مشاهده نسخه کامل
: ماهان نت یا تک نت کدوم؟ (برای گیم پینگ پایین)
p30better
21-12-2025, 04:23
سلام دوستان .
من منطقه روستایی هستم و مناطق تحت پوشش رو دیدم ماهان نت یا تک نت و مبین نت هستن که میتونم استفاده کنم.
اگه تجربه استفاده ازش داشتید برای گیم کدوم بهتره ؟ پینگ پایین باشه.
مبین نت رو خودم دارم برای گیم اصلا خوب نیست لگ و نوسان شدید داره توی ساعت های شلوغی ولی برای وبگردی خوبه.
ماهان نت یا تک نت برای گیم و پینگ پایین کدوم پیشنهاد میکنید؟ سابقه استفاده ازش رو دارید؟
23-12-2025, 14:04
:question: کسی تجربه داره؟
Afshin405
24-12-2025, 11:12
سلام دوستان .
من منطقه روستایی هستم و مناطق تحت پوشش رو دیدم ماهان نت یا تک نت و مبین نت هستن که میتونم استفاده کنم.
مبین نت رو خودم دارم برای گیم اصلا خوب نیست لگ و نوسان شدید داره توی ساعت های شلوغی ولی برای وبگردی خوبه.
ماهان نت یا تک نت برای گیم و پینگ پایین کدوم پیشنهاد میکنید؟ سابقه استفاده ازش رو دارید؟
داداش من شخصا از پارس آنلاین استفاده میکنم البته نه واسه بازی فقط استفاده های روزمره مثل
اینستا/وب گردی/دیدن فیلیمو و.......
ایشالله دوستان راهنماییت میکنن
سوالی که ازت دارم در مورد بازی کردن آنلاین هستش میشه بگی با چی بازی میکنی پی سی یا
کنسول بعدش کلا چه جوریه یه ذره توضیح کلی میدی شاید منم اومدم سمت آنلاین بازی کردن ///
سلام دوستان .
بجز مبین نت بقیه نماینده شرکت های دیگه هستن !!! ما تو ایران پینگ خوب نداریم همه از ی زیرساخت ردوبدل میشن
p30better
24-12-2025, 20:06
سلام
داداش من شخصا از پارس آنلاین استفاده میکنم البته نه واسه بازی فقط استفاده های روزمره مثل
اینستا/وب گردی/دیدن فیلیمو و.......
ایشالله دوستان راهنماییت میکنن
سوالی که ازت دارم در مورد بازی کردن آنلاین هستش میشه بگی با چی بازی میکنی پی سی یا
کنسول بعدش کلا چه جوریه یه ذره توضیح کلی میدی شاید منم اومدم سمت آنلاین بازی کردن ///
سلام . با کنسول ps5 بازی میکنم. با مبین نت .
بازی ایفوتبال و فورتنایت بازی میکنم.
فقط فورتنایت پینگش خیلی خوبه 60 تا 90 میده ولی بقیه بازی ها افتضاحه بالای 100 پینگ میده نمیشه بازی کرد.
خیلی دوست دارم ایفوتبال بازی میکنم ولی پینگ نمیزاره.
قبلا adsl داشتم متاسفانه دزدها کل کابل ها رو دزدین و دیگه سرویس نمیده مخابرات. adsl خیلی خوب بود پینگش. یادمه ده سال پیش فیفا بازی میکردم بدون لگ یادش بخیر .
الان با اینکه سرعت بیشتر شده ولی پینگ ها افتضاحه شده.
خلاصه بازی کردن راحته ولی فیبرنوری داشته باشی که خداست خوش به حالت.:»
p30better
24-12-2025, 20:09
بجز مبین نت بقیه نماینده شرکت های دیگه هستن !!! ما تو ایران پینگ خوب نداریم همه از ی زیرساخت ردوبدل میشن
سلام داداش ممنون . حق باشماست .
یه سری بچه ها توی ایران پینگ خوبی دارن. خیلی رون بازی میکنن. گفتم شاید از ماهان نت یا تک نت استفاده میکنن .
میدونم فیبرنوری بهترینه ولی خوب من روستایی هستم نمیدن.
یه سری بچه ها توی ایران پینگ خوبی دارن. خیلی رون بازی میکنن. گفتم شاید از ماهان نت یا تک نت استفاده میکنن .
تو روستاتون کسی پینگش خوب نیست ؟؟؟ :rambo: اونا هم شانسی پینگ دارن نوسان زیاده افت و خیز زیاد داره - خود شرکت ها هم تماس بگیری میتونن بهت بگن
mirsina1979
25-12-2025, 19:37
من فیبر نوری دارم از 2 تا شرکت هم نوسان پینگ دارم هم پکت لاست
p30better
26-12-2025, 01:20
من فیبر نوری دارم از 2 تا شرکت هم نوسان پینگ دارم هم پکت لاست
یا خدا .:mellow: حاضرم قسم بخورم عمدی این کارو میکنن.
اینترنت 10 سال پیش پینگش بهتر بود تا الان.
ممنون
یا خدا .:mellow: حاضرم قسم بخورم عمدی این کارو میکنن.
اینترنت 10 سال پیش پینگش بهتر بود تا الان.
ممنون
درود.
مبین نت توی روستاها پوشش اصل خودش رو نداره. یعنی دکل نداره و تو روستاها رومینگ میشه روی همراه اول. برای اطمینان از اینکه طرحتون رومینگ هست یا نه برید پنل کاربری مبین نت. در بخش تغییر و تمدید طرح اگر نوشته بود FD 360Turbo پس همراه اول بهتون آنتن میده. همراه اول روزها خوبه ولی از غروب تا حدود یازده شب چون پیک مصرف هست، سرعت میاد پایین و پینگ میره بالا.
vBulletin , Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.