PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لگ و استاتر حتی در شبیه ساز ps1!!!!

shabnam1986
09-07-2026, 01:30
سلام من در بازی های ضعیف هم لگ و استاتر دارم میشه راهنمایی کنین؟ دما ب شدت پایینه ممنون...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

radarz
09-07-2026, 18:10
سلام

ps1 منابعی لازم نداره شبیه سازتون چیه ؟ من با ePSXe کار میکنم خوبه سیستم هم کمی از شما پایینتره

shabnam1986
10-07-2026, 16:31
سلام

ps1 منابعی لازم نداره شبیه سازتون چیه ؟ من با ePSXe کار میکنم خوبه سیستم هم کمی از شما پایینتره

سلام همینی ک شما دارین...

radarz
10-07-2026, 20:13
سلام

چ ورژنی دارید ؟؟؟ اخرین نسخه رو نریزید ی ورژن قبل از اونو نصب کنید

shabnam1986
10-07-2026, 22:27
سلام

چ ورژنی دارید ؟؟؟ اخرین نسخه رو نریزید ی ورژن قبل از اونو نصب کنید

radarz
11-07-2026, 09:05
سلام

رو چ بازی لگ دارید ؟؟؟

اگر منابع سیستم (CPU، RAM و Disk) آزاد هست ولی ePSXe لگ می‌زنه ، معمولا مشکل از تنظیمات شبیه‌ ساز است ، نه سخت‌افزار -
چند مورد را به ترتیب بررسی کن:
1. FPS را چک کنهنگام بازی کلید Delete را بزن یا از تنظیمات گزینه نمایش FPS را فعال کن

اگر FPS روی 50 (PAL) یا 60 (NTSC) ثابت است ولی بازی تیک می‌زند، مشکل از VSync یا صداست

اگر FPS پایین‌تر از 50/60 است، تنظیمات گرافیک مشکل دارد

2. پلاگین گرافیکاگر از Pete's OpenGL2 Driver استفاده می‌کنی:

Internal X Resolution را روی 1x یا 2x بگذار

Shader را خاموش کن

Texture Filtering را روی 0 قرار بده

VSync را خاموش کن.

اگر از ePSXe GPU Core استفاده می‌کنی، یک بار بین GPU Core و OpenGL جابه‌جا شو و تست کن
3. مشکل صداخیلی وقت‌ها لگ از پلاگین صداست
در تنظیمات صدا:

Audio Buffer را روی 64 یا 128 قرار بده

Sound Latency را کمی افزایش بده

4. BIOSحتما از BIOS اصلی سونی (SCPH1001 یا SCPH7502) استفاده کن، نه HLE BIOS
5. حالت Power ویندوزPower Plan را روی High Performance یا Ultimate Performance بگذار
6. اگر بازی از روی هارد اجرا می‌شوداگر فایل بازی فرمت BIN/CUE یا ISO خراب باشد، لگ ایجاد می‌شود
CRC یا سلامت فایل را بررسی کن.
7. درایور کارت گرافیکاگر لپ‌تاپ داری:

مطمئن شو ePSXe با کارت گرافیک اصلی (NVIDIA/AMD) اجرا می‌شود، نه Intel

8. تنظیمات CPUدر Config > CPU:

Interpreter خاموش باشد.

از Dynarec استفاده کن (سریع‌تر است).

NIMA_e2
11-07-2026, 10:33
پیدا کردن علتش یکم سخته چون عوامل خیلی زیادی ممکنه تاثیر بگذارند ولی به نظرم با توجه به دما و مشخصات سیستمتون احتمال اینکه مشکل ازسخت افزار باشه خیلی کمه.
از کی احساس کردید که سیستم لگ داره؟ بعد از آپدیت ویندوز ( چون شما اخرین نسخه ویندوز 11 رو دارید) یا آپدیت درایور کارت گرافیک یا نصب برنامه خاصی بوده؟ یا همین جوری از یک روز به بعد این اتفاق افتاده؟ آنتی ویروس خاصی ندارید که در پس زمینه مدام سیستم رو اسکن کنه ؟ ممکنه که Malware اومده رو سیستمتون که با Malwarebytes نسخه تریال هم میتونید یکبار سیستم رو کامل اسکن کنید .من یکبار از سایت های داخلی یک بازی دانلود کردم ولی فایل EXE بازی ویروس BitcoinMiner داشت یعنی به صورت مداوم از منابع سیستم استفاده میکرد و همش لگ داشتم با اینکه کسپرسکی اوریجینال و آپدیت شده هم رو سیستمم داشتم . Malwarebytes مثل اب خوردن با یک اسکن پیداش کرد و پاکش کرد.

بعضی از نسخه های درایور کارت گرافیک هم مشکلاتی رو ایجاد میکنند ولی مثلا نسخه 581.80 یکی از نسخه های استیبل و بدون مشکل بوده برای من.