ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرنوشت ایران

aryamehr1368
29-08-2025, 20:08
مکانیسم ماشه با پیشنهاد سه کشور اروپایی رسما فعال شد و تا یکماه دیگه تحریم های سازمان ملل اتوماتیک بر میگرده علاوه بر فشار اقتصادی سنگین به ایران و احتمال خروج از NPT توسط ایران ،احتمال شکل گیری ائتلاف نظامی یا تقویت اسرائیل توسط کشورهای دنیا بر علیه ایران زیاد تر میشه،تو این تاپیک در مورد پیامدهای ماشه و سرنوشت ایران بحث می کنیم(نظر دهی آزاد زیر نظر مدیریت)

Cinema2Cinema
29-08-2025, 21:48
دلار ۲۰۰هزار تومان
طلا هر گرم ۳۰ میلیون تومان

radarz
29-08-2025, 22:08
سلام

مشکل اونا ایران و ایرانی هست - نمیخوان سر ب تنه ایرانی باشه ... اگر مشکل حکومت فعلیه پس چرا دولت مصدق تحریم بود !!! :rambo:

aryamehr1368
29-08-2025, 22:49
سلام

مشکل اونا ایران و ایرانی هست - نمیخوان سر ب تنه ایرانی باشه ... اگر مشکل حکومت فعلیه پس چرا دولت مصدق تحریم بود !!! :rambo:
بیشتر دنبال ژیوپلتیک و منابع ایرانن ب نظر من وگرنه هیچ ملتی در دنیا براشون ارزش نداره

epsi1on
30-08-2025, 07:55
تا یکماه دیگه تحریم های سازمان ملل اتوماتیک بر میگرده

عدد دقیقش دو ماه دیگه هست، یعنی ۱۰ آبان (منبع عکس در گوشه پایین سمت راست مشخصه).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

The Ghost Writer
30-08-2025, 15:02
سلام

کاملا بهشون حق میدم. این ملت ثابت کردن لظف زیادی بهشون بشه (دهه 50) یابو ورشون میداره و شروع میکنن به جفتک انداختن.(57):evil:

اگه اونا نبودن که این مردم تا الانشم اصلا چه میدونستن نفت و گاز چیه، چه برسه بخوان استراج کنن و بفروشن و پول بادآورده و مُفت دربیارن.:biggrin::biggrin:

aryamehr1368
30-08-2025, 18:17
عدد دقیقش دو ماه دیگه هست، یعنی ۱۰ آبان (منبع عکس در گوشه پایین سمت راست مشخصه).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خود ماشه تا مهر ماه ب طور رسمی غیرفعال میشه و این منبع نوشته آبان ماه

- - - Updated - - -

خود ماشه تا مهر ماه ب طور رسمی غیرفعال میشه و این منبع نوشته آبان ماه

aryamehr1368
31-08-2025, 10:33
فعال شدن ماشه گزینه نظامی بر علیه ایرانو راحت تر میکنه همون مسیر صدام و قذافی

aryamehr1368
31-08-2025, 16:16
امروز وزارت خارجه گفته ۱۵ بار به آمریکا نامه زدیم برای مذاکره جواب ساده هم ندادن وقتی پرونده کشوری ب شورای امنیت فرستاده میشه دیگه مذاکره معنی نداره اونوقت یه سری اسکل مثل لئو میگفتن نه ایران باید باشه تا اسرائیل دست از پا خطا نکنه واسه همین دنبال مذاکره با ایرانن

epsi1on
31-08-2025, 20:09
ماشه تا مهر ماه ب طور رسمی غیرفعال میشه

غیر فعال میشه؟!
لابد با شما هماهنگ کردن که میخوان غیر فعالش کنن. پس چرا زودتر مارو در جریان نذاشتی این‌همه الکی نگران شدیم...

aryamehr1368
31-08-2025, 20:50
غیر فعال میشه؟!
لابد با شما هماهنگ کردن که میخوان غیر فعالش کنن. پس چرا زودتر مارو در جریان نذاشتی این‌همه الکی نگران شدیم...
اینقدر فهم و شعور نداری بری یه سرچ بزنی قبل نقل و قول
طبق بند ۸ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، اعتبار این قطعنامه در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد و تمامی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران لغو می‌شوند. با انقضای این تاریخ، سازوکار اسنپ‌بک نیز دیگر کارآیی نخواهد داشت و از دستور کار شورای امنیت خارج می‌شود.

epsi1on
01-09-2025, 09:54
اینقدر فهم و شعور نداری بری یه سرچ بزنی قبل نقل و قول
طبق بند ۸ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، اعتبار این قطعنامه در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد و تمامی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران لغو می‌شوند. با انقضای این تاریخ، سازوکار اسنپ‌بک نیز دیگر کارآیی نخواهد داشت و از دستور کار شورای امنیت خارج می‌شود.

شما فقط اطلاعات درست رو بزار، قبل نوشتن هم کمی تامل کن تا نوشته‌ات دقیق باشه.
اینطوری این بحث‌های الکی پیش نمیاد...

epsi1on
01-09-2025, 10:20
امریکا ۸۰ سال پیش ۲ تا بمب اتم توی ژاپن (هیروشیما و ناکازاکی) انداخت و حداقل ۱۰۰هزار نفر در لحظه کشته شدند. و طبعاتش برای چند میلیون ژاپنی دیگه هم بود.
از اون قوم و جماعت بعید نیست سعی کنن خسارت مشابهی به ایران بزنن. من فکر می‌کنم این بار سعی می‌کنن این کار رو با کمک هوش مصنوعی، فضای مجازی و اقتصاد بکنند. کاملا ساختاریافته این کار رو خواهند کرد کما اینکه الان ۵۰ درصد یا بیشترش رو انجام دادند.

aryamehr1368
01-09-2025, 11:10
شما فقط اطلاعات درست رو بزار، قبل نوشتن هم کمی تامل کن تا نوشته‌ات دقیق باشه.
اینطوری این بحث‌های الکی پیش نمیاد...
من با تو بحثی ندارم اصلا هم خوشم نمیاد منو نقل قول میکنی

aryamehr1368
01-09-2025, 11:13
امپراطوری ژاپن با اونهمه عظمت که شرق آسیا کامل دستش بود رو داره با ج ا زپرتی مقایسه میکنه،امپراطوری ژاپن قبل بمب اتم کاملا نابود شده بود بمب اتم فقط تموم کننده بود

epsi1on
02-09-2025, 18:06
امپراطوری ژاپن با اونهمه عظمت که شرق آسیا کامل دستش بود رو داره با ج ا زپرتی مقایسه میکنه،امپراطوری ژاپن قبل بمب اتم کاملا نابود شده بود بمب اتم فقط تموم کننده بود
به این نوع پاسخ دادن مثل شما میگن "مناقشه در مثال" (لینک به ویکی‌پدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%85%D8%AB%D8%A7%D9%84))
محض اطلاع شما، این یک مغلطه (اسپم) محسوب میشه نه جواب واقعی. البته بعید میدونم برای شما مهم باشه.

aryamehr1368
02-09-2025, 19:31
به این نوع پاسخ دادن مثل شما میگن "مناقشه در مثال" (لینک به ویکی‌پدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%85%D8%AB%D8%A7%D9%84))
محض اطلاع شما، این یک مغلطه (اسپم) محسوب میشه نه جواب واقعی. البته بعید میدونم برای شما مهم باشه.
بجای کوچه علی چپ زدن برو تاریخو بخون بعد بیا مثال بزن امپراطوری ژاپنو مقابسه کن با ج ا وقتی سواد نداری بحث نکن

radarz
04-09-2025, 09:02
فعلا که رادیکالی شده ... بابک زنجانی دم از اقتصاد میزنه - همایون شجریان تو میدون آزادی میخواد کنسرت بزاره و ... :goatee:

aryamehr1368
04-09-2025, 18:43
اینا همشون نشونه های پوست اندازی و جمهوری دومه وقتی اپوزیسیون عملگرا نداریم و ماهیت حکومت در خطره و در معرض تغییر, شبیه شوروی میشیم

epsi1on
06-09-2025, 20:57
متاسفانه بعضی دوستان طوری صحبت می‌کنه که من فکر می‌کنم توی خط کسایی هستن که چند وقت پیش ریختن توی خیابون و شعار دادن: توپ تانک فشفشه، فلانی چیزکشه! یا گفتن توپ تانک نفربر، همش توی فلان جا!
اگه اینطور هست باید بگم ... خیلی بی‌ادب هستید.

aryamehr1368
06-09-2025, 21:34
تو کل فرومهایی ک بودم اینقدر از یه کاربر نفرت نداشتم

epsi1on
11-09-2025, 21:57
تو کل فرومهایی ک بودم اینقدر از یه کاربر نفرت نداشتم
محض اطلاع، نام این کار شما نفرت پراکنی هست و این‌هم به نوعی اسپم محسوب میشه.
همه حق استفاده از فروم رو دارند، حتی اکانت‌های سازمانی! من ممکنه مامور دولتی یا حکومتی باشم یا نباشم. در هر دو حالت نفرت پراکنی توسط شما کار صحیحی نیست.

aryamehr1368
13-09-2025, 00:32
همه حق استفاده از فروم رو دارند، حتی اکانت‌های سازمانی! من ممکنه مامور دولتی یا حکومتی باشم یا نباشم. در هر دو حالت نفرت پراکنی توسط شما کار صحیحی نیست.
من از تو نفرت دارم جلوی کسی رو هم نگرفتم مثل تو قانون تعیین کنم منو نقل قول نکن

aryamehr1368
13-09-2025, 00:42
سرنوشت ایران اصلا معلوم نیست مکانیسم ماشه ممکنه فعال بشه یا نشه ,حمله نظامی ممکنه باشه یا نباشه ,کشوراهایی مثل آمریکا و اسرائیل با اون توان نظامی چرا جنگ متوقف کردن یعنی ج ا ضعیف شده واسشون خوبه نه اتم داره نه آنچنان موشک پهباد؟جوابش خیله سخته تحلیل گرایی ک میخونم هرکدوم یه حرفی میزنن برای مثال شهریور قرار بود ماه جنگ باشه ولی شهریور داره تموم میشه و هیچ اتفاقی نیفتاده حاکمیت ایران هنوز سرجاشه ,ترامپ نشون داده آنچنان اهل حمله مستقیم نظامی به جایی نیست زیاد اهل بلوف زدنه و بیشتر میخواد کارا نیابتی انجام بشه ,مردم هم نسبت به همه چیز بی حس شدن سالهاست برای رژیم چنج تاریخ تعیین میکنن و هیچ اتفاقی نمیفته ,اپوزیسیون هم نداریم اگه کسی هم باشه دنبال رسیدن ب قدرته نه گرفتن حق مردم ,واقعا هیچ چیز مشخص نیست

aryamehr1368
19-09-2025, 00:37
جمعه 28 شهریور در مورد برگشت تحریم ها رای گیری میشه و اگه مانعی نباشه 5 مهر اسنپ بک فعال میشه بطور خودکار و تحریم های سازمان ملل بر میگرده

Yamani47
19-09-2025, 08:50

اآقا تقصیر ایشون نیست که از شما نفرت داره که
شما خیلی کثیفی.......
مترادف خیلی کثیف میشه نجس..................حالا نخواستم بگم شما نجسی که نگی دارم بهت توهین می کنم حواست باشه بعدا نیایی بگی توهین کردی ها.....

شما بسیار کثیف هستی و خب ما انسان ها از شما حیوانات............نه ببخشید................از شما شیاطین نفرت داریم..................

ما انسان ها وظیفه انسانیمونه که از شما شیاطین کثیف نفرت داشته باشیم.....................

aryamehr1368
19-09-2025, 18:35
امروز برجام رسما تمام شد ،با رای گیری و رای آوردن بازگشت تحریم های سازمان ملل تحریم های این سازمان تا ۵ یا ۶ مهر رسما بر میگرده همچنین ایران احتمالا ذیل فصل ۷ سازمان ملل هم بره این یعنی ممکنه ایران کشور متخاصم هم حساب بشه

aryamehr1368
19-09-2025, 18:52
یه کاربر ساندیس میگفت اگه ایران قدرتی نداره چرا دارن باهاش مذاکره میکنن،فعال شدن مکانیسم ماشه به معنی پایان تقریبی دیپلماسی بر علیه کشوریه،البته اسم تحریم های ما اسنپ بک یا ماشه هست ولی معنیش همون تحریم کامل یک کشور توسط سازمان ملله،هنوزم مقدار بسیار کمی دیپلماسی ممکنه وجود داشته باشه ک معمولا عقلانیتی چون وجود نداره اونم بعیده

aryamehr1368
19-09-2025, 22:30
با شروع تحریم های سازمان ملل تمام کشورهای دنیا مجبور ب تحریم ایران میشن حتی چین،با کاهش قیمت نفت کاهش ذخایر ارزی وضع فاجعه باری در انتظارمونه خدا ب دادمون برسه

Rjoun
19-09-2025, 22:48
زخمی عشقی وطنم...

Yamani47
20-09-2025, 11:47
با شروع تحریم های سازمان ملل تمام کشورهای دنیا مجبور ب تحریم ایران میشن حتی چین،با کاهش قیمت نفت کاهش ذخایر ارزی وضع فاجعه باری در انتظارمونه خدا ب دادمون برسه

شما مشکلت می دونی چیه ؟

مشکلت اینه که فکر می کنی مردم انسان اند

ببین تو هر شهری.................نهایت نهایت 2-3% انسان وجود داشته باشه بقیه همه گاو و خر و الاغ اند شک نکن.................

منو نیگا شک نکن..........ها

یارو آمده به کل خاندان و ملمکتشون تجاوز کرده ناموسشونو تجاوز کرده مالشونو دزدیده بعد این ها می رن زیارتش..................متوجهی........ .....

این ها آدم و انسان و این ها نیستند حرص نخور..................عذاب نده خودتو به خاطرشون

epsi1on
20-09-2025, 12:40
زخمی عشقی وطنم...
به نظرم شما موضع خودتون رو با وطن مشخص کردید.
ولی یک موضع خیلی مهمتری هم هست، این‌که باید موضع رو با حاکمیت فعلی وطن هم مشخص کرد.

چون حاکم اگر ظالم باشه (شبیه به خود من) به نوعی میتونه که یجورایی بخاطر یک دستمال، یک قیصریه رو به اتش بکشه. منظورم دقیقن چیه؟ منظورم دقیقا اینه که فرضا من رو در نظرم بگیرید که یک حاکمی ظالم هستم. حالا این حاکم ظالم اگر به احتمال ۱٪ از طرف کاربرای فضای مجازی احساس خطر کنه، ممکنه ترجیح بده که توسط عواملش، کل فضای مجازی رو به اشوب بکشه، همه‌ی نظم موجود رو از بین ببره و تمام فضای مجازی رو آکنده از تنفر کنه، تا در نهایت یک سری ها شروع به اعتراض و سر و صدا کنن و اون‌ها رو بعنوان سرشاخه‌ها بگیره بکنه توی گونی! به این روش میگن "مشت آهنین" که اگه سرچ بکنید اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد.

Yamani47
20-09-2025, 13:05
تا در نهایت یک سری ها شروع به اعتراض و سر و صدا کنن و اون‌ها رو بعنوان سرشاخه‌ها بگیره بکنه توی گونی!

.................................

aryamehr1368
20-09-2025, 16:02
شما مشکلت می دونی چیه ؟

مشکلت اینه که فکر می کنی مردم انسان اند

ببین تو هر شهری.................نهایت نهایت 2-3% انسان وجود داشته باشه بقیه همه گاو و خر و الاغ اند شک نکن.................

منو نیگا شک نکن..........ها

یارو آمده به کل خاندان و ملمکتشون تجاوز کرده ناموسشونو تجاوز کرده مالشونو دزدیده بعد این ها می رن زیارتش..................متوجهی........ .....

این ها آدم و انسان و این ها نیستند حرص نخور..................عذاب نده خودتو به خاطرشون
واقعیتش اینه گرامی من برای همون چند درصد آدم مینویسم تا شاید گره ای از کارشون باز بشه بخوان چنتا دوتا چارتا بکنن وگرنه یک اپسیلیون کاربرایی مثل اپسیلون برام اهمیتی ندارن اتفاقا چیزی ک من دارم میبینم و نوع نوشتنش مثل لئو شده با کلمات ساندیس خوری جو فرومها رو شلوغ میکنن تا آخر برای مدیران و سایتشون مشکل ایجاد بشه به هرحال تو اون تاپیکی ک زده بود مثل سگ پاچه مارو میگرفت الان خودش برخلاف موضوع تاپیک حرف میزنه منم گزارششو دادم تا با بن دائم شدنش خوشحالیمون کامل بشه

epsi1on
20-09-2025, 18:17

نظر شخصی من اینه که این دید اشتباه هست!
متاسفانه این دیدگاه، دیدگاهی هست که باعث میشه فردی که این دیدگاه رو داره، به خودش اجازه بده برای دیگران تعیین تکلیف کنه. دقت کن نمیگم شما اینطوری هستی، چون خود من هم شاید اینطوری باشم. حتی خیلی از انسانهای روی کره‌ی زمین حداقل یک بار این فکر به ذهنشون خطور کرده.
ولی باز هم این‌ها باعث نمیشه این تفکر درست باشه.

aryamehr1368
20-09-2025, 23:30
در پاسخ به ماشه، ایران خبر تعلیق همکاری با آژانس اتمی رو داده ،افزایش تنش نظامی و تبدیل ایران به کشور متخاصم مثل زمان صدام و فذافی دور از ذهن نیست

Rjoun
21-09-2025, 00:04
به نظرم شما موضع خودتون رو با وطن مشخص کردید.
ولی یک موضع خیلی مهمتری هم هست، این‌که باید موضع رو با حاکمیت فعلی وطن هم مشخص کرد.

چون حاکم اگر ظالم باشه (شبیه به خود من) به نوعی میتونه که یجورایی بخاطر یک دستمال، یک قیصریه رو به اتش بکشه. منظورم دقیقن چیه؟ منظورم دقیقا اینه که فرضا من رو در نظرم بگیرید که یک حاکمی ظالم هستم. حالا این حاکم ظالم اگر به احتمال ۱٪ از طرف کاربرای فضای مجازی احساس خطر کنه، ممکنه ترجیح بده که توسط عواملش، کل فضای مجازی رو به اشوب بکشه، همه‌ی نظم موجود رو از بین ببره و تمام فضای مجازی رو آکنده از تنفر کنه، تا در نهایت یک سری ها شروع به اعتراض و سر و صدا کنن و اون‌ها رو بعنوان سرشاخه‌ها بگیره بکنه توی گونی! به این روش میگن "مشت آهنین" که اگه سرچ بکنید اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد.
آقای فردوسی پور دنبال چی هستی؟

radarz
21-09-2025, 09:48
آینده ایران

بسیار روشن و گل داره ... :»:headphone

epsi1on
21-09-2025, 21:17
آقای فردوسی پور دنبال چی هستی؟
فکر کنم منظور شما جواد خیابانی بود.
دنبال خیلی چیزا هستم. ولی الان مثل بقیه احساس خطر کردم و سعی داشتم جایی پیدا کنم که بشه صحبت کرد. از قضا بحث سیاسی توی پی‌سی‌ورد (طبق قوانین‌اش) پذیرفته نیست!

ادیت: به احترام قانون پی‌سی‌ورد هم که شده سعی می‌کنم تا جای ممکن این کار رو نکنم. اگرم نشد که خوب طبیعتا مدیرهای گرامی اخطار میدن یا اخراج می‌کنند. که البته حق هم دارند.

بامدادنیکنفس
21-09-2025, 21:28
سرنوشت ایران از روز روشن تره
کسایی که نمیبینند ، ابله و ساده اندیش هستن که فک میکنن این بره اون میاد
سرنوشت ایران قحطی و بدبختی و گرانی و تورم زیمبابوه ای هست ، کودتا آفریقایی و .... اینا سرنوشت ایران عزیز مفلوک ماست

Yamani47
22-09-2025, 09:39
فکر کنم منظور شما جواد خیابانی بود
دنبال خیلی چیزا هستم ولی الان مثل بقیه احساس خطر کردم و سعی داشتم جایی پیدا کنم که بشه صحبت کرد از قضا بحث سیاسی توی پی‌سی‌ورد (طبق قوانین‌اش) پذیرفته نیست!

ادیت: به احترام قانون پی‌سی‌ورد هم که شده سعی می‌کنم تا جای ممکن این کار رو نکنم اگرم نشد که خوب طبیعتا مدیرهای گرامی اخطار میدن یا اخراج می‌کنند که البته حق هم دارند

دقت کردی از وقتی آمدی فعال شدی اون یارو ممد آسمونی دیگه لاک این نگرده ؟ وپیداش نیست یه ذره با اون اکانت هم پست بزار لاگ این کن ملت شک نکنن

شومبوسک فکر کردی ما اینجا ابلهیم ؟؟؟؟ یا گاگول ؟

epsi1on
22-09-2025, 15:34
سرنوشت ایران از روز روشن تره
کسایی که نمیبینند ، ابله و ساده اندیش هستن که فک میکنن این بره اون میاد
سرنوشت ایران قحطی و بدبختی و گرانی و تورم زیمبابوه ای هست ، کودتا آفریقایی و .... اینا سرنوشت ایران عزیز مفلوک ماست

فارغ از نظرتون، جرات شما برام بسیار ستودنی هست که بر خلاف فضای فعلی صحبت کردید.
فضای فعلی طوری هست که هرکسی نگه براندازی، همه بهش فحش می‌دن.

aryamehr1368
22-09-2025, 23:33
فضای فعلی اینجا داره با بوی ساندیس عطرآگین میشه

donkeyoxte
23-09-2025, 01:25
روشن و خالی لز ابلهان صگیونیست پرست

aryamehr1368
23-09-2025, 14:16
واقعا اسم دانکی برازنده یه عده هست:laughing:

بامدادنیکنفس
23-09-2025, 16:25

تشکر شما هم واقعا ستودنی است
تو انجمن و فضای مجازی که همه فقط ناسزا میگن

- - - Updated - - -

Yamani47
24-09-2025, 01:37

- - - Updated - - -

یارو حکومتی عرزشیه ها اومدی ازش تشکر می کنی
از اون پول بگیر ها هم هست

Yamani47
24-09-2025, 01:43

- - - Updated - - -

The Ghost Writer
24-09-2025, 11:07
تندروها میدونن بدون هسته زردآلو دیگه حیاتشون تضمینی نداره برای همین دارن آخرین دست و پاهاشونو میزنن.................

ولی یه شورش خشونت بار مثل 57 هم در کار نخواهد بود.............. بلکه نقشه اینه مثل شوروی سابق وارد فاز اصلاحاتش کنن و اگر شد یواش یواش کلکش کنده بشه اگرم نشد به درک! مهم نیست.................... نفت و گاز عربستان که هست.

محمد شرع در سوریه نمونه بارز سیاست نرم و اصلاحی غربی!.................
این نقشه هم جدید نیست خیلی وقته از زمان کوسه (که خودش فراماسون شده بود و با فراماسون های غربی در ارتباط بود) ریخته بودن و الانم باز همونه......................:whistle:

بامدادنیکنفس
24-09-2025, 12:16

عرزشی و مجاهد و چهلوی پرست این روزا خیلی فرقی نمیکنند . :laughing:

همشون صلات میخونند و روزه میگیرند

این بقول تو یارو حداقل فحش نمیده حداقل در ظاهر

حالا عرزشی و چهلوی پرست مهم نیست اسرائیل همشون رو شهید میکنه :laughing:

بامدادنیکنفس
24-09-2025, 12:22

ملت عزیز ما 99 درصد عرزشیه بقیه هم اقلیت دینی هستن

اگر هم خارج نشین هستن که سر خودشون را کلاه میزارند

مگه شا دوستا که "سگ" ورد کلامشون هست با عرزشی چه فرق میکنه ؟؟

aryamehr1368
24-09-2025, 12:40
ملت عزیز ما 99 درصد عرزشیه بقیه هم اقلیت دینی هستن

اگر هم خارج نشین هستن که سر خودشون را کلاه میزارند

مگه شا دوستا که "سگ" ورد کلامشون هست با عرزشی چه فرق میکنه ؟؟
حالا چون شاه دوستا اشتباه میکنن خرزشی برات سند شده؟خوب پس خودت ریشه های خرزشی داری

بامدادنیکنفس
24-09-2025, 12:57
حالا چون شاه دوستا اشتباه میکنن خرزشی برات سند شده؟خوب پس خودت ریشه های خرزشی داری

شرمنده اخلاق ورزشی ت

من هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیستم

نه صلات میخونم نه روزه میگیرم یه بار هم تو انتخابات شرکت نکرده ام ...

اتفاقا بابای اون یارو رضا میر پنج را خیلی تعریف میکنم تو جمع ولی نمیپرستم چون تو اون شلم شوربای قاجار یه نیمچه تفکری داست

ولی پسرش را محمدرضا اصلا دوست ندارم همون به اینا پر و بال داد

نوه اش حالا یه کم فرق میکنه روی تجربه باباش ولی شرمنده شاسگول نیستم . که بگم میاد همه چی اوکی میشه . همچین اعتقادی ندارم حالا تو هر انگی میخوای بچصبون

خود دانی
:دی

aryamehr1368
24-09-2025, 16:01
شرمنده اخلاق ورزشی ت

من هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیستم

نه صلات میخونم نه روزه میگیرم یه بار هم تو انتخابات شرکت نکرده ام ...

اتفاقا بابای اون یارو رضا میر پنج را خیلی تعریف میکنم تو جمع ولی نمیپرستم چون تو اون شلم شوربای قاجار یه نیمچه تفکری داست

ولی پسرش را محمدرضا اصلا دوست ندارم همون به اینا پر و بال داد

نوه اش حالا یه کم فرق میکنه روی تجربه باباش ولی شرمنده شاسگول نیستم . که بگم میاد همه چی اوکی میشه . همچین اعتقادی ندارم حالا تو هر انگی میخوای بچصبون

خود دانی
:دی
منم هم عقیده توئم رضا شاه کبیر با همه فرق داشت مثل نادرشاه ،شاه و پسرش نه ؛شما با این ملی گرایی حداقل از ساندیس خورا حمایت نکن طرف حقوق بگیره کلماتی ک استفاده میکنه فقط دقت کن،بازم میل خودته برای هیچکس تعیین تکلیف نمیکنم

epsi1on
24-09-2025, 18:52
به نظرم ما ایرانیا یجورایی توی فاز تئوری توطعه هستیم. یعنی اگه یذره اوضاع تغییر کنه بعضیا فکر میکنن توطعه‌ای بر علیه بدنه‌ی جامعه در کاره و ضروع می‌کنن برچسب زدن. برچسب‌هایی که بعضی‌ دوستان به هم می‌زنند این‌هاست:

۱- یک سری ها (به هر دلیلی) از ایران گذاشتند رفتند، روشون برچسب "و*طـ*ـن فـ*ـر*و*ش" زدند
۲- یک سری ها (به هر دلیلی) توی ایران موندند و نرفتند، روشون برچسب "ا*ر*ز*شـ*ـی" زدند
۳- یک سری ها (به هر دلیلی) به خاطر درآمد و نیاز مالی مجبور هستند بعنوان کارمند دولت در بخش پلیس اینترنتی کار کنند، بهشون برچسب "حـ*ـقـ*ـو*ق* بـ*ـگـ*ـیـ*ـر" می‌زنند.
۴- یک سری ها (به هر دلیلی) در بسیج فعالیت می‌کنند، بهشون برچسب "سـ*ـا*نـ*ـد*یـ*ـسـ*ـی" میزنن.
۵- یک سری ها (به هر دلیلی) هیچ فعالیتی نمی‌کنن، بهشون برچسب "قشر خاکستری" میزنن.
۶- یک سری ها (به هر دلیلی) با اسراییلی‌ها ارتباطات مالی دارن، بهشون برچسب "خائن" میزنن.

بجز مورد ۶ که شوخی هست، من اصولا با این برچسب‌زدن‌ها مخالفم!
توی هر قشری هم آدم خوب پیدا میشه و هم آدم بد.
نکته اخلاقی: بیایید با برچسب زدن، خودمون رو به بقیه معرفی نکنیم.

بامدادنیکنفس
24-09-2025, 19:32
ما ایرانیا اصولا خیلی گنده گویی میکنیم و خیال باف هستیم

هر کس هم مثل خودمون نباشه اذیت میکنیم

چون متحجر هستیم فارغ از نوع جکومت

- - - Updated - - -

ما ایرانیا اصولا خیلی گنده گویی میکنیم و خیال باف هستیم

هر کس هم مثل خودمون نباشه اذیت میکنیم

چون متحجر هستیم فارغ از نوع جکومت

بامدادنیکنفس
24-09-2025, 19:40
منم هم عقیده توئم رضا شاه کبیر با همه فرق داشت مثل نادرشاه ،شاه و پسرش نه ؛شما با این ملی گرایی حداقل از ساندیس خورا حمایت نکن طرف حقوق بگیره کلماتی ک استفاده میکنه فقط دقت کن،بازم میل خودته برای هیچکس تعیین تکلیف نمیکنم

داداش

یه کم با خودت فکر کن ، رضا چهلوی بیشتر از 40 ساله پاشو تو ایران نذاشته ! فارسی حرف میزنه درست

ایرانو تو اینترنت دیده درست

ولی بیاد ایران دغ مرگ میشه قبل از اینکه مردم جرش بدن مثل رونالدو که اومد میخواستن اتوبوس شو جر بدن ....

من اصلا طرفدار هیشکی غیر از خودم نیستم

ولی بازم فکر کن داداش هر کی بیاد ایران رضا چهلوی نمیاد :laughing: میشه حکومت ویدئو کنفرانسی

.

بامدادنیکنفس
24-09-2025, 19:43
رضا چهلوی به جرات میشه گفت

ثروت ش از دونالد ترامپ هم بیشتره

اصلا بیشتر سوئیس و اروپا زندگی میکنه تا امریکا مثل هر امریکایی دیگه که دستش به دهنش میرسه .

بشین فکر کن همچین آدمی کی میاد ایران ؟؟ !؟

بامدادنیکنفس
24-09-2025, 20:03
دیوان پروین اعتصامی«واعظی پرسید از فرزند خویش/هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟ //صدق و بی آزاری و خدمتِ به خلق/هم عبادت، هم کلید زندگی ست//گفت: زین معیار اندر شهر ما/یک مسلمان هست، آن هم ارمنی ست!»

aryamehr1368
24-09-2025, 21:21
دیوان پروین اعتصامی«واعظی پرسید از فرزند خویش/هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟ //صدق و بی آزاری و خدمتِ به خلق/هم عبادت، هم کلید زندگی ست//گفت: زین معیار اندر شهر ما/یک مسلمان هست، آن هم ارمنی ست!»
من هیچ جا نگفتم رضا پهلوی میخواد بیاد یا بیاد ولی با این شعری ک گفتی و جای پهلوی میگی چهلوی ریشه های ساندیس خوری رو دارم میبینیم ،همونیم که لایکت کرده وقتی میگیم شغلت چیه حقوق ساندیس خوریه میگه نه برچسبه همون پشت و پناهت

epsi1on
24-09-2025, 23:23
حیف که من زیاد از سیاست سر در نمیارم وگرنه کفن می‌پوشیدم و یک سری موضوعات رادیکالی رو شروع‌ می‌کردم که بی بروبرگرد باعث دردسر می‌شد :)
مثلا این‌که چه گروهی از شهادت آقای رییسی سود بردند؟ یا بعبارت دیگه چه کسایی احتمالا باعث شدن آقای رییسی کشته بشه؟ آیا اسراییل بود؟ امریکا بود؟ شیب؟ بام؟
در مورد همین موضوع این ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو چند روز پیش دیدم خیلی جالب بود. زیر نویس فارسی هم داره (اتو ترنسلیت- خیلی هم خوب ترجمه کرده)، پیشنهاد می‌کنم شما هم ببینید. حرفهای جالبی میزنه و در این موضوع یک نظریه میده...

radarz
25-09-2025, 10:28
حیف که من زیاد از سیاست سر در نمیارم وگرنه کفن می‌پوشیدم و یک سری موضوعات رادیکالی رو شروع‌ می‌کردم که بی بروبرگرد باعث دردسر می‌شد :)
مثلا این‌که چه گروهی از شهادت آقای رییسی سود بردند؟ یا بعبارت دیگه چه کسایی احتمالا باعث شدن آقای رییسی کشته بشه؟ آیا اسراییل بود؟ امریکا بود؟ شیب؟ بام؟
در مورد همین موضوع این ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو چند روز پیش دیدم خیلی جالب بود. زیر نویس فارسی هم داره (اتو ترنسلیت- خیلی هم خوب ترجمه کرده)، پیشنهاد می‌کنم شما هم ببینید. حرفهای جالبی میزنه و در این موضوع یک نظریه میده...

اقای ریی ... :wac::worried: اگر در قید حیات بود امثال میرفت کلاس هشتم :(

- - - Updated - - -

اقای ریی ... :wac::worried: اگر در قید حیات بود امثال میرفت کلاس هشتم :(

"R E Z A"
25-09-2025, 16:17
اینکه چه اتفاقی قراره تو ایران بیفته از قبل مشخص و برنامه ریزی شده و تو سیاست هیچ چیز اتفاقی نیست اگر هم ملت بتونن کاری انجام بدن ، صاحبان قدرت و پول و اسلحه طوری جریان رو به نفع خودشون برمیگردونن که ملت نمیفهمه از کجا و چطور خورد

aryamehr1368
26-09-2025, 23:02
آخرین رای گیری 20 ساله پرونده ایران در شورای امنیت بر علیه ایران تصویب شد و ماشه رسما شلیک شد از روز یکشنبه تمام تحریم های لازم الاجرای سازمان ملل فعال میشه ,اونایی ک مسبب این وضع هستن تکلیفشون روشنه ولی یه سری حامی دارن بر خودشون و خانواده های حروم زادشون لعنت

aryamehr1368
01-10-2025, 00:40
ارتش آمریکا تعداد زیادی جنگنده و سوخت رسان در اطراف ایران مستقر کرده دلیلش هم نامعلومه

epsi1on
01-10-2025, 22:54
ترامپ به قطر تضمین امنیتی داد:

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با امضای یک فرمان اجرایی به قطر تضمین امنیتی داده و گفته است که هر حمله به این کشور، تهدیدی علیه آمریکا محسوب خواهد شد. این تضمین امنیتی پس از آن داده می‌شود که اسرائیل به دوحه حمله هوایی کرد. پیشتر ایران هم به پایگاه آمریکا در قطر حمله موشکی کرد.

معنی این اتفاق برای ما ایرانی‌ها می‌تونه چی باشه؟!
ایران یک بار به پایگاه هوایی امریکا در العدید موشک زد و این حمله با اطلاع رسانی قبلی بود و امریکا افرادش رو از پایگاهش تخلیه کرد.
ولی ظاهرا این بار امریکا میخواد به بهانه‌ی این تضمین‌نامه، اگر ایران دوباره به العدید موشک زد، بتونه پاسخ نظامی قاطع بده.

aryamehr1368
02-10-2025, 09:56
گسیل اینهمه تجهیزات استراتژیک ارتش امریکا و حتی انگلیس در خاورمیانه ،بعد از جنگ با صدام بی سابقه هست شاید واسمون سورپرایز دارن:blink:

epsi1on
03-10-2025, 21:16
من فکر می‌کنم قرار نیست دوباره امریکا به این زودی ها به ایران حمله کنه. احتمال حمله اسراییل خیلی بیشتره و احتمالا وقتی حمله می‌کنه که همه نگران حمله‌ی امریکا هستن!

aryamehr1368
04-10-2025, 11:48
حماس با طرح ترامپ موافقت کرده اگه تایید بشه پایان کار حماسه البته من به این توافق خوشبین نیستم ولی نکته جالبش اینه حماس حامیان خارجی خودشو از دست داده و همه بهش گفتن بقمبل:rolleye:

aryamehr1368
04-10-2025, 11:51
امریکا مثل مثلث از سه طرف ایرانو احاطه کرده و یا درحال احاطه هست زنگزور بگرام العدید ،جالب است:whistle:

Yamani47
05-10-2025, 14:34
ترامپ به قطر تضمین امنیتی داد:

معنی این اتفاق برای ما ایرانی‌ها می‌تونه چی باشه؟!

خودتو قاطی ما نکن

aryamehr1368
05-10-2025, 21:47
:biggrin: حق نواختی

Yamani47
05-10-2025, 22:38
هر کسی که این حکومت رو نه تنها حمایت کنه بلکه کوچکترین مقداری قبول داشته باشه نه تنها ایرانی نیست بل اصلا انسان نیست
می خایین مثل هفته پیش اَنگ توهین به کار برا رو هم به من بزنید دوباره 2 هفته اخراجم کنید
من تو کار خودم 15-20 نفر بهترین مشتری هام هم که به لحاظ اقتصادی بهترین مشتری هام هم بودن همه رو تحریم کردم گفتم برین نه دیگه بهشون جنس می دم نه خدمات............
خدافظ............. چون حامی اینها بودن فکر می کردن ما نیاز به پول حرام اینها داریم

aryamehr1368
06-10-2025, 00:54
خبرایی داره میاد حماس داره تسلیم میشه ب شخصه فک نمیکردم همچین چیزی رو ،وقتی حماس با اونهمه طرفدار جهانی تسلیم بشه آخوند با اونهنه تحریم جهانی .....:whistle:

Yamani47
06-10-2025, 19:25
ببین حاجی..........6-7 هزار ساله بشر تمدن داشته رو زمین یعنی حکومت ها دستگاه های حکومتی سیاسی 6-7 هزار ساله که بودن .........
تازه قبل از اون هم به صورت قبلیه ایی بوده همین داستان ها

صد ها و بلکه هزاران حکومت آمدن و رفتن .........آمدن و رفتن........ آمدن و رفتن................

مهم نیست این باشه یا اون یا این بره اون بیاد

مهم اینه که وقتی یه حکومت ناکارآمد هست چه کسی حامیشونه و چه کسی مخالف

چه کسی از دیدن ظلم و فساد دردش می آد و اذیت می شه و چه کسی نمی شه و چه کسانی نه تنهای دردشون نمی اد بلکه خوش خوشانشون هم میشه و حمایت می کنن

خیلی ساده است و اصلا نیاز به بحث و بررسی و میز گرد نداره..............

aryamehr1368
09-10-2025, 12:19
با تسلیم حماس روند تسلیم کردن ج ا دور از ذهن نیست

Rjoun
09-10-2025, 17:58
هرچقدر زمان بیشتری سپری بشه امکان ارائه پاسخ های عاقلانه از سوی ایران کم و کمتر میشه...خدا به مردمم رحم کنه

Yamani47
09-10-2025, 21:03
هرچقدر زمان بیشتری سپری بشه امکان ارائه پاسخ های عاقلانه از سوی ایران کم و کمتر میشه...خدا به مردمم رحم کنه

پاسخ عاقلانه زمان نمی خاد
عقل می خاد که این ها ندارند

- - - Updated - - -

پاسخ عاقلانه زمان نمی خاد
عقل می خاد که این ها ندارند

Yamani47
09-10-2025, 21:06

حماس بعد از اینکه غزه با خاک یکسان شد تسلیم شد

مثل ژاپن بعد از جنگ دوم جهانی

حکومت های ( پر باد ) مثل هیتلر ایزمی ها تا بادشون خالی نشه تسلیم نمی شن...................

Yamani47
09-10-2025, 21:13
با مطالعه تاریخ ممالک بازنده بعد از جنگ ها

حتی ممالک کمونستی بعد از جنگ سرد و فروپاشی شوروی می تونیم حدث بزنیم حتی در صورت تغییر حکومت ایران به دموکراتیک و تغییر جبهه از شرق به غرب تا سال ها
سال ها روند فروپاشی اقتصادی هنوز ادامه دار خواهد بود............

aryamehr1368
09-10-2025, 22:15
حماس بعد از اینکه غزه با خاک یکسان شد تسلیم شد

مثل ژاپن بعد از جنگ دوم جهانی

حکومت های ( پر باد ) مثل هیتلر ایزمی ها تا بادشون خالی نشه تسلیم نمی شن...................
بعله درسته ,با خاک یکسان شدن که کمتر و تهدید مستقیم جون سرانشون تو قطر بیشتر باعث تسلیم شد برای ما هم همین قضیه صادقه تا تهدید جانی مستقیم براش نباشه تسلیم نمیشه حتی کل ایران ویران بشه,در مورد اقتصاد من خوشبین ترم دلیلش هم بخاطر منافع گره خورده آمریکا با ایران در دراز مدته ,معمولا کشورهای هم پیمان آمریکا وضع اقتصادی بهتری خواهند داشت کشورای حاشیه خلیج فارس یه نمونشه یا همین ایران قبل عن قلاب ولی خوب ساندیس خور کومنیست چون ذاتش کثیفه(بلانسبت شما و امثال شما) باید بد جلوه کنه یه نونی جلوش بندازن

Yamani47
10-10-2025, 14:08
بعله درسته ,با خاک یکسان شدن که کمتر و تهدید مستقیم جون سرانشون تو قطر بیشتر باعث تسلیم شد برای ما هم همین قضیه صادقه تا تهدید جانی مستقیم براش نباشه تسلیم نمیشه حتی کل ایران ویران بشه

دقیقا درسته حیوانات حرف نمی فهمند
خوف و رجا می فهمند

یعنی یا تشویق یا تهدید

در مورد اقتصاد من خوشبین ترم

امید وارم که چونین باشد

از ما که گذشت لا اقل نسل های بعد ما این عذابی که ما کشیدیم رو تجربه نکنن

* به شرطی که قدر بدونن و چند دهه دیگه مثل این اروپایی های ابله که الان رفتن در حمایت از فلسطین و حماس تو خیابون نرن دوباره گندی که 57 ایی ها زدن رو تکرار کنن

منتهی بد بختی اینه که تاریخ تکرار میشه متاسفانه

شاید هم خود ما باز در زندگی های بعدی آمدیم و تجربش کردیم

شاید هم اصلا 57 ایی ها خود ما ها بودیم در زندگی های قبلی...............و الان داریم تقاص اون کار هامونو پس می دیم.......................

Teprel
11-10-2025, 21:12
ایران بهشته ما قدرشو نمی‌دونیم بنزین لیتری ۳ هزار تومانی نون سنگک دونه ۱۰ هزار تومانی دارو و درمان ارزون قبض برق و آب ارزون .....
آمریکا دیده مردم ایران دارن تو ارزونی و شادی زندگی میکنند حسادتش گل کرده میخواد حکومت ایران رو عوض کنه.
وقتی تو ترکیه بنزین لیتری ۱۰۰ هزار تومنه تو آمریکا اینقدر دارو گرونه که مردم بدون بیمه نمیتونن دارو بخرن

شما هر وقت تو آمریکا ۴۰۰ دلار پول ۴۵ دقیقه حرف زدن با روانشناس رو دادی انوقت قدر رو میفهمی
حداقل اول برید زندگی مردم سایر کشورها رو تو یوتیوب ببینید بعد قضاوت کنید.
من قدیم مخالف این حکومت بودم حالا که ۲۰ ساله تو یوتیوب گشتم و دارم مقایسه میکنم طرفدار این حکومت شدم
چون دیدم خیلی از کالا و خدمات رو تقریبا دارن رایگان میدن به مردم

Yamani47
12-10-2025, 15:36
باز دوباره رفت اکانت جدید ساخت با رویکرد و خط مشی جدید

بعد مدیرای سایت میان منو اخراجم می کنن هی

من اگر قدرت سیاسی دستم بود کاری که هیتلر با یهودی ها کرد رو 100 برابر بدترش رو با امثال این ها که این بالا پست زده می کردم

دلم می خاد میلیون ها نفرشونو رو گردن هاشونو بزارم رو ریل قطار بعد با یه لوکوموتیو سنگین راه بیافتم گردن هاشون همه به صورت خطی و اتوماسیون قطع شه

قیمت نون سنگک و بنزین رو هم فرمودی ولی نمی دونی که 9 ماه قبل از به دنیا آمدنت یک فردی رفته بوده قیمت داده بوده و اون فرد چون قیمتش ارزون بوده شما به دنیا آمدی وگرنه به دنیا نمی آمدی

epsi1on
12-10-2025, 16:39
چون دیدم خیلی از کالا و خدمات رو تقریبا دارن رایگان میدن به مردم

به نظرم حرف شما تا حدودی درسته، ولی فقط نون و بنزین (حامل‌های انرژی) توی ایران ارزون هستن. مایجتاج اصلی اینطوری نیستن و تقریبا پا‌به‌پای قیمت جهانی پیش میرن. اگه من اشتباه می‌کنم شما تصحیح کنید.

Rjoun
12-10-2025, 16:55
ایران بهشته ما قدرشو نمی‌دونیم بنزین لیتری ۳ هزار تومانی نون سنگک دونه ۱۰ هزار تومانی دارو و درمان ارزون ....

جدی می فرمایید؟

Rjoun
12-10-2025, 16:56
به نظرم حرف شما تا حدودی درسته، ولی فقط نون و بنزین (حامل‌های انرژی) توی ایران ارزون هستن. مایجتاج اصلی اینطوری نیستن و تقریبا پا‌به‌پای قیمت جهانی پیش میرن. اگه من اشتباه می‌کنم شما تصحیح کنید.

داداش ببین طرف چی زده و چی گفته که شمام نتونستی باور کنی

aryamehr1368
12-10-2025, 20:08
باز دوباره رفت اکانت جدید ساخت با رویکرد و خط مشی جدید

بعد مدیرای سایت میان منو اخراجم می کنن هی

من اگر قدرت سیاسی دستم بود کاری که هیتلر با یهودی ها کرد رو 100 برابر بدترش رو با امثال این ها که این بالا پست زده می کردم

دلم می خاد میلیون ها نفرشونو رو گردن هاشونو بزارم رو ریل قطار بعد با یه لوکوموتیو سنگین راه بیافتم گردن هاشون همه به صورت خطی و اتوماسیون قطع شه

قیمت نون سنگک و بنزین رو هم فرمودی ولی نمی دونی که 9 ماه قبل از به دنیا آمدنت یک فردی رفته بوده قیمت داده بوده و اون فرد چون قیمتش ارزون بوده شما به دنیا آمدی وگرنه به دنیا نمی آمدی
من فک نمیکنم قضیه ساندیس باشه ی سری مثل این هستن مشکل روانی دارن دوست دارن همش تو چشم باشن یه کاربری ب اسم افتک بود این بنده خدا هم چنتا اکانت مختلف تو پرشین تولز داشت با چنتا شخصیت مختلف عاشق این بود دیگران بهش حمله کن آخرش یکی ب اسم دمو دروغاشو بی سوادیشو رو کرد
پ ن:رونوشت به مدیران این اکانتا با اسم آوردن شخصیتای سیاسی باعث فیلتر شدن سایت خودتون میشن از ما گفتن

aryamehr1368
12-10-2025, 21:43
علاوه بر مشکلات روانی یه چیز جالب تو شبکه های اجتماعی دیدم ،ساندیس خورا در یه حرکت هماهنگ به شدت دارن افتخارات بعد اونقلاب مثل جاده سازی شهرسازی پیشرفت کشور و بد بودن پهلوی رو توئیت میزنن نمیدونم زدن هماهنگ دوره پهلوی توسط اینا دلیل خاصی داره یا چی

aryamehr1368
13-10-2025, 15:00
امروز حماس رسما همه گروگانهای زنده رو تحویل داد،اخرین کارتش هم از دستش خارج کردن و با ۶۰ درصد از دست دادن قلمرو صدها هزار کشته از بین رفتن تمام رده فرماندهان تقریبا باید از بین رفته دونستش،بقیه کلاش ب دستاشم پاکسازی میشن،از نظم جدید خاورمیانه تنها ایرانه ک کامل در نظم قبلی مونده و بدون تغییر حاکمیت ایران نظم جدید بی معناست

Rjoun
13-10-2025, 15:33
علاوه بر مشکلات روانی یه چیز جالب تو شبکه های اجتماعی دیدم ،ساندیس خورا در یه حرکت هماهنگ به شدت دارن افتخارات بعد اونقلاب مثل جاده سازی شهرسازی پیشرفت کشور و بد بودن پهلوی رو توئیت میزنن نمیدونم زدن هماهنگ دوره پهلوی توسط اینا دلیل خاصی داره یا چی
بلاهت هم یه حد متعارف داره.اینا نمیدونم چی میزنن

epsi1on
13-10-2025, 19:07

به نظرم اون دوستمون بی‌راه هم نمیگه! ولی خوب کل قضیه رو هم نمی‌بینه...
ادیت: فکر میکنم الان ایران ارزان‌تری کشور برای زندگی باشه. که به دلیل افت شدید ارزش ریال هست و به نفع هیچ کدوم از ایرانی‌ها نیست. نکته بدتر اینه که اوضاع رو به وخامت هست. احتمالا در ماه‌ها آینده اقتصاد بیشتر فروپاشیده خواهد شد و بعدش کیفیت زندگی پایین تر میاد. امیدوارم یک وقت فکر نکنید که من میخوام این حقیقت‌ها رو کتمان کنم. چون نه من و نه هیچ فرد دیگری نمی‌تونه این ها رو کتمان کنه.

Yamani47
14-10-2025, 00:19

خودشه بابا میره هشت تا اکانت میسازه ما رو بزاره سر کار
بعد میاد پاچه خواری اون یارو بُت شون رو می کنه که مثلا ما بیاییم فحش بدیم بهش بهونه بیاد دستش

اینها ذاتشون کثافته دو روز دیگه حکومت هم عوض شه میرن پاچه خوار حکومت بعدی می شن کاری به هیچ چی ندارند فقط دوست دارند پاچه خواری کنن

aryamehr1368
14-10-2025, 02:04
بلاهت هم یه حد متعارف داره.اینا نمیدونم چی میزنن
واقعیت اینه دوست عزیز اینا کلا نقطه شکست ندارن همینکه هستن یعنی برنده هستن مثلا همین قضیه ارزون ترین کشور خوب اسکل نمیفهمه ارزون ترین کشور بی ارزش ترین پول دنیارو داره واسه کسی ارزونه درامد خارجی داشته باشه نه ریالی اصولا بخاطر نفهمیدن حقوق میگیرن و اصلا نباید بفهمنن البته ب حول قلوه الهی نداشتن نقطه شکست باعث شده هرچی داشتن از دست بدن یه نیم بند حکومتی هم ک دارن وقت و ساعتش نرسیده

Yamani47
14-10-2025, 05:39
همین قضیه ارزون ترین کشور خوب اسکل نمیفهمه ارزون ترین کشور بی ارزش ترین پول دنیارو داره واسه کسی ارزونه درامد خارجی داشته باشه نه ریالی اصولا بخاطر نفهمیدن حقوق میگیرن و اصلا نباید بفهمنن البته

این ها رو فرمودی شما یاد (( این عکس )) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فِتادم
به خدا سوگند من امثال این ها رو می بینم در کوی و برزن با چشم دل که به چهره هاشون نگاه می کنم همین تصویر رو که ارسال کردم رو می بینم

Rjoun
14-10-2025, 10:09
به نظرم اون دوستمون بی‌راه هم نمیگه! ولی خوب کل قضیه رو هم نمی‌بینه...
ادیت: فکر میکنم الان ایران ارزان‌تری کشور برای زندگی باشه. که به دلیل افت شدید ارزش ریال هست و به نفع هیچ کدوم از ایرانی‌ها نیست. نکته بدتر اینه که اوضاع رو به وخامت هست. احتمالا در ماه‌ها آینده اقتصاد بیشتر فروپاشیده خواهد شد و بعدش کیفیت زندگی پایین تر میاد. امیدوارم یک وقت فکر نکنید که من میخوام این حقیقت‌ها رو کتمان کنم. چون نه من و نه هیچ فرد دیگری نمی‌تونه این ها رو کتمان کنه.
اگه به فرضم ارزان ترین کشورم باشه که نیست! چرا توی این چندسال به اندازه انگشتان یه دست آدم از کشورای دیگه مهاجرت نمی کنن و بیان به این به اصطلاح بهشت!؟

aryamehr1368
14-10-2025, 15:55
اگه به فرضم ارزان ترین کشورم باشه که نیست! چرا توی این چندسال به اندازه انگشتان یه دست آدم از کشورای دیگه مهاجرت نمی کنن و بیان به این به اصطلاح بهشت!؟
ادم ک ب این بهشت مهاجرت نمیکنه ولی حیوان چرا نمونه افغانیا،دلیلشم مشخصه حیوان بلانسبت شما فقط ب فکر خوردن و خوابیدونو تولید مثله این جماعتم همینن وقتی این سه فاکتور جور باشه حتی حداقلش میگن بهشته ،افغانیا و این ساندیس خورا رو ببین مثل توله سگ بچه پس انداختن ازشونم سوال میکنی میگن خدابزرگه الحمدالله خداروشکر ،فرق انسان خردمند و انسان حیوان نما همینجاست

epsi1on
14-10-2025, 16:54
چرا توی این چندسال به اندازه انگشتان یه دست آدم از کشورای دیگه مهاجرت نمی کنن و بیان به این به اصطلاح بهشت!؟

این حرف هم درسته. منتها این سوال رو یابد از کسی پرسید که می‌گه ایران بهشته. اونی که گفت ایران بهشته من نبودم!

ادیت:

اگه به فرضم ارزان ترین کشورم باشه که نیست!

شایدم باشه، من بر اساس لیست کم ارزش‌ترین پولهای جهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم که اولیش ریال ایران هست! همچنین سوخت و بنزین هم در ایران از همه جای دنیا ارزانتر هست. بگذریم که همین باعث میشه شبکه‌ی سازمان‌یافته‌ی قاچاق سوخت تشکلیل بشه...
ادیت ۲:
فکر میکنم ارزانترین نان هم توی ایران باشه. الان بربری قیمتش ۴۷۵۰ و ۶۲۵۰ تومنه. حدودا معادل ۴ سنت و ۵ و نیم سنت. بعد از ایران تونس هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با قیمت ۱۴ سنت برای نان ۵۰۰ گرمی.

اشتباه نکنید من به هیچ وجه منظورم این نیست که ایران بهشته! هیچ کس نمیتونه اوضاع وخیم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی رو انکار کنه. من فقط میخوام اعداد و ارقام رو درست بکار ببرم.

Rjoun
14-10-2025, 20:55
این حرف هم درسته. منتها این سوال رو یابد از کسی پرسید که می‌گه ایران بهشته. اونی که گفت ایران بهشته من نبودم!

ادیت:

شایدم باشه، من بر اساس لیست کم ارزش‌ترین پولهای جهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم که اولیش ریال ایران هست! همچنین سوخت و بنزین هم در ایران از همه جای دنیا ارزانتر هست. بگذریم که همین باعث میشه شبکه‌ی سازمان‌یافته‌ی قاچاق سوخت تشکلیل بشه...
ادیت ۲:
فکر میکنم ارزانترین نان هم توی ایران باشه. الان بربری قیمتش ۴۷۵۰ و ۶۲۵۰ تومنه. حدودا معادل ۴ سنت و ۵ و نیم سنت. بعد از ایران تونس هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اشتباه نکنید من به هیچ وجه منظورم این نیست که ایران بهشته! هیچ کس نمیتونه اوضاع وخیم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی رو انکار کنه. من فقط میخوام اعداد و ارقام رو درست بکار ببرم.

برای پاراگراف وسطی تون میشه ساعت ها تو پارک نشست اقتصادی گذاشت.

- - - Updated - - -

ادیت:

ادیت ۲:

aryamehr1368
14-10-2025, 23:06

- - - Updated - - -

واسه این اسکل عقب افتاده میخوای نشست بذاری:laughing:
این اگه میفهمید نمیومد قیمتا رو مقایسه کنه میومد نرخ برابری و قدرت خرید مقایسه میکرد میومد مقدار درامد رو که پایین ترین در دنیا هستیمو مثال میزد و بعد قیمت نون رو یا بنزین رو همونطور ک گفتم این قماش مثل حیوانات کارشون فقط خوردن استخوانو تولید مثله نه فهمیدن

Yamani47
15-10-2025, 03:04
ادم ک ب این بهشت مهاجرت نمیکنه ولی حیوان چرا نمونه افغانیا،دلیلشم مشخصه حیوان بلانسبت شما فقط ب فکر خوردن و خوابیدونو تولید مثله این جماعتم همینن وقتی این سه فاکتور جور باشه حتی حداقلش میگن بهشته ،افغانیا و این ساندیس خورا رو ببین مثل توله سگ بچه پس انداختن ازشونم سوال میکنی میگن خدابزرگه الحمدالله خداروشکر ،فرق انسان خردمند و انسان حیوان نما همینجاست

خبر بد اینه که آینده جهان متاسفانه از آنِ همین وحوش خواهد شد

چرا که انسان ها تولید مثل نمی کنن زیاد ولی حَیَوانات چرا

و حکومت ها هم از انسان ها زیاد خوششون نمی آد حتی حکومت های سکولار غربی هم ..........

زیرا که انسان ها رو نمی شه خوب سوارشون شد و بار کشی کرد ازشون ولی حَیَوانات رو چرا
پس شرایط رو برای زیست انسان ها دوشوار می کنن حکومت ها هم همون طور که تو اروپای امروزی هم می بینید. متاسفانه

epsi1on
15-10-2025, 19:22

من توی فروم‌های فارسی این رو فهمیدم که شنا کردن همجهت با "جریان غالب رسانه‌ای"، راحت ترین کاریه که میشه کرد! اگر آدم یک ذره بر خلاف جریان شنا کنه، خیلی چیزا دستگیرش میشه.

Rjoun
15-10-2025, 21:13
من توی فروم‌های فارسی این رو فهمیدم که شنا کردن همجهت با "جریان غالب رسانه‌ای"، راحت ترین کاریه که میشه کرد! اگر آدم یک ذره بر خلاف جریان شنا کنه، خیلی چیزا دستگیرش میشه.

چهل و هشت سال شنای برعکس جریان آب کافی نیست؟اونم وقتی تنها شناگر این جریان خودت باشی و خودت؟!

Yamani47
16-10-2025, 05:10

دوست دارم یک بلدوزِر خریداری کنم و دهان شما را با شنی آن نوازش کنم

Yamani47
17-10-2025, 03:43
اپسیلون بابا چرا ساکتی ؟

منتظر بودم یه چی بگی بیان این دفعه با این دوشکای دو لول جوابتو بدم
دیدم ساکتی دیگه گفتم پیش قدم بشم

تقدیم با عشق
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم از ته ته ته قلبم می گم به واقع و حقیقتاً اگر موقعیتش پیش بیاد امثال شما رو باهاتون همین کار ها رو که گفتم رو می کنم حتی اگر اقوام و خانواده خودم باشند هم برام اهمیت نداره

پاچه خواران حکومت از نظر من سزاشون همین هاست ولو خانواده آدم باشند

epsi1on
18-10-2025, 18:07
چهل و هشت سال شنای برعکس جریان آب کافی نیست؟اونم وقتی تنها شناگر این جریان خودت باشی و خودت؟!
ادیت:
امیدوارم کسی انتظار نداشته باشه جواب سوال رو بدم چون من فقط جواب سوالایی رو میتونم بدم که واضح هستن

Yamani47
18-10-2025, 19:53
ادیت:
امیدوارم کسی انتظار نداشته باشه جواب سوال رو بدم چون من فقط جواب سوالایی رو میتونم بدم که واضح هستن

مشکل این ها اینه که باشما ها حرف می زنن

شما رو فقط باید با بلدوزر یا با دوشکا صحبت کرد باهاتون زبان دیگری فهم نمی کنید این ها نمی دونن شما ها برا هر حرفی یه مغلته ایی دارید بنویسید

پرت کردن از بالای برج میلاد و موارد دیگه هم در دستور کار باید باشه موارد دیگر هم هست بنویسم اونها رو میان منو می برن تیمارستان به جرم روانی بودن
ولی با موجوداتی مثل شما هیچ کاری غیر از این ها که من می گم نباید کرد

Yamani47
18-10-2025, 23:32
تاپک نوشته سرنوشت ایران...............
متاسفام البته که همین شما اپسیلون بابا و امثال شما دشمنای ( ایران ) ملت رو به جایی رسوندید که کسی دیگه ( ایران ) براش اهمیت نداشته باشه
معیشعت مردم رو گرفتین ازشون تاریخ و فرهنگشونو هم گرفتین ازشون............ و به اینجا رسوندینشون

ولی اگر روزی بشه دلسوزای ایران قدرت بگیرند تو این مملکت باید طوری بشه تا روز ها خون امثال شما ها باید از تو دریچه جوب ها فواره بزنه بالا..........

aryamehr1368
18-10-2025, 23:35
امروز به کشتی حامل lpg ایران ک قصد دور زدن تحریما رو داشت حمله شده و کشتی غرق شده میگن کار امریکاست اگه صحیح باشه اولین ثمره رفتن ذیل 7 سازمانن ملل رسما شروع شده و تنشها بخصوص تو دریا زیاد تر میشه

Yamani47
19-10-2025, 02:04
ادیت:

شما ها بابا ننه تون مشخص نیست کجا ایی اند اگر اصلا داشته باشید پدر و مادر

با (( ایران )) و ایرانی مشکل دارید کلا هر کجا صحبت و سخن از عزت ایرانی باشه شما حرف متضاد و مخالف می گید و حامی ظالمان و فاسدان و دشمنایی ایرانید

srx190d
19-10-2025, 18:56
خداحافظ ایران

Yamani47
19-10-2025, 23:01
ایران امروز که پاره پاره شده و فرسوده به خاطر چریده شدن بیش از نیم قرن توسط لاشه خواران معلوم الحال وابسته به روس و انگلیس و دیگر اجنبی ها
از هر زمان دیگری نیازمند شخصیتی است که مفهوم ( ملت ) رو دوباره به ایران بر گردونه

شخصیت هایی مثل / کوروش کبیر / شاه اسماعیل اول صفوی / یعقوب لیث صفاری / نادر شاه / رضا شاه / این ها هم آدم هایی بودن که در زمانه خودشون ایرانی رو که پاره پاره و ویران شده بود رو بر اثر بی لیاقتی و حرام لقمگی نظام های حاکمیتی پیش از خودشون رو دوباره زیر لقای ( یک ) پرچم جمع کنند ...........

کوروش کبیر / بعد از حکومت ماد ها
شاه اسمایل بعد از ترکیدن ایران پَسا مغول
نادر شاه پس از انتهای صفویان
رضا شاه هم بعد از عنگل های قاجار

الان هم به یه همچین شخصیتی شدیداً احتیاج داریم............

aryamehr1368
20-10-2025, 00:33
فیلم عروسی ...............پخش شده اینا نشانه های جنگ قدرت داخلیه،جناح حاکم رو اسرائیل تضعیف کرد بعد امریکا اومد گفت اتش بس ،حالا منتظرن بجای هزینه های سرسام آور نظامی از داخل مهره های قدرت بیفتن به جون هم ک بدون اتحاد کار راحت تر بشه ،دلیل اصلی آتش بس همین بود،چه مغزی دارن:blink:

epsi1on
20-10-2025, 19:29
آقای حداد عادل اخیرا توی رسانه‌ها گفتن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) "فضای مجازی بی‌صاحبه!"
من به شخصه منتظر سورپرایز هستم!
پ.ن: امیدوارم اگر سورپرایزی در کاره، از نوع کارشناسی‌شده‌اش باشه که به کاربران عادی فضای مجازی اسیبی نرسونه.
پ.ن۲: توی قوانین فروم نوشته شده "فعالیت سیاسی ممنوع" ولی جایی نگفته پست تکی سیاسی ممنوع. فکر میکنم منظور از فعالیت سیاسی، مجموعه‌ی پست‌های به‌هم‌پیوسته هست که برای مقاصد خاصی زده میشه. پس اگر دوست عزیزی از کادر مدیریت تصمیم گرفت بابت یک پست سیاسی به یوزر من اخطار بده، فکر می‌کنم قبل از من دوستانی هست که باید بابت فعالیت سیاسی طولانی مدت اخطار بگیرند.

aryamehr1368
20-10-2025, 22:09
از مدیریت محترم بابت تذکر به انگلها تشکر ویژه دارم اگه بن دائم بشن به نفع خودتونم هست:rolleye:

Tefrel
21-10-2025, 14:26
شماها الان زندگیتون سخته تو ایران؟ من یه مغازه تو جنوب شهر دارم روزی حدود ۳۰ میلیون کاسبی میکنم ماهی حدود ۴۰۰ میلیون سود برام میمونه   خونه بزرگ خریدم ویلا تو دماوند خریدم ماشین خارجی خریدم   من که هیچی نیستم اون عمده فروشی که تو بازاره ما ازش جنس میخریم روزی  ۱۰ میلیارد تومن فروش داره میتونه هر ماه چنتا خونه تو آمریکا بخره
شما من نمیدونم داستانتون چیه ولی بلند شید یه مغازه باز کنید کاسبی راه بندازید انشالله موفق میشید
واسه اینه که میگم ایران بهشته ما قدرشو نمیدونیم
بنزین لیتری ۳ هزار تومن مرغ کیلو ۱۴۰ هزار تومن تخم مرغ شونه ای ۱۵۰ هزار تومن
واسه همینه که میگم خیلی کالاها رو دارن رایگان میدن به مردم

navidmay
22-10-2025, 08:22
شماها الان زندگیتون سخته تو ایران؟ من یه مغازه تو جنوب شهر دارم روزی حدود ۳۰ میلیون کاسبی میکنم ماهی حدود ۴۰۰ میلیون سود برام میمونه خونه بزرگ خریدم ویلا تو دماوند خریدم ماشین خارجی خریدم من که هیچی نیستم اون عمده فروشی که تو بازاره ما ازش جنس میخریم روزی ۱۰ میلیارد تومن فروش داره میتونه هر ماه چنتا خونه تو آمریکا بخره
شما من نمیدونم داستانتون چیه ولی بلند شید یه مغازه باز کنید کاسبی راه بندازید انشالله موفق میشید
چرت نگو توی ارزشی حقوق بگیر حکومتی و تمام تلاشت را میکنی تا حکومت آخوندی بمونه

navidmay
22-10-2025, 08:32
شماها الان زندگیتون سخته تو ایران؟ من یه مغازه تو جنوب شهر دارم روزی حدود ۳۰ میلیون کاسبی میکنم ماهی حدود ۴۰۰ میلیون سود برام میمونه خونه بزرگ خریدم ویلا تو دماوند خریدم ماشین خارجی خریدم من که هیچی نیستم اون عمده فروشی که تو بازاره ما ازش جنس میخریم روزی ۱۰ میلیارد تومن فروش داره میتونه هر ماه چنتا خونه تو آمریکا بخره
تموم کسب و کارها نابود شده توی شهر ما هر روز سایت دیوار یارو مغازش ورشکست شده می خواد مغازشو با جنساش بندازه به یک بدبخت دسگه دستمزد کارگر هم ماهی 10 میلیون تومن حتی کمتر از 100 دلر در ماه در صورتی که توی ترکیه ماهی 60 میلیون تومن دستمزد میدهند در حالیکه نه نفت دارند نه گاز نه معادن و نه ... . تمام ثروت ایرا را خرج گروه های تروریست جهادی میکنید و 2 تریلیون دلار خرج برامه مسخره هسته ای که توی عملیات قدرتمند چکش نیمه شب پرزیدنت محبوب امریکا دانلد ترامپ به باد رفت تنها واکنشی که نشون داد حکومت آخوندی علیات مسخره بشارت فتح 1 بود که بعدها پرزیدنت ترامپ بخاطر اینکه قبل از عملیات مسخرتون امریکا را مطلع کردید از ترستون مثل سگ که خون از دماغ یک امریکایی نیاد آخوند نابود نشه تشکر کرد. بعد توی اسکل هی اکانت جدید میسازه میای زر بی خود میزنی

Rjoun
22-10-2025, 13:19
شماها الان زندگیتون سخته تو ایران؟ من یه مغازه تو جنوب شهر دارم روزی حدود ۳۰ میلیون کاسبی میکنم ماهی حدود ۴۰۰ میلیون سود برام میمونه   خونه بزرگ خریدم ویلا تو دماوند خریدم ماشین خارجی خریدم   من که هیچی نیستم اون عمده فروشی که تو بازاره ما ازش جنس میخریم روزی  ۱۰ میلیارد تومن فروش داره میتونه هر ماه چنتا خونه تو آمریکا بخره

خداییش چندتا یوزر داری

mostafa_gm
22-10-2025, 20:27
- - - Updated - - -

مغازه چی داری؟؟

Rjoun
22-10-2025, 21:43
- - - Updated - - -

مغازه چی داری؟؟
گل فروشی داره داداشمون

Yamani47
23-10-2025, 01:37
- - - Updated - - -

مغازه چی داری؟؟

ناموسشو گذاشته اونجا می فروشه

Yamani47
23-10-2025, 06:42
تموم کسب و کارها نابود شده توی شهر ما هر روز سایت دیوار یارو مغازش ورشکست شده می خواد مغازشو با جنساش بندازه به یک بدبخت دسگه دستمزد کارگر هم ماهی 10 میلیون تومن حتی کمتر از 100 دلر در ماه در صورتی که توی ترکیه ماهی 60 میلیون تومن دستمزد میدهند در حالیکه نه نفت دارند نه گاز نه معادن و نه ... . تمام ثروت ایرا را خرج گروه های تروریست جهادی میکنید و 2 تریلیون دلار خرج برامه مسخره هسته ای که توی عملیات قدرتمند چکش نیمه شب پرزیدنت محبوب امریکا دانلد ترامپ به باد رفت تنها واکنشی که نشون داد حکومت آخوندی علیات مسخره بشارت فتح 1 بود که بعدها پرزیدنت ترامپ بخاطر اینکه قبل از عملیات مسخرتون امریکا را مطلع کردید از ترستون مثل سگ که خون از دماغ یک امریکایی نیاد آخوند نابود نشه تشکر کرد. بعد توی اسکل هی اکانت جدید میسازه میای زر بی خود میزنی

یه سوالی دارم از شما دو سال پیش که جنگ اُکراین شروع شده بود به پوتین می گفتین حضرت پریزیدنت پوتین

الان چطور شده به سمت ترامپ تغییر قبله دادین ؟

navidmay
23-10-2025, 12:01
یه سوالی دارم از شما دو سال پیش که جنگ اُکراین شروع شده بود به پوتین می گفتین حضرت پریزیدنت پوتین

الان چطور شده به سمت ترامپ تغییر قبله دادین ؟
حضرت نگفتیم گفتم پرزیدنت . خوب پرزیدنت است دیگه پس بگیم آشپز؟ عنوان شغلی هر کس قبل ایمس میاد . مدیر فلان معلم فلان پرزیدنت فلان

epsi1on
23-10-2025, 12:25
خداییش چندتا یوزر داری

بنده خدا خودش گفت یک بار قبلا توضیح دادم. یعنی خودش گفته اکانت قبلی هم برای ایشون بوده.
در مجموع یعنی حداقل ۲ تا اکانت داره. یا بیشنر...

aryamehr1368
23-10-2025, 15:11
تو خصوصی ب لئو فحش ناموسی میدادم لبخند میزد ساندیس خور ذاتش همینه اصولا کسایی رو انتخاب میکنن بی رگ باشن وگرنه نمیتونن کار کنن

Yamani47
23-10-2025, 16:40
تو خصوصی ب لئو فحش ناموسی میدادم لبخند میزد ساندیس خور ذاتش همینه اصولا کسایی رو انتخاب میکنن بی رگ باشن وگرنه نمیتونن کار کنن

دقیقا دلیل این که سگ نجسه همینه...
سگ فیزیکی فوقش شاید فیزیک و جسمش نجس باشه یککم کر کثیف باشه

ما فامیل های ............. زیاد داریم متاسفانه گفتم بهشون شما نیان خونه ما............می گفتن چی شده گفتم چیزی نشده شما نجس هستی ....نجاست روحت می مونه تو در و دیوار خونه ما

طعنه و این ها هم نمی زنم حس و حال روح موجودات تو اشیائ اطرافشون واقعا تاثیر میزاره تازه اگر این ها نزدیک خودم می بودن و باهاشون حرف می زدم که تا چند هفته واقعا حالم بد می شد تا بیام دوباره روحمو پاک سازی کنم تنظیم کنم طول میکشید

تو شغلم هم مشتری %%%% داشتم همه رو اینقدر فحش کش کردم و جواب ندادم که برن علناً هم تو پیچ شغلی رسمیم گفتم اینها پولهاشون نجسه من پول نجس نمی خام

در مورد پروسه گزینش اینها یه چیز هایی هست که نمی شه بیان کرد زیاد
ولی کوچکترین بویی ببرند که شما ( انسان ) هستی و ( سگ ) نیستی ردت می کنن

aryamehr1368
23-10-2025, 16:52
دقیقا دلیل این که سگ نجسه همینه...
سگ فیزیکی فوقش شاید فیزیک و جسمش نجس باشه یککم کر کثیف باشه

گزینش اینها همشون یه جوره باید باجناق دوست باشن واسه همینه هرچقدر فحش ناموسی میخورن عین خیالشون نیست چون گرایششون فرق داره اینو جدی میگم اونی ک گرایش اونطوری داره اصلا ناموسش براش بی اهمیت میشه بخصوص پول هم بگیره ،یکی از دلایل زود ازدواج کردن زنهای همینا بعد سگ میر شدن اینا تو جنگ همینه

aryamehr1368
24-10-2025, 22:32
یعنی علاوه بر سرنوشت ایران باید سرنوشت ونزوئلا رو هم نگاه کنیم کلا فک کنم جز ملت هایی هستیم سرنوشت 50 تا گروه و کشور ب ما گره خورده ,فعلا هم ک ترامپ تا مرز دخول میره ونزوئلا بر میگرده

aryamehr1368
24-10-2025, 23:28
یعنی علاوه بر سرنوشت ایران باید سرنوشت ونزوئلا رو هم نگاه کنیم کلا فک کنم جز ملت هایی هستیم سرنوشت 50 تا گروه و کشور ب ما گره خورده ,فعلا هم ک ترامپ تا مرز دخول میره ونزوئلا بر میگرده

Yamani47
25-10-2025, 01:59
گزینش اینها همشون یه جوره باید باجناق دوست باشن واسه همینه هرچقدر فحش ناموسی میخورن عین خیالشون نیست چون گرایششون فرق داره اینو جدی میگم اونی ک گرایش اونطوری داره اصلا ناموسش براش بی اهمیت میشه بخصوص پول هم بگیره ،یکی از دلایل زود ازدواج کردن زنهای همینا بعد سگ میر شدن اینا تو جنگ همینه

کاملا موافقم

تو رده بندی گرایش ها نظز من اینه که :

انسان گرایش داره به فردی از جنس مخالف که به لحاظ روحی هم باهاش در هم ترازی و هم فرکانسی و هماهنگی باشه

درجه پایینتر حیوان : گرایش داره به جنس مخالف فارق از هماهنگی روحی

درجه پایینتر از حیوان : بل هُم اَضَل : گرایش به هم جنس

من وقتی می گم اینها نجس اند و انسان نیستند منظورم این نیست که خیلی ادم های کثیفی اند و این ها نه...............

چشم من اصلا این ها رو حتی فیزیکشون رو به صورت انسان نمی بینه................حتی من فیزیکشون رو هم نمی بینم به شمایل انسان
حیف که نمی تونم توضیح بدم خدمت شما دقیقاً چطوری می بینم من این ها رو یعنی بد بختی توضیح دادنی نیست...........

epsi1on
25-10-2025, 20:55

حالا من یک سوال بپرسم.
چند سال پیش بورس دستوری شد. الان هم فضای مجازی داره دستوری میشه. چطوریه که همه‌ مقصر اصلی کم آبی رو دولت می‌دونند، ولی حتی یک نفر به دستوری شدن فضای مجازی اعتراض نمیکنه؟!

epsi1on
25-10-2025, 21:25
زمان شاه یک افرادی بودن که بعنوان اراذل می‌رفتن توی اجتماع و به نفع حکومت سر و صدا میکردن.
من فکر می‌کنم الان هم همین آدما هستند، ولی توی فضای مجازی کار میکنن. چون بهرحال حکومت فعلی ما نقش رسانه رو بهتر از هر حکومت دیگری درک میکنه! نشون به اون نشون که اولین جاهایی که توسط انقلابیون فتح شد صداسیمان بود.

Yamani47
26-10-2025, 05:29
هر کی یا این ها حرف بزنه یا جوابشونو بده بازنده است

اینها پول می گیرند با حرف و مغلته کار برا رو بندازند به تله های بحثی

epsi1on
26-10-2025, 10:01

شایدم پول میگیرن که به دیگران تهمت بزنن.

aryamehr1368
26-10-2025, 22:10

عجب افتخاری ساندیس خور بهت گفت داری تهمت میزنی:laughing:

Yamani47
26-10-2025, 23:58
شایدم پول میگیرن که به دیگران تهمت بزنن.

اولا که تهمت نمی زنم عین واقعیته به قران مجیدینا

شما لب تر کنی دو تا پست بزنی من می فهمم چی کاره ایی بابا مو ها و ریش هامون در آسیاب که سفید نشده این همه که

بعدش هم پول نمی گیرم من از طرف خدا بهم الهام می شه حس وظیفه الهی می کنم می بینم شما رو به لحاظ درونی بهم القا میشه که بیام چیز های که می بینم راجع به شما رو بیان کنم

The Ghost Writer
27-10-2025, 20:57
پخش شدن فیلم عروسی اون بابا از سمت یه جبهه داخلی شناخته شده صورت گرفته و هدفش تخریب وجهه بنیادگراها بود....!

جبهه ی بابااکبری ها یا همون اسهال-طلب ها که میخوان خیلی نرم و ریز و بدون خین و خین ریزی ایران رو وارد دوره اصلاحات نرم کنن........... و خودشون خیلی شیک و مجلسی بمونن تو قدرت.

چراغ سبز هم از سمت فراماسونرهای انگلیسی و آمریکایی گرفتن. (فکر کردین بیخودیه اون یارو حسن کلید پا میشه یه کاره و بیکاره میره انگلیس و مدرک دانشگاهی بهش میدن!! دقت کنید مدرک رو نمیگیره بلکه بهش تقدیم میکنن!!...................)

میخواد نقش خورشچف شوروی سابق رو بازی کنه اما فعلا کلیدش گیر کرده و درم نمیاد. چرا؟! چون هنوز عمو استالین مثل یه سد محکم زنده است................. :n09:

Yamani47
28-10-2025, 13:12
........................

The Ghost Writer
28-10-2025, 17:45
مرگ بر استالین بگیم اینجا نمی آن اعداممون کنن ؟

سد اش فقط زیر زمینیه
زیاد هم محکم نیست محکم اگر باد معده کسی در کنه از خودش سدش می شکنه
بستگی داره سد رو در برابر چی درنظر بگیری. در برابر نیروهای خارجی آره به یه گوز بنده. ولی در برابر نیروهای داخلی هنوز میتونه به دلیل مسائل ایدئولوژیک مقاومت قابل توجهی نشون بده.

radarz
28-10-2025, 18:58
چشم ها را باید شست ... طور دیگر باید دید :rambo:

Yamani47
28-10-2025, 23:07
ولی در برابر نیروهای داخلی هنوز میتونه به دلیل مسائل ایدئولوژیک مقاومت قابل توجهی نشون بده.

خودت هم تابلویی بابا از این هایی که چفیه به گردنی

چفیه هم گردنت نباشه دوست داری چفیه گردنت باشه

یعنی به لحاظ روحی چفیه رو دوست داری

من هیچ وقت نمی فهمم این همه غیر ایرانی تو ایران چی کار می کنه

ایران برا دوباره ایران شدن یه هلوکاستی می خاد هزار برابر بد تر از هلوکاست هیتلر

میلیون ها روح باید ریست شن

aryamehr1368
29-10-2025, 13:03

اینکه چیزی نیست میگفت خمینی رو متفقین آوردن ایران حالا داره تئوری جانشینی و بقیه چیزا رو میده:biggrin:

The Ghost Writer
30-10-2025, 01:14

اُسگُل میرزا من برخلاف تو که فقط داری تا نوک دماغت و همین 50 سال اخیر رو میبینی، یه قضیه 1400 ساله و ریشه ای رو میبینم. نکنه فکر کردی بین مردمی هست که رنسانس اروپایی و عصر روشنگری رو دارن تجربه میکنن؟! در بهترین حالت در قعر چاه فاضلاب قرون وسطی هستن. و مسئله یه شخص یا دو شخص کله قارچی نیست. همین گله ها هستن که با تبعیت بی چون و چرا به چوپان قدرت میدن. طویله خاورمیانه همه جاش یه طویله است. اینو تکرار حوداث تاریخی تو قسمت های مختلف این طویله بزرگ بارها نشون داده. حالا یه عده میخوان توهم بردارن که نه! ما بهتریم. بزار خوش باشن مثل تو.

Yamani47
30-10-2025, 03:00
..................................

aryamehr1368
30-10-2025, 13:24
چقدر چرت و پرت طلاوت می کنی .. اینقدر تَوَق وُق نکن

من مگه بحث عقیدتی سیاسی کردم ؟ گفتم حرف شما درسته یا غلطه ؟ حرف ها شما به لحاظ عقلی و منطقی درست هم باشه چون ذاتتون خرابه کلا حرف های شما باطله
من گفتم شما حرب الهی و عرزشی و چفیه دوست هستی.......چرا چقدر پیچیده می کنی مطلب رو؟؟ عرض کردم عرزشی هستی قبول کن دیگه چرا طفره میری ؟

اینکه با این روش یک مملکت رو تخریب کنند که چیز عادیه در عالم سیاست

یعنی به جای حمله نظامی و هزنیه های اقتصادی و نظامی و احتماعی زیاد یک مملکت رو نابود کنن یک دستگاه حاکمیتی نا کار آمد روی کار می آرن تا اون مملکت رو به طور اتوماتیک نابود کنه به مرور و بدون هیچ هزینه ایی

و این چیز جدیدی هم نیست هزاران ساله که این روش سیاسی استفاده میشه

تو شاهنامه فردوسی هم بهش اشاره شده تو بخش پادشاهی خسرو پرویز دراون بخش یک شعر هست دقیقاً توضیح می ده که برا نابود ساختن یک مملکت چه نوع حاکمانی با چه خصوصیاتی باید بهشون حاکم کنی
میگه اول گفتن حکومت ری رو چطور بگیریم گفتن که با لشگر پیل ( فیل های جنگی ) استفاده کنیم که اون زمان حکم سلاح کشتار جمعی رو داشته
چنین گفت که اکنون بر بوم ری / به کوبند پیلان جنگی بپی

ولی یکی تو اون دم و دستگاه گفت که نه اقا لشگر پیل نمی خاد هم کلی هزینه داره هم شهر نبود میشه بعدا خودمون باید برا بازسازیش هزینه کنیم

نگه کن که شهری بزرگست ری/ نشاید که کوبند پیلان بپی

چی کار کنیم به جاش یکی رو اونجا حاکم کنیم که اون شهر رو اون حکومت رو که این خصوصیات رو داشته باشه

به دستور گفت آن زمان شهریار / که بد گوهری باید و نابکار

چنین گفت خسرو که بسیارگوی / نژند اختری بایدم سرخ موی

نژند اختر یعنی بد ذات کسی که طالعش نا مناسب باشه

تنش سرخ و بینی کژ وروی زشت / همان دوزخی روی دور از بهشت

یکی مرد بدنام و رخساره زرد / بد اندیش و کوتاه دل پر ز درد

دل پر ز درد به معنی عقده ایی یا بیمار روانی

همان بد دل و سفله و بی‌فروغ / سرش پر ز کین و زبان پر دروغ

دو چشمش کژ و سبز و دندان بزرگ / براه اندرون کژ رود همچو گرگ
از نظر سواد عرض کردم این اسکل فک میکنه خاورمیانه فقط ایران و عراقه که ۱۴۰۰ ساله تو طویلن امروزه شش کشور عربی ک کشورهای حاشیه خلیح فارس یا همون gcc به اختصار از نظر مجموع درامد صادرات واردات در دنیا ششم هستن همه این کشورا هم تو خاورمیانن حالا این ساندیس خور اسکل داره تئوری هم میچینه اره آینده ایران اینطوریه اونطوریه ،تو بحث تحلیل کلان بزرگترین تحلیل گرا نمیتونن دقیق بگن چی میشه حالا این با اون سواد شخمیش ک میگه متفقین خمینی رو آوردن نظریه پرداز شده:biggrin:

The Ghost Writer
30-10-2025, 16:07
چقدر چرت و پرت طلاوت می کنی .. اینقدر تَوَق وُق نکن

من مگه بحث عقیدتی سیاسی کردم ؟ گفتم حرف شما درسته یا غلطه ؟ حرف ها شما به لحاظ عقلی و منطقی درست هم باشه چون ذاتتون خرابه کلا حرف های شما باطله
من گفتم شما حرب الهی و عرزشی و چفیه دوست هستی.......چرا چقدر پیچیده می کنی مطلب رو؟؟ عرض کردم عرزشی هستی قبول کن دیگه چرا طفره میری ؟

اینکه با این روش یک مملکت رو تخریب کنند که چیز عادیه در عالم سیاست

یعنی به جای حمله نظامی و هزنیه های اقتصادی و نظامی و احتماعی زیاد یک مملکت رو نابود کنن یک دستگاه حاکمیتی نا کار آمد روی کار می آرن تا اون مملکت رو به طور اتوماتیک نابود کنه به مرور و بدون هیچ هزینه ایی

و این چیز جدیدی هم نیست هزاران ساله که این روش سیاسی استفاده میشه

تو شاهنامه فردوسی هم بهش اشاره شده تو بخش پادشاهی خسرو پرویز دراون بخش یک شعر هست دقیقاً توضیح می ده که برا نابود ساختن یک مملکت چه نوع حاکمانی با چه خصوصیاتی باید بهشون حاکم کنی
میگه اول گفتن حکومت ری رو چطور بگیریم گفتن که با لشگر پیل ( فیل های جنگی ) استفاده کنیم که اون زمان حکم سلاح کشتار جمعی رو داشته
چنین گفت که اکنون بر بوم ری / به کوبند پیلان جنگی بپی

ولی یکی تو اون دم و دستگاه گفت که نه اقا لشگر پیل نمی خاد هم کلی هزینه داره هم شهر نبود میشه بعدا خودمون باید برا بازسازیش هزینه کنیم

نگه کن که شهری بزرگست ری/ نشاید که کوبند پیلان بپی

چی کار کنیم به جاش یکی رو اونجا حاکم کنیم که اون شهر رو اون حکومت رو که این خصوصیات رو داشته باشه

به دستور گفت آن زمان شهریار / که بد گوهری باید و نابکار

چنین گفت خسرو که بسیارگوی / نژند اختری بایدم سرخ موی

نژند اختر یعنی بد ذات کسی که طالعش نا مناسب باشه

تنش سرخ و بینی کژ وروی زشت / همان دوزخی روی دور از بهشت

یکی مرد بدنام و رخساره زرد / بد اندیش و کوتاه دل پر ز درد

دل پر ز درد به معنی عقده ایی یا بیمار روانی

همان بد دل و سفله و بی‌فروغ / سرش پر ز کین و زبان پر دروغ

دو چشمش کژ و سبز و دندان بزرگ / براه اندرون کژ رود همچو گرگ
انقدر اُسگُلی ارزش بحث نداری. هیچ عرزشی تو حرفاش نمیاد به خاورمیانه بگه طویله! از اون بیت الاقدس بگیر تا کربلا تا مکه همه جا براش یه جای میمون و مبارکه! و باهاش عشق میکنه.

مثال خوبی زدی. شاهنامه. خوشگل پسر، شاهنامه واسه زمان ایران باستانه که نژاد آریایی موبلوند اصیل بر فلات ایران حکمرانی میکرد. نه الان که با قرن ها اختلاط نژادی ریده شده توش.

موسیلنی خدابیامرز هم آرزوش این بود امپراطوری روم باستان رو دوباره تو ایتالیا احیا کنه ولی از این غافل بود اون بافت نژادی که امپراطوری روم رو ساخت خیلی وقته از بین رفته. و شکست های مفتضحانه و آبروریزی هایی که ارتش ایتالیا پشت سر هم به بار میاورد و آلمان بود که میومد گندشونو جمع میکرد. آخرشم که ایتالیا بدجوری واداد و تسلیم شد.

ارتش رضاخان خدابیامرز هم دو روزه فروپاشید! نه بخاطر بی لیاقتی رضاخان بلکه کل توان مملکت در حد همین بود.

الانشم همینه. خر همون خره. پالانش عوض میشه ولی از خریتش چیزی کم نمیشه. حتی شما دوست عزیز خرم.

Yamani47
30-10-2025, 16:25
از نظر سواد عرض کردم این اسکل فک میکنه خاورمیانه فقط ایران و عراقه که ۱۴۰۰ ساله تو طویلن امروزه شش کشور عربی ک کشورهای حاشیه خلیح فارس یا همون gcc به اختصار از نظر مجموع درامد صادرات واردات در دنیا ششم هستن همه این کشورا هم تو خاورمیانن حالا این ساندیس خور اسکل داره تئوری هم میچینه اره آینده ایران اینطوریه اونطوریه ،تو بحث تحلیل کلان بزرگترین تحلیل گرا نمیتونن دقیق بگن چی میشه حالا این با اون سواد شخمیش ک میگه متفقین خمینی رو آوردن نظریه پرداز شده:biggrin:

ممکنه تمام حرف های که این ها میزنن به لحاظ علمی هم درست باشه یعنی به لحاظ عقلی درست و دقیق هم باشه حرف هاشون

منتهی هدفشون بیان حقیقت نیست هدفشون به کار گیری مغز کار بر برا سوق دادن به جهتی خاص و مد نظر خودشون است
مثلا تو اون پست بالاش داره کار بر رو سوق میده به این که فحاشی کنه به دین و مذهب...... یعنی داره ترغیب می کنه به اون سمت............که بعدا و متعاقبا استفاده خودش رو ببره از این قضیه

estahban20
31-10-2025, 16:48
فعلا که همه جا درگیر جنگه اقتصادی و نطامی
چین و آمریکا
اسرائیل با خاورمیانه
پاکستان و هند و افغانستان
روسیه و اکران و اروپا
امریکا و ونزولا

estahban20
31-10-2025, 17:07
فعلا که همه جا درگیر جنگه اقتصادی و نطامی
چین و آمریکا
اسرائیل با خاورمیانه
پاکستان و هند و افغانستان
روسیه و اکران و اروپا
امریکا و ونزولا

Yamani47
31-10-2025, 18:55
همیشه فکر می کنم دلیل وجود این همه غیر ایرانی که بدشون می اد از تاریخ ایران توی این مملکت چیه

اسم کوروش و هخامنشیان می اد بدشون میاد با تاریخ ایران عناد دارند

به این نتیجه رسیدم که این ها از نسل آدم هایی اند که نطفه شون غیر ایرانی بوده یعنی در حمله اعراب و حمله مغول و اسکندر و این ها ........اجداد این ها از تجاوز سربازارن بیگانگان بوجود آمدن و به دنیا آمدن و DNA این ها همین جوری آمده آمده آمده تا الان هم هست هنوز توی خون شون..........و در رگ هاشون جاریه
وگرنه دلیل دیگه ایی نمی تونه داشته باشه اصلا

Yamani47
01-11-2025, 02:06
انقدر اُسگُلی ارزش بحث نداری. هیچ عرزشی تو حرفاش نمیاد به خاورمیانه بگه طویله! از اون بیت الاقدس بگیر تا کربلا تا مکه همه جا براش یه جای میمون و مبارکه!

اون مدل عرزشی اعتقادیه ورژن قدیمیه

شما حکومتی پول بگیرِ ورژن جدیدی با رویکرد های جدید می ایی جلو

خوشگل پسر

قزوینی هستی ؟ به من نظر داری ؟

نه الان که با قرن ها اختلاط نژادی ریده شده توش

من مثل شما نسلم و DNA ام از حاصل تجاوز اعراب و مغول ها بودجود نیامده می دونم شما نطفه ات مشکل داره ولی شما بدون که مال من سالم بوده

Afshin405
01-11-2025, 03:10

این پست رو من ریپورت کردم ولی برخوردی از سمت مدیران نشد!!!

پس مجبورم بگم کافر همه را به کیش خود پندارد ///

aryamehr1368
01-11-2025, 13:23

حرفو انداخت زمین صاحبش برداشت :thumbsup:

The Ghost Writer
01-11-2025, 15:35
اون مدل عرزشی اعتقادیه ورژن قدیمیه

شما حکومتی پول بگیرِ ورژن جدیدی با رویکرد های جدید می ایی جلو

قزوینی هستی ؟ به من نظر داری ؟

من مثل شما نسلم و DNA ام از حاصل تجاوز اعراب و مغول ها بودجود نیامده می دونم شما نطفه ات مشکل داره ولی شما بدون که مال من سالم بوده

اسگل قضیه نژادی رو اول من بودم که اینجا مطرح کردم بعد تو برداشتی همونو به خودم تحویل میدی:biggrin::biggrin:

تو اگه نژاد و این چیزا حالیت بود همون اولش میگفتی. نه که الان بیای انقدر تابلو کپی-برداری کنی. در مورد خودتم خیلی مطمئن نباش. چه بسا ترکیبی از مغول و عرب و افغانی باشی خودت حالیت نیست.:biggrin::biggrin:

epsi1on
01-11-2025, 21:09
دوستان، به نظرم وظیفه مقابله با اراذل اینترنتی توی همه‌ی سایت‌ها به عهده‌ی مدیریت هست.
این که شما با طرف مقابل دهن-به-دهن بشین هیچ چیزی رو درست نمی‌کنه و راه صحیحی نیست، مگر این‌که بخواهید شما هم شان خودتون رو پایین بیارید. هر حرف بی‌احترامی که بزنید، به خودتون بی‌احترامی می‌کنید و هیچ فایده‌ای نداره.
این رو طبق تجربه می‌گم چون خودمم متاسفانه توی این قضایا کمی سر رشته داشتم
تنها راهش اینه که به دفعات پست‌های نامناسب رو ریپورت کنید. به هر حال بعد از مثلا ۱۰۰ بار ریپورت توسط ۱۰ تا کاربر، مدیریت رسیدگی خواهد کرد.
راه حل بهتر اینه که ایگنور کنید و اصطلاحا "به ترول‌ها غذا ندهید."

aryamehr1368
01-11-2025, 21:45
همیشه فکر می کنم دلیل وجود این همه غیر ایرانی که بدشون می اد از تاریخ ایران توی این مملکت چیه

اسم کوروش و هخامنشیان می اد بدشون میاد با تاریخ ایران عناد دارند

به این نتیجه رسیدم که این ها از نسل آدم هایی اند که نطفه شون غیر ایرانی بوده یعنی در حمله اعراب و حمله مغول و اسکندر و این ها ........اجداد این ها از تجاوز سربازارن بیگانگان بوجود آمدن و به دنیا آمدن و DNA این ها همین جوری آمده آمده آمده تا الان هم هست هنوز توی خون شون..........و در رگ هاشون جاریه
وگرنه دلیل دیگه ایی نمی تونه داشته باشه اصلا
بد آتیشی انداختی لونه زنبور همشون کشیدی بیرون:biggrin:

epsi1on
01-11-2025, 22:12
راه حل بهتر اینه که ایگنور کنید و اصطلاحا "به ترول‌ها غذا ندهید."

پیرو فرمایشاتم (!) یک مثال عملی، همین پست من که دارید می‌خونید. ببینید به پست ترول‌ها اصلا اهمیت نمی‌دم و به لاستیک چپم هم نیست! چون ایگنور کردم و متن پست‌شون رو اصلا نمی‌بینم (اگرچه احتمال می‌دم که چی نوشته).

بحث سرنوشت ایران یک طرف هست، بحث احزاب سیاسی هم یک طرف هست، بحث اراذل‌گری و ترول‌بازی توی فضای مجازی هم یک طرف دیگه هست.
دو مورد اول کاملا محترم سر جاشون هستن، ولی مورد سوم در این‌جا، جایی نداره

Yamani47
02-11-2025, 01:12
تو اگه نژاد و این چیزا حالیت بود همون اولش میگفتی. نه که الان بیای انقدر تابلو کپی-برداری کنی. در مورد خودتم خیلی مطمئن نباش. چه بسا ترکیبی از مغول و عرب و افغانی باشی خودت حالیت نیست

من صبح بیدار میشم این نفراتی رو که ملت ایران به عنوان بت می پرستنشون و اسامیشون رو زدن رو در و دیوار و پشت ماشین هاشون تا شب هر ثانیه لعن و نفرین می کنم
یواش و تو دلم نه ها..........تو محل خودمون که بلند بلند....... محل خودمون از این محل هاست که محرم ها پر هیئت میشه بلند بلند فحششون می دم که در همسیامون منو بشناسند بدونن من کی ام
من DNA اعراب تو خونم نیست مثل شما که به عمو استالین می گی ( سد محکم )

سلام بنده را به ....... خود ابلاغ بفرماید

آقای آریا مهر می بینی.....................ملت ایران رو ؟

اینها که اینجا می بینی نمونه ایی از همون ملت ایران اند .................
ملتی که تمام طول سال فقط منتظر اند ببیند کی محرم میشه برن قیمه خوری..........
ملتی که فرق دوست و دشمن خودشونو نمی شناسند ..........دشمنای خودشونو می پرستنتد دوستان خودشون رو اذیت می کنن و لعن و نفرین می کنن

ببین همون ( آریا مهر ) چی کشید از شر این ها .................چی کشید...............البته تقصیر خودش بود بد بخت فکر می کرد به انسان ها داره حکومت می کنه براشون ارزش قائل شد براشون رفاه فراهم کرد

نمی فهمید بابا برا ها همون طویله بسه..............رفاه مال آدم هاست

(( لینک )) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه این ملت نذری خوار.........که ناموس خودشونو رو هم در راه نذری می دن میره و هیچ چی براشون هیچ ارزشی نداره
نکاه کن تو همین تاپیک فقط خودم و خودتی ( حق ) می فهمند چیه

باقی که هیچی................... لام تا کام حرف نمی زنن به جز چند نفر که اون ها هم خیلی کم میان حمایت می کنن

بقیه هم که خودشون از دم و دستگاه دشمنای ایران می رن بالا..............
این ها تازه قشر تحصیل کرده و با سواد و فوروم بازن

دیگه وای به حال اون اینستاگرام باز های بی سواد عُمّی

epsi1on
02-11-2025, 16:04
دوستانی که این‌جا صحبت می‌کنن ممکنه طرفدار ج.ا. باشن یا طرفدار پادشاه (سابق) ایران باشن یا اپوزوسیون باشن یا هر جناح دیگه ای. البته بجز جناح‌های مشکل دار مثل موافقین و ...
نظر همه محترمه. من خودم به شخصه سمت خاصی نیستم چون از سیاست سر در نمی‌آرم!

aryamehr1368
02-11-2025, 19:56
ساندیس خورا سمت خاصی نیستن

Yamani47
03-11-2025, 00:08
می گم دیروز از ظهر تا عصری همه جای سایت باز می شد ولی فقط این تاپیک Data base Erorr می داد

چی کار داشتین می کردین ؟

منظورم از این که چی کار داشتین می کردین با این تاپیک این نیست که چی کار داشتین می کردین ها

منظورم اینه که من خودم شب ها تو PHP My Admin میخوابم ها حواسم هست...........

Afshin405
03-11-2025, 02:54
آقایون مدیر دو تا کاربر یمنی و آریامهر به جای بحث مثلا سیاسی فقط میان مثل ماشین حمل زباله توهین

میکنن به اعضا و به ریش ما میخندن درخواست بن شدن دایم هر دو نفر اینارو دارم اینم بگم برای من

کاری نداره شرف براشون باقی نزارم ولی جلوی خودمو میگیرم بلکه این دو تا معلوم الحال رو ادب کنین

خواهشا مدیراننننننن وارد عمل بشن حداقل برای جلوگیری از به لجن کشیده شدن این تاپیک و این سایت

وگرنه توهین به این و اون که هنری نمیخواد ///

Yamani47
03-11-2025, 05:07
حال می کنی اریا مهر ؟

فقط کافی بود به روشون بیاری و بهشون نشون بدی که این ها ایرانی نیستن و به حق......به حق DNA غیر ایرانی است

epsi1on
03-11-2025, 09:51
آقایون مدیر دو تا کاربر یمنی و آریامهر به جای بحث مثلا سیاسی فقط میان مثل ماشین حمل زباله توهین

میکنن به اعضا و به ریش ما میخندن

من هم صحبت شما رو تایید می‌کنم.
پیشنهاد من اینه بجای بن شدن اون دو کاربر، بهشون اخطار داده بشه تا رفتار نادرستشون شون رو تصحیح کنند.
ضمن احترام به تمام کاربرها با هر جناح‌ سیاسی، من جمله طرفداران ج.ا.، طرفداران نظام پادشاهی سابق، کردها، لرها، فارس‌ها و ... بجز ...
ادیت: فکر میکنم نام‌کاربری ایشون اینه: یمانی (شاید اشاره به سید یمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) و یمنی خوانده نمیشه. (ضمن احترام به همه‌ی ادیان، اعم از اسلام، مسیحی، یهودی زرتشتی و...)

aryamehr1368
03-11-2025, 20:07
حال می کنی اریا مهر ؟

فقط کافی بود به روشون بیاری و بهشون نشون بدی که این ها ایرانی نیستن و به حق......به حق DNA غیر ایرانی است
اره داداش بالاخره در طول تاریخ همیشه آشغال خور و ناموس فروش بوده الانم هست ک اصلا وطن براشون اهمیت نداره دقیقا حرفو انداختی اومدن برداشتن الانم بهشون فشار اومده درخواست بن دارن اتفاقا برای مدیرا بهتره همینا رو بن کنن

پ ن:همینکه باعث شدیم اینطور جلز ولز بکنن واسه من کافیه:biggrin:

Yamani47
03-11-2025, 20:19
اره داداش بالاخره در طول تاریخ همیشه آشغال خور و ناموس فروش بوده الانم هست ک اصلا وطن براشون اهمیت نداره دقیقا حرفو انداختی اومدن برداشتن الانم بهشون فشار اومده درخواست بن دارن اتفاقا برای مدیرا بهتره همینا رو بن کنن

پ ن:همینکه باعث شدیم اینطور جلز ولز بکنن واسه من کافیه:biggrin:

ببین این تاپیک که هیچ.........

کل جهان.....کل دنیا ..............کل زمان و مکان برا این درست شده که آدم ها بیان خودشون خودشونو بشناشند.............وقتی بهشون گفتن تو آدم نیستی دیگه دهشون بسته باشه..............بهشون گفتن تو خوکی و بی غیرت ... باید چهار صد و پناه میلیارد سال به شکل خوک ادمه وجود بدی دیگه بهونه ایی نباشه