مشاهده نسخه کامل
: اندازه فونت
Hadi King
01-08-2025, 01:55
سلام دوستان سوال در مورد زیرنویس
چجوری فایل زیرنویس یه فیلمو اندازه فونتش بزرگ کنم ؟
تو کامپیوتر خوبه ولی رو تی وی میخوام نگاه کنم فونتش بزرگ باشه وقتی رو تی وی اجرا میکنم کلا ذخیره بشه اندازه فونتش ....
Hadi King
06-08-2025, 00:16
:wub::wub::wub:
javadshahvand
06-08-2025, 17:13
تو کامپیوتر خوبه ولی رو تی وی میخوام نگاه کنم فونتش بزرگ باشه وقتی رو تی وی اجرا میکنم کلا ذخیره بشه اندازه فونتش ....
ابزار پیشنهادی: HandBrake
دانلود HandBrake
فایل فیلم و زیرنویس رو وارد کن
زیرنویس رو Add کن → تنظیمش کن روی Burn in (هاردساب بشه)
Encode رو شروع کن → بعدش فایل نهایی رو بریز روی فلش
اینطوری سایز فونت، رنگ و موقعیت زیرنویس ثابت و همیشگی میشه.
Hadi King
08-08-2025, 10:43
ابزار پیشنهادی: HandBrake
دانلود HandBrake
فایل فیلم و زیرنویس رو وارد کن
زیرنویس رو Add کن → تنظیمش کن روی Burn in (هاردساب بشه)
Encode رو شروع کن → بعدش فایل نهایی رو بریز روی فلش
اینطوری سایز فونت، رنگ و موقعیت زیرنویس ثابت و همیشگی میشه.
سلام دوست عزیز با اینکار اندازه فونت زیرنویس یزرگتر میشه تو تی وی ؟
من میخوام سایز فونت تو تی وی بزرگتر نشون بده ...
javadshahvand
10-08-2025, 16:51
سلام دوست عزیز با اینکار اندازه فونت زیرنویس یزرگتر میشه تو تی وی ؟
من میخوام سایز فونت تو تی وی بزرگتر نشون بده ...
اگر میخوای سایز فونت زیرنویس تو تلویزیون بزرگتر بشه، باید از تنظیمات HandBrake استفاده کنی که زیرنویس رو هاردساب کنی. یعنی همونطور که گفتم، زیرنویس مستقیماً توی ویدیو قرار میگیره و اندازه و رنگش هم همونطور که تنظیم کردی، همیشه همونطور نمایش داده میشه
برای اینکه سایز زیرنویس بزرگتر بشه، باید بری توی تنظیمات زیرنویس (Subtitles) توی HandBrake و فونت رو بزرگتر کنی. بعد که این کارو کردی، وقتی ویدیو رو بریزی روی فلش یا هر دستگاه دیگه، سایز همونطور که تنظیم کردی، نشون میده
پس اینطور نیست که توی تلویزیون خود به خود بزرگتر بشه، خودت باید سایزش رو توی HandBrake تعیین کنی که همون سایز در تلویزیون هم نمایش داده بشه
سلام .
نرم افزار subtitle edit رو دانلود و نصب کن ، رایگانه کاملا.
بعدش فایل زیرنویس رو داخلش لود کن .
از نوار بالای نرم افزار قسمت format رو به گزینه Advanced Sub Station Alpha تغییر بده.
بعد همون قسمت بالایی نرم افزار بین آیکونها یک آیکون به شکل A بزرگ و آبی رنگ هست اونو کلیک کن
تو پنجره جدید قسمت Font Size سایزی که مد نظرت هست رو وارد کن و اینتر بزن، بعدش OK بزن.
حالا فایل زیرنویس رو ذخیره کن (File>Save as) .
بهت یک فایل زیرنویس با فرمت .ass میده که باید از این به بعد از این زیرنویس استفاده کنی و اون فایل قبلی رو استفاده نکن.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
روش دیگه که آقای جواد گفتن جواب نمیده چون نرم افزار Handbrake تنظیمات برای تغییر سایز فونت نداره و تنظیمات پیش فرض رو استفاده میکنه. اما احیانا اگر روش بالا رو امتحان کردی دیدی تلویزیونت زیرنویس فرمت .ass ساپورت نمیکنه همین زیرنویس .ass رو با Handbrake هاردساب کن رو ویدیو اینطوری سایزش رو از داخل فایل زیرنویس لود میکنه.
Hadi King
10-08-2025, 21:42
اگر میخوای سایز فونت زیرنویس تو تلویزیون بزرگتر بشه، باید از تنظیمات HandBrake استفاده کنی که زیرنویس رو هاردساب کنی. یعنی همونطور که گفتم، زیرنویس مستقیماً توی ویدیو قرار میگیره و اندازه و رنگش هم همونطور که تنظیم کردی، همیشه همونطور نمایش داده میشه
برای اینکه سایز زیرنویس بزرگتر بشه، باید بری توی تنظیمات زیرنویس (Subtitles) توی HandBrake و فونت رو بزرگتر کنی. بعد که این کارو کردی، وقتی ویدیو رو بریزی روی فلش یا هر دستگاه دیگه، سایز همونطور که تنظیم کردی، نشون میده
پس اینطور نیست که توی تلویزیون خود به خود بزرگتر بشه، خودت باید سایزش رو توی HandBrake تعیین کنی که همون سایز در تلویزیون هم نمایش داده بشه
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم قسمتش ؟
Hadi King
10-08-2025, 21:47
سلام .
نرم افزار subtitle edit رو دانلود و نصب کن ، رایگانه کاملا.
بعدش فایل زیرنویس رو داخلش لود کن .
از نوار بالای نرم افزار قسمت format رو به گزینه Advanced Sub Station Alpha تغییر بده.
بعد همون قسمت بالایی نرم افزار بین آیکونها یک آیکون به شکل A بزرگ و آبی رنگ هست اونو کلیک کن
تو پنجره جدید قسمت Font Size سایزی که مد نظرت هست رو وارد کن و اینتر بزن، بعدش OK بزن.
حالا فایل زیرنویس رو ذخیره کن (File>Save as) .
بهت یک فایل زیرنویس با فرمت .ass میده که باید از این به بعد از این زیرنویس استفاده کنی و اون فایل قبلی رو استفاده نکن.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
روش دیگه که آقای جواد گفتن جواب نمیده چون نرم افزار Handbrake تنظیمات برای تغییر سایز فونت نداره و تنظیمات پیش فرض رو استفاده میکنه. اما احیانا اگر روش بالا رو امتحان کردی دیدی تلویزیونت زیرنویس فرمت .ass ساپورت نمیکنه همین زیرنویس .ass رو با Handbrake هاردساب کن رو ویدیو اینطوری سایزش رو از داخل فایل زیرنویس لود میکنه.
سلام راهنمایی شما برا همین برنامه ست من دانلودش کردم گفته های شما اصلا تو برنامه نبود ؟
سلام راهنمایی شما برا همین برنامه ست من دانلودش کردم گفته های شما اصلا تو برنامه نبود ؟
گفتم که برنامه subtitle edit !
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که نوشته SubtitleEdit-4.0.13-Setup.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن نصب کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.