ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهاجرت به چین

mammad81
04-11-2025, 10:05
دوستان سلام ، اول که خدارو شکر که انجمن هایی مثل اینجا و مجید آنلاین هنوز هستند واقعا حیفه که انجمن های فارسی اینطوری افول کردن و اما اصل ماجرا:
من یه مدت هست بصورت جدی دارم به چین فکر میکنم حالا چه به صورت مهاجرت کامل چه به صورت کار و بیزنس، کاری به بحث های سیاسی و ماجرای خودمون با چین ندارم ، ولی شواهد کاملا رشد وحشتناک چین رو نشون میده و همین تبدیلش میکنه به یه مقصد جذاب چه برای زندگی چه برای تحصیل یا کار و بیزنس و...
ولی تو سایتهایی مهاجرت که میری همه درمورد اروپا و آمریکا و کانادا و نهایت استرالیا نوشتن و کمتر حرف بدرد بخوری از چین هست، کسی اینجا تجربه ای داره؟
امیدوارم این تاپیک تبدیل به یک مرجع خوب بشه و بتونه چندتا از سوالای من و افراد مثلمن رو جواب بده و راهنماییمون کنه

از مدیریت هم میخوام اگر ممکنه این تاپیک رو به تاپیک جامع تبدیل کنن

radarz
04-11-2025, 12:01
چین برای تحصیل و بیزینس خیلی خوبه

The Ghost Writer
04-11-2025, 15:22
چین برای تحصیل و بیزینس خیلی خوبه

آره تو که راست میگی خیلی خوبه.

بشرطی که بتونی زبان شخمی-تخیلی شون رو یاد بگیری.

با غذاهای حال بهم زنشون کنار بیای.

با کمونیستم و دیکتاتوری مشکلی نداشته باشی.

mammad81
05-11-2025, 11:27
آره تو که راست میگی خیلی خوبه.

بشرطی که بتونی زبان شخمی-تخیلی شون رو یاد بگیری.

با غذاهای حال بهم زنشون کنار بیای.

با کمونیستم و دیکتاتوری مشکلی نداشته باشی.
حالا شما نیا چین :biggrin:
ولی از شوخی گذشته فکر کنم شما تو تصویر چین سی سال پیش و همینطور بغض چینی که داره مارو میچاپه موندید
وگرنه غذا که تو شهرهای بزرگ چین شما راحت تا خورشت فسنجون رو هم میتونی پیدا کنی دیگه مابقی غذاها بماند
کمونیسم هم والا تا اونجا که من میدونم دستکم با آزادی های فردی و زندگی شخصی آدما هیچ کاری ندارن مگر اینکه بخواید اونجا انقلاب کن یا دنبال ارزش های اصیل دموکراسی باشی
میمونه یه زبان که اونو خودمم توش موندم :biggrin: اگه کسی راهی براش داره به منم بگه

Mohsen9191
06-11-2025, 10:24
برای تحصیل در چین حتما لازم نیست زبان چینی یاد بگیرید
با مدرک ایلتس و نمره قابل قبول در ان میتوانید اقدام کنید.

در زمینه غذا هم تنوع غذا بالا هست و شما میتوانبد براساس ذایقه خود انتخاب کنید.
با توجه به قیمت پایین مواد غذایی میتوانید براساس سلیقه خود خرید و غذای مورد علاقه خودتون رو تهیه کنید.

mammad81
06-11-2025, 21:08
برای تحصیل در چین حتما لازم نیست زبان چینی یاد بگیرید
با مدرک ایلتس و نمره قابل قبول در ان میتوانید اقدام کنید.

در زمینه غذا هم تنوع غذا بالا هست و شما میتوانبد براساس ذایقه خود انتخاب کنید.
با توجه به قیمت پایین مواد غذایی میتوانید براساس سلیقه خود خرید و غذای مورد علاقه خودتون رو تهیه کنید.

ممنون از جوابتون، منظورتون از قیمت پایین غذا چند هست؟ و این حرفی که میزنید موثقه ؟ یعنی الان خودتون چین هستید یا سفر به چین داشتید یا با کسی اونچچا ارتباط دارید که اینو میگید؟
کلا هزینه زندگی اونجا چطوره؟ اشتغال چی میشه کار ساده پیدا کر که دستکم هزینه های روتین زندگیت دربیاد؟