مشاهده نسخه کامل
: اینترنت طبقاتی در کشور
سلام دوستان
نظر شما در این مورد چیه؟
بعنوان اولین گام، فیلترینگ یوتیوب در دانشگاه تهران برداشته شد: لینک به خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، لینک به بیانیه دانشگاه تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فکر میکنم اینترنت طبقاتی خیلی وقته که کلید خورده و الان داره گامهای اولش رو بر میداره.
توی جنگ ۱۲ روزه دیدیم چطور تمام فیلترشکنها از کار افتادند در اصل مجبور شدند از سیستم فیلترینگ زودتر از موعد رونمایی کنند! ظاهرا این چند روزه فیلترینگ باز شده مثل روزهای جنگ ۱۲ روزه. یعنی اینترنت طبقاتی در حال اجرا هست.
بامدادنیکنفس
09-11-2025, 18:42
دانشجوهای دانشگاه تهران حتما بی سواد هستن
من از DoH روی OpenWRT استفاده میکنم و یوتیوب که دارم هیچی اینستاگرام هم دارم .
تقریبا اکثر جاهایی که فیلتر هستن ولی تحریم نیستن را باز میکنه به استثنا تلگرام ...
رو میکروتیک هم میشه ولی OpenWRT 24 ساعت روز اگه برق باشه برقراره سرعت را کم میکنه ولی همه جور سایتی میتونید باز کنید .
بامدادنیکنفس
09-11-2025, 19:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالبش این بود:
Your online activity can be seen by your ISP. Some ISPs even sell data to third parties.
حالا این هم به نظر من راه حل موقت هست. چرا؟
به این خاطر که میلیاردها تومن پول برای این خرج میشه که این فیلترینگ برپا بشه. من فکر میکنم همهی این راهها موقتی هست و مسدود میشه. معیار من اون ۱۲ روزه بود که واقعا هیچ فیلترشکنی کار نمیکرد. اگر این روش شما توی اون ۱۲ روزه جواب داده باشه، پس از من خیلی جلوتر هستید. ولی بازم دلیل نمیشه فردا روزی این روش بسته نشه. خصوصا الان که جزییاتش رو در محل عمومی گذاشتید.
بامدادنیکنفس
10-11-2025, 09:32
نکته جالبش این بود:
حالا این هم به نظر من راه حل موقت هست. چرا؟
به این خاطر که میلیاردها تومن پول برای این خرج میشه که این فیلترینگ برپا بشه. من فکر میکنم همهی این راهها موقتی هست و مسدود میشه. معیار من اون ۱۲ روزه بود که واقعا هیچ فیلترشکنی کار نمیکرد. اگر این روش شما توی اون ۱۲ روزه جواب داده باشه، پس از من خیلی جلوتر هستید. ولی بازم دلیل نمیشه فردا روزی این روش بسته نشه. خصوصا الان که جزییاتش رو در محل عمومی گذاشتید.
میلیاردها خرج میشه اما حیف که همش اضغال چینی ه
بامدادنیکنفس
10-11-2025, 21:50
به نظر من راه حل موقت هست. .
نظر شما خیلی هم محترمه
ولی فقط به نظر شما راه حل "موقت" است ...
من خودم از سال 98 دارم با دی ان اس سایت های موقوف را باز میکنم .
تازه کسایی هستن خیلی از من وارد ترن تو این مقوله
رو همراه اول و دیده بان نت هم باز کردم
در مورد جنگ 12 روزه هم که پرسیدی من در زمان صلح فقط از دی ان اس استفاده میکنم
ولی فقط به نظر شما راه حل "موقت" است ...
مرسی بابت توضیحات.
خوب اگر مثل اون ۱۲ روز همهی سایتهای خارجی مسدود بشه، پس عملا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم از کار میافته. پس نمیشه گفت دایمی هست. اشتباه میکنم؟
ادیت: یادش بخیر. چند سال پیش از هاست رایگان render.com برای عبور از فیلتر استفاده میکردم. البته اون موقع هنوز فیلترشکن، جرم انگاری نشده بود. شاید یکی دوسال بدون مشکل استفاده میکردم. پیش خودم گفتم بزار توی فروم پرشینتولز هم بزارم بقیه استفاده کنند (اون موقع بیشتر توی پرشینتولز فعالیت میکردم). توی اون فروم فقط اسم سایت رو بردم و توضیحات اجمالی دادم که اگر کسی وارد هست بتونه بره استفاده کنه. فکر میکنم به دو هفته نرسید و رنج آیپی هاستهای render.com کلا فیلتر شد! پیش خودم گفتم یزیدا یعنی فضای مجازی چند نفر بپا داره؟ بعد با چین مقایسه کردم دیدم عملا پتانسیل چند صد یا شاید چند هزار بپا رو داره. پول نفته دیگه، اینقدر زیاده که یه گوشهاش رو میدن به دوستان پایشگر... خود من ممکنه اگه ماهی بهم ۸۰میلیون تومن حقوق بدن، برم جذب همین سازمانها بشم و پایشگر بشم. شما رو نمیدونم
اینترنت طبقاتی، امتیاز نیست؛ بخشی از روند محدودسازی دائمی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیم کارت سفید امید مردم را برای رفع فیلترینگ کمرنگ خواهد کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.