ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارايه اينترنت پر سرعت در كشور محدود شد

*hamedkhatar*
12-10-2006, 16:53
بر اساس بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت به‌تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شد.

مدير روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تاييد اين خبر، روز پنجشنبه به ايرنا گفت: مطابق با اين بخشنامه ، از اين پس ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود.

" حسام‌الدين عرب زاده " افزود: اين بخشنامه به دستور وزارت ارتباطات صادر شده و موقتي است.

به گفته‌وي اين بخشنامه‌تا زمانيكه ضوابط و شرايط جديد براي‌ارايه اينترنت پر سرعت توسط شركت‌هاي ‪ PAP‬مشخص شود، قابل اجرا است.

وي تاكيد كرد: بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط ‪ ADSL‬به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است.

عرب زاده درباره دلايل ابلاغ بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدود كردن ارايه اينترنت پر سرعت توضيحي به خبرگزاري ايرنا ارايه نكرد.

اين در حالي است كه هنوز بسياري از مديران و كارشناسان شركت‌هاي ‪ PAP‬از جزييات اين بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات اطلاع چنداني ندارند و برخي از آنها تصور دارند كه اين بخشنامه فقط در مورد كاربران خانگي صادق است.

مدير يكي‌از شركت‌هاي ارايه‌دهنده اينترنت پرسرعت در اصفهان بااظهار شگفتي از ابلاغ چنين بخشنامه‌اي تاكيد كرد: شركت‌هاي ‪ PAP‬با دريافت اين دستور براي ارايه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شدند.

وي كه خواستار فاش نشدن نام خود بود ، تصريح كرد: بر اساس اين بخشنامه واگذاري اينترنت پرسرعت با پهناي باند بالا ممنوع اعلام شده است.

مدير يكي ديگر از شركت‌هاي ارايه‌دهنده اينترنت پر سرعت نيز در اين مورد به ايرنا گفت: بسياري از مشتريان ما از پهناي باند بيشتر از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه استفاده مي‌كنند و ميزان تقاضا در اين سطح در حال افزايش است.

وي اضافه كرد: با اين بخشنامه جديد اصلا مشخص نيست شركت‌هاي" ندا" چگونه به فعاليت خود ادامه دهند و پاسخگوي نياز مردم باشند.

به گفته‌كارشناسان، طبق تغييرات جديدي كه در نحوه ارايه اينترنت در كشور اعمال شده و مطابق با قوانين جديد از اين پس دولت فقط تامين‌كننده و شركت‌هاي خصوصي فقط توزيع‌كننده اينترنت هستند، اعمال چنين محدوديت‌هايي براي توزيع اينترنت توسط بخش خصوصي جاي تامل دارد.

كارشناسان تاكيد دارند: اين نخستين باري است كه براي سرعت و پهناي باند اينترنت ارايه شده به كاربران، محدوديت اعمال مي‌شود.

خدا خدش به خیر کنه
منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MR.Punisher
12-10-2006, 18:05
یه سری ادم های الاف و بی کار و بی سواد اون بالا نشستن الکی
برای خودشون بخشنامه صادر می کنن.که چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا برای چی باید برای پهنای باند و سرعت محدودیت اعمال بشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alirafaat
13-10-2006, 00:01
سلام
بعد از چندین ساعت فکر کردن(البته بعد از مصرف فسفر)علت این کار رو فهمیدم!!

((حمایت از طبقه محروم(مالی -تکنیکی*) ))

*منظور قشری از جامعه است مثل ما که از دیال اپ 19 کا استفاده می کنیم

واقعا خیلی سخته که بعد از شنیدن چنین خبرهایی ادم به زمین و زمان فحش نده

مسولین مخابرات بهترین کار رو برای حل مساله
زیادی تعرفه-نداشتن پهنای باند کافی-کاهش ضریب استفاده از اینترنت- سقوط 6 پله ای در رنکینگ جهانی پیشرفت حوزه ای تی -عدم وجود اینترنت با سرعت مناسب در بسیاری از نقاط ایران پیدا کردند

پاک کردن صورت مساله

اگه واقعا این مورد عملی بشه باید به زودی منتظر ایین نامه هایی مثل جلوگیری از استفاده از اینترنت در بعضی از نقاط کشور و.... باشیم

MR.Punisher
13-10-2006, 01:16
واقعا خیلی سخته که بعد از شنیدن چنین خبرهایی ادم به زمین و زمان فحش نده

اگه واقعا این مورد عملی بشه باید به زودی منتظر ایین نامه هایی مثل جلوگیری از استفاده از اینترنت در بعضی از نقاط کشور و.... باشیم
موافقم.100 درصد تایید میشه.همه جای ایران سلیقه ای برخورد میشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadirani
13-10-2006, 23:23
یادش به خیر یک سال و نیم پیش یه نفر اومد تلویزیون گفتش این حرف ها تهمته که من میخوام بساط اینترنت رو جمع کنم.من مصرف اینترنت همسر و بچه ام این قدر زیاده که پولش رو هم نمی تونم بدم
ولی حالا بعد از تثبیت قدرت کم کم داره همه اون زمزمه هایی که پشتش بود رو عملی میکنه.مبارزه با ماهواره و اینترنت و لابد فردا راه رفتن مردم
از ماست که بر ماست

Nvidia
13-10-2006, 23:37
یادش به خیر یک سال و نیم پیش یه نفر اومد تلویزیون گفتش این حرف ها تهمته که من میخوام بساط اینترنت رو جمع کنم.من مصرف اینترنت همسر و بچه ام این قدر زیاده که پولش رو هم نمی تونم بدم
ولی حالا بعد از تثبیت قدرت کم کم داره همه اون زمزمه هایی که پشتش بود رو عملی میکنه.مبارزه با ماهواره و اینترنت و لابد فردا راه رفتن مردم
از ماست که بر ماست

کاملا تایید میشه ! خیلی خوشحالم که بهش رای ندادم. ملت سری بعد هم حتما بهش رای بدین ها
مرسی

Esi2260
13-10-2006, 23:52
واقعا ملت رو شرمنده وجودشون کردن!!!!!!!!!!!!!!!

soleares
14-10-2006, 16:44
طرح محدود شدن اينترنت پر سرعت در كشور، جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر بزرگی مواجه می کند

خطوط اینترنتی با سرعت پاین تر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و می تواند این امر به اقتصاد شرکت های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
مهندس مسعود ریاضیات رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های اینترنتی در خصوص بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود گفت: طرح پیشنهادی فوق در صورت اجرا مشکلات فراوانی را برای شرکت های Pap ایجاد خواهد کرد و ضرر زیادی را برای آنها تحمیل خواهد کرد.
وی در ادامه افزود:خطوط اینترنتی با سرعت پاین تر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و می تواند این امر به اقتصاد شرکت های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند.
رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های اینترنتی طرح فوق را مانعی بزرگ برای انجام پروژه های علمی دانست و گفت:دانشجویان و افرادی که فعالیت های تحقیقاتی انجام می دهند،برای تحقیقات خود نیازمند دانلود کردن فایل های بزرگ هستند که در صورت ،تصویب طرح فوق نما توانند ه راحتی به فایل ها دسترسی یابند.
وی تاکید کرد: اگرسازمان تنظیم ومقررات برای جلوگیری از استفاده های نامطلوت طرح فوق را ارائه داده است به صراحت می توان گفت با شکست مواجه خواهد شد و نتیجه مناسبی را نمی تواند بدست آورد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاظر هنوز خبر فوق به انجمن ارسال نشده است افزود:انجمن سعی می کند با رایزنی هایی که با مقامات کشوری دارد بتواند مانع اجرای طرح فوق شودو این امر را به گوش مسئولین مربوطه برساند که کشور بدون اینترنت پرسرعت نمی تواند با کشورهای دیگر به رقابت بپردازد و این امر می تواند جامعه اطلاعاتی را با مشکل بزرگی روبرو کند.

vbigdeli
14-10-2006, 16:50
غلط کردن از این کارها می کنن

هیچ دولت چین هم از این کارها نمی کنه که دولت احمدی نژاد می خواد کنه.

vbigdeli
14-10-2006, 16:52
فکر نکنم صحت داشته باشه،هر چند هنوز رد نشده یا وزیر اظهار نظر نکرده،آخه اجلاس Wsis یک ماه دیگه هستش و ایران آبروی خودشو می بره اگه این جور طرحی را تصویب کنه!!!!

Wisdom
14-10-2006, 17:19
هيچ اعتراض اينترنتي صورت نگرفته ؟؟؟؟
اگه گرفته لينك بديد تا همه امضا كنن

Hossein_Bahal
14-10-2006, 17:27
هيچ اعتراض اينترنتي صورت نگرفته ؟؟؟؟
اگه گرفته لينك بديد تا همه امضا كنن
اخه كدوم يك از اين امضا و اعتراض ها تاثير گذاشته كه اين دوميش باشه ؟!؟؟ :angry:

ali1340
14-10-2006, 23:20
درود برخاتمی

*Batman*
14-10-2006, 23:41
اصلا اينترنت پر سرعت يعني چي؟
جيزه-اخه-بده...... .
حالا اين اولشه.صبر كنيد.حالا بقيه اش مونده.
بايد منتظر اينترنت ملي باشيم.و بعد سيستم عامل ملي و بعد ........ملي.

پرنس
14-10-2006, 23:44
در چند روز گذشته خبر های جالبی در زمینه محدودیت دسترسی به اینترنت پر سرعت در دنیای مجازی لینک به لینک نقل می شود، و حکایت از طرح ممنوعیت اینترنت پرسرعت در ایران دارد.
قبل از هر اعتراض دست نگه دارید و فکر کنید! جان من اعتراض نکنید. من از مسئولان محترم یک سوال دارم ، کدام اینترنت پر سرعت را می خواهید قطع کنید.
نه ایرانیان خارج از کشور می توانند از این موضوع ناراحت باشند و احساس خطر کنند و نه ایرانیان داخل کشور. این موضوع به هزار و یک دلیل اصلا اهمیت ندارد. البته من در این جا فقط یک دلیل آن را بیان می کنم. و آن هم این که در ایران اصلا اینترنت پرسرعت نداریم که حال قصد محدود کردن آن را داشته باشیم.
مسئولان رگولاتوری هم احتمالا با دانش این که اینترنت پر سرعت باید دارای تعریف خاصی باشد. برای جلو گیری از فروش اینترنتی در و پیت ISP ها به نام اینترنت پر سرعت، این قانون را اختراع کردند.
چند روز پیش شنیدم که در آمریکا برخی از شرکت ها اینترنت ADSL را با سرعت 2MB ارائه می دهند. البته برای فکر و دانش من، اینترنتی با پهنای باند 2MB تعریف نشده و معنی ندارد. اینترنت 14.4KB خودمان را عشق است که هر ساعت 2 بار قطع می شود. در کل اینترنت پر سرعت یک تکنولوژی غربی است و شاید هم اقدام رگولاتوری برای مبارزه با غرب باشد. حتی شاید برای جلوگیری از خروج ارز از کشور.
اینترنت پر سرعت در ایران به دو روش ASDL و IP Wirless ارائه می گردد. اولین خط ADSL را شرکت پارس آنلاین در منطقه آزادگان تهران (خیابان آپادانا) ارائه کرد و اولین سرویس اینترنت بی سیم نیز توسط شرکت داتک در همان منطقه فعال شد. جالب این جاست که من در هر 2 سرویس تستر بودم. یاد دارم که یک روز پنجشنبه اینترنت با مشکل مواجه شد. پس از پیگیری از واحد پشتیبانی متوجه شدیم که مشکل از مخابرات است. جالب تر این جاست که بعد از چند ساعت به این نتیجه رسیدیم که چون پنجشنبه ها مخابرات تعطیل می باشد. برای رفع مشکل باید تا روز شنبه صبر کرد. بلاخره اینترنت پر سرعت ایرانی و بومی شده هم تعطیلات نیاز دارد. من بعد از 2 یا 3 ماه از ADSL فراری شدم و به اینترنت بی سیم روی آوردم.

اینترنت بی سیم در دوران آزمایش خیلی خوب بود. مسئولین واحد پشتیبانی از لحاظ تخصصی و فنی در تمام زمینه ها فوق العاده بودند. این ماجرا تا 3 ماه اول ادامه داشت. وقتی پول پرداخت می گردی به شما می گفتند قابلی ندارد و برای شما هدیه ارسال می کردند. برای پردخت وجه نیاز نبود به بانک مراجعه کنید و یک مامور وصول خوشکل هم بود که هر ماه به ما سر می زد و اینقدر این مرد با ادب بود که دوست داشتید چند برای پول بدهید تا برای چند دقیقه با وی هم صحبت باشید.
اما ... مشکلات اینترنت بی سیم از روزی شروع شد که در روزنامه ها آگهی آن منتشر شد و بسیاری دوست داشتند از آن استفاده کنند. و علی ماند و ...
اینترنت پرسرعت من در کمتر از 2 ماه تبدیل شد به ، صد رحمت به Dialup ، در بعضی از روز ها با سرعت 1.2 و یا 0.8 هم به اینترنت وصل بودم. با این سرعت یعنی فقط و فقط یاهو مسنجر باز بود. و بد نیست بدانید وقتی با واحد مشترکین تماس گرفتم. مسئول بخش به من گفت: "خوب یاهوی شما که باز است." این حرف یعنی این که اینترنت است و یک یاهو منسجر ، باز هم بد نیست بدانید که این اینترنت پر سرعت در ایران مشکلی دارد به نام DNS Cach یعنی این که اگر شما آدرس IP دامین خود را تغییر دهید. شاید تا مدت ها (حتی تا 4 ماه) کاربران را به آدرس قدیم منتقل می کند. و شما مجبور هستید هر وقت با این مشکل مواجه شدید تنطیمات DNS خود را عوض کنید. من شخصا هنوز بعد از یک سال در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشکل را دارم با این که در این سال کامپیوتر خود را تعویض هم کردم باز ماهی یک بار وقتی آدرس lavashak.com را می زنم من را به یک ساب دامین در یک دامین قدیمی منتقل می کند. و از همه مهم تر باید بگویم که مسئولان پشتیبانی شرکت ... نمی داند که چرا این مشکل در سیستم وجود دارد.
بر می گردیم به اول داستان که با این محدویت اینترنت پر سرعت باید چه کار کنیم.
اول این که خاطر جمع باشید مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. شما قبلا هم از اینترنت 256 و 256 استفاده نمی کردید.
دوم این که بجای پرداخت هزینه اینترنت مقداری خرج خود کنید.
سوم هم این که شما چه اینترنت 2MB داشته باشید چه اینترنت Dialup باز هم بلاگفا باز نمی شود.
شاید هم در اینترنت ملی از تکنولوژی استفاده می شود که نیازی به اینترنت پر سرعت ندارد. خدا را چه دیده اید. این جا ایران است و هر چیز ناممکنی ممکن.
البته اگر خاطرتان باشد در سال گذشته بود که کابل اینترنت فجیره قطع شد. بالاخره هم مشخص نشد، که کار، کار کنگر کشتی انگلیسی ها بود و یا به قول بعضی از دوستان شتری بود که کابل را جوید.
در پایان هم زیاد نگران ماجرا نباشید. اینترنت ملی هم؛ اول همه را ترساند ولی ، ایران است دیگر...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

'POP'
15-10-2006, 06:24
پرنس جان ، بهترين پست اين تاپيك رو شما دادي.
خيلي عالي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
;)

soleares
15-10-2006, 22:10
واكنشها به خبر محدود سازی اينترنت پرسرعت در ايران

اشاره :
انتشار خبري مبني بر دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات درباره محدود سازي ارائه اينترنت پرسرعت به كاربران ايراني، واكنشهاي كارشناسان فناوري اطلاعات در ايران را برانگيخت.
اينترنت پرسرعت ولي نه خيلي پرسرعت
بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پرسرعت به‌تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه خواهد شد. مدير روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تاييد اين خبر، روز پنجشنبه به ايرنا گفت: مطابق با اين بخشنامه ، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬ كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود.

حسام‌الدين عرب‌زاده افزود: اين بخشنامه به دستور وزارت ارتباطات صادر شده و موقتي است.
به گفته وي اين بخشنامه ‌تا زمانيكه ضوابط و شرايط جديد براي‌ارايه اينترنت پرسرعت توسط شركت‌هاي ‪ Pap‬مشخص شود، قابل اجرا است.

وي تاكيد كرد: بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط ‪ Adsl‬به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است. عرب زاده درباره دلايل ابلاغ بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدود كردن ارايه اينترنت پر سرعت توضيحي به خبرگزاري ايرنا ارايه نكرد.

اين در حالي است كه هنوز بسياري از مديران و كارشناسان شركت‌هاي ‪ Pap‬از جزييات اين بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات اطلاع چنداني ندارند و برخي از آنها تصور دارند كه اين بخشنامه فقط در مورد كاربران خانگي صادق است.

نظر کارشناسان و صاحبنظران
مدير يكي‌از شركت‌هاي ارايه‌دهنده اينترنت پرسرعت در اصفهان بااظهار شگفتي از ابلاغ چنين بخشنامه‌اي تاكيد كرد: شركت‌هاي ‪ Pap‬با دريافت اين دستور براي ارايه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شدند.
وي كه خواستار فاش نشدن نام خود بود ، تصريح كرد: بر اساس اين بخشنامه واگذاري اينترنت پرسرعت با پهناي باند بالا ممنوع اعلام شده است.

مدير يكي ديگر از شركت‌هاي ارايه‌دهنده اينترنت پر سرعت نيز در اين مورد به ايرنا گفت: بسياري از مشتريان ما از پهناي باند بيشتر از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه استفاده مي‌كنند و ميزان تقاضا در اين سطح در حال افزايش است. وي اضافه كرد: با اين بخشنامه جديد اصلا مشخص نيست شركت‌هاي" ندا" چگونه به فعاليت خود ادامه دهند و پاسخگوي نياز مردم باشند.

به گفته‌كارشناسان، طبق تغييرات جديدي كه در نحوه ارايه اينترنت در كشور اعمال شده و مطابق با قوانين جديد از اين پس دولت فقط تامين‌كننده و شركت‌هاي خصوصي فقط توزيع‌كننده اينترنت هستند، اعمال چنين محدوديت‌هايي براي توزيع اينترنت توسط بخش خصوصي جاي تامل دارد.

كارشناسان تاكيد دارند: اين نخستين باري است كه براي سرعت و پهناي باند اينترنت ارايه شده به كاربران، محدوديت اعمال مي‌شود.

در همين زمينه صادق‌زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاري سلام گفت: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان تنظيم مقررات مخالف هستم.

رمضانعلي صادق‌زاده گفت: باید استدلال های مسئولین سازمان تنظیم مقررات را برای تثبیت طرح ممنوعیت ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه را شنید و در خصوص آن تصمیم‌گیری کرد.

رمضانعلي صادق‌زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی

مبنای تصمیم‌گیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلال‌های سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.

رمضانعلي صادق‌زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با سلام در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود گفت:مبنای تصمیم‌گیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلال‌های سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.

وی در ادامه افزود: پس از تعطیلات ایام شب‌های قدر معاونت پارلمانی مجلس، جلسه‌ای را با حضور مسئولین مربوطه برگزار و نظرات و پیشنهادات آنها را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد.

صادق زاده با تاکید بر این که در صورت نبود دلیل مناسب با طرح پیشنهادی، مجلس تمام تلاش خود را برای رد آن انجام خواهد داد اظهار کرد: تمامی کشورهای جهان به سمت مدرنیزه شدن حرکت می‌کنند و می‌توان گفت یکی از عوامل اساسی مدرنیزه شدن در جهان دستیابی به اینترنت پرسرعت است.

معاون كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان مخالف هستم و منتظر شنیدن استدلال‌های آنها برای پیشنهاد طرح فوق می‌باشم.

مهندس مسعود ریاضیات رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های اینترنتی

اگرسازمان تنظیم و مقررات برای جلوگیری از استفاده های نامطلوت طرح فوق را ارائه داده است به صراحت می توان گفت با شکست مواجه خواهد شد و نتیجه مناسبی را نمی تواند بدست آورد.

وی اظهار داشت: ارایه سرویس‌ها با سرعت بالا نیازمند پهنای باند وسیع است و هر چقدر اینترنت با سرعت بالا ارائه شود شاهد اطلاعات جامع‌تری خواهیم بود و می‌توان گفت محدودیت سرعت و پهنای باند، جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر جدی مواجه خواهد کرد.

گفتنی است: بر اساس بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت به‌تمام كاربران كشور را با محدوديت مواجه کرده است.

لازم بذکر است مطابق با اين بخشنامه، از اين پس ارايه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلوبيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي(شخصي و عمومي) ممنوع خواهد بود و بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط ‪ Adsl‬به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است.

از سوي ديگر، مهندس مسعود ریاضیات رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های اینترنتی در خصوص بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود گفت: "طرح پیشنهادی فوق در صورت اجرا مشکلات فراوانی را برای شرکت های Pap ایجاد خواهد کرد و ضرر زیادی را برای آنها تحمیل خواهد کرد."

وی در ادامه افزود: "خطوط اینترنتی با سرعت پاین تر از 128 کیلو بیت عملا هیچ تفاوتی با اینترنت معمولی ندارد و می تواند این امر به اقتصاد شرکت های اینترنتی لطمه بزرگی را وارد کند."

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های اینترنتی طرح فوق را مانعی بزرگ برای انجام پروژه های علمی دانست و گفت: "دانشجویان و افرادی که فعالیت های تحقیقاتی انجام می دهند،برای تحقیقات خود نیازمند دانلود کردن فایل های بزرگ هستند که در صورت ،تصویب طرح فوق نمي توانند به راحتی به فایل ها دسترسی یابند."

وی تاکید کرد: اگرسازمان تنظیم و مقررات برای جلوگیری از استفاده های نامطلوت طرح فوق را ارائه داده است به صراحت می توان گفت با شکست مواجه خواهد شد و نتیجه مناسبی را نمی تواند بدست آورد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاظر هنوز خبر فوق به انجمن ارسال نشده است افزود: انجمن سعی می کند با رایزنی هایی که با مقامات کشوری دارد بتواند مانع اجرای طرح فوق شودو این امر را به گوش مسئولین مربوطه برساند که کشور بدون اینترنت پرسرعت نمی تواند با کشورهای دیگر به رقابت بپردازد و این امر می تواند جامعه اطلاعاتی را با مشکل بزرگی روبرو کند.

رئیس کمیته مخابرات مجلس : مخالفت خود را با محدود شدن اينترنت پر سرعت در كشور اعلام خواهم کرد

بر اساس بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت به‌تمام كاربران كشوررا با محدوديت مواجه کرده است.

خبرگزاری سلام-دكتر رمضانعلي صادق‌زاده گفت: باید استدلال های مسئولین سازمان تنظیم مقررات را برای تثبیت طرح ممنوعیت ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه راشنید ودر خصوص آن تصمیم گیری کرد.
دكتر رمضانعلي صادق‌زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبر نگار خبرگزاری سلام در خصوص بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، مبنی بر اینکه ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود گفت:مبنای تصمیم گیری از سوی سازمان تنظیم مقررات و رادیویی در خصوص طرح فوق هنوز برای ما مشخص نشده و ما بدنبال استدلال های سازمان برای ارائه طرح فوق هستیم.
وی در ادامه افزود:پس از تعطیلات ایام شبهای قدرمعاونت پارلمانی مجلس ، جلسه ای را با حضور مسئولین مربوطه برگزار و نظرات وپیشنهادات آنها را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد.
صادق زاده با تاکید براینکه در صورت نبود دلیل مناسب با طرح پیشنهادی، مجلس تمام تلاش خود را برای رد آن انجام خواهد داد اظهار کرد:تمامی کشور های جهان به سمت مدرنیزه شدن حرکت می کنند و می توان گفت یکی از عوامل اساسی مدرنیزه شدن در جهان دستیابی به اینترنت پرسرعت است.
معاون كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: کشور برای توسعه و دستیابی به علم روز نیازمند اینترنت پرسرعت است و من شدیدا با اقدام اخیر سازمان مخالف هستم و منتظر شنیدن استدلال های آنها برای پیشنهاد طرح فوق می باشم .
وی اظهار داشت:ارایه سرویس ها با سرعت بالا نیازمند پهنای باند وسیع است و هر چقدر اینترنت با سرعت بالا ارائه شود شاهد اطلاعات جامع تری خواهیم بود و می توان گفت محدودیت سرعت و پهنای باند جامعه اطلاعاتی کشور را با خطر جدی مواجه خواهد کرد.
گفتنی است: بر اساس بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" وزارت ارتباطات، ارايه اينترنت پر سرعت به‌تمام كاربران كشوررا با محدوديت مواجه کرده است.
لازم بذکر است: مطابق با اين بخشنامه ، از اين پس ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتي ( شخصي و عمومي ) ممنوع خواهد بود و بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط ‪ Adsl‬به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است.

متشكرم سولئارس ..

piishii
15-10-2006, 22:32
سلام.
آخ اگه یکی بدونه من الان چقدر عصبانی هستم.
فحش که میخوام یک ریز بدم.
به کی بگم با همین دیال آپ چت هم نمیشه کرد !
به کی بگم تحقیق دارم 2 دقیقه طول میکشه گوگل باز شه !
آخه نت پر سرعت رو که باید خوابشو دید این دیال آپ رو درست کنید اقلا.
وای که میخوام فحش بدم !
چرا نمیشههههههه اینجا فحش داد.
بمیرند با این اینترنتشون.
بمیرنننند.

soleares
15-10-2006, 22:51
شما خونسرد باش لطفا ..

my friend
15-10-2006, 23:36
اینو شدید پایه ام!

divoonejoon
16-10-2006, 01:06
فكر ميكنن انقلاب نرم و مخملي با اينترنت پر سرعت زودتر خرشون رو مي گيره . از ماست كه بر ماست . بجاي فجش و نفرين ديگران به بي تفاوتي در عمل خودمون فكر كنيم همش بلديم فحش بديم .

MR.Punisher
16-10-2006, 10:12
سلام.
آخ اگه یکی بدونه من الان چقدر عصبانی هستم.
فحش که میخوام یک ریز بدم.
به کی بگم با همین دیال آپ چت هم نمیشه کرد !
به کی بگم تحقیق دارم 2 دقیقه طول میکشه گوگل باز شه !
آخه نت پر سرعت رو که باید خوابشو دید این دیال آپ رو درست کنید اقلا.
وای که میخوام فحش بدم !
چرا نمیشههههههه اینجا فحش داد.
بمیرنننند.
حرفاتو %100 پایه ام.فعلا کاری از دستمون بر نمیاد.بالایی ها برای ملت تصمیم می گیرن.

EhsanHF
16-10-2006, 11:31
البته اینو باید اضافه کنم که شاید منظور از محدود کردن اینترنت پر سرعت ، محدود کردن تعداد کاربران بدون حساب دولت هست ( آقا زاده ها ) . چون تا جایی که من خبر دارم مخابرات لگنی ایران به تعداد زیادی از این افراد ، اینترنت پر سرعت ! رایگان میده و ملت بیچاره هست که باید تاوان این کارو بده .
شاید با روی کار اومدن دولت نهم منظورشون این بوده ! چون ما که دست مردم اینترنت پر سرعتی ندیدیم !!!

torgheh
16-10-2006, 12:04
بعد از شنیدن این خبر
برای یه معتاد به اینترنت مثل من
تنها راه باقی مونده این کاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahsoft
16-10-2006, 13:28
torgheh
بعد از شنیدن این خبر
برای یه معتاد به اینترنت مثل من
تنها راه باقی مونده این کاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بحص سیاسی نشه عزیزان بهترین راهی که در این تاپیک به اون میرسید و خواهید رسید پیشنهاد torgheh جانه که حرف اول رو اخر زدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
16-10-2006, 21:53
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با مهيا شدن شرايط خاص براي ارايه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت برثانيه محدوديت آن تا چهار ماه آينده لغو مي‌شود.
محمود خسروي در گفت وگو با فارس در خصوص بخشنامه جديد" سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي" كه براساس آن ارايه اينترنت پر سرعت به‌تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شده است، اظهارداشت: اين بخشنامه‌تا زماني كه ضوابط و شرايط جديد براي‌ارايه اينترنت پر سرعت توسط شركت‌هاي Pap مشخص شود اجرا خواهد شد.
گزارش فارس حاكي است: بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط Adsl به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است.
وي با تاكيد بر اين نكته كه اين بخشنامه موقتي است ، گفت: پيش بيني مي‌شود با مهيا شدن شرايط درخواستي براي ارايه اينترنت پر سرعت اين محدوديت تا چهار ماه آينده لغو شود.
خسروي از ارايه توضيحات بيشتر در مورد اين بخشنامه خودداري كرد.

soleares
18-10-2006, 16:21
ظرفیت اینترنت کشور ۲/۱ Gb/ps است

مهندس صابر فيضي گفت: با پهناي باند موجود به طور همزمان 10 هزار نفر مي‌‏توانند به شبكه دسترسي پيدا كنند.

در حال حاضر ميزان فيبر نوري كشور 20 STM1 است كه معادل ظرفيت 2/1 گيگابيت بر ثانيه خواهد بود.
مهندس صابر فيضي ، مديرعامل شركت مخابرات ايران در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدوديت ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از 128 كيلوبيت بر ثانيه با بيان اين مطلب، گفت: با پهناي باند موجود به طور همزمان 10 هزار نفر مي‌‏توانند به شبكه دسترسي پيدا كنند.
وي، با بيان اين كه در حال حاضر استفاده از پهناي باند در كشور با توجه به ميزان كاربران مشكلي در برندارد، در خصوص دليل صدور اين بخشنامه اظهار بي اطلاعي كرد و يادآور شد: دلايل صدور اين بخشنامه بايد از سوي سازمان تنظيم مقررات پاسخ داده شود.
مهندس فيضي ، خاطرنشان كرد: ظرفيت 128 كيلوبيت بر ثانيه دو برابر دايل آپ خواهد بود و ADSL زماني مفهوم پيدا خواهد كرد كه بيش از 128 كيلوبيت برثانيه يعني 256 كيلوبيت به بالا باشد.
وي ، همچنين در خصوص ارائه پهناي باند رايگان به مراكز داده (IDC) ، اظهارداشت: تا زماني كه مجوز قانوني از سوي دولت اخذ نشود نمي‌‏توان اين كار را انجام داد.
مديرعامل شركت مخابرات ايران، با بيان اين كه در پروانه مراكز داده مقرر شده است كه در صورت امكان به مدت 2 سال پهناي باند رايگان در اختيارشان قرار گيرد، تصريح كرد: اين بحث را در دستور كار قرار داده‌‏ايم و در صدد هستيم با مجوزهاي قانوني حداقل اين ميزان را به نصف قيمت كاهش دهيم.

MR.Punisher
19-10-2006, 01:32
ظرفیت اینترنت کشور ۲/۱ Gb/ps است

مهندس صابر فيضي گفت: با پهناي باند موجود به طور همزمان 10 هزار نفر مي‌‏توانند به شبكه دسترسي پيدا كنند.

در حال حاضر ميزان فيبر نوري كشور 20 STM1 است كه معادل ظرفيت 2/1 گيگابيت بر ثانيه خواهد بود
پهنای باند ایران من یکی رو که کشته.
پهنای باند سرور Rapidshare از کل ایران بیشتره.خجالت اوره.
معلوم نیست این همه بودجه رو که می گیرن چه غلطی می کنن.
شاید...

vbigdeli
19-10-2006, 02:18
خبر محدود شدن اینترنت تا سایت معروف اینکورر رفته:

KING ESFANDIYAR
19-10-2006, 18:37
ارائه پهنای باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصی و عمومی ممنوع شد.

به دستور رگولاتوری عرضه اینترنت پرسرعت با پهنای باند بالاتر از 128K ممنوع شد :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

ارائه پهنای باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصی و عمومی ممنوع شد.

به گزارش روزنامه اعتماد ملی، نامه‌ای به امضای محمود خسروی، رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويی، به شركت‌های ارائه‌دهنده اينترنت ارسال شده كه در آن آمده است: <مقتضی است تا اطلاع ثانوی از ارائه پهنای باند بالاتر از 128 كيلوبيت به مكان‌های شخصی و عمومی خودداری شود.>در ادامه اين نامه آمده است: <بديهی است موضوعات در جلسات مورد بحث و بررسی و هماهنگی قرار خواهد گرفت.>بخشنامه محدوديت ارائه خدمات اينترنتی از سوی معاونت تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويی ابلاغ شده كه به تاييد مديران ارشد اين سازمان نيز رسيده است.

اين در حالی است كه طبق برنامه پنج‌ساله چهارم توسعه بايد يك ميليون و 500 هزار پورت اينترنت پرسرعت در كل كشور توسط شركت‌های خصوصی و دولتی ايجاد شود .

همچنين مدير روابط عمومی سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويی با تاييد اين خبر، به ايرنا گفت: مطابق با اين بخشنامه ، از اين پس ارايه اينترنت پر سرعت با ظرفيت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه به تمام كاربران اينترنتی ( شخصی و عمومی ) ممنوع خواهد بود.

" حسام‌الدين عرب زاده " افزود: اين بخشنامه به دستور وزارت ارتباطات صادر شده و موقتی است. به گفته‌وی اين بخشنامه‌تا زمانيكه ضوابط و شرايط جديد برای‌ارايه اينترنت پر سرعت توسط شركت‌های ‪ PAP‬مشخص شود، قابل اجرا است. وی تاكيد كرد: بخشنامه مذكور برای تمام شركت‌های‌خصوصی و شركت‌های مخابرات كه خطوط ‪ ADSL‬به كاربران ارايه می‌دهند، ابلاغ شده است. عرب زاده درباره دلايل ابلاغ بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات مبنی بر محدود كردن ارايه اينترنت پر سرعت توضيحی به خبرگزاری ايرنا ارايه نكرد.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی اين در حالی است كه هنوز بسياری از مديران و كارشناسان شركت‌های ‪ PAP‬از جزييات اين بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات اطلاع چندانی ندارند و برخی از آنها تصور دارند كه اين بخشنامه فقط در مورد كاربران خانگی صادق است.

مدير يكی‌از شركت‌های ارايه‌دهنده اينترنت پرسرعت بااظهار شگفتی از ابلاغ چنين بخشنامه‌ای در گفتگو با خبرنگار ایرانای واحد اصفهان تاكيد كرد: شركت‌های ‪ PAP‬با دريافت اين دستور برای ارايه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شدند. وی كه خواستار فاش نشدن نام خود بود ، تصريح كرد: بر اساس اين بخشنامه واگذاری اينترنت پرسرعت با پهنای باند بالا ممنوع اعلام شده است.

مدير يكی ديگر از شركت‌های ارايه‌دهنده اينترنت پر سرعت نيز در اين مورد به ايرنا گفت: بسياری از مشتريان ما از پهنای باند بيشتر از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه استفاده می‌كنند و ميزان تقاضا در اين سطح در حال افزايش است. وی اضافه كرد: با اين بخشنامه جديد اصلا مشخص نيست شركت‌های" ندا" چگونه به فعاليت خود ادامه دهند و پاسخگوی نياز مردم باشند.

به گفته‌كارشناسان، طبق تغييرات جديدی كه در نحوه ارايه اينترنت در كشور اعمال شده و مطابق با قوانين جديد از اين پس دولت فقط تامين‌كننده و شركت‌های خصوصی فقط توزيع‌كننده اينترنت هستند، اعمال چنين محدوديت‌هايی برای توزيع اينترنت توسط بخش خصوصی جای تامل دارد.

كارشناسان تاكيد دارند: اين نخستين باری است كه برای سرعت و پهنای باند اينترنت ارايه شده به كاربران، محدوديت اعمال می‌شود.

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي امضا كردن فرم الكترونيكي اعتراض به ایجاد محدودیت در دسترسی به رياست محترم جمهوري به لينك زير مراجعه فرماييد:

soleares
19-10-2006, 19:52
بچه ها من فقط موندم 1.2 گيا بايت به 10 هزار نفر فروخته ميشه !

ما نمي گيم ابر قدرت جهان آمريكا ولي در چين سرعت ها به 40 گيگي رسيده براي هر نفر !

'POP'
19-10-2006, 20:12
واقعيت اينه كه تا بوده همين بوده : ايران ، كشور محدوديت ها.

مثال هايي ملموس:
خودرو شما نمي بايست از حدي سريعتر بره چون ممكنه خلاف كني!
حجم موتور موتورسيكلت شما نبايد از حدي بيشتر باشه چون ممكنه خلاف كني!
از ويدئو نبايد استفاده كني چون ممكنه خلاف كني!
از ماهواره نبايد استفاده كني چون ممكنه خلاف كني!
از خط پرسرعت نبايد استفاده كني چون ممكنه خلاف كني!
...
باش تا صبح دولتت بدمد...

اگه پهناي باند 2/1Gb/s اشتباه چاپي نباشه حداكثر 16 ميليون نفر در مملكت 80 ميليوني ميتونند از خط 128kb/sاستفاده كنند ؛ اگر هم درستش 1.2Gb/s باشه اونوقت زير 000'10 نفر ! كه با تطبيق بر خبرهاي ارائه شده گويا گزينه ي دوم صحيح است.
;)

soleares
19-10-2006, 21:15
'pop'جان عزيز درسته 1.2 گيگ رو به 128 كيلو بايت تقسيم كن ميشه 9375 نفر .. خب با فرض اينكه اين 9375 هميشه انلاين نيستند به بيش از 10000 نفر فروخته ميشه !
درباره كشور محدوديت ها و تمام حرفات هم درست ميگي ...

satttanism
20-10-2006, 04:54
درحالیکه دانشمندان و متخصصان فناوری اطلاعات کشور انگلستان با پشتیبانی دولت در حال آماده ساختن نسل جدیدی از خطوط اینترنت با قدرت انتقال اطلاعات با سرعت 60 عدد DVD در یک ثانیه می باشند بیش از 3 میلیون کاربر اینترنت ایرانی در تغییری ناگهانی از دستیابی به اینترنت پرسرعت محدود شده اند.

به گزارش روزنامه "گاردین" در این رابطه (که بازتاب فراوانی نیز در سایتهای خبری کامپیوتر داشته است) دولت ایران به موئسسات ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) اعلام کرده است تا برای کاربران خانگی و کافی نت ها محدودیت سرعت قائل شوند. بدین ترتیب حداکثر سرعت دسترسی به اینترنت برای یک کاربر ایرانی تا مقدار 128 کیلوبیت در ثانیه (KBps) کاهش پیدا خواهد کرد.

"گاردین" می افزاید، هرچند که این محدودیت هنوز شامل شرکتها و موئسسات تجاری استفاده کننده از خدمات اینترنت نشده است اما این اقدام اندکی پس از آن صورت می گیرد که در طرح دیگری میلیون ها دستگاه دریافت کننده کانال های ماهواره ای جمع آوری شده بود.

همچنین در خبر دیگری به نقل از سایت آی تی ایران، کشور سنگاپور طرح رایگان کردن اینترنت پرسرعت را برای سال آینده در این کشور در نظر گرفته است.

سنگاپور برای مصرف بیشتر کاربرانش از اینترنت پرسرعت و جذب تعداد بیشتری از افراد به سوی آن طرح رایگان سازی اینترنت باندپهن را برای سال ۲۰۰۷ در دست اجرا دارد.

هم اکنون قیمت اینترنت پرسرعت در کشور سنگاپور جزو ارزان ترین اقلام به شمار می رود به طوری که اینترنت با پهنای ۴ مگابیت بر ثانیه در حدود ۳۵ هزارتومان ماهانه و اینترنت ۶.۵ مگابیت در حدود ۴۵ هزارتومان و اینترنت ۳۰ مگابیت بر ثانیه در حدود ۷۰ هزارتومان ماهانه قیمت دارد.

بنا بر این گزارش این اقلام طی سالهای اخیر به شکل چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

hemo
20-10-2006, 09:00
اي ياوه ياوه ياوه خلايق
مستيد و منگ با به تظاهر تزوير مي‌كنيد؟
از شب هنوز مانده دو دانگي . . . .

به قول pop باشيد تا صبح دولتتان بدمد
خاك بر سر ملت ما با اين انتخاب كردنش

farid0485
20-10-2006, 10:20
ما كه سرعت حلزوني داريم اگه محدوديت بياد چي ميشه...

Behroooz
20-10-2006, 11:37
در ايران همه چيز ممكنه .

soleares
20-10-2006, 22:03
من با آقا بهروز موافقم ...

------

محدوديت اينترنت پرسرعت، هميشگي مي‌شود

سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد نامه سازمان تنظيم مقررات به شركت‌هاي ندا مبني بر ممنوعيت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصي و عمومي گفت: توصيه‌ مي‌كنيم كساني كه در اين زمينه مشكل پيدا مي‌كنند، مانند بخش خصوصي اين مشكلات را مستند و به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كنند؛ تا ما براي آنها راهكار پيدا كنيم؛ چرا كه بعضي مشتريان خاص وجود دارند كه پهناي باند بيشتري مي‌خواهند كه بايد نياز آنها را بررسي و مشكل را رفع كرد.

محمد سليماني در گفت‌وگو با ايسنا در باره اعلام محدوديت شركت‌هاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نمي‌كند، چرا كه با بررسي‌هاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.

وزير ارتباطات در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين وضعيت مقطعي است يا نه؟ تصريح كرد: بر روي اين مساله در حال حاضر كار مي‌شود،‌ اين كه مقطعي است يا نيست، فعلا به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند و دليلي به تغيير ندارد؛ اما مشكل ما مشتريان خاصي هستند كه به پهناي باند بيشتري نياز دارند كه در صورت اعلام، براي آنها راه حل موضعي پيدا خواهيم كرد.

amin123
21-10-2006, 23:30
محدوديت اينترنت پرسرعت، هميشگي مي‌شود

درحالیکه دانشمندان و متخصصان فناوری اطلاعات کشور انگلستان با پشتیبانی دولت در حال آماده ساختن نسل جدیدی از خطوط اینترنت با قدرت انتقال اطلاعات با سرعت 60 عدد DVD در یک ثانیه می باشند بیش از 3 میلیون کاربر اینترنت ایرانی در تغییری ناگهانی از دستیابی به اینترنت پرسرعت محدود شده اند.

سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند.

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد نامه سازمان تنظيم مقررات به شركت‌هاي ندا مبني بر ممنوعيت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصي و عمومي گفت: توصيه‌ مي‌كنيم كساني كه در اين زمينه مشكل پيدا مي‌كنند، مانند بخش خصوصي اين مشكلات را مستند و به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كنند؛ تا ما براي آنها راهكار پيدا كنيم؛ چرا كه بعضي مشتريان خاص وجود دارند كه پهناي باند بيشتري مي‌خواهند كه بايد نياز آنها را بررسي و مشكل را رفع كرد.

محمد سليماني در گفت‌وگو با ايسنا در باره اعلام محدوديت شركت‌هاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نمي‌كند، چرا كه با بررسي‌هاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.

وزير ارتباطات در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين وضعيت مقطعي است يا نه؟ تصريح كرد: بر روي اين مساله در حال حاضر كار مي‌شود،‌ اين كه مقطعي است يا نيست، فعلا به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند و دليلي به تغيير ندارد؛ اما مشكل ما مشتريان خاصي هستند كه به پهناي باند بيشتري نياز دارند كه در صورت اعلام، براي آنها راه حل موضعي پيدا خواهيم كرد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین در خبر دیگری به نقل از سایت آی تی ایران، کشور سنگاپور طرح رایگان کردن اینترنت پرسرعت را برای سال آینده در این کشور در نظر گرفته است.

سنگاپور برای مصرف بیشتر کاربرانش از اینترنت پرسرعت و جذب تعداد بیشتری از افراد به سوی آن طرح رایگان سازی اینترنت باندپهن را برای سال ۲۰۰۷ در دست اجرا دارد.

هم اکنون قیمت اینترنت پرسرعت در کشور سنگاپور جزو ارزان ترین اقلام به شمار می رود به طوری که اینترنت با پهنای ۴ مگابیت بر ثانیه در حدود ۳۵ هزارتومان ماهانه و اینترنت ۶.۵ مگابیت در حدود ۴۵ هزارتومان و اینترنت ۳۰ مگابیت بر ثانیه در حدود ۷۰ هزارتومان ماهانه قیمت دارد.

بنا بر این گزارش این اقلام طی سالهای اخیر به شکل چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

AK1
21-10-2006, 23:40
الان دارم به اين فكر مي كنم كه چرا تو ايران زندگي ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

من يكي نمي دونم چه علتي و خيري تو اين كار هست ؟

مهران
21-10-2006, 23:41
خلایق هر چه لایق

RooS
22-10-2006, 00:25
خلایق هر چه لایق

so ????????????????

satttanism
22-10-2006, 00:25
خبر تکراری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin123
22-10-2006, 00:31
جان چه خيری؟چه علتی؟يکی از دليلش اینه که ميخوان از خاصيته broadcasting استفاده نشه،يعنی نتونی video conferance بذاری يعنی نتونی فيلم ببينی،که البته اینا منظورشون فيلمهاي.....چقدر مضحک.............

amin123
22-10-2006, 00:33
akmfad1جان چه خيری؟چه علتی؟يکی از دليلش اینه که ميخوان از خاصيته broadcasting استفاده نشه،يعنی نتونی video conferance بذاری يعنی نتونی فيلم ببينی،که البته اینا منظورشون فيلمهاي.....چقدر مضحک.............

Farbod_h
22-10-2006, 00:40
خب پیکان ماشینه بی ام و هم ماشینه هر دوتا شونم حرکت میکنند پس بهتر نیست ماشین های دیگه جمع شه وفقط پیکان و ژیان تولید شه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Balrog
22-10-2006, 01:18
اين دولت آقاى احمدى‌نژاد هم با اين طرح‌هاى مسخره و مزخرفش ديگه شورش رو دراورده... اه...
هى آدم مى‌خواد چيزى نگه، نمى‌ذارن كه!

locked account
22-10-2006, 01:22
خب خبرهاي بد و بدتر بعدي لطفا .....

RooS
22-10-2006, 01:24
من نميدونم اين طرح ها رو از ..شون در ميارن ... بابا يه كم فكر كنين ضرر نداره!

Balrog
22-10-2006, 02:23
به نظر من اين كار يه جواريى فرا فكنى دولت هست و با اين كار مى‌خوان سطح توقع رو پايين بيارن...

Hamid110
22-10-2006, 06:43
سلام . .

تا با اينترنت پر سرعت كار نكنيد . . نميفهميد كه اينترنت پر سرعت چيه . . ! پس بخاطر همين اگه بخواد اينترنت پر سرعت بياد . .دولت يك ضرر بزرگي ميكنه . .

esool
22-10-2006, 07:16
لياقت مردم ايران بيشتر از اين نيست
وقتي هفده ميليون....

Undercover-G
22-10-2006, 22:34
اينم لينكش كه دوستمون يادش رفته بود :

ولي خدايي آخرش خوب بلدم چطوري مردم رو سرويس كنن يا به عبارتي به F**K بدن.

davoud 23 beckham
22-10-2006, 22:46
من هم مثل akmfad1 نمیدونم چرا تو ایران تو بدبخترین کشور دنیا زندگی میکنم واقعا بدبختیم واقعا

vast_vision_office
22-10-2006, 22:53
سلام دوستان
عجب دنياي نه ببخشيد عجب ايران بي رحمي و پسرفت كننده و از خود راضي(آخه همش تو اخبار مي گن فلان رشد كرده بسار رشد كرده مي ري بيرون مي بيني رشد كه نكرده هيچ تازه پسرفت هم داشته)

با تشكر
باي

Undercover-G
22-10-2006, 23:17
ايتنا - صادق‌زاده رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر اينترنت نداشته باشيم، بهتر از اين است كه جلوي سرعت آن را بگيريد!»

ضيافت ISPها
مراسم ضيافت انجمن شركت‌هاي اينترنتي ايران، با حضور مسئوليني از 3 قوه قضائيه، مجريه و مقننه، جمعه شب در تهران برگزار شد.
در اين مراسم كه با افتتاح اولين شعبه حل اختلاف از سوي قوه قضاييه در اين انجمن همراه بود، نمايندگاني از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و شوراي شهر تهران نيز حاضر بودند.

به گزارش ايتنا عبدالمجيد رياضي معاون وزير و دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات، در ابتداي اين مراسم در سخنان خود با اشاره به طرح‌هاي موجود در عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات، هدف اين شورا را گسترش همه جانبه اين فناوري در كشور دانست.
رياضي در سخنان خود همچنين با اشاره به مخاطرات اين فناوري و نيز لزوم -------- سايت‌هاي اينترنتي، همكاري بخش خصوصي براي -------- داوطلبانه را مور تاكيد قرار داد.

دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات ايران، با اشاره به 3 لايه مهم در فناوري اطلاعات و ارتياطات، يعني زيرساخت، كاربرد و كاربر، توجه به همه آنها را ضرورت پيشرفت ICT در كشور دانست و تاكيد كرد توسعه IT با هر سه اينهاست كه محقق مي‌گردد.
رياضي همچنين برنامه‌هاي مهم طرح شده تاكنون مانند شبكه ملي اينترنت، رشد كاربري اينترنت در ميان دانش‌آموزان، دانشجويان و سرانجام كارمندان را در حال اجرا دانست و افزود: «براي رسيدن به همه اين هدف‌ها، فقط بايد سرعت خود را افزايش دهيم.»

اينترنت با اين وضع اگر نباشد بهتر است!
در همين مراسم، رمضانعلي صادق‌زاده رييس كميته مخابرات پارلمان ايران، در سخناني انتقادي خطاب به وزارت ICT و شوراي عالي IT خواستار اعلام نتايج عملي و خروجي مشخص برنامه‌ها شد.
وي همچنين خلاء وجود يك برنامه جامع در زمينه ICT را مورد تاكيد قرار داد، و آمادگي مجلس براي همكاري در تهيه آن را اعلام نمود.

به گزارش ايتنا، صادق‌زاده با اشاره به سخنان دبير شوراي عالي IT به طنز گفت: «حال كه در نظر داريد سرعت انجام طرح‌هاي ICT و سرعت پيشرفت در اين حوزه را افزايش دهيد، حداقل بهتر است جلوي سرعت اينترنت مردم را هم نگيريد!»

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي،‌ با اعلام اين نكته كه وزارتخانه ICT معمولا نه تنها انتقادات را نمي‌پذيرد، بلكه منتقدين را هم متهم مي‌نمايد، طرح محدوديت دسترسي به اينترنت پرسرعت در چند روزه اخير را مورد اشاره قرار داد و ضمن مخالفت مجدد با آن اظهار كرد: «اگر بخواهيد كه پروژه‌هايتان پيشرفت كند و كارهايتان در زمينه فناوري اطلاعات سرعت بگيرد، ابتدا توصيه مي‌كنم كه دست از جلوگيري از سرعت مردم برداريد.»

صادق‌زاده با اشاره به وضعيت به وجود آمده در پي محدوديت جديد اينترنت اظهار نمود: «اگر اينترنت نداشته باشيم، خيلي بهتر از آن است كه با اين وضع و محدوديت باشد!»

اين مطلب هم بخونييد بد نيست :

Man Hunter
22-10-2006, 23:24
ايتنا - صادقزاده رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: «اگر اينترنت نداشته باشيم، بهتر از اين است كه جلوي سرعت آن را بگيريد!»

ضيافت ISPها
مراسم ضيافت انجمن شركتهاي اينترنتي ايران، با حضور مسئوليني از 3 قوه قضائيه، مجريه و مقننه، جمعه شب در تهران برگزار شد.
در اين مراسم كه با افتتاح اولين شعبه حل اختلاف از سوي قوه قضاييه در اين انجمن همراه بود، نمايندگاني از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و شوراي شهر تهران نيز حاضر بودند.

به گزارش ايتنا عبدالمجيد رياضي معاون وزير و دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات، در ابتداي اين مراسم در سخنان خود با اشاره به طرحهاي موجود در عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات، هدف اين شورا را گسترش همه جانبه اين فناوري در كشور دانست.
رياضي در سخنان خود همچنين با اشاره به مخاطرات اين فناوري و نيز لزوم -------- سايتهاي اينترنتي، همكاري بخش خصوصي براي -------- داوطلبانه را مور تاكيد قرار داد.

دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات ايران، با اشاره به 3 لايه مهم در فناوري اطلاعات و ارتياطات، يعني زيرساخت، كاربرد و كاربر، توجه به همه آنها را ضرورت پيشرفت ICT در كشور دانست و تاكيد كرد توسعه IT با هر سه اينهاست كه محقق ميگردد.
رياضي همچنين برنامههاي مهم طرح شده تاكنون مانند شبكه ملي اينترنت، رشد كاربري اينترنت در ميان دانشآموزان، دانشجويان و سرانجام كارمندان را در حال اجرا دانست و افزود: «براي رسيدن به همه اين هدفها، فقط بايد سرعت خود را افزايش دهيم.»

اينترنت با اين وضع اگر نباشد بهتر است!
در همين مراسم، رمضانعلي صادقزاده رييس كميته مخابرات پارلمان ايران، در سخناني انتقادي خطاب به وزارت ICT و شوراي عالي IT خواستار اعلام نتايج عملي و خروجي مشخص برنامهها شد.
وي همچنين خلاء وجود يك برنامه جامع در زمينه ICT را مورد تاكيد قرار داد، و آمادگي مجلس براي همكاري در تهيه آن را اعلام نمود.

به گزارش ايتنا، صادقزاده با اشاره به سخنان دبير شوراي عالي IT به طنز گفت: «حال كه در نظر داريد سرعت انجام طرحهاي ICT و سرعت پيشرفت در اين حوزه را افزايش دهيد، حداقل بهتر است جلوي سرعت اينترنت مردم را هم نگيريد!»

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي، با اعلام اين نكته كه وزارتخانه ICT معمولا نه تنها انتقادات را نميپذيرد، بلكه منتقدين را هم متهم مينمايد، طرح محدوديت دسترسي به اينترنت پرسرعت در چند روزه اخير را مورد اشاره قرار داد و ضمن مخالفت مجدد با آن اظهار كرد: «اگر بخواهيد كه پروژههايتان پيشرفت كند و كارهايتان در زمينه فناوري اطلاعات سرعت بگيرد، ابتدا توصيه ميكنم كه دست از جلوگيري از سرعت مردم برداريد.»

صادقزاده با اشاره به وضعيت به وجود آمده در پي محدوديت جديد اينترنت اظهار نمود: «اگر اينترنت نداشته باشيم، خيلي بهتر از آن است كه با اين وضع و محدوديت باشد!»

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

RooS
23-10-2006, 00:27
به جاي حل مشكل , صورت مساله رو پاك ميكنن.

Reza1969
23-10-2006, 00:56
يه اصل مديريتي بين مديران ايراني ميگه:

ديكته نوشته نشده غلط نداره

Man Hunter
23-10-2006, 01:03
يه اصل مديريتي بين مديران ايراني ميگه:

ديكته نوشته نشده غلط نداره

اقا دمت گرم..این جمله ات سنگین بود...مخم نکشید..یه کمی توضیح میدی؟

یا حق..... ;)

MR.Punisher
23-10-2006, 01:21
اقا دمت گرم..این جمله ات سنگین بود...مخم نکشید..یه کمی توضیح میدی؟

یا حق..... ;)
یعنی یه چیز تو مایه های دمت گرم.یعنی مدیران ایرانی اصلا کاری نمی کنن
که بعدا بخوان جواب پس بدن.فقط می خورن و می خوابن و میلیون میلیون
حقوق در یافت می کنن.

Esi2260
23-10-2006, 01:41
موافقم MR.Punisher عزیز

فقط حرف و حرف و حرف و ...

ایشالا با عمو جلیل این دینا (کاملیا - پرنده چاهی گمشده) باهم به بلای عمو خلیل دچار شن!

خدا لعنتشون کنه!

Man Hunter
23-10-2006, 01:43
عجب مقاله اي زدم...ملت چه دل پري دارن...البته خوب حق داريم(و داريد).

به قول حسن روشن,قران بزنه به كمرشون!

يا حق..... ;)

Balrog
23-10-2006, 02:50
تو يكى از سايت‌ها يه مطلب جالبى نوشته بود (راست و دروغش بماند) و اونم اينكه: سيستم -------- اين حضرات، تو سرعت‌هاى بالا كار نمى‌كنه!

soleares
23-10-2006, 17:57
يك استاد دانشگاه: دلايل محدود شدن اينترنت پر سرعت اعلام شود

استاد دانشگاه علم و صنعت ايران گفت دلايل محدود شدن اينترنت پرسرعت بهتر است اعلام شود.

"علي‌اكبر جلالي" روزدوشنبه در گفت و گو با خبرنگار آي تي ايرنا افزود محدود كردن اينترنت پرسرعت يكي از بدترين اتفاقات حوزه فناوري اطلاعات است.

وي تصريح كرد با اين اقدام دسترسي مردم به علم، دانش و اطلاعات سخت مي‌شود، آن هم در شروع هزاره سوم كه برخي از كشورها تا ‪ ۲۰‬مگابيت بر ثانيه دسترسي را براي شهروندانشان فراهم مي‌كنند.

اين كارشناس فناوري اطلاعات افزود آنچه در جهان آينده اتفاق خواهد افتاد، اين است كه بايد بستر لازم براي توليد، توزيع و استفاده از اطلاعات براي همه، چه در كشورهاي توسعه يافته و چه دركشورهاي در حال توسعه صرفنظر از نژاد، رنگ و ساير مشخصه ها، آزاد باشد.

وي بيان داشت البته هر كشوري مي‌تواند نسبت به حساسيت‌هاي فرهنگي و مسايل امنيتي نسبت به برخي از دسترسي‌ها محدوديت‌هاي جزيي ايجاد كند اما اينكه به يكباره كاهش سرعت دسترسي به اينترنت اجرا شود،تامل برانگيز است.

به گفته وي، يكي از تاثيرات كاهش سرعت اينترنت اين است كه ديگر آموزش مجازي در كشور، غيرممكن مي‌شود.

استاد دانشگاه علم و صنعت تصريح كرد محدوديت اينترنت پر سرعت در كشور ما در حالي است كه تمامي كشورهاي دنيا پهناي باند بسياري در اختيار شهروندان قرار مي‌دهند و پروژه‌هايي مانند فيبر در منزل را اجرا مي‌كنند.

بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مبني بر ممنوعيت ارايه اينترنت پرسرعت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلوبيت بر ثانيه، چندي پيش به شركت‌هاي ندا (‪ ،pap‬ارايه‌دهندگان اينترنت پر سرعت) ابلاغ شد.

بر اساس اين بخشنامه شركت‌هاي " ندا" (‪ (pap‬نمي‌توانند اينترنت پرسرعت با ظرفيت و سرعت بيش از ‪ ۱۲۸‬كيلو بيت بر ثانيه را از طريق خطوط " ‪" Adsl‬ به كاربران عمومي و خصوصي واگذار كنند.

اين در حالي است كه رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي چند روز پيش گفت كاربراني كه نياز به اينترنت پر سرعت دارند، مي‌توانند نياز خود را به سازمان اعلام كنند تا راهكاري براي پاسخ به اين نيازها تهيه شود.

"محمود خسروي" افزود سازمان پس از رسيدگي به نياز كاربران، براي چنين مواردي راهكار پيدا خواهد كرد.

خسروي در مورد علت اين كار پاسخي نداد و گفت كه در رسانه‌ها اعلام شده است.

وي تصريح كرد البته تاكنون نياز بيشتر از اين مقدار در ميان مردم وجود نداشته و اينترنت واگذاري، بيشتر از اين حد نبوده است.

soleares
23-10-2006, 18:24
حداقل 70 درصد كاربران اينترنت پرسرعت از ظرفيت بيش از 128 كيلوبيت برثانيه استفاده مي‌‏كردند.

محمدحسن شانه ساززاده ، مديرعامل شاتل ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا ، در خصوص بخشنامه اخير سازمان تنظيم مقررات مبني بر محدوديت اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از 128 كيلوبيت بر ثانيه، با بيان اين مطلب، اظهارداشت: از آنجايي كه محدوديت فروش در مجوز شركت‌‏هاي Pap وجود نداشته است، دولت بايد خسارت اين شركت‌‏ها را پرداخت كند.
وي ، با بيان اين كه نزديك به دو هفته است كه منتظر جلسه‌‏اي با رييس سازمان تنظيم مقررات در خصوص چرايي اين بخشنامه هستيم، تاكيد كرد: اگر شركت‌‏هاي Pap را تعطيل كنند بهتر از آن است كه از اما بخواهند اين بخشنامه را اجرا كنيم.
مهندس شانه ساززاده ، با بيان اين كه كاربران اينترنت پرسرعت به سرعتي بالاتر از K128 احتياج دارند، خاطرنشان كرد: براي دانلود كردن يك فايل در زمان مناسب به سرعت بالاتر از K128 نياز است و اين كه نخواهيم به كاربر اجازه استفاده از سرعت بالا را بدهيم غير منطقي است.
وي ، تصريح كرد اين بخشنامه وجود شركت‌‏هاي Pap را زير سوال مي‌‏برد.
مديرعامل شاتل، با تاكيد بر اين كه محدوديت Adsl به كاربران از لحاظ اقتصادي 100درصد به Pap ها ضرر مي‌‏زند، گفت: 70 درصد كاربران Adsl به سرعتي بيش از K128 نياز دارند.

vbigdeli
24-10-2006, 04:43
تو يكى از سايت‌ها يه مطلب جالبى نوشته بود (راست و دروغش بماند) و اونم اينكه: سيستم -------- اين حضرات، تو سرعت‌هاى بالا كار نمى‌كنه!
خوب به درک که کار نمی کنه :angry:

من که اگه این محدودیت اعمال بشه 2 تا خط adsl دیگه می گیرم و load balance می کنم :biggrin: :happy:

Balrog
24-10-2006, 13:51
خداوكيلى دارن زور مى‌گن... يكى بايد جلوشون اساسى وايسه! اگر واكنش مناسب نشون داده نشه، احتمال هميشگى شدن اين طرح خيلى بيشتره!

soleares
24-10-2006, 13:59
هيچكسي نمي تونه جلوي دولت و سازمان هاي بزرگ وايسه ...

Enter
24-10-2006, 14:13
به به به چی شد
اینم ازاین
هرکی ازراه میرسه یه بلای سرماجوونامیاره ماهمیشه توسری خوربودیم کاریش هم نمیشه کرد
فکرکنم تاچندوقت دیگه کلا چیزی به اسم اینترنت توایران وجودنداشته باشه

soleares
25-10-2006, 11:11
اینترنت پرسرعت ایرانی
علی مولوی - با گذشت بیش از دو سال از راه اندازی خطوط اینترنت پر سرعت در ایران، استقبال چندانی از این سرویس نشده است. طی دو سال گذشته بیش از 300 هزار پورت اینترنت پر سرعت در سراسر کشور توسط 11 شرکت دارای مجوز Pap راه‌اندازی شده است که در خوشبینانه‌ترین حالت تنها 10 درصد این پورتها توسط مشترکان استفاده می‌شود.

با وجودی که استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت در بسیاری از کشورهای پیشرفته جزو ملزومات زندگی شده است، اما این فناوری آن‌طور که باید و شاید وارد زندگی کاربران اینترنت ایرانی نشده است.
عدم استقبال از این سرویس دلالیل مختلفی دارد که مهمترین آن بالا بودن قیمت این سرویس نسبت به متوسط درآمد کاربران ایرانی است. هزینه‌ی بالای این سرویس نیز به عوامل گوناگونی مربوط است. پهنای باند گران در ایران، دریافت عوارض و هزینه های متفاوت دریافتی از سوی شرکت‌های مخابرات استانی از شرکت‌های Pap برای ارایه خدمات ( مانند هزینه فضای مورد نیاز، هزینه لینکهای ارتباطی و سایر هزینه‌ها) از جمله این مشکلات است.

از سوی دیگر برخی شرایط پروانه بدون توجه به مسایل اقتصادی در نظر گرفته شده است. از این جمله می توان به راه اندازی سرویس در تمامی مرکاز تحت پوشش یک شهر نام برد. به این معنی که برای مثال یک شرکت باید تمامی تجهیزات خود را در تمامی مراکز مخابراتی شهری مانند تهران نصب کند که این موضوع با توجه به بافت متفاوت اقتصادی در شهرهای بزرگ کشور، سودده نخواهد بود و عملا بسیاری از پورتهای نصب شده بدون استفاده مانده است.

همچنین آبونمان ماهانه 3000 تومان که از طرف شرکت مخابرات بابت ارایه خدمات از مشترکان این سرویس دریافت می‌کند جزو عوامل بالابرنده‌ی قیمت این سرویس می باشد. از سوی دیگر دریافت مالیات 6 درصدی خدمات مخابراتی در شرایطی که این مالیات پیش از این بابت سایر سرویس‌ها از شرکت‌های Pap و مشترکان دریافت می‌شود، خودبخود باعث اظافه شدن هزینه‌های این سرویس می‌شود. برای مثال مشترک برای سرویس پایه‌ای که از طرف این شرکت‌ها با قیمت ماهانه 15هزار تومان ارایه می‌شود، باید ماهانه بیش از 21 هزار تومان هزینه پرداخت کند!

از سوی دیگر در صورتی که شرایط استفاده از این سرویس برای مردم فراهم شود، امکانات بسیاری در اختیار مردم قرار خواهد گرفت چراکه دسترسی به اینترنت پرسرعت به عنوان زیرساختی برای گسترش فرهنگ استفاده از فناوری اطلاعات در زندگی مردم بخصوص در زمینه خدمات الکترونیکی، دولت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی و همچنین تجارت الکترونیکی محسوب می‌شود، اما با توجه به موانع ذکر شده، افزایش تعداد کاربران اینترنت پرسرعت، بیشتر به رویا شبیه است.
ادامه این روند مطمئنا باعث ضربه به شرکتهای Pap که اکثرا با سرمایه های خصوصی تشکیل شده اند، خواهد شد و یکی از اولین تجربه های خصوصی سازی در کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد. از سوی دیگر عدم گسترش استفاده از این خدمات باعث ایجاد شکاف بیشتر میان ایران و سایر کشورها در این زمینه خواهد شد و در آینده وضعیت ایران در این زمینه را ضعیف خواهد کرد.
بی شک تدبیر مدیران وزارت ارتباطات برای گسترش استفاده از خدمات اینترنت پرسرعت، راهگشای بسیاری از مشکلات در این زمینه خواهد بود.

lopez
25-10-2006, 12:07
چرا ايران پيشرفت نميكنه اين رو يكي به من بگه آخه !!!!!!!!!!!!
واقعا اينا چي فكر مي كنن با اين كاراشون ؟
يه نفري (خيلي Iq بالا) مي گفت من هميشه بچه هام توي اينترنت دارن دنبال تحقيق هاشون مي گردن !!

emtn
25-10-2006, 18:16
الان دارم به اين فكر مي كنم كه چرا تو ايران زندگي ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

من يكي نمي دونم چه علتي و خيري تو اين كار هست ؟
امتحان الهیه. خدا می خواد ببینه ما چقدر صبر داریم.

Honradez
25-10-2006, 18:29
دوستان ناراحت نباشید!
اینترنت با سرعت بیش از 128 گرونه و اصلا نمی ارزه!

soleares
25-10-2006, 20:34
بابك جان مگه مثلا 128 چنده و 256 و 512 چنده ؟

ALIAK28
26-10-2006, 11:45
دوستان ناراحت نباشید!
اینترنت با سرعت بیش از 128 گرونه و اصلا نمی ارزه!
...مخصوصا که تازگی ها بو هم گرفته !!... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
01-11-2006, 02:19
استفاده‌‏هاي غير مجاز كاربران سبب محدوديت ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از Kb 128 شده است.

دكتر صمد مومن بالله ، معاون حقوقي و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا، با بيان اين كه در تمام دنيا در مواردي ضروري اعمال محدوديت وجود دارد ، اظهارداشت: محدوديت ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از Kb 128 نيز در كشور ما طبق شرايط خاصي صورت گرفته است و به گفته رييس سازمان تنظيم مقررات مقطعي و در حدود 4 ماه است.

وي ، در خصوص خسارت‌‏هاي وارده به شركت‌‏هاي Pap با توجه به اعمال اين بخشنامه ، گفت: بايد ديد كه در قرارداد اين شركت‌‏ها آيا بند و يا تبصره‌‏اي به اين موضوع اختصاص يافته است و يا خير.

دكتر مومن بالله، با تاكيد بر اين كه كاربران چه چيزي را مي‌‏خواهند با سرعت بيش از Kb 128 دانلود كنند كه نمي‌‏توانند، خاطرنشان كرد: آموزش مجازي از طريق اينترنت پرسرعت از طريق شبكه ملي ديده شده است و با اتمام پروژه شبكه ملي به راحتي قابل استفاده خواهد بود ، اما آنچه كه اين محدوديت را ايجاد كرده است احتمالا استفاده‌‏هاي غيرمجاز از سرعت‌‏هاي بالاي اينترنت بوده است.

وي ، با اظهار اميدواري از اين كه با تشخيص مراجع تصميم گيرنده بتوانيم سرعت بيشتري در استفاده از اينترنت داشته باشيم، يادآور شد: استفاده‌‏هاي غيرمجاز مي‌‏تواند يكي از دلايل محدوديت باشد.

دكتر مومن بالله ، همچنين در خصوص استفاده كاربران از ارتباطات ماهواره‌‏اي نيز گفت: قانون‌‏گذار در اين خصوص نيز تدابيري انديشيده است و استفاده از اينترنت پرسرعت از طريق ماهواره نيز جايز نيست.
منبع:آی تی ایران

Honradez
01-11-2006, 19:30
بابك جان مگه مثلا 128 چنده و 256 و 512 چنده ؟
سلام.

ببینید، بعنوان مثال سرعت 256 حداقل با آبونمان و عوارض در میاد 25 تومن.
اونوقت 25 تومن در ماه برای «اینترنت» دادن کار درستیه؟
در صورتیکه میشه از این پول استفاده های بسیاری کرد!

;)

vbigdeli
02-11-2006, 17:42
به دنبال دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی به سرویس دهنده های اینترنت مبنی بر محدودیت ارائه اینترنت پرسرعت به عموم، خبرنگار الف کسب اطلاع کرد زمینه های لغو این محدودیت در وزارت ارتباطات فراهم شده است و وزیر ارتباطات به زودی ناموفق بودن این طرح را اعلام خواهد کرد.

در روزهای اخیر، در محافل رسانه اي گفته می شد این دستور در پی ارسال نامه ای از عبدالمجید ریاضی، معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات به یکی از مقامات بلندپایه نظام در مورد تاثیرات فرهنگی اینترنت پرسرعت اتخاذ شده است که با پیگیری های الف از منابع مطلع، چنین نامه اي قویا تکذیب شد.
اين شايعات كه در پي دستورالعمل ریاست سازمان تنظیم مقررات رادیویی ، در محافل اينترنتي به سرعت گسترش پيدا كرده بود در حالي در ميان كاربران اينترنت مطرح مي شود كه رهبر انقلاب بارها رويكرد نظام در مقولات فرهنگي را «برخورد فعال» دانسته اند.
دکتر عبدالمجید ریاضی هم اكنون برای حضور در دومین نشست هم‌انديشي براي مشاركت درمجمع راهبري اينترنت در یونان به سر می برد. از مباحث مطرح شده در این همایش می توان به حاکمیت آمریکا بر اینترنت اشاره کرد. دکتر ریاضی در این نشست به عدم پیگیری مباحث جلسات WSIS در مورد خارج کردن اینترنت از انحصار آمریکا اعتراض کرده و خواستار برقراری دموکراسی اینترنتی جهانی شده است.

در همین حال، یک منبع مطلع به الف گفت، زمینه های تجدید نظر در دستور فوق در وزارت ICT فراهم شده است و با اعلام وزیر ارتباطات مبنی بر حجم محدود استفاده از موارد غیر اخلاقی در مقایسه با کلیت جامعه کاربران اینترنت ایران که بر کمتراز 5 درصد بالغ می شود، سلیمانی دستور پیشین را لغو خواهد کرد.
گفتنی است فرمانده کل سپاه انقلاب اسلامی امروز در همایش «زنان و اینترنت در هزاره‌ی سوم» بر استفاده قوی از اینترنت برای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی تاکید کرد و اظهار داشت با استفاده از اینترنت، جهان غرب در مقابل حجم اندیشه و بینش والای ما تسلیم خواهد شد.

لینک منبع هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com/archives/2006/11/4435.php هستش :biggrin:

satttanism
03-11-2006, 00:41
بخش خبری الف
۰۹ آبان ۱۳۸۵
به دنبال دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی به سرویس دهنده های اینترنت مبنی بر محدودیت ارائه اینترنت پرسرعت به عموم، خبرنگار الف کسب اطلاع کرد زمینه های لغو این محدودیت در وزارت ارتباطات فراهم شده است و وزیر ارتباطات به زودی ناموفق بودن این طرح را اعلام خواهد کرد.

در روزهای اخیر، در محافل رسانه اي گفته می شد این دستور در پی ارسال نامه ای از عبدالمجید ریاضی، معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات به یکی از مقامات بلندپایه نظام در مورد تاثیرات فرهنگی اینترنت پرسرعت اتخاذ شده است که با پیگیری های الف از منابع مطلع، چنین نامه اي قویا تکذیب شد.
اين شايعات كه در پي دستورالعمل ریاست سازمان تنظیم مقررات رادیویی ، در محافل اينترنتي به سرعت گسترش پيدا كرده بود در حالي در ميان كاربران اينترنت مطرح مي شود كه رهبر انقلاب بارها رويكرد نظام در مقولات فرهنگي را «برخورد فعال» دانسته اند.

دکتر عبدالمجید ریاضی هم اكنون برای حضور در دومین نشست هم‌انديشي براي مشاركت درمجمع راهبري اينترنت در یونان به سر می برد. از مباحث مطرح شده در این همایش می توان به حاکمیت آمریکا بر اینترنت اشاره کرد. دکتر ریاضی در این نشست به عدم پیگیری مباحث جلسات Wsis در مورد خارج کردن اینترنت از انحصار آمریکا اعتراض کرده و خواستار برقراری دموکراسی اینترنتی جهانی شده است.

در همین حال، یک منبع مطلع به الف گفت، زمینه های تجدید نظر در دستور فوق در وزارت Ict فراهم شده است و با اعلام وزیر ارتباطات مبنی بر حجم محدود استفاده از موارد غیر اخلاقی در مقایسه با کلیت جامعه کاربران اینترنت ایران که بر کمتراز 5 درصد بالغ می شود، سلیمانی دستور پیشین را لغو خواهد کرد.
گفتنی است فرمانده کل سپاه انقلاب اسلامی امروز در همایش «زنان و اینترنت در هزاره‌ی سوم» بر استفاده قوی از اینترنت برای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی تاکید کرد و اظهار داشت با استفاده از اینترنت، جهان غرب در مقابل حجم اندیشه و بینش والای ما تسلیم خواهد شد

Balrog
03-11-2006, 04:08
مثل اين مى‌مونه كه بگن از فردا توليد كارد و چاقو تو كشور ممنوعه، چون ممكنه كسى باهاش كشته بشه! عجبــا!!

soleares
07-11-2006, 18:15
فكر مي كردم مشكل به خاطر پهناي باند كل كشوره ؟ اگر اين محدوديت رو بردارن عالي ميشه كه دوباره بر مي گرديم به حالت اول .

Undercover-G
08-11-2006, 23:33
اینترنت نداشته باشیم بهتر است تا اینکه کم سرعت باشد

سرويس اينترنت:

فاوانیوز: رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی نیز در سخنان خود به انتقاد از کاهش پهنای باند به کاربرات پرداخت و گفت: "توسعه اینترنت نیاز به اینترنت پرسرعت دارد که با این سرعت اینترنت ناخواناست و بهتر است اینترنت نداشته باشیم تا اینکه کم سرعت باشد و در برنامه هم آمده که اینترنت پرسرعت داشته باشیم و روند توسعه با اینترنت کم سرعت امکان پذیر نیست."

به گزارش خبرنگار فاوانیوز، "رمضانعلی صادق زاده" در مراسم راه اندازی مجتمع شورای حل اختلاف موارد اینترنتی افزود: برای فراهم کردن بسترهای فانونی، طرح حمایت از حریم خصوصی مراحل قانونی خود را طی می کند و با توجه به شتاب در حوزه It و Ict نیاز است مسایل مربوط به حریم خصوصی تعریف شود که این طرح با جزئیات بر روی آن کار می شود که امیدواریم در مجلس هفتم به صورت یک مصوبه قانونی ابلاغ شود.
وی بر اصلاح اساسنامه شرکت مخابرات ایران تاکید و تصریح کرد: در زمینه اساسنامه این شرکت اختلاف نظر است که معتقدم با توجه به ساختار جدید وزارت Ict می توانست اساسنامه این شرکت به صورت جامع تری به تصویب برسد نه با استناد به یک تبصره یا بند که بشتر به ترمینیشن مربوط می شود.
صادق زاده ادامه داد: باتوجه به اینکه رگولاتوری به عنوان ناظر در جهت صدور مجوز و نظارت بر مجوزهای صادره به عنوان سازمان نظارتی است، عملکرد آن باید فراسازمانی باشد و این نوع مسایل باید در شرح وظایف رگولاتوری قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود اکنون که همه عناصر مربوط به توسعه اعم از سخت افزاری و نرم افزاری فراهم است، مدیریت دراین حوزه با بهره وری بیشتر حرکت کند.
این نماینده مجلس همچنین به انتقاد از تجهیز دو هزار روستا تا پایان سال به دفاتر Ict روستایی پرداخت که تجهیز این دفاتر با آنچه که باید محقق شود فاصله زیادی دارد.

Undercover-G
08-11-2006, 23:36
15:09 گرينويچ - سه شنبه 07 نوامبر 2006 - 16 آبان 1385

ايران در ليست کشورهای 'دشمن اينترنت'
سازمان گزارشگران بدون مرز در گزارش اخير خود از ايران به عنوان يکی از 13 کشوری که به آنها لقب 'دشمنان اينترنت' داده، نام برده، اما در عين حال نوشته است که برخورد با وبلاگ نويسان در اين کشور به نظر بهبود پيدا کرده است.

در اين گزارش که روز سه شنبه 7 نوامبر (16 آبان ماه) منتشر شده، نويسندگان وضعيت سانسور اينترنت در ايران را بررسی کرده و نوشته اند که در سال 2006 بيشترين سانسور در مورد مطالب و وب سايت هايی صورت گرفته که مسائل مربوط به حقوق زنان را پيگيری می کرده اند.

گردآورندگان اين گزارش همچنين وضعيت -------- در ايران را سختگيرانه تر از گذشته ارزيابی کرده و نوشته اند که در حال حاضر حدود 10 ميليون سايت در اين کشور مسدود شده که بخش عمده آنها سايت های پورنوگرافیک، سياسی و برخی سايت هايی است که به مسائل مذهبی می پردازند.

گزارشگران بدون مرز برخورد با وبلاگ نويسان را تنها نمونه رو به بهبود در کارنامه سال 2006ايران در زمينه سانسور اينترنت ذکر کرده و آورده است: "در حالی که در سال 2005 ميلادی حدود بيست وبلاگ نويس زندانی شده بودند، در حال حاضر تنها آرش سيگارچی در بند باقی مانده است."

در اين گزارش همچنين به تصميم اخير دولت ايران برای ممنوع کردن اينترنت پرسرعت اشاره شده است.

مقام های مسئول در ايران ماه گذشته اعلام کردند که شرکت های خدمات اينترنتی حق ندارند به مشتريان خطوط با سرعت انتقال اطلاعات بيش از 128 کيلو بيت در ثانيه ارايه دهند.

گزارشگران بدون مرز در توضيح دلايل احتمالی اين اقدام نوشته است: "ممکن است مسئولين نگران وارد آمدن فشار بيش از حد بر شبکه بسيار ضعيف اينترنتی ايران بوده اند، اما اين احتمال نيز می رود که دولت ايران می خواسته دسترسی کاربران را به محصولات فرهنگی غربی همچون فيلم و موسيقی محدود کند."

گردآورندگان اين گزارش به غير از ايران، نام دوازده کشور ديگر از جمله عربستان سعودی، کره شمالی، بلاروس، ازبکستان، ويتنام، و چين را هم در ليست 'دشمنان اينترنت' قرار داده اند.

مصر کشوری است که در ليست امسال گزارشگران بدون مرز به دليل "بازداشت و آزار و اذيت شماری از وبلاگ نويسان" اضافه شده است.

از سوی ديگر سه کشور نپال، ليبی و مالديو از سوی گزارشگران بدون مرز بدليل نداشتن زندانی اينترنتی از آغاز سال 2006 و برداشته شدن محدوديت های دسترسی به اينترنت، از ليست کشورهای 'دشمن اينترنت' خارج شده اند.

Undercover-G
08-11-2006, 23:39
خسروی: محدودیت ارایه اینترنت پرسرعت همچنان ادامه دارد

سرويس اينترنت :

فاوانیوز: رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: محدودیت ارایه اینترنت پرسرعت کماکان ادامه دارد و معلوم نیست تا چه زمانی این روند ادامه داشته باشد.

"محمود خسروی" در گفت و گو با خبرنگار فاوانیوز درخصوص اینکه زمینه های لغو این محدودیت در وزارت ارتباطات فراهم شده است و به زودی ناموفق بودن این طرح اعلام خواهد شد، تصریح کرد: زمان خاصی برای لغو این محدودیت نداریم و تا اطلاع ثانوی این طرح به کار خود ادامه می دهد.
وی با اشاره به اینکه مشکل خاصی درباره اجرای این طرح وجود ندارد، توضیحات بیشتری درباره آن ارایه نداد.

لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

B O L O T
08-11-2006, 23:53
ممنون عالي بود باز هم بزار

Undercover-G
09-11-2006, 15:26
سه شنبه، ۱۶ آبانماه ۱۳۸۵
كاربران خانگي در صورت نياز واقعي به Adsl با ظرفيت بيش از Kb128 مي‌‏توانند درخواست خود را به شركت‌‏هاي Pap و يا سازمان تنظيم مقررات ارسال با انجام بررسي ، استفاده از اين سرويس تاييد و بلامانع خواهد بود.

عبدالله فاتح مدير عامل پارس آنلاين، در گفت‌وگو با ايلنا، با اشاره به جلسه انجام گرفته بين شركت‌‏هاي Pap و سازمان تنظيم مقررات در خصوص بخشنامه اخير اين سازمان مبني بر عدم ارائه اينترنت پرسرعت با ظرفيت بيش از Kb 128 ، اظهارداشت: در قرارداد اين شركت‌‏ها محدوديت عنوان نشده است و در صورتي كه اين بخشنامه دائمي باشد بايد ضرر و زيان شركت‌‏هاي Pap پرداخت شود.

وي با بيان اين كه در بيزنس پلن يك شركت Pap ارائه اينترنت با ظرفيت بيش از K 512 تعريف شده است، خاطرنشان كرد: سازمان تنظيم مقررات در نظر دارد در خصوص اين بخشنامه بررسي مجدد و كار كارشناسي انجام دهد.

فاتح با تاكيد بر اين كه دولت به عنوان عضو حاكميتي مختار است كه در مورد قراردادها تصميم‌گيري كند، يادآورشد: به غير از Adsl استفاده غيرمجاز از ديگر راه‌‏هاي ارتباطي نيز شكل مي‌‏گيرد كه بايد در اين خصوص نيز چاره‌‏اي انديشيده شود.

Balrog
10-11-2006, 00:36
خودشون هم حال خودشون رو نمى‌فهمن!!!

satttanism
11-11-2006, 00:09
این هم یک سایت برای اعتراض و جمع امضا

J A V I D
11-11-2006, 00:16
ظاهرا که این مشکل اینترنت پر سرعت حل شده من خودم دی اس ال ندارم اما دو تا دوستام که دی اس ال 256 داتک استفاده می کردن و سرعتشون کم شده بود الان نزدیک یه هفتس سرعتشون به حالت عادی برگشته !!

AK1
11-11-2006, 01:00
محدوديت پهناي باند اينترنت، و مشتركان قديمي

جمعه، ۱۹ آبانماه ۱۳۸۵
به دنبال ابلاغ دستورالعمل محدوديت پهناي باند توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، اين ابهام به‌وجود آمد كه آيا دستورالعمل فوق شامل قراردادها و مشتركان قديمي شركت‌هاي PAP نيز مي‌شود و اگر شامل مي‌شود، ‌تكليف قرارداهايي كه وجه ان‌ها قبلا پرداخت شده چيست؟

به گزارش ايسنا، بحث محدوديت پهناي باند اينترنت كه براساس نامه‌اي از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مطرح و شركت‌هاي PAP را از ارايه پهناي باند بيش از 128 k به مكان‌هاي شخصي و عمومي‌منع كرد، موضوعي است كه اين روزها به يكي از مباحث چالشي‌ تبديل شده و نظرات مختلفي درباره‌ي آن منعكس شد.

موردي كه در همه اين نظرات بر آن تاكيد ‌شده، اين است كه محدود كردن پهناي باند خسارت فراواني به شركت‌هايي كه با انگيزه‌ و سرمايه‌گذاري زيادي به اين حوزه وارد شدند، مي‌زند و از طرفي، خسارت فراواني نيز به پرورژه‌هاي كلان ملي وارد خواهد شد.

كارشناسان معتقدند، زماني كه تعدادي از شركت‌ها براي ايجاد پورت‌هاي پرسرعت اينترنت مجوز گرفته‌اند و با وجود آغاز پروژه‌ها، ‌اعلام شود كه حق ندارند‌ اينترنت را با سرعت بيش از 128 K ارايه كنند، طبيعتا مشكلات زيادي به‌وجود خواهد آمد و جاي سوال دارد كه لزوم سرمايه‌گذاري بر روي شبكه ADSL در حالي كه قصد نداريم اينترنت پرسرعت را به منازل ارايه دهيم چيست؟

اما ظاهرا برخي شركت‌هاي PAP كه پيش از اين قراردادهايي را براي ارايه پهناي باند اينترنت بيشتر از 128 kbs داشتند و از طرفي مبالغ اين قراردادها نيز بعضا به ICP و PAPها تحويل داده شده، پس از ابلاغ اين دستورالعمل نسبت به كاهش پهناي باند برخي مشتركان اقدام كرده‌اند و گويا شكاياتي نيز در اين زمينه ازسوي مشتركان انجام شده است.

پس از انتقادات كارشناسان، اساتيد و فعالان اين حوزه به بحث محدوديت پهناي باند، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد كميته كاري تشكيل مي‌دهد كه تقاضاي كساني كه به استفاده پهناي باندي بيشتر از 128 kbs نياز دارند را مورد بررسي قرار داده و هماهنگي‌هاي لاز م را انجام دهد.

محمود خسروي - رييس سازمان - درباره اين ابهامات ايجاد شده و نحوه رسيدگي به اين موضوع به خبرنگار ايسنا، گفت:‌ با توجه به تشكيل كميته كاري پيگيري اين موضوع، درنهايت تصميمات گرفته شده و صورتجلسات اين كميته به صورت بخشنامه‌اي تا چند روز آينده به ICPها و PAPها ابلاغ مي‌شود.

به گفته وي در اين جلسات به طور مشخص، مراكز و مكان‌هاي شخصي و عمومي ‌تعريف و مشخص شده است و اميد است با ابلاغ اين بخشنامه مشكل كاهش پهناي باند براي شركت‌ها و فعالان اين حوزه كاهش يابد.

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

'POP'
15-11-2006, 16:14
دوستان زياد نگران نباشيد.
اين قانون! رو با كمي شل كردن سر كيسه مي تونيد دور بزنيد.

هر روز بهتر از ديروز...
;)

piishii
15-11-2006, 23:04
سلام.
اره داداش مرتضی این برای اونایی که Adsl جای خونشون حداقل اومده مال امثال من که نیومده هنوز چی پس ؟
خوب معلومه باش تا صبح دولتت بدمد.

divoonejoon
15-11-2006, 23:42
د رتاييد حرف دوستان تو همين هفته قبل من adsl 256k گرفتم . البته به بهونه اينكه خونه 2 طبقس و 4 تا user داره و همين طور شد كه من الان دارم با 256 حال مي كنم . تو ايران هر قانوني هست راه غير قانونيشم هست .

SomeThink
16-11-2006, 10:00
ما هنوز طعمش رو هم نچشیدیم...محدودش کردن؟؟؟؟ :sad:

vbigdeli
16-11-2006, 14:05
من که الان 1 مگ دارم،یعنی 2 تا 512 از 2 تا شرکت مختلف گرفتم که اگه مشکلی برای یکی پیش بیاد خط دومی به عنوان بک آپ هستش،ولی اگه مشکل پیش نیاد،2 تایی سرعت را دو برابر می کنن...

این بخش نامه فقط حرفش هستش..

Balrog
16-11-2006, 16:27
من که الان 1 مگ دارم،یعنی 2 تا 512 از 2 تا شرکت مختلف گرفتم که اگه مشکلی برای یکی پیش بیاد خط دومی به عنوان بک آپ هستش،ولی اگه مشکل پیش نیاد،2 تایی سرعت را دو برابر می کنن...

بابا دمت گرم! راستى، چطورى با هم سريشون كردى (Load Balance)؟!

combat
16-11-2006, 16:40

اقا 2 سوال داشتم

1: قبل از اومدن اين قانونها اشتراك داشتي از اينا ؟

2: از كدوم شركتها اشتراك گرفتي ؟

ممنون

Balrog
17-11-2006, 03:52
حفظ ارزش‌هاى دينى بر بهره‌گيرى از اينترنت پرسرعت اولويت دارد

«مرحله‌ى گذار را درست طراحى‌ نكرده‌ايم و طرح‌هاى استفاده از -------- با سرعت بالا هنوز فراهم نشده است و استفاده از فن‌آورى قبل از اين مرحله كارى غيراصولى است.»

اين بود فرازى از بيانات على‌اصغر عميديان، رئيس مركز تحقيقات مخابرات ايران.

تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل! ;)

منبع: كليك (ضميمه‌ى روزهاى يكشنبه‌ى روزنامه‌ى جام جم)، شماره‌ى 117.

Tornado2800
17-11-2006, 11:18
راستش دوستای من که هنوز که هنوز اینترنت پر سرعت دارند یعنی 256 512

vbigdeli
17-11-2006, 13:48
اقا 2 سوال داشتم

1: قبل از اومدن اين قانونها اشتراك داشتي از اينا ؟

2: از كدوم شركتها اشتراك گرفتي ؟

ممنون

آره دوست عزیز قبل از این قانون که سهله الان 2 سال میشه ای دی اس ال دارم...

من از شاتل و داتک گرفتم.

قرارداد شاتل را همین یک هفته پیش تمدید کردم :biggrin:

Undercover-G
21-11-2006, 11:51
"TCT مجوز عرضه محدود ADSL گرفت"

روح‌اللهي با اشاره به اين كه شبكه‌ي ديتاي تهران فعاليت خود آغاز كرده است، گفت: هم اكنون مشترك بر روي اين شبكه قرار دارد و سرويس‌هايي كه براي ارايه‌ي آن‌ها مجاز هستيم را در محدوده‌ي تهران واگذار مي‌كنيم و اگر اجازه‌ي واگذاري ADSL را نيز داشته باشيم اين توانايي را داريم كه ADSL در تهران واگذار كنيم.

ادامه خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویرایش:

اظهار نظر خسروی رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي :

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: طبق آنچه كه در برنامه چهارم توسعه مبني بر ارايه اينترنت پرسرعت آمده است،‌ دولت حق ارايه اينترنت پرسرعت به مراكز ويژه را دارد.

"محمود خسروي" در گفت و گو با خبرنگار فاوانيوز با اشاره به ارايه مجوز به شركت مخابرات استان تهران مبني بر واگذاري ADSL در مراكز آموزشي،‌ پژوهشي و فرهنگي افزود: چنانچه درخواستي از سوي مراكز ويژه اي همچون بانك ها،‌ مراكز آموزشي و كتابخانه ها براي دريافت ADSL وجود داشته باشد، ‌مراكز مخابراتي پس از ارايه گزارش به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مي توانند مجوز مربوطه را دريافت كنند.
وي تاكيد كرد: در بند مربوط به واگذاري پورت هاي اينترنت پرسرعت،‌ در موارد استثنا،‌ مشتريان ويژه قيد شده است.
خسروي ادامه داد: محدوديت ارايه اينترنت پرسرعت از سوي مراكز دولتي در مورد منازل صدق مي كتد كه شركت هاي مخابراتي حق ورود به منازل را ندارند و اين امر بايد توسط شركت هاي PAP صورت گيرد.
وي خاطرنشان كرد: از واگذاري يك ميليون و 500 هزار پورت اينترنت پرسرعت طبق برنامه چهارم،‌ قريب به 300 هزار پورت توسط مخابرات واگذار مي شود و بقيه پورت ها بايد توسط شركت هاي خصوصي ارايه شود.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي يادآور شد: شركت هاي مخابراتي با توجه به آنچه كه در سقف برنامه هايشان معين شده مي توانند نسبت به واگذاري ADSL اقدام كنند.

erfanweb
27-11-2006, 17:34
من زنگ زدم از پارسینیت بگیرم گفت 256 هم میدیم

EhsanHF
28-11-2006, 10:43
من هنوز نمیدونم محدودیت بر مبنای سرعت هست یا داونلود ؟
بعضی شرکتها حتی دارن 1 مگ رو میدن !!! اما بازم دارن بر مبنای داونلود محاسبه میکنن . اما خود مخابرات بیشتر از 128 نمیده !

Mehran NZ
01-12-2006, 05:23
دوستان این عادت ماست که همیشه روی همه چیز درجا میزنیم چندتا مثال واستون می زنم
وقتی که برای اولین بار دوش حمام به ایران اومد اقایون مراجع تقلید گفتند که این خارجی ها می خوان غسل مارو خراب کنن بنابراین دوش حمام حرام اعلام شد
همچنین ویدیو و تلویزیون هم اون اولاش حرام بود
جالبه بدونید کامپیوتر هم حرام بود
همونطوری که همتون میدونید ما الان داریم حدود 10 سال بطورجدی سر این بحث میکنیم که ایا باید ماهواره باشه یا نه
حالا هم که رسیدیم به مسخره ترین بحث تاریخ ایران یعنی محدودیت اینترنت
مطمئنا اینا نمی تونن ماهواره و اینتر نت رواز ما بگیرن همونطور که نتونستن دوش حمام رو از ما بگیرن چونکه اصولا جلوی علم رو نمیشه گرفت
ولی میدونید از چی خیلی لجم درمیاد ؟ ازاینکه همیشه کشور عزیزمون باید بخاطر یه مشت ادم احمق چندین و چندسال از دنیا عقب بمونه
مطمئن باشید تن جمشیدوداریوش و....ازینکه کشور وجوونای کشورشون به این روز افتادن تو گور میلرزه واقعابرای خودمون متاسفم که میریم پای صندوق و به امثال احمدی ن÷اد رای میدیم

EhsanHF
01-12-2006, 06:06
ولی ظاهرا محدودیت سرعت رو برداشتن .
الان پارس آنلاین توی مشهد اشتراک 512 هم میده .

Mehran NZ
01-12-2006, 06:20
دوست عزيز يكبار ديگه پستم رو بخون بحث من سر اين محدوديت هاي مقطعي نيست سر درجا كشورمونه

Imantec
01-12-2006, 06:37
ولی ظاهرا محدودیت سرعت رو برداشتن .
الان پارس آنلاین توی مشهد اشتراک 512 هم میده .
درسته
اين ISPها ميگن كه به ما هنوز ابلاغ نشده !!! 512 رو به قيمت حدودا 33تومن هم ميدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اگه به اسم شركت بخواي بگيري تا 1 مگ هم ميدنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب شير تو شيريه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

archiver
01-12-2006, 11:32
به قول دوستان هر چيزي راهي داره!شركت ها هم خودشون دلشون ميخواد ژهناي باند بيشتر بفروشن.ما راضي اونا راضي ....... ناراضي

boy iran
03-12-2006, 23:10
خوب تو تهران الام اشتراك اي دي اس ال 163 سرعت داره
جالبه اگه يك شركت ثبت كني كه خيلي آسونه بهت 285 و بيشتر هم ميدن
من با شاتل از اول امسال قرار داد دارم
معلوم نيست چه خبره
يك ماه دانلود نميكنم ميگن 10 گيگ دانلود كردي
يك ماه هر چي دانلود ميكنم صداشون در نمياد
در كل خر تو خري است