مشاهده نسخه کامل
: تجربتون از شکن حرفه ای را به اشتراک بگذارید
اگر شکن حرفه ای ( Shecan.ir ) دارید لطفا تجربتون رو ازش مخصوصا در مورد گیم در این روزها که اینترنت قطعه به اشتراک بگذارید. از خودم شروع میکنم
1) استیم رو باز میکنه و بازی ها رو میشه دانلود و اپدیت کرد ( سرور دانلود من فرانسه بود و دانلود نمیکرد اومدم سرور رو از فرانسه به ترکیه تغییر دادم بعد گفت باید استیم رو ریستارت کنم و بعدش شروع به دانلود کرد)
2) Nexusmods رو هم باز میکنه و هم میشه ازش Mod دانلود کرد
اگه سایتی رو دوست دارید بدونید که باز میکنه یا نه اینجا بنویسید ، من تست میکنم و خبر میدم
میشه با شکن از طریق یوزر پسورد استیم یا یوزر پسورد خود گیم تو گیم ها لاگین کرد؟
enimonte
30-04-2026, 21:01
اگر شکن حرفه ای ( Shecan.ir ) دارید لطفا تجربتون رو ازش مخصوصا در مورد گیم در این روزها که اینترنت قطعه به اشتراک بگذارید. از خودم شروع میکنم
1) استیم رو باز میکنه و بازی ها رو میشه دانلود و اپدیت کرد ( سرور دانلود من فرانسه بود و دانلود نمیکرد اومدم سرور رو از فرانسه به ترکیه تغییر دادم بعد گفت باید استیم رو ریستارت کنم و بعدش شروع به دانلود کرد)
اگه سایتی رو دوست دارید بدونید که باز میکنه یا نه اینجا بنویسید ، من تست میکنم و خبر میدم
پابجی را بالا میاره؟
Spring2026
30-04-2026, 22:07
ممنون میشم این موارد رو بررسی کنی نیما جان:
paste. centos. org/view/a6ece3e8
و میتونی دوتا2 رو آنلاین بازی کنی؟ پینگ خوب میده؟
و بابت فاصله گذاشتن در نام دامنه عذر میخوام. و الی نمیتونستم لینک رو ارسال کنم.
ممنون میشم این موارد رو بررسی کنی نیما جان:
paste. centos. org/view/a6ece3e8
و میتونی دوتا2 رو آنلاین بازی کنی؟ پینگ خوب میده؟
و بابت فاصله گذاشتن در نام دامنه عذر میخوام. و الی نمیتونستم لینک رو ارسال کنم.
لینک اول که فرستاده بودین رو باز کرد
دوتا۲ رو ولی آنلاین نمیشه بازی کرد و فقط قسمت آفلاین با Bot کار میکنه
پابجی را بالا میاره؟
وارد منوی پابجی میشه و مچ هم پیدا میکنه ولی نمیتونه بهش وصل بشه. خیلی سعی کردم ولی وارد هیچ مچی نمیشه .احتمالا چون پروتوکل UDP بسته هست نمیتونه وصل بشه
میشه با شکن از طریق یوزر پسورد استیم یا یوزر پسورد خود گیم تو گیم ها لاگین کرد؟
اگه بازی یا برنامه ای مد نظرتون هست بگید تا تست کنم. برای بعضی از بازی ها مثل War Thunder میشه اینکارو کرد اگرچه فقط منوی بازی میاد و داخل مچ نمیشه و الیته شکن اومده این بازی رو تحت پوشش قرار داده
اگه بازی یا برنامه ای مد نظرتون هست بگید تا تست کنم. برای بعضی از بازی ها مثل War Thunder میشه اینکارو کرد اگرچه فقط منوی بازی میاد و داخل مچ نمیشه و الیته شکن اومده این بازی رو تحت پوشش قرار داده
بازی Tower of fantasy البته حجمش زیاده. اگه نداریش خودتو تو زحمت ننداز
بازی Tower of fantasy البته حجمش زیاده. اگه نداریش خودتو تو زحمت ننداز
نمیاره متاسفانه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18)_5jk2.png
بنظرم فقط اگه برنامهنویس هستید یا طراح(فیگما) اشتراکشو بخرید .
گیم: برای من کاربردی نبود . کلش اف کلنز و موبایل لجند پلی میدادم (گاهی وقتا) که خب این دوتارو نمیاره . کلش رویال رو تونستم باهاش باز کنم اما اینقدر کند هست که بزور باز میشه خیلی وقت ها هم نمیاد کلا . اشتراک برنزی تست کردم .
Spring2026
01-05-2026, 17:36
لینک اول که فرستاده بودین رو باز کرد
دوتا۲ رو ولی آنلاین نمیشه بازی کرد و فقط قسمت آفلاین با Bot کار میکنه
ممنون بابت پاسخگویی سریعت نیما جان.
این لینکی که دادم شامل یک لیستی از لینک هاست.
کاش باز کنید اون لینک هایی که توش هست مثل: جیمینای، گراک، چت جیپیتی، زیلایبرری، و... رو چک کنید.
paste.centos.org/view/11d6da55
ممنون بابت پاسخگویی سریعت نیما جان.
این لینکی که دادم شامل یک لیستی از لینک هاست.
کاش باز کنید اون لینک هایی که توش هست مثل: جیمینای، گراک، چت جیپیتی، زیلایبرری، و... رو چک کنید.
paste.centos.org/view/11d6da55
متاسفانه هیچ کدوم از لینک ها رو باز نمیکنه. اگه گراک رو باز میکرد خیلی خوب میشد خودم دلم برای گراک تنگ شده تازه نسخه سوپرگراک رو خریده بودم که اینترنت قطع شد :sad:
enimonte
01-05-2026, 18:07
وارد منوی پابجی میشه و مچ هم پیدا میکنه ولی نمیتونه بهش وصل بشه. خیلی سعی کردم ولی وارد هیچ مچی نمیشه .احتمالا چون پروتوکل UDP بسته هست نمیتونه وصل بشه
مرسی. کاش باز میکرد یکم حالمون بهتر میشد.
Spring2026
01-05-2026, 19:49
متاسفانه هیچ کدوم از لینک ها رو باز نمیکنه. اگه گراک رو باز میکرد خیلی خوب میشد خودم دلم برای گراک تنگ شده تازه نسخه سوپرگراک رو خریده بودم که اینترنت قطع شد :sad:
آخ، خیلی متاسفم که اینو میشنوم.
امیدوارم وقتی وصل شد به پشتیانی گراک پیام بدین، و از اونجایی که خودشون شرایط ما رو مطلع هستند. امیدوارم لطف کنند و بهتون یه هدیه بدند. ❤️
Spring2026
12-05-2026, 23:46
کسی میتونه چک کنه ببینه Gemini باز میشه یا نه؟ لطفا یکی مجدد چک کنه. شاید امروز از شانس من باز شه. قبلا فکر کنم نمیشد. جدیدا شاید بشه. لطفا اگر کسی امکانش رو داره. سایتش رو چک کنه:
gemini.google.com/app
crazyrobot
13-05-2026, 07:57
اینو دیدم
دوستانی که برای تونل زدن به نت بینالملل از سرویس «شکن» استفاده میکردن، فعلاً به هیچوجه سمتش نرید!
شکن همونطور که تو تصویر میبینید، صراحتاً اعلام کرده حسابهایی که این کار رو میکنن مسدود میشن و فاجعهتر اینکه، اطلاعات شما رو مستقیم تحویل مراجع امنیتی میده! ⚠️
برای مدتی اصلاً از این سرویس استفاده نکنید؛ خطر لو رفتن اطلاعات و دردسرهای قانونی به شدت بالاست! ❌
- - - Updated - - -
اینو دیدم
[QUOTE]دوستانی که برای تونل زدن به نت بینالملل از سرویس «شکن» استفاده میکردن، فعلاً به هیچوجه سمتش نرید!
کسی میتونه چک کنه ببینه Gemini باز میشه یا نه؟ لطفا یکی مجدد چک کنه. شاید امروز از شانس من باز شه. قبلا فکر کنم نمیشد. جدیدا شاید بشه. لطفا اگر کسی امکانش رو داره. سایتش رو چک کنه:
gemini.google.com/app
متاسفانه باز نمیشه
یک نکته ای رو یادم رفت بگم و اون اینکه شکن حرفه ای با اینترنت صبانت اصلا کار نمیکنه.
اولا تا ساعتها طول میکشه که وصل بشه یعنی داخل خود پنل شکن بنویسه به شکن حرفه ای وصل شدید بعد که وصل شد ولی هیچ سایت یا برنامه ای رو باز نمیکنه حتی استیم و بعد از چند ثانیه دوباره قطع میشه و داخل پنل مینویسه به شکن حرفه ای وصل نیسیتید.
من به پشتیبانی صبانت هم زنگ زدم و طبق معمول گفتند به ما ربطی نداره. کلا هیچ چیزی پیدا نمیشه که بهشون ربط داشته باشه.
خداییش من همیشه فکر میکردم از ایرانسل داغون تر نداریم که صبانت تو این مدت ثابت کرد خیلی خیلی داغون تره.
همین شکن حرفه ای با اینترنت فیبر مخابرات بلافاصله وصل میشه و قطعی هم نداره.
donkeyoxte
19-05-2026, 02:24
.................................................. ....................................
پاک شود
vBulletin , Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.