ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم خنک کننده آبی کامپیوتر (Water Cooler)

Inkareeeeeeeeee
08-10-2006, 20:51
درود بر شما دوستان گرامی .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا میدونستید که سیستم خنک کننده آبی برای کارت گرافیک و سی پی یو و .... هم هستش و خیلی هم بهتر از فن میتونه پی سی رو خنک تر نگه داره ؟! .... یه نگاهی به این عکسها بندازین و اگه دوست داشتین بیشتر براتون در موردش بنویسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوبیش اینه که دیگه سر و صدای فن هارو دیگه نمیشنویم و بامزه تر هم هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
من خودمم یکی سفارش دادم که به امید پروردگار قراره تو همین روزها به دستم برسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مومن خدا
08-10-2006, 22:13
اولا ممنونم از پی پری که دادی در ضمن بنده خبر داشتم و با داداش مسعود همون لورد این مسئله رو دنبال میکردیم...

Inkareeeeeeeeee
08-10-2006, 22:56
اولا ممنونم از پی پری که دادی در ضمن بنده خبر داشتم و با داداش مسعود همون لورد این مسئله رو دنبال میکردیم...

خب پس کار من آسونتر شدش ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا اصلا" تو ایران این لوازمش گیر میادش یا نه ؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگرم گیر بیادش کسی دنبالش میره ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... راستش من خودم همیشه دنبال چیزهای تک واسه کامپیوترم هستم و تا الان که کسی رو که تو ایران زندگی کنه و بتونه این لوازم رو راحت و آسون تهیه کنه رو سراغ ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوار هستم که همه کامپیوتر باز ها هم بتونن چیزاییو که میخوان آسونتر تهیه کنن

Lord_theOne
09-10-2006, 04:55
ممنون عزيز ولي براي مرتب بود انجمن اينجا باشد بهتر است كيفيت كار هم بالا مي رود