مشاهده نسخه کامل
: سرنوشت ایران
aryamehr1368
29-08-2025, 20:08
مکانیسم ماشه با پیشنهاد سه کشور اروپایی رسما فعال شد و تا یکماه دیگه تحریم های سازمان ملل اتوماتیک بر میگرده علاوه بر فشار اقتصادی سنگین به ایران و احتمال خروج از NPT توسط ایران ،احتمال شکل گیری ائتلاف نظامی یا تقویت اسرائیل توسط کشورهای دنیا بر علیه ایران زیاد تر میشه،تو این تاپیک در مورد پیامدهای ماشه و سرنوشت ایران بحث می کنیم(نظر دهی آزاد زیر نظر مدیریت)
Cinema2Cinema
29-08-2025, 21:48
دلار ۲۰۰هزار تومان
طلا هر گرم ۳۰ میلیون تومان
سلام
مشکل اونا ایران و ایرانی هست - نمیخوان سر ب تنه ایرانی باشه ... اگر مشکل حکومت فعلیه پس چرا دولت مصدق تحریم بود !!! :rambo:
aryamehr1368
29-08-2025, 22:49
سلام
مشکل اونا ایران و ایرانی هست - نمیخوان سر ب تنه ایرانی باشه ... اگر مشکل حکومت فعلیه پس چرا دولت مصدق تحریم بود !!! :rambo:
بیشتر دنبال ژیوپلتیک و منابع ایرانن ب نظر من وگرنه هیچ ملتی در دنیا براشون ارزش نداره
تا یکماه دیگه تحریم های سازمان ملل اتوماتیک بر میگرده
عدد دقیقش دو ماه دیگه هست، یعنی ۱۰ آبان (منبع عکس در گوشه پایین سمت راست مشخصه).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Ghost Writer
30-08-2025, 15:02
سلام
کاملا بهشون حق میدم. این ملت ثابت کردن لظف زیادی بهشون بشه (دهه 50) یابو ورشون میداره و شروع میکنن به جفتک انداختن.(57):evil:
اگه اونا نبودن که این مردم تا الانشم اصلا چه میدونستن نفت و گاز چیه، چه برسه بخوان استراج کنن و بفروشن و پول بادآورده و مُفت دربیارن.:biggrin::biggrin:
aryamehr1368
30-08-2025, 18:17
عدد دقیقش دو ماه دیگه هست، یعنی ۱۰ آبان (منبع عکس در گوشه پایین سمت راست مشخصه).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خود ماشه تا مهر ماه ب طور رسمی غیرفعال میشه و این منبع نوشته آبان ماه
- - - Updated - - -
خود ماشه تا مهر ماه ب طور رسمی غیرفعال میشه و این منبع نوشته آبان ماه
aryamehr1368
31-08-2025, 10:33
فعال شدن ماشه گزینه نظامی بر علیه ایرانو راحت تر میکنه همون مسیر صدام و قذافی
aryamehr1368
31-08-2025, 16:16
امروز وزارت خارجه گفته ۱۵ بار به آمریکا نامه زدیم برای مذاکره جواب ساده هم ندادن وقتی پرونده کشوری ب شورای امنیت فرستاده میشه دیگه مذاکره معنی نداره اونوقت یه سری اسکل مثل لئو میگفتن نه ایران باید باشه تا اسرائیل دست از پا خطا نکنه واسه همین دنبال مذاکره با ایرانن
ماشه تا مهر ماه ب طور رسمی غیرفعال میشه
غیر فعال میشه؟!
لابد با شما هماهنگ کردن که میخوان غیر فعالش کنن. پس چرا زودتر مارو در جریان نذاشتی اینهمه الکی نگران شدیم...
aryamehr1368
31-08-2025, 20:50
غیر فعال میشه؟!
لابد با شما هماهنگ کردن که میخوان غیر فعالش کنن. پس چرا زودتر مارو در جریان نذاشتی اینهمه الکی نگران شدیم...
اینقدر فهم و شعور نداری بری یه سرچ بزنی قبل نقل و قول
طبق بند ۸ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، اعتبار این قطعنامه در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان میرسد و تمامی قطعنامههای تحریمی علیه ایران لغو میشوند. با انقضای این تاریخ، سازوکار اسنپبک نیز دیگر کارآیی نخواهد داشت و از دستور کار شورای امنیت خارج میشود.
اینقدر فهم و شعور نداری بری یه سرچ بزنی قبل نقل و قول
طبق بند ۸ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، اعتبار این قطعنامه در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) به پایان میرسد و تمامی قطعنامههای تحریمی علیه ایران لغو میشوند. با انقضای این تاریخ، سازوکار اسنپبک نیز دیگر کارآیی نخواهد داشت و از دستور کار شورای امنیت خارج میشود.
شما فقط اطلاعات درست رو بزار، قبل نوشتن هم کمی تامل کن تا نوشتهات دقیق باشه.
اینطوری این بحثهای الکی پیش نمیاد...
امریکا ۸۰ سال پیش ۲ تا بمب اتم توی ژاپن (هیروشیما و ناکازاکی) انداخت و حداقل ۱۰۰هزار نفر در لحظه کشته شدند. و طبعاتش برای چند میلیون ژاپنی دیگه هم بود.
از اون قوم و جماعت بعید نیست سعی کنن خسارت مشابهی به ایران بزنن. من فکر میکنم این بار سعی میکنن این کار رو با کمک هوش مصنوعی، فضای مجازی و اقتصاد بکنند. کاملا ساختاریافته این کار رو خواهند کرد کما اینکه الان ۵۰ درصد یا بیشترش رو انجام دادند.
aryamehr1368
01-09-2025, 11:10
شما فقط اطلاعات درست رو بزار، قبل نوشتن هم کمی تامل کن تا نوشتهات دقیق باشه.
اینطوری این بحثهای الکی پیش نمیاد...
من با تو بحثی ندارم اصلا هم خوشم نمیاد منو نقل قول میکنی
aryamehr1368
01-09-2025, 11:13
امپراطوری ژاپن با اونهمه عظمت که شرق آسیا کامل دستش بود رو داره با ج ا زپرتی مقایسه میکنه،امپراطوری ژاپن قبل بمب اتم کاملا نابود شده بود بمب اتم فقط تموم کننده بود
امپراطوری ژاپن با اونهمه عظمت که شرق آسیا کامل دستش بود رو داره با ج ا زپرتی مقایسه میکنه،امپراطوری ژاپن قبل بمب اتم کاملا نابود شده بود بمب اتم فقط تموم کننده بود
به این نوع پاسخ دادن مثل شما میگن "مناقشه در مثال" (لینک به ویکیپدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%85%D8%AB%D8%A7%D9%84))
محض اطلاع شما، این یک مغلطه (اسپم) محسوب میشه نه جواب واقعی. البته بعید میدونم برای شما مهم باشه.
aryamehr1368
02-09-2025, 19:31
به این نوع پاسخ دادن مثل شما میگن "مناقشه در مثال" (لینک به ویکیپدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%85%D8%AB%D8%A7%D9%84))
محض اطلاع شما، این یک مغلطه (اسپم) محسوب میشه نه جواب واقعی. البته بعید میدونم برای شما مهم باشه.
بجای کوچه علی چپ زدن برو تاریخو بخون بعد بیا مثال بزن امپراطوری ژاپنو مقابسه کن با ج ا وقتی سواد نداری بحث نکن
فعلا که رادیکالی شده ... بابک زنجانی دم از اقتصاد میزنه - همایون شجریان تو میدون آزادی میخواد کنسرت بزاره و ... :goatee:
aryamehr1368
04-09-2025, 18:43
اینا همشون نشونه های پوست اندازی و جمهوری دومه وقتی اپوزیسیون عملگرا نداریم و ماهیت حکومت در خطره و در معرض تغییر, شبیه شوروی میشیم
متاسفانه بعضی دوستان طوری صحبت میکنه که من فکر میکنم توی خط کسایی هستن که چند وقت پیش ریختن توی خیابون و شعار دادن: توپ تانک فشفشه، فلانی چیزکشه! یا گفتن توپ تانک نفربر، همش توی فلان جا!
اگه اینطور هست باید بگم ... خیلی بیادب هستید.
aryamehr1368
06-09-2025, 21:34
تو کل فرومهایی ک بودم اینقدر از یه کاربر نفرت نداشتم
تو کل فرومهایی ک بودم اینقدر از یه کاربر نفرت نداشتم
محض اطلاع، نام این کار شما نفرت پراکنی هست و اینهم به نوعی اسپم محسوب میشه.
همه حق استفاده از فروم رو دارند، حتی اکانتهای سازمانی! من ممکنه مامور دولتی یا حکومتی باشم یا نباشم. در هر دو حالت نفرت پراکنی توسط شما کار صحیحی نیست.
aryamehr1368
13-09-2025, 00:32
محض اطلاع، نام این کار شما نفرت پراکنی هست و اینهم به نوعی اسپم محسوب میشه.
همه حق استفاده از فروم رو دارند، حتی اکانتهای سازمانی! من ممکنه مامور دولتی یا حکومتی باشم یا نباشم. در هر دو حالت نفرت پراکنی توسط شما کار صحیحی نیست.
من از تو نفرت دارم جلوی کسی رو هم نگرفتم مثل تو قانون تعیین کنم منو نقل قول نکن
aryamehr1368
13-09-2025, 00:42
سرنوشت ایران اصلا معلوم نیست مکانیسم ماشه ممکنه فعال بشه یا نشه ,حمله نظامی ممکنه باشه یا نباشه ,کشوراهایی مثل آمریکا و اسرائیل با اون توان نظامی چرا جنگ متوقف کردن یعنی ج ا ضعیف شده واسشون خوبه نه اتم داره نه آنچنان موشک پهباد؟جوابش خیله سخته تحلیل گرایی ک میخونم هرکدوم یه حرفی میزنن برای مثال شهریور قرار بود ماه جنگ باشه ولی شهریور داره تموم میشه و هیچ اتفاقی نیفتاده حاکمیت ایران هنوز سرجاشه ,ترامپ نشون داده آنچنان اهل حمله مستقیم نظامی به جایی نیست زیاد اهل بلوف زدنه و بیشتر میخواد کارا نیابتی انجام بشه ,مردم هم نسبت به همه چیز بی حس شدن سالهاست برای رژیم چنج تاریخ تعیین میکنن و هیچ اتفاقی نمیفته ,اپوزیسیون هم نداریم اگه کسی هم باشه دنبال رسیدن ب قدرته نه گرفتن حق مردم ,واقعا هیچ چیز مشخص نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.