PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تماس‌هایی که به دروغ ادعا می‌کنند از سمت مخابرات هستند و میگن قراره کابل مسی جمع بشه

474747
01-12-2025, 16:23
سلام اگر بهتون زنگ زدن گفتن "از طرف مخابراتیم قراره کابل مسی جمع بشه باید تا ماه آینده حتما اینترنت فیبرنوری بگیرید" ، باور نکنید. اینها بازاریاب هستند و با این حقه میخوان بهتون اینترنت بفروشن و پورسانت بگیرن.
تا به حال دو بار به ما زنگ زدن. یه بار به داداشم زنگ زدن دوسال پیش، گفتن قراره مسی جمع بشه باید حتما بیاید فیبرنوری بگیرید وگرنه اینترنتتون قطع میشه ماه آینده، ولی هنوزم که هنوزه بعد دوسال اینترنت مسیش برقراره و داره استفاده میکنه و هیچ اتفاقی نیفتاده.
تازگی هم به خودمون زنگ زدن همینو گفتن و ازآشنا توی مخابرات سوال کردم گفت دروغه.

داخل همون تماس تلفنی هم شروع میکنن میگن طرح یکساله داریم فلان تومان فلان گیگ اگر میخواید الان تلفنی براتون ثبت نام کنم.

شماره‌شون هم رند هست ممکنه گول شماره‌ش رو بخورید، مثلا شماره‌ای که با ما تماس گرفته بود رو من سرچ زدم دیدم تو سایت ‌nospam گزارش دادن که برای پشتیبانی کرم سورملینا با مردم تماس گرفته! بنابراین حدس زدم یک مرکز تماس خصوصی هست که کلا توش بازاریابا پشت میز نشستن به مردم چیز میز غالب میکنن. کرم و اینترنت و ... هر چی که پورسانت داشته باشه.

radarz
01-12-2025, 18:32
سلام

بنظر موضوع عجیبی نیست ... من باشم میگم " بدرک " ... اصلا یادم نمیاد دیگه از خط تلفن ثابت استفاده ای بکنم !!! :king: