ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش اسمبل کردن سیست

hiwa_it
12-10-2006, 17:39
امروز کیس رو عوض کردم و سفارش دادم گفتم یک اموزش هم بزارم برای دوستان با عکس و توضیحات فردا کیس میرسه و اگه بشه فردا شب شروع میکنم میبندمش
نظرتون چیه؟
یک عکس هم براتون میزارم از کیس و نقشه داخلش

مشخصات
cpu intel pentium d 950 3.4overclocked to 4.0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
motheboard gigabyte GA-965P-DS3
Point of View GeForce 7800 GTX 512 mb E.E
G.Skill F2-6400PHU2-2GBHZ black version
Thermaltake Toughpower SLI CM 750W (W0116RE)
Cooler Master CM Stacker STC-T01 WW1
Cooler Master ALC-U01 AQUAGATE
papst 4412 12 cm x2
papst 4412 8 cm x4
Cooler Master AG2 Aerogate II
zalman fan_controlers_zalman_zm-mfc1
Thermaltake Xray
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] system.jpg

IVAN
12-10-2006, 20:27
با سلام
دوست عزيز لطفا در تاپيك زير به ادامه مبحث بپردازيد:
و همچنين اگه امكانش باشه لطفا از همون اول فيلمبرداري هم بكنيد(لطفا اگه امكانش باشه حتما اين كارو بكنيد چون ديگه همچين فرصتي واسه شما پيش نمياد كه دوباره اسمبل كنيد) و ما هم بي بهره نمونيم.
با تشكر

hiwa_it
12-10-2006, 20:42
حتما اونور ادامه میدم ولی فیلمبرداری یه کم مشکل میشه چون حجم بالا میره عیز کار ٢ ساعت طول میکشه و اگه بشه حتما از قسمتهای اصلی عکس میگیرم و همانطوری که در فوروم خودمون تصمیم داشتم بزارم اینجا هم همین کار رو میکنم و براتون کامل میزارم
موفق باشید

IVAN
12-10-2006, 21:17
حتما اونور ادامه میدم ولی فیلمبرداری یه کم مشکل میشه چون حجم بالا میره عیز کار ٢ ساعت طول میکشه و اگه بشه حتما از قسمتهای اصلی عکس میگیرم و همانطوری که در فوروم خودمون تصمیم داشتم بزارم اینجا هم همین کار رو میکنم و براتون کامل میزارم
موفق باشید
با تشكر از شما دوست عزيز،چون براي اين مبحث يك تاپيك واحدي وجود نداشته من اميدوارم كه اقلا شما اين امر رو انجام بدين.در مورد فيلمبرداري هم بنده از نظر سرعت مشكلي ندارم.اگر براي شما مقدور هست لطفا اين كار رو انجام بدين كم كردن حجم فيلم هم با من ;) ( كه دايال اپي هاي عزيز هم بتونن استفاده كنن)
بسيار ممنون و متشكر :happy:

IVAN
19-10-2006, 12:49
آقا شرمنده ها ولي چي شد.خبري نيست؟؟؟

hiwa_it
19-10-2006, 12:55
نه ایوان جان شرمنده روتم ولی مثل اینکه این تاپیک زیاد طرفدار نداشت اگه میدونستم اصلا بازش نمیکردم
اگه هر گونه کمکی از دسته من بر میاد من در خدمتتم
من سیستم رو بستم ولی دیدم اگه بیام عکس بندازم و تیکه تیکه توضیح بدم حدود ٣ ساعت وقت میبره و تمام اینکارها اخرش میشه هیچ
چند تا عکس برات میزارم و امیدوارم یه کمکی باشه
اگه دقت کنی فقط شما دنباله این تاپیک رو گرفتی بازم میگم شرمندم

IVAN
20-10-2006, 10:16
اي كاش عكسها رو كامل مينداختي و توضيح اجمالي هم ميدادي .بعد همشو به PDF تبديل ميكرديم.در مورد اون حرفتون كه كسي دنباله ي اين تاپيكو نميگيره هم بايد بگم چون تو ايران معمولا همه بلدن كه سيستمشون رو اسمبل كنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط من بلد نيستم به همين خاطر فقط من دنبال اين تاپيك رو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اكثرا اينجوري هستيم.حوصله ي هيچ كاري رو نداريم و دوست داريم فقط پول خرج كنيم و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ديگه زياد حرف نميزنم يكم عصبي شدم
با تشكر فقط اگه امكانش بود كامل توضيح ميدادي خيلي عالي ميشد.من ميخوام كه سيستم جديدم رو خودم اسمبل كنم و اميدوارم كه توضيحات شما راهنماي بنده تو اين زمينه باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]