PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست اطلاعات درباره نوکیا N73

M.etallic.A
16-10-2006, 00:33
من قصد خرید این گوشی رو دارم . در مورد امکاناتش اطلاعات کاملی دارم ولی خوب تجربه استفاده از اونو ندارم . از دوستانی که این گوشی رو دارن خواهش میکنم در مورد معایب و مزایاش توضیح بدن و هم چنین در مورد آخرین قیمتش...

درسته که میگن کاور دوربینش خوب نیست و کار کردن با صفحه کلیدش سخته ؟

کارت حافظه همراش نداره و جوی استیکش خوب نیست ؟

Farbod_h
16-10-2006, 01:06
علیکم بل شاپ.آی آر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farbod_h
16-10-2006, 01:25
هر کاری کردم ویرایش نشد آدرسه درست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشتباهی ان 93 رو آدرس دادم!!!

M.etallic.A
16-10-2006, 13:28
عزيز من گفتم اطلاعات كاملي ازش دارم . فقط خواستم اونهايي كه عملا باهاش كار كردن راهنماييم كنن . بازم ممنون لطف كردي.

redprado
17-10-2006, 10:40
با سلام من ان 73 دارم ازش هم راضیم از لحاظ صدا و کیفیت دوربین عالیه البته همون طوری که گفتی رم با خودش نداره من خودم رفتم یک رم یک گیگ خریدم کاور دوربینش هم بد نیشت فقط یه لقی خیلی کمی داره یک ایرادی که من توش دیدم اینکه نمی تونی فایلهای توی گالریش رو پوشه بندی کنی و همه توی گالری هست و وقتی فایلها زیاد میشه پیدا کردن یک فایل سخت میشه اشکال دیگش اینه که صدای شاتر دوربینش به هیچ وجه قطع نمیشه و دیگه اینکه وقت عکس گرفتن حتی اگر فلاشش رو خاموش کنی باز هم فلاش میزنه اما در کل می ارزه چیز توپیه گرافیک صفحش همه رو یه جا می خره تیپشم که واقعا عالیه فعلا همینا یادم اومد

M.etallic.A
17-10-2006, 11:09
ممنون . يه سوال ديگه جوي استيكش چطوره ؟ همون دكمه اي كه باهاش منوها رو بالا پايين ميكني.

واقعا نميشه گالريش رو پوشه بندي كرد ؟ از يه گوشي سيمبين بعيده ... ايراد دومش هم واسه من خيلي اساسيه آخه من بعضي وقتها عكسهاي مخفيانه ميگيرم اونجوري تابلو ميشم .

soheil_julio
31-10-2006, 20:38
من خودم n73 دارم بايد بگم اين گوشي تو اين 1 ماهي كه دارم فقط 1 بار هنگ كرد(مموري 1 گيگ minisd) اونم وقتي كه 2 ساعت پشت سر هم باهاش بازي كردم
در ضمن كيفيت عكساش بسيار بالاس وصداي استريو خيلي جالبي داره البته اين كيفيت اينقدر بالاس كه ميتونه عيب محسوب شه چون وقتي گوشيتون زنگ ميخوره صدا از همه جاي اطاق بلند ميشه و يه لحظه نمي فهمي گوشيت كجاس
مزيت هاي ديگه گوشي ساپورت كردن فايل هاي swf يا همون فلش pc باشه
من موندم اون دوستمون كه گفته بود فلش وصداي شاتر قطع نميشه از كجا اينارو ميگفت
صداي شاتر ش هم اگه warning tones رو off كني قطع ميشه
و فلش هم تو تنظيماتش ميشه قطعش كرد بايد فلشو از حالت auto به حالت off درش بياري
جوي استيكشم خيلي نرمه فقط يكم كوچيكه بره اونايي كه انگشت بزرگ دارن يه ذره درد سر سازه
مزيت هاي ديگه گوشي ساپورت كردن فايل هاي swf يا همون فلش pc باشه و
زيبايي منحصر به فرد
صفحه نمايش بزرك
زد خش بودن قاب پشتي
پشتيباني از سيستم 3g كه البته تو ايران كاربرد نداره
عمر باطري بسيار زياد
خوش دست بودن گوشي
و مزيت عالي ديگش سيستم عامل سيمبيان 9.1 كه تو خود سيمبيان نوشته كه بازي هاي 3بعدي جديد فقط قابل اجرا روي اين نوع گوشيهاس چون os 9.1 داراي برنامه اي شبيه direct x كامپيوتر هست
و ........
ولي فقط يه عيب داره اونم پايين بودن سرعت شات هست كه اونم براي كيفيت بالاش ميشه بخشيد
و آخر كلامم مي خوام بگم كسي از اونايي كه دوستاشون n73 دارن نظر نمي خواد خواهشا اونايي كه خودشون اين گوشي دارن نظر بدن

soheil_julio
31-10-2006, 20:44
من خودم n73 دارم بايد بگم اين گوشي تو اين 1 ماهي كه دارم فقط 1 بار هنگ كرد(مموري 1 گيگ minisd) اونم وقتي كه 2 ساعت پشت سر هم باهاش بازي كردم
در ضمن كيفيت عكساش بسيار بالاس وصداي استريو خيلي جالبي داره البته اين كيفيت اينقدر بالاس كه ميتونه عيب محسوب شه چون وقتي گوشيتون زنگ ميخوره صدا از همه جاي اطاق بلند ميشه و يه لحظه نمي فهمي گوشيت كجاس
جوي استيكشم خيلي نرمه فقط يكم كوچيكه بره اونايي كه انگشت بزرگ دارن يه ذره درد سر سازه
زيبايي منحصر به فرد
صفحه نمايش بزرك
زد خش بودن قاب پشتي
عمر باطري بسيار زياد
خوش دست بودن گوشي
و مزيت عالي ديگش سيستم عامل سيمبيان 9.1 كه تو خود سيمبيان نوشته كه بازي هاي 3بعدي جديد فقط قابل اجرا روي اين نوع گوشيهاس چون os 9.1 داراي برنامه اي شبيه direct x كامپيوتر هست
و ........
ولي فقط يه عيب داره اونم پايين بودن سرعت شات هست كه اونم براي كيفيت بالاش ميشه بخشيد
و آخر كلامم مي خوام بگم كسي از اونايي كه دوستاشون n73 دارن نظر نمي خواد خواهشا اونايي كه خودشون اين گوشي دارن نظر بدن

M.etallic.A
31-10-2006, 21:08
مرسي از اطلاعاتت . بعد قيمتشم اگه داري بگو ؟

metal_militia
31-10-2006, 22:42
580 تومن

خداییش گوشی خوبیه و فقط 2تا عیب ریز داره که اون هم مهم نیست

soheil_julio
01-11-2006, 08:23
خواهش ميكنم
من 1 ماه پيش 600 گرفتم البته 570 پوله گوشي بود(بدون گارانتي) 30 تومن براي وارانتي گرفت يعني خود مغاره تا يه سال گارانتي تعويض كرد
به نظرم خيلي بيشتر ارزش داره
راستي يادم رفت بگم گالريشو نميتوني پوشه بندي كني ولي با برنامه هايي مثل فايل من 100% اين كار شدنيه

soheil_julio
01-11-2006, 14:51
آره باز ميكنه

M.etallic.A
03-11-2006, 19:53
نوكيا ان 73 فايلهاي pdf رو هم باز ميكنه ؟

sajji
05-11-2006, 11:39
با سلام
كيفيت و بلندي صداي آن در مقايسه با 3250 چطوره ؟

fery joon
24-11-2006, 18:56
زيبايي منحصر به فرد
صفحه نمايش بزرك
زد خش بودن قاب پشتي
عمر باطري بسيار زياد
خوش دست بودن گوشي
و ........

كاملا تاييد ميشه چون خودمم ان73 دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
24-11-2006, 18:58
متاليكا عزيزم شك نكن برو بخرش :happy: من بدون گارانتي گرفتم 560 تومن :rolleye: گوشيه توپيه حرف نداره :rolleye:

Wink
26-11-2006, 20:03
در مورد n70توضيح ميخوام چه ايراداتي داره؟

Wink
26-11-2006, 20:04
در مورد n70 توضيح ميخوام چه ايراداتي داره؟