مشاهده نسخه کامل
: مشکل آپدیت ویندوزHelp Me, Please
dubairan
13-10-2006, 12:22
:blink: سلام دوستان
1-من ویندوز اورجینال XP service pack2 روی لب تاپم دارم، یکی از دوستان از ایران ویندوز MRT آورد ومن برای نصب فونتهای فارسی، فارسی ساز ویندوز را از روی آن نصب کردم. بعد از آن ویندوز من دیگه آپدیت نشد. MRT را آنیستال کردم ولی مشکل حل نشده است. چه باید کرد؟
2-اگر زمانی نیاز شد سیستم فرمت شود، آیا با نصب ویندوز و تایپ سریال نامبر (که لیبل آن پشت لپ تاپ است) مجددا ویندوز اورجینال خواهم داشت؟
ممنون از راهنمایی هاتون
سلام
اگه شما سی دی ویندوز رو داری و سریال رو هم داری با نصب مجدد هم اورجینال میشه در واقع سریال نامبر ویندوز رو ارجینال میکنه ولی سی دی اصل هم اگه داشته باشی خیالت راحته که ویندوزت کامله و دست کاری نشده
در مورد ویندوز Mrt چیزی نشنیدم تا حالا این دیگه نوع ویندوزیه؟ ساخت ایران هستش؟
dubairan
13-10-2006, 14:34
:rolleye: سلام دوست خوبم
ویندوز MRT دارای فارسی ساز سرویس پک2 است و این آدرس میتونه شما را کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اصلی من سوال اولم است که با توجه به اینکه آنیستال شده باز روی ویندوز من نشسته وامکان آپدیت را گرفته است.
Mrt فقط قيافه داره، ولى در اصل چيز بسيار بيخوديه!
dubairan
14-10-2006, 01:01
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
من ویندوز اورجینال XP service pack2 روی لب تاپم دارم، یکی از دوستان از ایران ویندوز MRT آورد ومن برای نصب فونتهای فارسی، فارسی ساز ویندوز را از روی آن نصب کردم. بعد از آن ویندوز من دیگه آپدیت نشد. MRT را آنیستال کردم ولی مشکل حل نشده است. چه باید کرد؟
ویندوز شما اپدیت نشد یعنی ماکروسافت ویندوز رو غیره قانونی تشخیص داد؟
همون اول گفتم اگه شما سریال اورجینال دارین میتوین ویندوز رو دوباره اورجینال کنین ( با نصب مجدد ویندوز یا با تغییر سریال ویندوز به سریال اورجینالی که خودتون دارین ) خیلی راههای دیگه هم در انجمن معرفی شده واسه اورجینال کردن ویندوز واسه این که بتونی اپدیتش کنی ) البته اگه مشکل شما تشخیص غیر قانونی بودن ویندوز توسط مایکروسافت باشه
شما پیغامی که موقع اپدیت ویندوز بهتون میده رو اینجا بنویسین بهتر میشه کمکتون کرد
dubairan
14-10-2006, 11:47
[Error number: 0x8024001D]
The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem.
For self-help options:
*Frequently Asked Questions
*Find Solutions
*Windows Update Newsgroup
For assisted support options:
Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues)
برین start--run و دستورات پایین رو یکی یکی به ترتیب تایپ کنین و اینتر رو بزنین یعد ویندوز رو ریستارت کنین و دوباره ویندوز اپدیت رو انجام بدین ببین چی میشه
ویندوز شما هنوز هم اورجینال هستش ونیازی به نصب مجدد یا تغییر سریال ندارین
net stop wuauserv
regsvr32 wuapi.dll
regsvr32 wups.dll
regsvr32 wuaueng.dll
regsvr32 wucltui.dll
regsvr32 msxml3.dll
net start wuauserv
dubairan
14-10-2006, 13:57
دوست خوبم
ضمن تشکر از راهنمایی هایت، من تک تک همه موارد را اجرا کردم و ری استارت کردم ولی هنوز مشکل حل نشده است. :sad:
مسیر C:\windows\softwaredistribution\DataStore رو به C:\windows\softwaredistribution\DataStore.poo تغییر ببدین بعد ویندوز اپدیت رو دباره اجرا کنین (rename Dtastore to datasotre.poo )
اگه نشد تغییر انجام شده رو یه حالت اول برش گردونین و دوباره بیاین اینجا . راستی بعد از انجام دستورات بالا تو قسمت ویندوز اپدیت همون errore قبلی رو نشون داد؟
روش دوم:
تو run تایپ کنین services.msc اینتر رو بزنین در پنجره ی باز شده Automatic Updates رو پیدا کنین و stop رو بزنین ( روش دابل کیک کنین و stop رو بزنین )
بعد برین C:\Windows فولدر SoftwareDistribution رو پیدا و delet کنید ( این فولدرupdate history رو در خودش نگاه میداره و چیز مهمی نیستش پس در مورد حذفش خیالتو راحت باشه ایرادی نداره )
این که مشکل حل شد یا نشد رو اینجا بنویسین
موفق باشین
dubairan
15-10-2006, 12:27
:tongue:عزیز جان دستت درد نکنه ایول بابا!!!
ذوق زده شدم، در حال آپدیت شدن است. ممنونم.
همون دستور اولی را اجرا کردم(نیازه دوباره به حالت اولش برگردونم؟)
بهرحال خیلی خیلی متشکرم
راستی مشکل چی بود؟ این دستور چه ترفندی بود؟ :rolleye:
dubairan
15-10-2006, 12:35
با عرض شرمندگی چند سوال دیگه:
ورد 2007 بتا روی سیستمم نصبه، یکسری فونت فارسی دانلود و نصب کردم ولی ی را در وسط کلمات بصورت بزرگ تایپ می کند چه کنم؟ (نظرتان راجع به ورد 2007 چیه)
آیا راهی وجود دارد که در ورد بشود فونتها را بترتیبی که بخواهم در جدول فونتها ردیف کنم ودیگر مجبور نشوم مرتب دنبال فونت بگردم؟
اگر از داخل فولدر فونتها همه فونتها یا تعدادی را حذف کنیم مشکلی پیش نمی آید؟
:tongue:عزیز جان دستت درد نکنه ایول بابا!!!
ذوق زده شدم، در حال آپدیت شدن است. ممنونم.
همون دستور اولی را اجرا کردم(نیازه دوباره به حالت اولش برگردونم؟)
بهرحال خیلی خیلی متشکرم
راستی مشکل چی بود؟ این دستور چه ترفندی بود؟ :rolleye:
نیازی نیست دوباره به حالت اول برگرده
هر دو روش یکی هستن و همونطور که گفتم فقط update history شما با اجام اون مراحل پاک میشه وکه چیز مهمی نیست
در مورد سوال دومت یه تایپیک جدا بزنی خیلی بهتره . راست من اصلا ورد رو سیستمم نصب نیست زیاد هم با ورد کار نکردم
یه تایپیک دیگه واسه سوال دومت بزن حرفه ای هاش کمکت می کنن
موفق باشی
dubairan
15-10-2006, 16:59
دوست خوبم
ضمن تشکر مجدد از راهنمایهایت، مشکل آپدیت کامل حل شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.