PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dead or Alive 4

The Knight
12-10-2006, 03:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
• سازنده: Team Ninja
• ناشر: Tecmo
• ژانر: مبارزه ی دست خالی
• تاریخ عرضه : 29/12/2005
• درجه بندی ESRB: بالای 17 سال M
• کنسول: Xbox360
نمیدونم چرا من با بازیهای مبارزه ای انقدر حال میکنم. خیلی شیرین اند. جیگرشونو بخورم؛ بازی DOA4 که همونطور که فهمیدین نسخه ی چهارمش هم هست واسه Xbox360 عرضه شده و یکی از شاهکارهای این کنسول نسل بعد به شمار میره. DOA4 که یکی از امتیازات برای X360 بشمار میره سال گذشته به بازار عرضه شد و خیلی از مردم باهاش حال کردن. فعلا که بالاترین مقام رو در بازیهای سبک خودش داره و اونها رو رهبری میکنه ؛ کمپانی "تیم نینجا" که سازنده ی این بازی و قسمت های قبلیش هست بازی های زیادی در کارنامه خودش نداره ؛ از بازیهای این کمپانی میتونم به بازی های خوب و جذاب:
• سری بازی Ninja Gaiden
• سری بازی (روم به دیوار) ---- Beach
• سری بازی های Dead or alive Extreme Beach VolleyBall
• و سری بازی Dead or Alive
اشاره کنم. نکته ی جالب اینجاست که این بازیها همه انحصاراٌ واسه Xbox و این آخریه هم DOA4 واسه X360 اومده؛ من نمیدونم این مایکروسافت بهشون چی داده که رفتن تو کار Xbox شما میدونین؟
بازی میتونه بوسیله ی Xbox Live چند بازیکنه بشه ؛ البته آفلاین هم میشه بازی بشه! آخر گرافیک ، آخر صدا گذاری ، یکی از بهترین بازیهای ساخته شده تاحالاست و درضمن از خوشگل ترین شکل بصری هم بهره گرفته (خودتون بفهمین چی میگم!)
با هنرنمایی شخصیت های قدیمی سری DOA و شخصیت های جدید یکی از بهترین بازیهای ساخته شده واسه X360 تا امروز که حدود یک سال و ده ماه و دوروز از ساختش میگزره!!!