مشاهده نسخه کامل
: درخواست سیستم عامل رزبری پای
MRHArtsClube
26-03-2026, 18:20
سلام دوستان عزیز
سال نوی شما مبارک
توی این شرایط اینترنت هرچیزی رو نمیشه پیدا کرد، مخصوصا چیزایی که برنامه دارن و اتوماتیک دانلود میشن، مثل همین سیستم عاملی که من نیاز دارم. موتور جستجو های ایرانی هم که علاوه بر محدود بودن دیتابیسشون خیلی خوب جستجو نمیکنن!
قبلا این سیستم عاملها رو گرفته بودم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و الان هم تنها سایتی که پیدا کردم این صفحه از سایت سیسوگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که این نسخه هارو داشت:
روی رزبری پای 4 مدل B میخوام نصب کنم و 8 گیگ رم هست ولی arm64 یا armhf ش فرقی نداره، در مجموع 4 گیگ رم هم برای پروژه م زیاده! فقط باید سبک باشه.
متاسفانه trixie جدیده و یه سری مشکلات توی اجرای پروژه م به وجود میاره. اگر هر نسخه ای رو (مخصوصا bullseye و مخصوصا lite) میتونید بجز اینا به یه سبکی بهم برسونید ممنون میشم.
اگر هم اینایی که من دارم رو خواستید بگید کدوم آپلودسنتر براتون کار میکنه آپلود کنم.
با امید سالی پر از نیکی و شادی برای هممون
ata.royalfalcon
26-03-2026, 18:51
سلام دوستان عزیز
سال نوی شما مبارک
توی این شرایط اینترنت هرچیزی رو نمیشه پیدا کرد، مخصوصا چیزایی که برنامه دارن و اتوماتیک دانلود میشن، مثل همین سیستم عاملی که من نیاز دارم. موتور جستجو های ایرانی هم که علاوه بر محدود بودن دیتابیسشون خیلی خوب جستجو نمیکنن!
قبلا این سیستم عاملها رو گرفته بودم:
و الان هم تنها سایتی که پیدا کردم این صفحه از سایت سیسوگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که این نسخه هارو داشت:
روی رزبری پای 4 مدل B میخوام نصب کنم و 8 گیگ رم هست ولی arm64 یا armhf ش فرقی نداره، در مجموع 4 گیگ رم هم برای پروژه م زیاده! فقط باید سبک باشه.
متاسفانه trixie جدیده و یه سری مشکلات توی اجرای پروژه م به وجود میاره. اگر هر نسخه ای رو (مخصوصا bullseye و مخصوصا lite) میتونید بجز اینا به یه سبکی بهم برسونید ممنون میشم.
اگر هم اینایی که من دارم رو خواستید بگید کدوم آپلودسنتر براتون کار میکنه آپلود کنم.
با امید سالی پر از نیکی و شادی برای هممون
سلام.
من قبل از این جریانات و قطعی اینترنت بین الملل، یه پروژه روی Raspberry pi 2 راه انداخته بودم و نسخه زیر رو دانلود کرده بودم.
این 32 بیتی هست و lite. حجمش حدود 493 مگابایته. اگر مناسبه بگید کجا آپلود کنم؟
MRHArtsClube
26-03-2026, 18:54
این 32 بیتی هست و lite. حجمش حدود 493 مگابایته. اگر مناسبه بگید کجا آپلود کنم؟
در حال حاضر از هر نسخه ای استقبال میکنم :دی
هر جایی آپ کردی من مشکلی ندارم و ازت بسیار ممنونم، تست کنم شاید مشکلات اینایی که دارمو نداشت
ata.royalfalcon
26-03-2026, 19:18
در حال حاضر از هر نسخه ای استقبال میکنم :دی
هر جایی آپ کردی من مشکلی ندارم و ازت بسیار ممنونم، تست کنم شاید مشکلات اینایی که دارمو نداشت
لینک دانلود رو توی پیغام خصوصی ارسال کردم. دانلود شد اطلاع بدید تا حذف کنم.
برای چک سلامتی فایل؛
CRC
MD5
MRHArtsClube
26-03-2026, 20:38
لینک دانلود رو توی پیغام خصوصی ارسال کردم. دانلود شد اطلاع بدید تا حذف کنم.
برای چک سلامتی فایل؛
CRC
MD5
ممنونم داداش، دانلود شد، بابت چک سام ها هم ممنون، مچ بودن :biggrin:
بازم اگر خودت یا دوستان دیگه ورژنهای دیگه ای داشتن ممنون میشم بفرستن :»
MRHArtsClube
29-03-2026, 03:58
سلام دوستان گرام
خواستم اطلاع بدم از روند کار، خداروشکر مشکلم برطرف شد، نیاز به نسخه دسکتاپ با پروتوکل ارتباط گرافیکی Wayland داشت. الان فقط درگیر اینم که چطوری از اول صفحه رنگین کمانش تا وقتی پروژه م لود بشه یه عکس روی همه چیز نشون بدم! میتونم نوشته های کنسول (توی X11 همشو و توی Wayland اکثرشو) و رنگین کمون رو حذف کنم، در حد چند ثانیه هم این وسطا با mpv تونستم عکسو نشون بدم (توی X11 همشو میشد عکس گذاشت با ترکیب plymouth و mpv) ولی تا دسکتاپ میاد عکسه میره :biggrin:
راستی اگه میخواین فایل خاصی رو دانلود کنید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید درخواست بدین یا شاید گذاشته باشنش. فایل اکسپورت تمپلیت گودو رو میخواستم توش بود :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.