PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیفیت کم کانال های تلویزیون led

a6543210
07-12-2025, 10:13
سلام دوستان
یه تلویزیون ۴۲ lg مدل 42lb56100gl دارم. تو منوی جستجو کانال که انتن دیجیتالو می گردم کانالا رو پیدا می کنه ولی کیفیت تصویر پایینه. به نظرتون چی کار کنم؟ باید انتن دیجیتال جدا بخرم؟ این که خودش موقع سرچ کانال می گه سرچ با انتن دیجیتال‌ پس چرا کیفیت کانالا پایینه. عین vhf می گن رزولیشن ۵۶۷در۷۲۶ است فک کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید چطور کانالا کیفیت تصویرش باِ بره.
تو جستجو دستی کیفیت جای انتن ۱۰۰درصده
ممنون

shabnam1986
07-12-2025, 17:34
سلام منم با 46 سامسونگ فول اچ دی این مشکلو داشتم و متاسفانه هر چی گارانتی بردم حل نشد آخر ی گیرنده دیجیتال گرفتیم
دوستان اگه میتونن راهی بدن ممنون میشم...

Afshin405
08-12-2025, 04:32
سلام دوستان
یه تلویزیون ۴۲ lg مدل 42lb56100gl دارم. تو منوی جستجو کانال که انتن دیجیتالو می گردم کانالا رو پیدا می کنه ولی کیفیت تصویر پایینه. به نظرتون چی کار کنم؟ باید انتن دیجیتال جدا بخرم؟ این که خودش موقع سرچ کانال می گه سرچ با انتن دیجیتال‌ پس چرا کیفیت کانالا پایینه. عین vhf می گن رزولیشن ۵۶۷در۷۲۶ است فک کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید چطور کانالا کیفیت تصویرش باِ بره.
تو جستجو دستی کیفیت جای انتن ۱۰۰درصده
ممنون

سلام

به نظرم بهترین کار اینه که یه گیرنده دیجیتال بخری قیمتیم نداره اون تی وی کیفیت بالاتری به احتمال

زیاد نمیده حالا خواستی به یه تعمیرکاری یا نمایندگی نشون بده ولی فایده نداره ///

a6543210
17-12-2025, 06:09
سلام
با اطلاعاتی که من بدست اوردم گیرنده داخلی این نوع تلویزیون های نسل اول ledاز نوع ضعیفتره(ورژن پایین تیونر) برا همین مجبوریم گیرنده دیجیتال نوع D.V.B t2 بخریم.که کانالای Hdرو بگیره(البته به همراه کابل hdmi)
راحل دیگه ای هم نداره!