PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور فایلهایی که از چند برنامه روی ویندوز به جا مانده را پاک کنم ؟

saye
13-04-2026, 08:08
سلام دوستان عزیز
کسی میتونه راهنمایی کنه
چطور فایلهایی که از چند برنامه روی ویندوز به جا مانده رو پاک کنم ؟
من برای متحان چند تا پلیر قبلا نصب کرده بودم و در نهایت هم از سیستم پاکشون کردم .
دیشب هم پلیر موسیقی که داشتم رو پاک کردم و برنامه jetaudio رو نصب کردم
و دیدم فرمت فایلهایی موسیقیم به این برنامه تغییر نکرد
اومدم از گزینه propertis انتخاب کنم دیدم داره دوتا اسم از پلیرهایی که قبلا نصب بود رو هم نشون میده
و جای فایل رو هم کنارش نوشته اما میرم اونجایی که ادرس داده همچین فایل هایی وجود نداره
الان نمیدونم ویندوز پیغام اشتباه میده یا من نمیتونم فایلها رو پیدا کنم و پاک کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EHSANRF
13-04-2026, 12:29
درود
بهترین راه اینه که یک بار دیگه نرم‌افزار رو نصب کنید و بعد به جای حذف پوشه، اون رو با نرم‌افزارهای uninstaller بیاید و uninstall کنید که تمام فایل‌ها و ... رو هم پاک کنن

اما اگه فقط می‌خواید این گزینه‌ها حذف بشن از طریق رجیستری قابل انجامه

saye
13-04-2026, 16:26
درود
بهترین راه اینه که یک بار دیگه نرم‌افزار رو نصب کنید و بعد به جای حذف پوشه، اون رو با نرم‌افزارهای uninstaller بیاید و uninstall کنید که تمام فایل‌ها و ... رو هم پاک کنن

اما اگه فقط می‌خواید این گزینه‌ها حذف بشن از طریق رجیستری قابل انجامه

هر دوتا رو یک هفته پیش unistall کردم
بخاطر همین تعجب میکنم چطور اینجوری شده و باید چیکار کنم.
البته به unistall خود ویندوز انجام دادم

bhrouza
13-04-2026, 21:31
برنامه Revo Uninstaller هم خیلی خوبه