PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [معرفی و آموزش] برنامه های مولتی مدیا برای تماشای فيلم

صفحه ها : 1 [2]

saeed-constantine
20-03-2010, 11:48
ويندوز ويستا ريختم روي کامپيوتر و بعد از نصب km هر فايلي را که باهاش اجرا مي کنم وقتي برنامه را مي بندم اين ارور مي ياد روي صفحه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط هم با زدن کنسل مي ره...کسي نمي دونه اين مشکل را چطور مي تونم حل کنم؟
ممنون.

km کلا از این مشکل ها زیاد داره
برنامه خوبیه ولی مشکلاتش و شلوغیش هم کم نیست
من برگشتم به همون جت آدیو به علاوه klite 5.8.0

kkkaktoos
20-03-2010, 14:39
دوستان من با نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack یک فایل rmvb رو باز میکنم ولی وقتی می خوام زیر نویس بزارم پیغام خطا میده باید چی کار کنم ؟
در ضمن با km player هم باز نمیکنه
این هم پیغامش

piishii
20-03-2010, 19:13
دوستان من با نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack یک فایل rmvb رو باز میکنم ولی وقتی می خوام زیر نویس بزارم پیغام خطا میده باید چی کار کنم ؟
این هم پیغامش
سلام
برای باز کردن این فایل ها اول Real Player رو نصب کنید بعد با Km Player میتونید فیلم رو مشاهده کنید
زیرنویس هم میتونید با Km Player روی فیلم بود کنید ( این دومی رو هنوز تست نکردم خودم )

zed2
20-03-2010, 22:38
این هم پیغامش

مدیا پلیر کلاسیک برای پخش ساب جدا از چند حالت مختلف استفاده می کنه ولی در حالت عادی بعضی مواقع گزینه هارو فعال نمی کنه.
باید بری بخش option>playback>output و انجا روی یکی از دایرک ایکسها یا haali renderer برای پخش ساب انتخاب و تایید کن و بعد ساب رو می تونی اضافه کنی:46:

kkkaktoos
21-03-2010, 17:30
مدیا پلیر کلاسیک برای پخش ساب جدا از چند حالت مختلف استفاده می کنه ولی در حالت عادی بعضی مواقع گزینه هارو فعال نمی کنه.
باید بری بخش option>playback>output و انجا روی یکی از دایرک ایکسها یا haali renderer برای پخش ساب انتخاب و تایید کن و بعد ساب رو می تونی اضافه کنی:46:
دوست عزیز تشکر
ولی این کارو کردم نشده

join me
07-04-2010, 15:39
ويندوز ويستا ريختم روي کامپيوتر و بعد از نصب km هر فايلي را که باهاش اجرا مي کنم وقتي برنامه را مي بندم اين ارور مي ياد روي صفحه :

فقط هم با زدن کنسل مي ره...کسي نمي دونه اين مشکل را چطور مي تونم حل کنم؟
ممنون.

سلام
مشکلت و اینجا مطرح کن شاید حل شه
سایت فروم kmplayer

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40::40::40:

koroshfe
01-05-2010, 17:35
با سلام من دی وی دی بلو ری ریپ دارم و می خوام اونو بدون هیچ کم شدن کیفیت در دستگاه های خانگی اجرا کنم!
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون!!!!!!!!!

Phonix Live
27-05-2010, 21:46
سلام
من میخوام فیلمی با فرمت MKV و زیر نویس رو توی cd رایت کنم که روی پلیرهای خانگی فیلم رو با زیر نویس نشون بده
باید چیکار کنم ؟
احتیاج به چه نرم افزاری دارم ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدین

saam_metal5
14-07-2010, 17:53
سلام دوستان من چند وقته که با زیر نویس های فیلم کلی مشکل دارم دیگه دارم از فیلم دیدن کلافه میشم یا از فیلم جلوتر میره یا عقب تره با هر player ای هم بگین امتحان کردم بازم درست نمیشن حتی با KM PLAYER امتحان کردم ولی با زم نمیشه یه راه حل اساسی ندارین بهم بگین ؟

zed2
14-07-2010, 20:11
سلام
من میخوام فیلمی با فرمت MKV و زیر نویس رو توی cd رایت کنم که روی پلیرهای خانگی فیلم رو با زیر نویس نشون بده
باید چیکار کنم ؟
احتیاج به چه نرم افزاری دارم ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدین

اول باید فایل رو تبدیل کنی به mpeg یا فرمتی که رو سی دی ها ساپورت میشه.
باسه چسباندن زیر نویس چند تا راهنما تو همین بخش هست که یکم بگردی پیدا می کنی.
بعد که ویرایش های لازم رو در ویدیو انجام دادین در یک نرم افزار رایت که امکان ساخت video cd رو داره فایل های ویدیو رو وارد می کنین و بعد از تبدیل کردن باسه پخش در پلیر ها رایت میشه.
البته حواستون باشه اگر حجم تبدیلی بیشتر از 700 مگ باشه باید چند بخشی کنید ویدیو رو.

سلام دوستان من چند وقته که با زیر نویس های فیلم کلی مشکل دارم دیگه دارم از فیلم دیدن کلافه میشم یا از فیلم جلوتر میره یا عقب تره با هر player ای هم بگین امتحان کردم بازم درست نمیشن حتی با KM PLAYER امتحان کردم ولی با زم نمیشه یه راه حل اساسی ندارین بهم بگین ؟

این مشکل باسه زیر نویس ویدیو های جدید برات پیش امده یا قدیمی ها؟
اگر جدید است
یک چند تا تاپیک برای هماهنگ کردن زیر نویس های با بیت رت های مختلف هست تو بخش که می تونی با استفاده از انها این مشکل رو حل کنی.
اگر باسه قدیمی ها هست ببین کار خاصی قبل از رخ دادن این مشکل( مثل نصب یک چیزی یا اپدیت و یا دستکاری و ....) انجام ندادی که باعث این مشکل شده باشه

saam_metal5
15-07-2010, 08:49
نه دوست عزیز من با زیر نویس های جدید مشکل دارم اگه راه حل یا تاپیکی سراغ دارین بگین ممنون میشم دوست عزیز

zed2
15-07-2010, 10:54
بفرمایید

و این شاید بدرد بخوره

Nocturne
24-02-2012, 14:49
VLC بعد از 11 سال به نسخه 2 رسید!

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

charisma9090
28-02-2012, 21:49
تاپیک مورد نظر رو پیدا نکردم ولی به اینجا هم مربوطه احتمالا
دارم فیلمی رو می بینم همیشه بعد اینکه یه کلیپ مسخره وسطش نشون می ده تصویر از صدا عقب می افته
شنیدم با KMPlayer می شه جابجایی صدا و تصویر رو انجام داد
اگه کسی می دونه چطوری راهنمایی کنه
اگه هم برنامه دیگه ای نیازه معرفی کنید
ممنون

Nocturne
28-02-2012, 21:54
تاپیک مورد نظر رو پیدا نکردم ولی به اینجا هم مربوطه احتمالا
دارم فیلمی رو می بینم همیشه بعد اینکه یه کلیپ مسخره وسطش نشون می ده تصویر از صدا عقب می افته
شنیدم با KMPlayer می شه جابجایی صدا و تصویر رو انجام داد
اگه کسی می دونه چطوری راهنمایی کنه
اگه هم برنامه دیگه ای نیازه معرفی کنید
ممنون

تاپیک km :

یا اونجا بپرسید یا برای سوالتون تاپیک جدیدی بزنید :20:

S0R3N4
20-06-2012, 15:47
سلام دوستان عزیز
من از لینک زیر:

Blu-ray اصلی این 3 فیلم رو دانلود کردم...به قول معروف Pure Blu-ray رو گرفتم...
با تمامی پلیر ها؛(با هر کدوم به یه نحو) مشکل داشت برا اجرا...به جز پلیر Power DVD اخرین نسخش...که به طور کامل تونست به زیبایی پخشش کنه...
من حالا موندم که چه طور این فیلم رو با این حجم و کیفیت رویایی با زیرنویس فارسی ببینم...یعنی چطور زیرنویس فارسی رو به این فیلم اضافه کنم تا همراه با فیلم پخش شه...اگه KM-Player مشکل نداشت در اجرای این فیلم به راحتی میشد زیرنویس اضافه کرد...ولی متاسفانه یکی از پلیر هایی که نتونست به خوبی این فیلم رو پخش کنه همین پلیر بود!!!!
فایل های موجود در هر دیسک این هاست...
یعنی این عکس از دیسک 1 فیلم 1 هست...
ابتدا این 2 فولدر هستند:

در فولدر اولی این فایل ها موجوده :

و در فولدر دوم این فایل ها موجوده:

همونطور که میدونید فایل های نمایشی اصلی(یعنی همون فیلمی که پخش میشه) در فولدر Stream قرار داره...
حالا چطور میشه کاری کرد که با POWER DVD بتونم زیرنویس فارسی هماهنگ با این نسخه رو بهش اضافه کنم و نمایش بده؟؟؟یه چیز تو مایه های قابلیتی که KM Player داره...

Arash4484
16-11-2012, 16:05

چند روزیه که از آمدن ورژن جدید KMPlayer میگذره، عمده تغییرات و فیکسهایی رو که شاهدیم نسبت به ورژن قبل:

Added DV file playback function
Added SIPR Audio Codec
Added EVR overlay subtitle function
Fixed Playlist widow Drag & Drop action error
Fixed JPG file store error in snapshot function
Fixed specific AVI video file playback error
Fixed AVI file Audio error when skipped
Fixed damaged AVI file infinite loop playback error
Fixed DIVX(XSub) subtitle resizing error in VMR9 Renderless & EVR C/A
Fixed freeze error when playing a certain FLV file
Fixed Web Search function location error in full-screen
Fixed AlbumArt update error
Fixed MKV file error bug when clicked to skip to beginning
دانلود آخرین ورژن KMP:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mirror #1
Mirror #2
Mirror #3
Mirror # 4
Mirror # 5
Mirror # 6
Mirror # 7

aluminum
16-11-2012, 17:57
ارش جان این ورن رو خودتون تست کردید؟
من الان از ورژن قدیمی 3.0.0.1439 استفاده میکنم.
دفعه قبل که ورژن جدید km با تغییراتی اومده بود اصلا ازش راضی نبودم و کیفیت تصویر خیلی پایین اومده بود.نمیدونم این هم همنجوریه یا نه؟

Arash4484
16-11-2012, 18:14
ارش جان این ورن رو خودتون تست کردید؟
من الان از ورژن قدیمی 3.0.0.1439 استفاده میکنم.
دفعه قبل که ورژن جدید km با تغییراتی اومده بود اصلا ازش راضی نبودم و کیفیت تصویر خیلی پایین اومده بود.نمیدونم این هم همنجوریه یا نه؟

آره، 7-8 روزیه استفاده میکنم..مشکلی یا تفاوت فاحشی در کیفیت تصویر ندیدم و یکسری باگها هم برطرف شده..البته الان دارم از نرم افزارهای دیگه ای مثل UM و POT و JetVideo استفاده میکنم که بنظرم کیفیت تصویربهتری میدن، اونها رو هم بمرور میزارم....
(شما میتونی ورژنهای مختلفKM رو پرتیبل هم اجرا و امتحان کنی تا ورژنی که داری پاک نشه..)

Arash4484
16-11-2012, 18:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

VLC هم ورژن جدیدشو رو بیرون داده که عمده تغییری که شاهدیم افزوده شدن ورژن اختصاصی 64 بیتی بصورت آزمایشی هستش...

Mirror #1
Mirror #2
Mirror #3
Mirror #4

64بیتی:

دانلود کلیه پوسته های برنامه:

سایت افزونه های برنامه:

Arash4484
17-11-2012, 07:40

UMPlayer یا Universal Media Player پلیری که از SMPlayer منشعب شده که خود بر روی انجین MPlayer لینوکسی معروف بنا شده است...این برنامه که با شعار !UMPlayer plays everything و همراه با کدکهای توکار و نیز قابلیت پخش استریم عرضه شده بود، یکسالی بروزرسانی نشده بود و با اعلامی که تیم SMP کرد به نظر میرسه این پروژه توسط نویسنده اش متوقف شده و در نتیجه خود این تیم چند روز پیش با یک آپدیت مینور برای حل مشکلاتی در پخش یوتیوب عرضه اش کرده، به نظر میرسه که این آخرین ورژنی باشه که از این مدیاپلیر شاهدیم (و شاید هم ادامه پیدا کنه...)
تجربه ای که با کار با این برنامه داشتم اینه که تصویری که در این برنامه میبینم خیلی شفاف‏تر و سافت‏تر(کمتر پیکسلی-نرم‏تر) و حتی با کیفیت‏تر از برنامه های دیگه به نظر میرسه...برنامه بسیار قدرتمنده وخیلی از امکاناتی که بخصوص در یک مووی پلیر دنبالش هستیم رو داره و در مواردی بیش از انتظار ...
از اینها که بگذریم دو سه ایراد و باگ در برنامه دیده میشه...یکی اینکه گاهی برای نمایش درست زیرنویس فارسی باید بطور دستی در آپشنِ برنامه انکدها رو عوض کنید که البته ساده است، دیگری اینکه گاهی در هنگامی که پخشِ با زیرنویس فایل‏های با کیفیت، اگر زیاد اسکن و عقب و جلو بکنید تصویر اسلوموشن میشه وباید یکبار برنامه رو ببندید و باز کنید، که البته با توجه به حفظ هیستوری قدرتمند برنامه شما میتونید ادامه نمایش رو دقیقن از جایی که قطع کردید ببینید، موردی دیگه هم که وجود داره گاهی اسکن فونتها مثل SM در آغاز پخش کمی طول میکشه... البته قابل ذکره که این مسایل رو هنوز در نسخه جدید ندیدم و شاید حل شده باشه، ولی با توجه به اینکه در تغییرات و اصلاحات این ورژن به این موارد اشاره نشده امکان حل نشده موندنشون هم میره...

دانلود نسخه 0.98.1

دانلود نسخه 0.98

نسخه Portable (بدون نیاز به نصب) :
Mirror #1

دانلود برای دیگر سیستم عاملها:

Arash4484
30-01-2013, 18:51
خوب KM با عرضه ورژن 3.5 چندین قابلیت جالب مثل ساپورت از FTP و... رو افزوده و برخی از باگهای مهم پیشین رو برطرف کرده(مانند بهبود سیستم سرچ و پخش زیرنویس از نت و...). لیست کامل آپدیتها و قابلیتهای کاملن جدید(+) و اصلاحات و تغییرات و افزوده ها(-) رو درلاگ ذیل میتونید مشاهده کنید...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Arash4484
14-06-2013, 03:35

آخرین نسخه پلیر کره ای قدرتمند Pot عرضه شده...
نیاز به معرفی فکر نمیکنم داشته باشه و ساپورت زیرنویس به تمام زبانها، انواع پخش، سبکی و مزایای دیگه اش زبانزده.
این نسخه ترجمه انگلیسی نرم افزاره و توجه داشته باشید اگر برنامه رو از سایت اصلیش بگیرید یا از داخل خود برنامه آپدیتش کنید تمام منوها و تنظیمات فقط به زبان کره ای ارائه میشه!

دانلود نسخه نهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2416%26dlm%3D0)

دانلود آخرین نسخه (بتا) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.5.38513 Beta

دانلود نسخه 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Arash4484
21-06-2013, 05:06

نسخه جدید Media Player Classic - Home Cinema یا همان mpc-hc عرضه شد. پلیری فوق العاده سبک با قابلیتهای زیاد که برای دیفالت پخش فایلها یک گزینه بسیار مناسبه. این برنامه در محیط کلاسیک خودش تواناییهای بسیاری از جمله سفارشی سازی های متعدد، پشتیبانی از DVB، ویرایش زیرنویس و... رو در اختیار قرار میده.

دانلود : 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود : 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بتا 1.6.9.7432
32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / 64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])