ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرای بازی های مبایل برروی کامپیوتر

Apachi
10-10-2006, 01:31
اگر مي خواهيد بازي و برنامه هاي جاوا را قبل از ريختن بر روي مبايل تست كنيد و ببنيد ارزش وصل كردن مبايل به PC را برای ریختن بازی ها دارد توسط ابزار زیر به راحتی میتوانید فایل های JAR را به EXE تبدیل کنید و در محیط شبیه سازی شده همانند گوشی آن ها را اجرا و تست کنید.
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________________________________________ ______________
بعد از دانلود کردن فایل شما نیاز به برنامه Winrar خواهید داشت چون فایل های اصلی این برنامه درون یک فایل rar فشرده شده اند
فایل های درون Midp2Exe Compiler.rar را Extract کنید
نام فایل jar خود را به Game.jar تبدیل کنیده برای مثال Fifa2007.jar را Game.jar تبدیل کنید
اکنون Quick را اجرا کنید .فایلی به نام Game ایجاد می شه که به راحتی اجرا می شه.
__________________________________________________ __________________ :blink:

اگر کاربر حرفه ایی هستید می توانید Compiler.exe در محیط Command اجرا کنید و دستورات بالا به صورت دلخواه ودستی بدهید و نام فایل خروجی را به دلخواه تغییر دهید.
فایل Quick.bat جزو فایل های اصلی برنامه نیست و برای استفاده آسان تر توسط من اجاد شده.
جاوای سه بعدی توسط این برنامه پشتیبانی نمیشود.

K A R I M I
10-10-2006, 05:55
ممنون دوست عزیز
میتونی یه برنامه معرفی کنی که فایل ها رو با پسوند sis باز کنه؟

jooni
10-10-2006, 16:43
دستت خیلی خیلی درد نکنه

mws
12-10-2006, 15:15
مرسي دوست من برنامه جالب بود

rasoul_s
21-11-2006, 11:57
خيلي عالي بود اگه ميتونستي برنامه اي معرفي كني كه فايلهاي سيس رو هم ژشتيباني كنه خيلي عاي بود

J A V I D
21-11-2006, 13:13
این برنامه رو تو همین فورم چند روز پیش یکی از دوستان گذاشته بودن به صورت ست آپی اما من هر کاری کردم ازش سر در نیاوردم دمت گرم شدیدا استفاده بردیم

Apachi
01-04-2007, 18:13
خيلي عالي بود اگه ميتونستي برنامه اي معرفي كني كه فايلهاي سيس رو هم پشتيباني كنه خيلي عاي بود
من یک مدت نمی تونسم نت بیام از اینکه دیر جواب می دم شرمنده...
هنوز پیداش نکردم اگه پیدا کردم حتمآ می گذارم
از لطف تمامی دوستان ممنونم...

apoosh
04-04-2007, 00:20
خداییش خیلی برنامه پرکاربردی هستش ، من خودم خیلی دنبال این برنامه بودم،حسابی دمت گرم...

FreeMagic
04-04-2007, 21:41
خیلی برام کاربرد داشت
مرسی

Apachi
23-09-2007, 00:23
خداییش خیلی برنامه پرکاربردی هستش ، من خودم خیلی دنبال این برنامه بودم،حسابی دمت گرم...

خیلی برام کاربرد داشت
مرسی

خواهش میکنم دوستای خوب:40:

Masoud_kp
23-09-2007, 22:57
اون عزیزانی که این برنامه رو گرفتن خداییش بیان یه جا دیگه آپلود کنن!انصافا کوتاهی نکنید!ممنون میشم!

Masoud_kp
24-09-2007, 14:07
آقا کسی آپ نمیکنه!خداییش ثواب داره ها !مگه حجمش چقدره؟خواهش میکنم واسم آپلودش کنید!اون لینک کاملا خرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااابه

Mr.K2
24-09-2007, 14:17
منم نتونستم دانلود کنم....

لینک مشکل نداه اما توی سایت باکس دات نت مینویسه همچین فایل و یا پوشه آپلود شده ای و جود نداره ..!!!!!!!

Masoud_kp
25-09-2007, 15:14
عزیزان فهمیدم اشکال این لینک از کجا بود بیایید اینم لینک صحیحش:
با حجم 849کیلوبایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم لینک دیگه ای که خودم آپلود کردم که مشکلی نباشه

Mr.K2
26-09-2007, 13:45
عزیزان فهمیدم اشکال این لینک از کجا بود بیایید اینم لینک صحیحش:
با حجم 849کیلوبایت

اینم لینک دیگه ای که خودم آپلود کردم که مشکلی نباشه

ممنون....

گرفتمش....:8:

Masoud_kp
26-09-2007, 14:29
خواهش میکنم MR.K2در کل با آواتارت خیلی حال میکنم!
راستی یه چیزی این اسه همه بازیها اجرا نمیشه !مثلا من یکشنبه که کلیک رو گرفته بودم نوشته بود Blades&Magicاز بهترینهای امسال بوده من هم اومدم رو این امحتانش کنم اما نشد فک کنم واس زیر یه مگ جواب بده

Mr.K2
26-09-2007, 14:39
خواهش میکنم MR.K2در کل با آواتارت خیلی حال میکنم!
راستی یه چیزی این اسه همه بازیها اجرا نمیشه !مثلا من یکشنبه که کلیک رو گرفته بودم نوشته بود Blades&Magicاز بهترینهای امسال بوده من هم اومدم رو این امحتانش کنم اما نشد فک کنم واس زیر یه مگ جواب بده

سلام

بازم ممنون

هنوز خودم امتحانش نکردم......

اما شما درست میگی...بعضی از جاوا ها برنامه ها رو تا یه حدی اجرا میکنند...بعضیهاشون تا 500 کیلوبایت...بعضی ها تا 1 مگ...