مشاهده نسخه کامل
: كار نكردن سيستم در يك جا و كاركردن همان سيستم در جاي ديگه. علت چيه؟
Pejvak61
13-10-2006, 11:43
دو تا سيستم تو يه ساختمون مشكلات مربوط به CPU داشتن . يكيشون كيبورد رو Detect نميكرد و اون يكي هم اصلا فايلهاي مور نياز سيستم عامل رو Load نميكرد و سيستم عامل با پيغامي در اين مورد, تقاضاي فشردن كليدي ميكرد كه Restart بشه. من اين دوتا رو بردم به يك ساختمون ديگه و با CPU شون ور رفتم . منظورم باز كردن CPU و تميز كردن محل CPU روي مادر بورد و خاك گيري پايه هاي CPU بود. و با اين كار هردوتا سيستم مشكلشون حل شد و براي اطمينان اونا رو تا 48 ساعت پيش خودم نگه داشتم و به ظاهر مشكلي ديگه واسشون بوجود نيومد. اما وقتي اونا رو به محل اوليه خودشون تو ساختمون اوليه بردم و راه اندازي كردم اصلا انگار نه انگار كه من اونا رو دستكاري كردم و بازهم همون مشكلات پديدار شد. و بازهم اونا رو بردم تو ساختمون خودم و اونا رو راه اندازي كردم ديدم اصلا مشكلي وجود ندارد. با اين وضعيت من فكر ميكنم مشكلشون از ساختمون اوناست. و بطور مشخص فكر ميكنم مشكلشون از برق باشه. اگه نظري دارين بفرمائين. ;)
مومن خدا
13-10-2006, 12:19
خب اولا میخوام بدونم اونا از کابل شبکه استفاده میکنن یا نه...و همیشه انلاین هستند...اینا خیلی مهم هستش...
Pejvak61
13-10-2006, 23:41
بله از كارت شبكه OnBoard و كابل شبكه Cat5e استفاده ميكنن و در تمام وقت تحت Domain و ويندوز 2000 سرور و ويندوز 2000 كلاينت هستن.
مومن خدا
14-10-2006, 08:34
خب رفیق مشخص هستش که ویروسی هوشمند دامن گیر اینا شده...این ویروس ها با رد یابی سیستم عامل و کارش خراب کردن هستش...خب نظر من اینه که در شبکه با احتیاط تر برن...اگه یوزر و پسورد قدیمی دارن عوض کنن...خلاصه یه تکونی بدن...
Pejvak61
14-10-2006, 16:54
يعني با تغيير Password و يا Logon name مشكلش حل ميشه .راه حل بهتري وجود نداره كه اين ويروسها كشته بشن و به برنامه هاي ديگه صادر نشن. آخه ويروس كش Symantec روي هم سرور و هم كلاينت نصبه . حالا به نظر شما نصب مجدد سيستم عامل راهگشاست. مثلاَ روي اونا Windows xp sp2 نصب كنم؟ البته تا روز دوشنبه به اون سيستمها دسترسي ندارم و اين سئوالها رو براي همين مي پرسم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.