ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلیل روغنی شدن و دوده ای شدن بالای بدنه موتور کوییک چیه؟

radarz
17-09-2025, 08:05
سلام

ی کوییک دارم 50 هزارتا رفته ... بدنه موتور روغنی دو دوده ایه !!! این خودرو مشکل مونتاژ داره؟ پیچ های سمت سوپاپ بی کیفیته؟:worried:

ata.royalfalcon
24-11-2025, 13:02
سلام

ی کوییک دارم 50 هزارتا رفته ... بدنه موتور روغنی دو دوده ایه !!! این خودرو مشکل مونتاژ داره؟ پیچ های سمت سوپاپ بی کیفیته؟:worried:
سلام.
یه احتمال هست که درب سوپاپ (که پلاستیکی هست و سوپاپ PCV روش نصب شده) بخوبی آب بندی نشده و نشتی داره. اگر نشتی از همین قسمت باشه باید باز بشه و تمیزکاری و چسبکاری و مجدد نصب بشه.

ضمناً عملکرد سوپاپ PCV رو هم دقیق بررسی کنید چون اگر این خراب باشه نمیتونه داخل موتور خلاً نسبی ایجاد کنه و در نتیجه بخاطر فشار هوایی که داخل موتور ایجاد میشه، روغن از بین درزها و کاسه نمدها نشت میکنه بیرون.

Afshin405
26-11-2025, 14:01
سلام

​سلام

چند تا علت داره

1/بد رانندگی کردن و بردن دور موتور تا رد لاین به صورت مداوم

2/کیفیت پایین واشرهای درب سوپاپ و سر سیلندر و سایر جاهایی که واشر داره که خیلی مرسومه

3/نیاز انجین ماشین به آچار کشی دقیق با تورک متر که باید بدین یه مکانیکی وارد براتون انجام بده

فعلا همینا به ذهنم میرسه ///