مشاهده نسخه کامل
: علت قفل شدن موس و کیبورد!!!
سلام به همه اساتید و رفقا.میخواستم ببینم آیا کسی میدونه علت اینکه برنامه دی وی بی رو باز میکنم بعد یه مدتی موس و کیبورد قفل میشه و مجبورم با دکمه ریست کیس دوباره سیستم رو ریست کنم چیه؟اگه موضوع مربوط به ضعیف بودن سیستم هست(p3 800mhz) باید بگم چرا سابق اینطور نبود؟در ضمن الان دیگه وضع طوری شده که حتی بدون برنامه دی وی بی هم یه دفعه موس و کیبورد قفل میشه و مجبورم با دست ریست کنم .آیا امکان داره که ویروسی ،چیزی باشه؟.به هر صورت اگه جوانمردی هست که بتونه کمک کنه یک دنیا ممنونش میشم چون دیگه اینجوری( :grrr: ) شدم.با تشکر از همه. :rolleye: (ادامه این بحث رو تو این تاپیکم مطرح کردم):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-10-2006, 12:29
سلام منم ویروسی شدن سیستم رو خیلی امکان میدونم....شما اگه ویروسی شده باشه فقط به فرمت کردن متوسل نشید بلکه اف دیسک کنید....در ضمن این که سیستم عامل از شما بخواد که رستار کنید خودش از شواهد ویرسی شدن سیستم هستش...
نه مومن سیستم ازم چیزی نمیخواد.خودم مجبورم با دکمه ریست کیس سیستم رو ریست کنم چون دسترسی به سیستم با قفل شدن موس و کیبرد دیگه امکان پذیر نیست.تصور کنید یکدفعه موس و کیبورد سیستمتون از کار بیفته خوب چطور میخوایید به سیستم فرمان بدید؟
مومن خدا
13-10-2006, 17:17
نه مومن سیستم ازم چیزی نمیخواد.خودم مجبورم با دکمه ریست کیس سیستم رو ریست کنم چون دسترسی به سیستم با قفل شدن موس و کیبرد دیگه امکان پذیر نیست.تصور کنید یکدفعه موس و کیبورد سیستمتون از کار بیفته خوب چطور میخوایید به سیستم فرمان بدید؟
مما جان من كه ميگم ويروسي هستش...اين ديگه نظر آخر من هست...
مما جان من كه ميگم ويروسي هستش...اين ديگه نظر آخر من هست...
خوب حالا نظرت چیه.به نظرت این ویروس احتمالی شناسایی شده هست یعنی آنتی ویروسها میشناسنش؟اگه میشناسن یکیشو نصب کنم.
مومن خدا
14-10-2006, 08:29
خوب حالا نظرت چیه.به نظرت این ویروس احتمالی شناسایی شده هست یعنی آنتی ویروسها میشناسنش؟اگه میشناسن یکیشو نصب کنم.
خب امتحانش ضرر نداره من به نظرم از مک کافی استفاده کن...اگه اون جواب نده دیگه فکر نکنم چیز دیگه ای جواب بده و باید ویندوز رو آره....
Lord_theOne
15-10-2006, 07:57
عزيز دماي سيستم شما در هنگام كار كردن چند درجه است؟
عزيز دماي سيستم شما در هنگام كار كردن چند درجه است؟
سلام. :) منظورت از دما چیه؟اگه منظورت usage هست بین 15 تا 30% هست.
Lord_theOne
15-10-2006, 19:47
شرمنده منظورم دماي Cpu هست
شرمنده منظورم دماي Cpu هست
دمای CPU رو نمیدونم ولی سرعت فن 2721 هست.با تشکر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.