مشاهده نسخه کامل
: Title bar
soltanmahdi
13-10-2006, 14:47
با سلام خدمت دوستان.
چطوري مي شود كه رنگ نوار عنوان را عوض كرد و دكمه هاي روي انرا به دكمه هاي مورد علاقه خود تغيير داد منظورم اين است كه انها را از حالت پيش فرض خارج كرد؟
BoomDoongDang
14-10-2006, 19:48
رنگش که از خود OS یعنی windows تعیین میشه اما برای دکمه ها باید پراپرتی BorderIcons رو تنظیم کنی . این پراپرتی Form هستش . مثلا اگه BiMinimize رو False کنی دیگه مینیمایز در فرم نمایش داده نمیشه.
soltanmahdi
15-10-2006, 10:49
BoomDoongDang عزيز من توي يك پرو}ه ديدم كه رنگ نوار عنوانش به صورت گرادينت بود و دكمه هاي اون يك شكل ديگه و تمام دكمه هم بود . اون چيزي رو كه شما گفتيد با ااين چيزي كه من مي گم فرق داره.
BoomDoongDang
15-10-2006, 10:53
شاید ! :sad:
ولی یک حدس دیگه هم زدم که ممکنه اشتباه کنم :
ممکنه اون برنامه کلا TitleBar رو حذف کرده و خودش برای فرمش یک TitleBar مجازی درست کرده باشه . مثلا با یک TPanel در بالای فرم . برای حرکت دادن و Drag کردن فرم هم یک کم کد نویسی میخواد دیگه . :happy:
soltanmahdi
15-10-2006, 11:02
سلام BoomDoongDang عزيز.
مي شه در مورد اين حذف نوار عنوان و اضافه كردن يك دكمه براي درگ كردن بيشتر توضيح بدي. ممنون مي شم.
مرسي.
این برنامه رو ببین :
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soltanmahdi
15-10-2006, 14:23
اولا سلام به تمام دوستان.
دست همگي درد نكنه كه راهنمايي كردن مخصوصا شما Admiral جان. ولي مي خواستم ببينم كه پلاگيني . برنامه اي . چيزي نيست كه نصب بشه و يك سري قالب هاي زيبا اضافه كنه چون چيزي كه من ديدم خيلي قشنگ تر از اينها بود .
ممنون مي شم كه راهنمايي كنيد.
مرسي
از کامپوننت Mask Form میتونی استفاده کنی.
باید یه Picture به عنوان شکل فرم بهش بدی.شکل و رنگ فرم کاملاً تو دست خودته.
موفق باشید.
soltanmahdi
16-10-2006, 07:05
سلام admiral جان اين mask form كه گفتي كامپوننت است و بايد نصبش كنم و يا چيز ديگه اي ؟
مرسي.
آره کامپوننت هست.
توی همین فروم هم فکر کنم لینک دانلودش باشه
با سلام خدمت دوستان.
چطوري مي شود كه رنگ نوار عنوان را عوض كرد و دكمه هاي روي انرا به دكمه هاي مورد علاقه خود تغيير داد منظورم اين است كه انها را از حالت پيش فرض خارج كرد؟
سلام
من يه نمونه كدي دارم كه ميتونه يك دكمه اونجا اضافه كنه.
اما در مورد اين چيزايي كه خواستي. نرم افزار هاي مخصوصي هست.
اگر هم ميخواهي با دلفي اينكارو انجام بدي و تخصصی باشه بايد StyleBorder رو روی None
تنظیم کنی . و بعد دکمه هایی برای Close , Minimize , Maximize بسازی
و اون بالای فرمت رو هم به هر رنگی که دوست داشتی در بیاری.(با عکس)
برای جا به جا سازی هم کد هست که توی تالار چندین بار نوشتم سرچ کنی پیدا میکنی.
اگر خواستی بگو یه نمونه کامل برات بسازم.
در ضمن . من كار ادميرال رو نديدم. ناراحت نشيد. اگر اشتباهي كردم
موفق باشی . بای
soltanmahdi
17-10-2006, 09:26
ادميرال جان توي تالار گشتم نبود. اگه مي دوني كجاست لينك دانلودش رو بگذار.ممنون مي شم.
سولجر جان اگر با آن مثالت بيشتر مي تونم ياد بگيرم ومنظورت رو متوجه بشم لطف مي كني كه بزاري. واقعا دستت درد نكنه كه مشكل من رو پيگيري مي كني.
مرسي.
ادميرال جان توي تالار گشتم نبود. اگه مي دوني كجاست لينك دانلودش رو بگذار.ممنون مي شم.
الان وقت ندارم بعداً میگردم لینکش رو میزارم .
soltanmahdi جان اون مثالی که توی صفحه قبل گذاشتم مصداق صحبتهای دوست خوبم Soldier هست.
اینم لینک دانلود کامپــوننت Mask Form ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soltanmahdi
17-10-2006, 20:43
soltanmahdi جان اون مثالی که توی صفحه قبل گذاشتم مصداق صحبتهای دوست خوبم Soldier هست.
سلام به تمام دوستان .
ادميرال جان منظورت از اين كه در صفحه قبل مثالي زده اي چيه؟
من كه چيزي نديدم!
سلام
من هنوز مثال ادميرال جان رو دانلود نكردم.
اما اين لينك ها رو در اختیارتون میزارم(برای راحتی شما).
پست ادمیرال جان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مستقیم مثال ادمیرال جان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید . بای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.