ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا شما ارزهای دیجیتال را آینده‌دار می‌دانید یا آن‌ها را یک موج گذرا تلقی می‌کنید؟

Jackbil
21-10-2025, 03:28
سلام،
سال‌هاست که نام ارزهای دیجیتال، به‌ویژه بیت‌کوین، به گوش‌مان می‌رسد؛ به‌خصوص از سال 2018-2017 به بعد که توجه عمومی به این حوزه بیشتر شده. اما سؤال مهم اینجاست: واقعاً تا چه زمانی قرار است ارزهای دیجیتال در اقتصاد جهانی حضور داشته باشند؟
راستش را بخواهید، من هیچ‌وقت نتوانستم خودم را قانع کنم که برای خرید این ارزها پول پرداخت کنم. البته اگر می‌دانستم روزی چنین ارزشی پیدا می‌کنند، حتماً در همان ابتدا اقدام به خرید می‌کردم.
از نظر من، مقایسه ارزهای دیجیتال با دارایی‌هایی مثل دلار یا طلا چندان منطقی نیست. دلار پشتوانه‌ای گسترده دارد؛ از منابع طبیعی و صنعت گردشگری گرفته تا ارتش، فناوری، تولیدات صنعتی و حتی روابط بین‌المللی. طلا نیز از دیرباز، توسط پادشاهان برای زینت و اعتبار استفاده می‌شده و حتی اگر جهان به دوران ماقبل تاریخ بازگردد، باز هم طلا ارزش خود را حفظ خواهد کرد.
با توجه به اینکه قیمت بیت‌کوین در مقاطعی حتی به ۱۴ میلیارد تومان هم رسیده، این سؤال مطرح می‌شود که آیا این روند صعودی ادامه خواهد داشت؟ تا کجا ممکن است قیمت آن بالا برود؟
در نهایت، علاقه‌مندم نظر دیگران را در این زمینه بدانم. آیا شما ارزهای دیجیتال را آینده‌دار می‌دانید یا آن‌ها را یک موج گذرا تلقی می‌کنید؟

radarz
21-10-2025, 09:47
سلام

بشدت کار خوبیه !!! فقط بعد حمایت و ساپورت تروریست میمونه که اونم میشه کنترل کرد :rambo: