PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برند چای چی هست دوستان

Hamdamo
17-03-2026, 13:40
درود خدمت دوستان
در حال حاضر بهترین برند چای به نظرتون چی هست؟
من قبلا سوفیا استفاده میکردم خوب بود الان شهرزاد هم دارم استفاده میکنم و خوبه
اگه تجربه ایی دارید لطفا بگید حالا که مجدد دوستان میان در فروم و حضور دارند
لطفا در مورد نوشیدنی های دیگه مثل چای سیز و غیره پست نزارید ممنونم:rolleye:

Sir0c00
17-03-2026, 19:12
گلستان کماکان

vegas
17-03-2026, 19:59
من از چای طلا راضیم. حالا نمیدونم بهترین باشه یا نه، چون زیاد چای نمیخورم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eyedea
17-03-2026, 20:37
wazzzupppppppppppppppppp :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::t ongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::ton gue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongu e::tongue::tongue:

Behrouz_se60
18-03-2026, 11:23
چای ایرانی باشه چای فومنات و یک چای دیگه چای رفاه اینا چای هایی هستن که رنگ ندارن. برای همین زود تموم میشه. کلا چای که برگ درشت باشه اینا رنگ ندارن. حالا طعم قضیه فرق میکنه.

ترجیجا چای رو از یک جایی تو شمالی ها به صورت فله ای بگیر. از اینایی که تو روبیکا یا ایتا میفروشن.

hrp32
21-03-2026, 01:48
بله بهترین چای همین ایرانی ها که بیشترشونم بدون برند فروش میره همشونم خوبه معمولا اونم برگ درشتا هست

من طعمش رو از این اسانس دارای خارجی خیلی خیلی بیشتر هم دوست دارم ولی سلیقه ایه اکثرا خوششون نمیاد

در کل مصرفم محدود باشه بهتره چون میگن اثبات شده هر میزان مصرفش آرتریت روماتویید میاره

vegas
21-03-2026, 11:51
بله بهترین چای همین ایرانی ها که بیشترشونم بدون برند فروش میره همشونم خوبه معمولا اونم برگ درشتا هست

من طعمش رو از این اسانس دارای خارجی خیلی خیلی بیشتر هم دوست دارم ولی سلیقه ایه اکثرا خوششون نمیاد

در کل مصرفم محدود باشه بهتره چون میگن اثبات شده هر میزان مصرفش آرتریت روماتویید میاره

یه سرچ ساده تو ذره بین معلوم شد که نتایج ابن تحقیق برای سال 94 هست و معلوم نیست که تحقیقات جدید رد این قضیه رو اثبات کرده باشند یا نه. چون اینترنت قطعه و دسترسی به دیتابیس های تحقیق ها ممکن نیست، نمیشه بیشتر در موردش سرچ کرد. ضمنا این تحقیق در مورد زنان انجام شده.

sunmaster_7
21-03-2026, 13:46
چای دو غزال آبی ترجیحا خارجی هولوگرام دار! عالیه عطرش مستت میکنه

hrp32
21-03-2026, 18:47
یه سرچ ساده تو ذره بین معلوم شد که نتایج ابن تحقیق برای سال 94 هست و معلوم نیست که تحقیقات جدید رد این قضیه رو اثبات کرده باشند یا نه. چون اینترنت قطعه و دسترسی به دیتابیس های تحقیق ها ممکن نیست، نمیشه بیشتر در موردش سرچ کرد. ضمنا این تحقیق در مورد زنان انجام شده.

آره حالا اینترنت دسترسی پیدا کردم اطلاعات بیشتر میدم یادم نیست روی زنان بود فقط یا نه... اما در کل اعتدال توش بد نیست چون خیلی هم رنگ میده دندانها رو و واسه فشار خون و قلب و اینها هم جالب نیست ولی لااقل همون ایرانی ها که گفتم لااقل اسانس اینا نداره باز باید سالم تر باشه فکر می کنم...

راشا تهرونی
22-03-2026, 14:38
چای سوفیا قوطی ابی