرهای این انجمن این تاپیک به این مهمی که بحث روز گوشیهای
اریکسون هست رو اینطور باهاش برخورد میکنن و اهمیتش رو پایین میارن تا مهدی دیگه مثل قبل
سر نزنه و جوابه این همه سوالات رو علا رقم میل باطنیش نده!!!!!!!!!!!
Mehdi_Maxامیدوارم سریعتر مشکلت حل بشه و برگردی که خوم ازت کلی سوال دارم.
با تشکر از همه دوستان فعال این تاپیک.
mohammad_1000
04-02-2007, 22:07
من يک سوال داشتم
سلام
مال من هم همینطوره .(750)
یعنی هر سه تا شمارش تا 15 رقم با هم میخونه و هر سه تا یکیه ولی توی سایت مدلش رو w 800 نشون میده .
ضمن اینکه من یک بار فلش کردم و شماره هاش عوض شد اما فعال بود . بعد دادم دوباره شماره ها رو برگردوند .
ممکنه جایی حتی برچسبها رو هم عوض کرده باشند؟
سلام دوست عزیز به این دلیله که برد اوراق شده اون گوشی که یعنی همون w810i هستشو سریالشو برمیدارن وتوسط باکس قسمت چنج آیمیای با k750 شما عوض میکنن که اکسرا" الان سونی اریکسون ها هیچکودمش با جعبش یا بردش نمیخونه حالا جعبش شاید ولی بردش اصلا"
موفق باشید
من یک گوشی K750i دارم و یک گوشیW550i دارم
زیر باتری و روی جعبه گوشیه K750i نوشته 35378501-646147-6 وبا وارد کردن اون کد تو گوشیم میزنه 646147-2-12
همچنین برای W550i میزنه رو جعبه و زیر باتری 35744400-686857-3 و تو گوشی میزنه 686857-7-05 آیا این گوشی ها رجیستر شده است یا نه
Mehdi_Full
05-02-2007, 22:02
سلام
مهدی جان (Mehdi_Max)کجایی عزیز . مگه این تاپیک ماله شما نیست پس چرا یه مدتی نیستی ؟؟؟؟؟
من واقعا دوست دارم بدونم چرا مدیرهای این انجمن این تاپیک به این مهمی که بحث روز گوشیهای
اریکسون هست رو اینطور باهاش برخورد میکنن و اهمیتش رو پایین میارن تا مهدی دیگه مثل قبل
سر نزنه و جوابه این همه سوالات رو علا رقم میل باطنیش نده!!!!!!!!!!!
با تشکر از همه دوستان فعال این تاپیک.
سلام عزیزم خوبی ؟
دوست ندارم زیاد بحث کنم
خلاصه ما در خدمتیم سوالی داری بفرما
Mehdi_Full
06-02-2007, 22:14
لطفا جواب من رو بدید
عزیزم سریال رو از چپ به راست بنویس مثل خود گوشی
اینطوری نمیشه
masoud khan
26-02-2007, 04:43
عالی بود دست همگی درد نکنه کل این 29 صفحه رو کامل خوندم
بازم مرسی خیلی به اطلاعاتم اضافه شد
jojopc126
16-03-2007, 01:59
سلام مي خواستم ببينم براي k310i راهي وجود دارد ممنون
masoud khan
16-03-2007, 06:35
سلام مي خواستم ببينم براي k310i راهي وجود دارد ممنون
اره دوست من هست همون کد رو وارد کن جواب میده یا توی یه صفحه که یادم نیست کجا بود یه لینک هست اونجا عدد پشت وشی رو وارد کن بهت کلی اطلاعات میده
گوشي سوني اريكسون مدل z550 قبلا كار ميكرده و مشكل inactive sim كه مربوط به ريجستري كوشي است را نداشته حالا مي خوام در اين باره راه حلي پيش پام بگذاريد و طريقه ريجستري كردن رو به من ياد بديد
parvazen
25-05-2007, 17:12
سلام
بچه ها کسی جايی رو برای رجيستر غير قانونی سراغ داره؟
من يه N73 آوردم واسه خودم بدون اطلاع از اين قضيه الان دارم از غصه دق ميکنم :41: :19:
mostafa_khan
26-05-2007, 09:11
سلام
بچه ها کسی جايی رو برای رجيستر غير قانونی سراغ داره؟
من يه N73 آوردم واسه خودم بدون اطلاع از اين قضيه الان دارم از غصه دق ميکنم :41: :19:
غصه نداره...الان بيشتر موبايلي ها سريال چنج مي كنن واست...به همين راحتي
parvazen
27-05-2007, 00:20
غصه نداره...الان بيشتر موبايلي ها سريال چنج مي كنن واست...به همين راحتي
سر زدم ولی همه يه استغفرالّله ميگفتن و خلاصه....:13:
Optimus Prime
27-05-2007, 01:04
اره دوست من هست همون کد رو وارد کن جواب میده یا توی یه صفحه که یادم نیست کجا بود یه لینک هست اونجا عدد پشت وشی رو وارد کن بهت کلی اطلاعات میده
لینکش این بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره سریالتو بزن همه مشخصات گوشیتو نشون می ده.
aghamostaf
19-02-2009, 19:32
سلام به همه دوستان، چه تاپیک پرباری، من این سوال رو 1000 جا مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم حالا یه بارم اینجا مطرح میکنم ببینم فرجی میشه یا نه. گوشی من p1 هست. مشکل اساسی من باهاش اینه که فقط توی محدوده مخابراتی شهر اصفهان با کد 0311 آنتن میده و هر جا کدش غیر از این باشه اصلا آنتن نمیده یا موقع برقراری تماس هنگ میکنه و وصل نمیشه. حتی داخل خمینی شهر که چسبیده به اصفهان هم هست چون کدش فرق داره آنتن نمیده، جالب اینجاست که اگه آنتن نمیده اینترنتش کار میکنه!!! حتی بعضی وقتا آنتنش فوله فوله و شبکه مخابرات رو هم میشناسه اما اگه کسی بهم زنگ بزنه نمیتونم جواب بدم چون اگه دکمه پاسخ رو بزنم گوشیم هنگ میکنه!!! خودم هم که اصلا نمیتونم به کسی زنگ بزنم. گفتم فقط توی شهر اصفهان آنتن میده و مشکلی نداره، حالا این اشکال مربوط به رجیستری میشه یا اشکال از خود گوشیه؟ ممکنه با آپدیت درست بشه؟ خداوکیلی یه نفر یه جواب درست و حسابی به من بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.