مشاهده نسخه کامل
: ديدن فيلمهاي موبايلم؟
سلام من يه سامسونگ دارم كه فرمت فايلها ي ويدئويش 3mpg فكر كنم باشه تو سي ديش برنامه اي كه اونها رو نشون بده نبود از كجا مي تونم اين برنامه رو دانلود كنم كه بتونم فيلمهامو ببينم مرسي
يكي از بهترين نرم افزارها واسه ديدن فيلمهايي كه با دوربين موبايل گرفته شده(حالا مي خواد MPEG4 و 3GP باشه يا هر چيز ديگه اي) پخش كننده معروف شركت Real هستش كه همه با اون آشنا هستيم.
كافيه نسخه 10.5 پخش كننده RealPlayer كه يه ويرايش اون Gold Edition هستش را نصب و بعد آپديت كنيد. در بخش آپديت همه كدكها(codec) را كه حجم چنداني هم نداره، انتخاب كنيد و بعد از آپديت از شنيدن و تماشاي اغلب فايلهاي صوتي و تصويري با اين نرم افزار لذت ببريد.
البته نسخه 7 يا بالاتره پخش كننده معروف شركت نازنين اپل هم قابليتهاي مشابهي داره. منظورم همون Quick Time معروف است..
:)
ميشه لينك دانلود برنامه رو برام بزاريد
M O H S E N
16-10-2006, 11:54
Quick Time من هم اين نرم افزار را پيشنهاد ميكنم
البته Real Player نسبت به Quick Time حجم كمتري داره و از طرفي براي ديدن وشنيدن بسياري از منابع صوتي و تصويري آنلاين هم كاربرد داره، لذا پيشنهاد اول من استفاده از اين نرم افزار هستش. در نشاني زير توضيحاتي در مورد نرم افزار و لينكهاي دانلود اون موجود است:
حجم: 12 مگابايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما از آنجا كه شايد استفاده از Quick Time رو ترجيح بدين، مي تونين از نشاني زير نسخه 7 اون رو دانلود كنين. البته بعد از اين نسخه، چند نگارش ديگر هم از Quick Time منتشر شده، ولي در حال حاضر لينك فعالي براي دانلود اونا ندارم.
حجم: 14.5 مگابايت
سريال:
الان متوجه شدم بخشي از لينك مربوط به دانلود Real Player با ستاره مشخص شده و يادم آمد از رقابت و اين چيزها... ;)
به هر صورت كافي است در آدرس سايت پي 30 ورلد به جاي ورلد از كلمه download استفاده كنيد تا لينك دانلود درست شود.
ضمناَ نسخه جديدتر Quick Time را نيز پيدا كردم:
حجم: 21.06
سريال
M O H S E N
17-10-2006, 12:15
خيلي ممنون
M O H S E N
01-11-2006, 11:29
راستي اين نرم افزار قابليت تبديل هم دارد؟
دوست عزير در مورد تبديل فايلها در پست زير توضيح داده ام:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ظاهراً اين پست رو خودتون ديده ايد چون زير آن نوشته ايد:
محل اين در خواست اينجا نيست
;)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.