مشاهده نسخه کامل
: سیستم من به طور متوالی ریستارت میشه
سلام خدمت همه دوستان عزیز...
متاسفانه کامپیوتر من دچار مشکل عجیب شده ... این هست که در بین ساعت 10 شب به بعد وقتی به اینترنت می رم سیستمم به طور متوالی ریستارت میشه خودم هم نمی دونم چه را .. در ضمن کارت گرافیک من 128.. رم من 512... و سی پی یو 2 اینتل هست و دارای آنتی ویروس هستم به نام مک آفی و ویندوزم هم 2 روز نیمشه نصب کردم در ضمن مادر بوردم گیگا هست خواهش می کنم از دوستان به من کمک کنه :sad:
ری استارت چیزی نیست که سریع یه نسخه بشه داد
شما از سخت افزار : پاور و ...
تا نرم افزار و ... رو باید تست کنی خودت
satttanism
15-10-2006, 00:27
سلام خدمت همه دوستان عزیز...
متاسفانه کامپیوتر من دچار مشکل عجیب شده ... این هست که در بین ساعت 10 شب به بعد وقتی به اینترنت می رم سیستمم به طور متوالی ریستارت میشه خودم هم نمی دونم چه را .. در ضمن کارت گرافیک من 128.. رم من 512... و سی پی یو 2 اینتل هست و دارای آنتی ویروس هستم به نام مک آفی و ویندوزم هم 2 روز نیمشه نصب کردم در ضمن مادر بوردم گیگا هست خواهش می کنم از دوستان به من کمک کنه :sad:
يعنی قبل از ساعت 10 اينطوری نميشه؟
از شما دوستان عزیز ممنونم که به من کمک کردید
ولی در جواب دوستم که می گویند باید پاور و غیره رو تست کنی چه جوری پاور دستگاه من greeen 400 است و تقریبا
تمام قطعاتم با هم ست هستند ولی در زمان شب یعنی 9 یا 10 شب به بعد سیستم مدام رستارت می کنه در صورتی
که در ظهر و صبح اصلا نیست خودم هم نمی دونم چی هست خیلی ممنون می شم به من راهنمایی بیشتر کنید ...
ایراد میتونه از ویروس،سخت افزار ، نوسان برق و....... باشه.
ایراد میتونه از ویروس،سخت افزار ، نوسان برق و....... باشه.
شما کجا زندگی میکنی؟
ولتاژبرق رو بین این ساعات چک کردین؟
راستی توی تنظیمات بایوس هم دست کاری کردین؟
من چند شب پیش دیدم مرتب دارم ری استارت میشم
کلافه شده بودم..........
بعدش دیدم مشکل از کابل پاورم بود(اتصالی داشت)........
شما پیک ولتاژ شهر رو بین اون ساعت ها چک کن بگو چنده؟
دوست عزيز شك نكن نوسانات برقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ... بهترين راه گرفتن برق مستقيم از كنتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ... البته سخته ولي شدنيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2].gif
my friend
15-10-2006, 20:18
اگه بازم دیدی ری استارت میشی ، ساعت سیستم رو بکش عقب ببین درست میشه یا نه
ممکنه از یه ویروس باشه که تو ساعات خاصی عمل کنه
با تشکر از پاسخ همه دوستان عزیز
باید بگم که من قزوین زندگی می کنم و در پاسخ دوستی که می گند مشکل از نوسانات برق باید چی کار کنم ایا محافظ برقم رو عوض کنم یا پاور یا غیره...>؟
یا در پاسخ دوستم که می گه تنظیمات بایوس شما بگید کدوم قسمت رو باید دستکاری کنم
از همه دوستان عاجزانه در خواست کمک دارم :sad:
SpeedFan رو دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولتاژ ها رو نگاه کن+ دما
یه عکس ازش تونستی بگیر قرا بده اینجا
در اون ساعتی چک کن که این طور میشه
سلام و با تشكر از همه دوستان به خاطر اين كه به سوال من جواب داديد :rolleye:
اما متاسفانه الان وضع كامپيوترم بد تر شده...
همين كه كامپيوتر رو روشن مي كنمقبل از صفحه لود ويندزو سيستم ريستارت مي شه حتي بعد ازظهر و صبح
و شب..
حالا براي من 2 دليل مونده الان نمي دونم مشكل كامپيوترم از پاور هست يا اتصالات برق ...؟؟
اگه كسي مي دونه خواهش مي كنم به من كمك كنه ..
با تشكر از همه ي دوستان عزيز :sad:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.