ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جـ*ـنـ*ـگ در فضای مجازی

epsi1on
18-07-2025, 20:16
سلام دوستان
این تاپیک رو زدم که بعنوان یک سری کاربر، در مورد این روزای فضای مجازی صحبت کنیم. از اون ور و این ور انگولک می‌شه. :)

اصلا بحث سیاسی منظورم نیست، حداقل اون بحثی که بنقل همهی محافل ما ایرانیا هست: کار خودشونه.
منظورم شرایط حال حاظر فضای مجازی و فعالانش هست.

پانوشت: از مشاجره و صحبت‌های توهین آمیز اجتناب کنید. وگرنه برای بار دوم باعث بسته‌ شدن تاپیک میشه...

روانپریش
18-07-2025, 23:34
سلام دوست عزیز ممنون از تاپیکی که زدین کلا ببینین سیستم های متمرکز مثل اینترنت که دولت میتونه به راحتی محدودش بکنه ای کاش اینترنت غیر متمرکز بود مثل رمز ارزهای مثل بیت کوین که اختیارش دست کسی نیست اینجوری دیگه هیچوقت محدود نمیشد

epsi1on
19-07-2025, 11:11
سلام دوست عزیز ممنون از تاپیکی که زدین کلا ببینین سیستم های متمرکز مثل اینترنت که دولت میتونه به راحتی محدودش بکنه ای کاش اینترنت غیر متمرکز بود مثل رمز ارزهای مثل بیت کوین که اختیارش دست کسی نیست اینجوری دیگه هیچوقت محدود نمیشد
خواهش می‌کنم، ولی من منظورم از این تاپیک، این مورد نبود. کاش اجازه بدید این مورد رو توی همون تاپیک ادامه بدیم. اتفاقا مبحث خیلی جالبی هم هست. من که توی اون تاپیک مشترک هستم و همه پستها رو می‌بینم و تا حدی که بلد باشم پاسخ میدم.

ممنون

leo.unique
20-07-2025, 17:11
از مدیران محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن چون موجب تشویش اذهان عمومی میشه !

aryamehr1368
20-07-2025, 20:43
از مدیران محترم خواهش میکنم این تاپیک رو حذف کنن چون موجب تشویش اذهان عمومی میشه !
واسه چی حذف کنن تازه پیدات کردم حذف موشکی چطوری از نیل تا فراتو جلوشو میگیره؟واسه چی وسط مذاکرات بمباران شدن؟

leo.unique
20-07-2025, 22:38
واسه چی حذف کنن تازه پیدات کردم حذف موشکی چطوری از نیل تا فراتو جلوشو میگیره؟واسه چی وسط مذاکرات بمباران شدن؟
اگه قول بدن که برد موشکهاشونو افزایش ندن و سراغ غنی سازی آنچنانی نرن، خواهند ماند!

aryamehr1368
20-07-2025, 23:15
اگه قول بدن که برد موشکهاشونو افزایش ندن و سراغ غنی سازی آنچنانی نرن، خواهند ماند!
مگه تو برجام این قولا رو ندادن پس چراهم غنی سازی کردن هم برد موشک زیاد شد؟

The Ghost Writer
20-07-2025, 23:29
بروبچ تاپیک قبلی دوباره داریم جمع میشیم دور هم:biggrin:

اون دوره دموکرات ها بود که نرم برخورد میکردن. دوره جمهوری خواه ها زیرآبی نمیشه رفت.

+هرچند فرقی هم نداره. چه دموکرات چه جمهوری خواه فعلا منافع آمریکا بر اینه که اینا بمونن و تمدید بشن.

aryamehr1368
21-07-2025, 00:14
بروبچ تاپیک قبلی دوباره داریم جمع میشیم دور هم:biggrin:

اون دوره دموکرات ها بود که نرم برخورد میکردن. دوره جمهوری خواه ها زیرآبی نمیشه رفت.

+هرچند فرقی هم نداره. چه دموکرات چه جمهوری خواه فعلا منافع آمریکا بر اینه که اینا بمونن و تمدید بشن.
تمام تحریمای الان زمان احمدی نژاد توسط دموکراتا تصویب شد اگه قراره تمدید بشن چرا مکانیسم ماشه برعلیهشون داره تصویب میشه؟در صورت فعال شدن، تحریم‌ های لغو شده قبلی بدون نیاز به رای جدید باز می‌ گردند و کشور ناقض با محدودیت‌ های شدید بین‌ المللی مواجه می شود. اگه ماشه تصویب بشه ایران چطور میخواد جلوی اسرائیل وایسته وقتی همه دنیا باهاش قطع ارتباطن؟

epsi1on
21-07-2025, 08:58
دوستان این تاپیک برای ارتباط جنگ و فضای مجازی هست. نه جنگ تنها.
زدم که از تجربیات مجازی‌مون در خلل جنگ هم صحبت بکنیم. به نظرتون آیا فقط جنگ فیزیکی بود یا جنگ در فضای مجازی هم بود؟

اینترپشمال می‌گفت قبل از این‌که ورودی اوین رو بزنن، از طریق فضای مجازی سعی کرده بودن بعضی افراد رو تحریک کنن تا حضوری برن جلوی درب اوین.

بروبچ تاپیک قبلی دوباره داریم جمع میشیم دور هم

فقط جای یمانی خالیه که بیاد دستگاه مزدور-یاب‌ اش رو روشن کنه به همه گیر بده.

The Ghost Writer
21-07-2025, 10:12
تمام تحریمای الان زمان احمدی نژاد توسط دموکراتا تصویب شد اگه قراره تمدید بشن چرا مکانیسم ماشه برعلیهشون داره تصویب میشه؟در صورت فعال شدن، تحریم‌ های لغو شده قبلی بدون نیاز به رای جدید باز می‌ گردند و کشور ناقض با محدودیت‌ های شدید بین‌ المللی مواجه می شود. اگه ماشه تصویب بشه ایران چطور میخواد جلوی اسرائیل وایسته وقتی همه دنیا باهاش قطع ارتباطن؟
تو که پست هات همش شده سوال.:biggrin: هرچی ام میگیم 10تا سوال دیگه میندازی جلو و اصلا از خودت قدرت تحلیل نداری. حالا بزار من یه سوال نه دوتا سوال بپرسم که مطمئنم هیچ جواب قانع کننده ای براش نداری:

چرا طرف مقابل وقتی آسمان رو کاملا به دست گرفته بود و میتونست ضربات جبران ناپذیر وارد کنه یهو پا پس کشید و آتش بس اعلام کرد؟!!

چرا فقط نوچه ها (ژنرال ها) هدف قرار گرفتن و کاری به کله قارچی ها که اصل کاری هستن نداشتن؟!!

دوستان این تاپیک برای ارتباط جنگ و فضای مجازی هست. نه جنگ تنها.
زدم که از تجربیات مجازی‌مون در خلل جنگ هم صحبت بکنیم. به نظرتون آیا فقط جنگ فیزیکی بود یا جنگ در فضای مجازی هم بود؟

اینترپشمال می‌گفت قبل از این‌که ورودی اوین رو بزنن، از طریق فضای مجازی سعی کرده بودن بعضی افراد رو تحریک کنن تا حضوری برن جلوی درب اوین.

مسلما زدن صداوسیما و زدن اوین هدفشون پروپاگاندی و فضای مجازی بود... که البته نتیجه نداد چون کافی نبود. قبل از اینکه بخواد به اون مراحل برسه ترمزش رو کشیدن.

aryamehr1368
21-07-2025, 10:27
تو که پست هات همش شده سوال.:biggrin: هرچی ام میگیم 10تا سوال دیگه میندازی جلو و اصلا از خودت قدرت تحلیل نداری. حالا بزار من یه سوال نه دوتا سوال بپرسم که مطمئنم هیچ جواب قانع کننده ای براش نداری:

چرا طرف مقابل وقتی آسمان رو کاملا به دست گرفته بود و میتونست ضربات جبران ناپذیر وارد کنه یهو پا پس کشید و آتش بس اعلام کرد؟!!

چرا فقط نوچه ها (ژنرال ها) هدف قرار گرفتن و کاری به کله قارچی ها که اصل کاری هستن نداشتن؟!!

مسلما زدن صداوسیما و زدن اوین هدفشون پروپاگاندی و فضای مجازی بود... که البته نتیجه نداد چون کافی نبود. قبل از اینکه بخواد به اون مراحل برسه ترمزش رو کشیدن.
حالا شد سوال با سوال؟تو ادعا کردی ج ا رو ساختن مقابل اسرائیل وایسته منم گفتم چطوری هم تو هم اون لئو نتونستید جواب بدین ،تو بیا نظراتتو اثبات کن بعد از دیگران سوال کن

The Ghost Writer
21-07-2025, 10:59
حالا شد سوال با سوال؟تو ادعا کردی ج ا رو ساختن مقابل اسرائیل وایسته منم گفتم چطوری هم تو هم اون لئو نتونستید جواب بدین ،تو بیا نظراتتو اثبات کن بعد از دیگران سوال کن
چرا نتونستیم جواب بدم؟!! یا شایدم تو گوش هات ایراد داره.

چند بار شد گفتیم اینا بدون هسته زردآلو مثل کبریت بی خطر میمونن. تا مادامی که هسته زردآلو نداشته باشن هیچ ضرری ندارن هیچ، فایده هم دارن.

اسرائیل برای دریافت کمک مالی و تسلیهاتی از غرب به یه لولو نیاز داره تا هر بار به اون بهانه کلی کمک دریافت کنه. و کله قارچی ها به بهترین نحو ممکن دارن نقش این لولوی بی خطر رو بازی میکنن براش.:evil:

به پزشک شنوایی مراجعه کن حتما!!:biggrin::biggrin:

leo.unique
21-07-2025, 11:34
فرانسه به خومینی پناهندگی سیاسی داده بود :D

aryamehr1368
21-07-2025, 11:40
چرا نتونستیم جواب بدم؟!! یا شایدم تو گوش هات ایراد داره.

چند بار شد گفتیم اینا بدون هسته زردآلو مثل کبریت بی خطر میمونن. تا مادامی که هسته زردآلو نداشته باشن هیچ ضرری ندارن هیچ، فایده هم دارن.

اسرائیل برای دریافت کمک مالی و تسلیهاتی از غرب به یه لولو نیاز داره تا هر بار به اون بهانه کلی کمک دریافت کنه. و کله قارچی ها به بهترین نحو ممکن دارن نقش این لولوی بی خطر رو بازی میکنن براش.:evil:

به پزشک شنوایی مراجعه کن حتما!!:biggrin::biggrin:
کدوم جواب هر دفعه ک فرار کردی اصولا برای چیزی ک خطر نداره هیچکس بهت کمک نمیکنه لولو موقعی ترسناکه آسیب بزنه خودت حالا برو چشم پزشکی

- - - Updated - - -

فرانسه به خومینی پناهندگی سیاسی داده بود :D
چ ربطی ب سوال من داره

leo.unique
21-07-2025, 11:46
تو که پست هات همش شده سوال.:biggrin: هرچی ام میگیم 10تا سوال دیگه میندازی جلو و اصلا از خودت قدرت تحلیل نداری.
در برابر فهمیدن مقاومت میکنه :D

leo.unique
21-07-2025, 11:49
کدوم جواب هر دفعه ک فرار کردی اصولا برای چیزی ک خطر نداره هیچکس بهت کمک نمیکنه لولو موقعی ترسناکه آسیب بزنه خودت حالا برو چشم پزشکی

موشک خطر نداره ؟
موشکهای هایپرسونیک ج.ا فوتوشاپ نبودن !

leo.unique
21-07-2025, 11:57
تمام سعی قدرتها اینه که ج.ا رو بصورت کنترل شده نگه دارن در این منطقه ! دلیل لاس زدنشون با آخوندها هم همینه

aryamehr1368
21-07-2025, 11:58
موشک خطر نداره ؟
موشکهای هایپرسونیک ج.ا فوتوشاپ نبودن !
تو دیگه از فهم صحبت نکن ادعا میکنی نجاری بعد از اونا دفاع میکنی کسی دستش تو خرج باشه از اونا دقاع نمیکنه کارت چیز دیگست،موشک هایپرسونیک چرا تو وعده صادق ۱ و ۲ تاثیر نداشت تو آخری داشت؟

aryamehr1368
21-07-2025, 12:20
تمام سعی قدرتها اینه که ج.ا رو بصورت کنترل شده نگه دارن در این منطقه ! دلیل لاس زدنشون با آخوندها هم همینه
کنترل با چی با شخم من؟دوسوم لانچرا از بین رفت پایگاهای موشکی تقریبا تعطیلن اتمی تعطیل ماشه هم ب زودی فعال با چی میخوان جلوی اسرائیل وایستن؟

leo.unique
21-07-2025, 12:39
کنترل با چی با شخم من؟دوسوم لانچرا از بین رفت پایگاهای موشکی تقریبا تعطیلن اتمی تعطیل ماشه هم ب زودی فعال با چی میخوان جلوی اسرائیل وایستن؟
پس منتظر باش بزودی آخوندها سرنگون بشن ! البته انتظارت شاید خیلی طولانی بشه و به عمرت قد نده :n08:

aryamehr1368
21-07-2025, 13:01
پس منتظر باش بزودی آخوندها سرنگون بشن ! البته انتظارت شاید خیلی طولانی بشه و به عمرت قد نده :n08:
سیاست غیر قابل پیش بینیه من هیچ موقع نظری ندادم حکومتی باقی میمونه یا نه ولی همینکه کاری کردم تو و اون یکی اکانتت واسه حرفاتون دلیل ندارید و رو باد معده حرف میزنید کافیه

leo.unique
21-07-2025, 13:29
سیاست غیر قابل پیش بینیه من هیچ موقع نظری ندادم حکومتی باقی میمونه یا نه ولی همینکه کاری کردم تو و اون یکی اکانتت واسه حرفاتون دلیل ندارید و رو باد معده حرف میزنید کافیه
سیاست برای اونهایی که مهارت تحلیلی ندارند قابل پیش بینی نیست :happy:

aryamehr1368
21-07-2025, 13:33
سیاست برای اونهایی که مهارت تحلیلی ندارند قابل پیش بینی نیست :happy:
خوب تحلیگر چطور اونا میخوان جلوی اسرائیل در بیان؟

leo.unique
21-07-2025, 13:52
خوب تحلیگر چطور اونا میخوان جلوی اسرائیل در بیان؟
گفتنی ها گفته شد ! حالا نوبت شماست که میگفتین موشکهای هایپرسونیک ج.ا فتوشاپه :happy:

epsi1on
21-07-2025, 14:40
این تاپیک ربطی به موشک‌های جنگی و جنگ فیزیکی نداره. چرا موضوع تاپیک رو منحرف می‌کنید؟!

aryamehr1368
21-07-2025, 14:49
گفتنی ها گفته شد ! حالا نوبت شماست که میگفتین موشکهای هایپرسونیک ج.ا فتوشاپه :happy:
کدوم گفتنیا؟اون مال قبل جنگ بود ک داشتن الان همشون یا خوردن یا غیرقابل استفاده ،تحلیل گر چطور میخوان وایستن جلوشون با ساندیس؟

aryamehr1368
21-07-2025, 15:56
چی شد بالاخره چطور میخواد ایستادگی کنه:D

aryamehr1368
21-07-2025, 16:24
لولو قبلا دست و پا داشت بریدنش ای بابا:V5:

leo.unique
21-07-2025, 17:05

لولو قبلا دست و پا داشت بریدنش ای بابا:V5:
اما اصرار دارن با لولویی که دیگه دست و پا نداره (نه موشکی داره و نه هسته ای) مذاکره کنن :n01:

aryamehr1368
21-07-2025, 17:25
اما اصرار دارن با لولویی که دیگه دست و پا نداره (نه موشکی داره و نه هسته ای) مذاکره کنن :n01:
واسه همین وسط مذاکرات خرداد ماه بمبارونشون کردن:biggrin:

leo.unique
21-07-2025, 18:01
واسه همین وسط مذاکرات خرداد ماه بمبارونشون کردن:biggrin:

ترامپ به سی‌ان‌ان گفت: ایران باید به حرف من گوش می‌داد. نمی‌دانم می‌دانید یا نه اما من به آن‌ها هشداری(درباره فرصت) ۶۰ روزه داده بودم و امروز روز ۶۱ است.

او با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن که قرار بود دور ششم آن یکشنبه آتی در مسقط برگزار شود، در اظهاراتی تهدیدآمیز گفت: آن‌ها اکنون باید به میز مذاکره بازگردند و پیش از آن که زیادی دیرشود، توافق کنند. برای آن‌ها زمان از دست خواهد رفت. کسانی که با آن‌ها سروکار داشتم، تندروهایی بودند که حالا دیگر مرده‌اند.

:n01:

aryamehr1368
21-07-2025, 18:22
ترامپ به سی‌ان‌ان گفت: ایران باید به حرف من گوش می‌داد. نمی‌دانم می‌دانید یا نه اما من به آن‌ها هشداری(درباره فرصت) ۶۰ روزه داده بودم و امروز روز ۶۱ است.

او با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن که قرار بود دور ششم آن یکشنبه آتی در مسقط برگزار شود، در اظهاراتی تهدیدآمیز گفت: آن‌ها اکنون باید به میز مذاکره بازگردند و پیش از آن که زیادی دیرشود، توافق کنند. برای آن‌ها زمان از دست خواهد رفت. کسانی که با آن‌ها سروکار داشتم، تندروهایی بودند که حالا دیگر مرده‌اند.

اره اون قرمزه رو ک نوشتی تایید حرف منه مذاکرات بعدی قرارشو گذاشته بودن بمباران شدن به این میگن سس گیر آوردن لولو دست و پاشو بریدن بمبارون کردن چند وقت دیگه همه ماشه میره تو نون لولو بعد از اون ساندیس کمیاب میشه باید کار کنی:D

leo.unique
21-07-2025, 19:01
اره اون قرمزه رو ک نوشتی تایید حرف منه مذاکرات بعدی قرارشو گذاشته بودن بمباران شدن به این میگن سس گیر آوردن لولو دست و پاشو بریدن بمبارون کردن چند وقت دیگه همه ماشه میره تو نون لولو بعد از اون ساندیس کمیاب میشه باید کار کنی:D
و همچنان نیاز دارند که با لولوی دست و پا بریده به توافق برسند :biggrin:

leo.unique
21-07-2025, 19:31
آزمایش موشکی تهران پیش از دیدار مقام‌های جمهوری اسلامی و سه کشور اروپایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:D

aryamehr1368
21-07-2025, 20:12
لولویی ک دست و پاش بریده به توافق برسن چی بشه چی داره تواناییش چیه؟

aryamehr1368
21-07-2025, 20:13
آزمایش موشکی تهران پیش از دیدار مقام‌های جمهوری اسلامی و سه کشور اروپایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:D
کلیپای یوتوبم ساندیس خورا میسازن آزمایش مخوف ایران قدرت موشکی ایران ک کارشناسای نظامی رو وحشت انداخته آره زارت

aryamehr1368
21-07-2025, 20:37
قبل سقوط صدام ,چائوشسکو هم باهاشون مذاکره کردن ,چه احتیاجی بود باهاشون مذاکره کنن؟

aryamehr1368
21-07-2025, 21:24
با صدام قبل سقوط کلی مذاکره کردن :n08:

aryamehr1368
21-07-2025, 22:18

واسه جواب دادن میری از جایی استفتا بگیری؟:thumbsup:

leo.unique
22-07-2025, 10:09
لولویی ک دست و پاش بریده به توافق برسن چی بشه چی داره تواناییش چیه؟
توانایی خاصی براش نمونده اما داره موشک قاره پیما در پوشش ماهواره بر تست میکنه:biggrin:

leo.unique
22-07-2025, 10:12
کلیپای یوتوبم ساندیس خورا میسازن آزمایش مخوف ایران قدرت موشکی ایران ک کارشناسای نظامی رو وحشت انداخته آره زارت
به وحشت انداخته بود که به تاسیسات هسته ای و موشکی ج.ا حمله کردن :happy:

aryamehr1368
22-07-2025, 10:16
توانایی خاصی براش نمونده اما داره موشک قاره پیما در پوشش ماهواره بر تست میکنه:biggrin:
اون موشک قبلا تست شده دوباره همونه چیز جدیدی نیست کلا ساختار موشکا همونه فقط بردش زیاد و کم میشه یا الکترونیکش عوض میشه ،اونیم ک میگی وحشت انداخته بود بود که بود الان چی هست جلوی اسرائیل وایسته؟حتما نشت گاز بوده:thumbsup:

radarz
22-07-2025, 10:31
کارمون تمومه ... :king:

leo.unique
22-07-2025, 11:09
اون موشک قبلا تست شده دوباره همونه چیز جدیدی نیست کلا ساختار موشکا همونه فقط بردش زیاد و کم میشه یا الکترونیکش عوض میشه ،اونیم ک میگی وحشت انداخته بود بود که بود الان چی هست جلوی اسرائیل وایسته؟حتما نشت گاز بوده:thumbsup:

ترامپ ادعا کرد: البته، همانطور که گفته بودم، تخریب شده‌اند و اگر لازم باشد دوباره این کار را خواهیم کرد

این یعنی ج.ا توانایی بازسازی تاسیسات هسته ای و غنی سازی رو داره :happy:

aryamehr1368
22-07-2025, 11:45
ترامپ ادعا کرد: البته، همانطور که گفته بودم، تخریب شده‌اند و اگر لازم باشد دوباره این کار را خواهیم کرد

این یعنی ج.ا توانایی بازسازی تاسیسات هسته ای و غنی سازی رو داره :happy:

اگه میخواستن بذارن دوباره بسازن چرا تو بندررجایی سوخت موشک ترکید؟چرا هرچی کارگاه و میکسر مواد موشک زدن؟

leo.unique
22-07-2025, 13:08
اگه میخواستن بذارن دوباره بسازن چرا تو بندررجایی سوخت موشک ترکید؟چرا هرچی کارگاه و میکسر مواد موشک زدن؟
چون داشتن از کنترل قدرتها خارج میشدن !!

aryamehr1368
22-07-2025, 13:24
چون داشتن از کنترل قدرتها خارج میشدن !!
الان چی شده اومده تو کنترل قدرتا؟فاصله اسرائیل تا ایران ۱۶۰۰ کیلومتره میخوان چیکار کنن اجازه بدن موشکی بسازه تا ۱۶۰۰ کیلومتر نتونه بره؟:n08:

leo.unique
22-07-2025, 14:49
الان چی شده اومده تو کنترل قدرتا؟فاصله اسرائیل تا ایران ۱۶۰۰ کیلومتره میخوان چیکار کنن اجازه بدن موشکی بسازه تا ۱۶۰۰ کیلومتر نتونه بره؟:n08:
ترجیح میدن از طریق مذاکره و دستیابی به توافق ج.ا رو کنترل کنن !
در مورد قسمت دوم سوالت هم ویدیوی زیر رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aryamehr1368
22-07-2025, 15:30
ترجیح میدن از طریق مذاکره و دستیابی به توافق ج.ا رو کنترل کنن !
در مورد قسمت دوم سوالت هم ویدیوی زیر رو ببین
تو ک میگفتی دوباره شروع میکنن بع موشک سازی دوباره بهشون اجازه میدن الان میگی با مذاکره کنترل میکنن خودتم نمیفهمی چی میگی اون ویدوئوهای ساندیسی هم مال خودت

leo.unique
22-07-2025, 15:56
تو ک میگفتی دوباره شروع میکنن بع موشک سازی دوباره بهشون اجازه میدن الان میگی با مذاکره کنترل میکنن خودتم نمیفهمی چی میگی اون ویدوئوهای ساندیسی هم مال خودت
برنامه موشکی ج.ا متوقف نشده !
اختلافشون بر سر برد موشکهاست که قدرتها ترجیح میدن با توافق به خواسته-شون برسن و تضمینهای لازم رو بگیرن !
نمیفهمی چون درکی از توازن قوا نداری !

aryamehr1368
22-07-2025, 16:09
اختلافشون بر سر برد موشکهاست که قدرتها ترجیح میدن با توافق به خواسته-شون برسن و تضمینهای لازم رو بگیرن !
برد موشکا باید چی بشه؟

aryamehr1368
22-07-2025, 17:55
چی شد بالاخره توافق کنن برد موشک چی بشه؟

epsi1on
22-07-2025, 18:00
کارمون تمومه ... :king:
خیلی دوست داشتم می‌شد درست صحبت کنیم و نظراتمون رو تبادل کنیم، ولی ظاهرا دوتا یوزر هستن که سعی می‌کنن تاپیک رو قلود کنن تا صحبتی شکل نگیره.

leo.unique
22-07-2025, 18:00
برد موشکا باید چی بشه؟

چی شد بالاخره توافق کنن برد موشک چی بشه؟

ماهواره بر قاصد از روی سکوی متحرک پرتاب شد ! مثل موشک بالستیک قاره پیما :n01:

aryamehr1368
22-07-2025, 18:32
اینی ک گفتی قشنگ تر زد ب حرف خودت ک با توافق میخوان برد موشکو کنترل کنن

aryamehr1368
22-07-2025, 18:33
خیلی دوست داشتم می‌شد درست صحبت کنیم و نظراتمون رو تبادل کنیم، ولی ظاهرا دوتا یوزر هستن که سعی می‌کنن تاپیک رو قلود کنن تا صحبتی شکل نگیره.
ب اندازه کافی با اکانتای مختلف صحبت کردی همینکه رو اعصابت هستیم جای خوشحالیه سوالا رو جواب بده:laughing:

aryamehr1368
22-07-2025, 20:13
چی شد بالاخره چطوری با مذاکره میخوان جلوشو بگیرن تست موشک کرده؟:دی رفتی منبعی اوردی تر زدی ب حرف خودت

aryamehr1368
22-07-2025, 21:57
رفتی بخوابی زوده بیا جواب بده:laughing:

aryamehr1368
23-07-2025, 10:09
ای بابا رفتی که تحلیل گر ارشد اونجاها:thumbsup:

leo.unique
23-07-2025, 10:23
چی شد بالاخره چطوری با مذاکره میخوان جلوشو بگیرن تست موشک کرده؟:دی رفتی منبعی اوردی تر زدی ب حرف خودت
تو که میگفتی ج.ا تسلیم و برنامه موشکیش نابود شده :happy:
اساسا موشکهای قاره پیما برای حمل کلاهک هسته ای طراحی شدن !

رفتی بخوابی زوده بیا جواب بده:laughing:

ای بابا رفتی که تحلیل گر ارشد اونجاها:thumbsup:
بدجور ضایع شدی :n01:

aryamehr1368
23-07-2025, 12:53
زنده شدی فک کردم در رفتی:دی

aryamehr1368
23-07-2025, 12:56
اساسا موشکهای قاره پیما برای حمل کلاهک هسته ای طراحی شدن !

(ترجیح میدن از طریق مذاکره و دستیابی به توافق ج.ا رو کنترل کنن !)
قرار بود با مذاکره کنترل کنن پس تست بالستیک واسه چیه؟:biggrin:

leo.unique
23-07-2025, 14:53
(ترجیح میدن از طریق مذاکره و دستیابی به توافق ج.ا رو کنترل کنن !)
قرار بود با مذاکره کنترل کنن پس تست بالستیک واسه چیه؟:biggrin:
انتظار داری دست خالی برن مذاکره ؟
اینها اگه اینقدر احمق بودن که 50 سال سوارتون نبودن :دی

aryamehr1368
23-07-2025, 15:34
سوارمون ؟تو حقوق میگیری ازشون دفاع کنی،کسی که دستش پره اصلا چرا باید مذاکره کنه؟

The Ghost Writer
23-07-2025, 16:21
در این عکس تعمق کنید. خیلی حرف برای گفتن داره و نمودی از جامعه ایران است.

aryamehr1368
23-07-2025, 16:22
چی شد آخرش با دست پر مذاکره کنه چی بشه؟

The Ghost Writer
23-07-2025, 16:25
در این عکس تعمق کنید. خیلی حرف برای گفتن داره و نمودی از جامعه ایران است.

نفر سمت چپ نظامی غیرایدئولوژیک (ارتش)
نفر سمت چپ دوم نظامی ایدئولوژیک (سپاه)
نفر سمت راست دوم غیرنظامی ایدئولوژیک
نفر سمت راست صاحب ایدئولوژی

فرد غایب: غیرنظامی عیرایدئولوژیک.

مسئله تحلیلی: روابط قدرت و سلسله مراتب قابل توجه است. طبقه نفر سمت راست در راس هرم طبقاتی قرار دارد. و پایین ترین طبقه، طبقه فردی است که در این مراسم غایب است.

leo.unique
23-07-2025, 17:23
سوارمون ؟تو حقوق میگیری ازشون دفاع کنی،کسی که دستش پره اصلا چرا باید مذاکره کنه؟

چی شد آخرش با دست پر مذاکره کنه چی بشه؟
آخوند اگه دستش پر باشه تن به مذاکره میده ؟
درسته دستشون پر نیست اما خالی هم نیست !

aryamehr1368
23-07-2025, 17:26
دستشون چی هست چی دارن؟

aryamehr1368
23-07-2025, 20:03
چی شد بالاخره چی دستشونه؟

epsi1on
23-07-2025, 20:13
از این بحثها، به نتیجه‌ای رسیدید؟! یا فقط میخواید تاپیک رو قفل کنید؟!

aryamehr1368
23-07-2025, 20:34
قبلا شبکار بودی چی شد دیر ب دیر میای دیگه جوابی نداری؟:biggrin:

aryamehr1368
23-07-2025, 22:10
لئو شده آواره دیگه جواب نداره:thumbsup: اینقدر دیر جواب میدی این اپسیلون هی پیام بازگانی واسمون میاد:دی

The Ghost Writer
23-07-2025, 23:25
از این بحثها، به نتیجه‌ای رسیدید؟! یا فقط میخواید تاپیک رو قفل کنید؟!

اون دوتا رو ولشون کن. تاپیک قبلی هم همین بساط بود بدون هیچ نتیجه گیری خاصی.:biggrin:

نتیجه گیری واقعی همونی بود که من گفتم ضفحه قبل. نظام طبقاتی در ایران چنان ریشه دوانده و فرو رفته که با نیروی داخلی هیچ تغییری درش امکانپذیر نیست. در راس هرم کله قارچی ها و سپس نظامی های ایدئولوژیک یه دژ مستحکم ساختن. مگر اینکه نیروی خارجی ورود کنه که اون هم تا منافع و سود زیادی این وسط در کار نباشه تمایلی نداره.

aryamehr1368
23-07-2025, 23:50
عجب تحلیل گرای بزرگی اینجان واقعا آدم کیف میکنه از اینهمه حجم تحلیل درست قبل حمله اسرائیل همینا میگفتن هیچ حمله ای نمیشه:biggrin:

Yamani47
24-07-2025, 08:06
سلام دوستان
این تاپیک رو زدم که بعنوان یک سری کاربر، در مورد این روزای فضای مجازی صحبت کنیم. از اون ور و این ور انگولک می‌شه. :)

اصلا بحث سیاسی منظورم نیست، حداقل اون بحثی که بنقل همهی محافل ما ایرانیا هست: کار خودشونه.
منظورم شرایط حال حاظر فضای مجازی و فعالانش هست.

پانوشت: از مشاجره و صحبت‌های توهین آمیز اجتناب کنید. وگرنه برای بار دوم باعث بسته‌ شدن تاپیک میشه...

قدیم حکومت ها به راننده تاکسی ها و سلمونی ها پول می دادن می گفتن سر بحث رو باز کنید ببنید مزه دهن ملت چیه

الان هم همین نقش رو عزیزان سایبری ایفا می کنند

leo.unique
24-07-2025, 10:26
چی شد بالاخره چی دستشونه؟
ج.ا برنامه هسته ای و موشکیش رو جمع نکرده

رابرت مالی نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران با اشاره به تجربیات کشورهای مختلف همچون لیبی، عراق، کره شمالی و اوکراین، تصریح کرد: «اگر من جای مقامات ایرانی بودم، احتمالاً به این نتیجه می‌رسیدم که به سلاح هسته‌ای نیاز دارم. قذافی پس از تسلیم برنامه هسته‌ای‌اش، سرنگون شد. صدام حسین که بمب نداشت نیز سقوط کرد. اما کره شمالی، که بمب دارد، در امان مانده است.»

leo.unique
24-07-2025, 10:51
عجب تحلیل گرای بزرگی اینجان واقعا آدم کیف میکنه از اینهمه حجم تحلیل درست قبل حمله اسرائیل همینا میگفتن هیچ حمله ای نمیشه:biggrin:
تحلیلگر فقط اونی که گفت ج.ا تسلیم شده :happy:

aryamehr1368
24-07-2025, 11:20
جمع نکرده جمعش کردن:biggrin:

aryamehr1368
24-07-2025, 11:22
تحلیلگر فقط اونی که گفت ج.ا تسلیم شده :happy:
مگه نگفتی دستش خالی تر شده رفته مذاکره چرا اون موقع ک دستش پر بود هم رفت مذاکره؟

aryamehr1368
24-07-2025, 11:23
از رابرت خالی سوال کن شوروی چی شد ک اتم داشت رابرت خالی هم ساندیس خور آمریکایی بود

epsi1on
25-07-2025, 10:25
نظام طبقاتی در ایران چنان ریشه دوانده و فرو رفته که با نیروی داخلی هیچ تغییری درش امکانپذیر نیست.

منم بعضی وقت‌ها به همین فکر می‌کنم. متاسفانه شرایط طوری هست که هرکی بیشتر به چین و سایر قدرت‌ها باج بده، بیشتر سر کار می‌مونه و میره به راس هرم. حالا یک سوالی، نامربوطه به بحثمون ولی ممنون میشم نظرت رو بگی، من فکر میکنم شاید اشتباه از من بوده.

وقتی جنگ شروع شد، ارتش ج.ا. توی سایت رسمیش تیتر زد که ما یک هواپیما f35 زدیم ولی از اون طرف اسراییل تکذیب کرد. منم رفتن توی ویکی پدیا، به صفحه‌ی جنگ ایران و اسراییل این مطلب رو اضافه کردم:

ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ۲ فروند جنگنده‌ی F35 متخاصم اسراییل توسط پدافند هوایی ارتش منهدم شده اند و یکی از خلبان‌ها به اسارت در آمده ولی ارتش اسراییل این موضوع را تکذیب کرد.

بعد بلافاصله نوشته‌ی من از اون صفحه حذف شد. درصورتی که این متن کاملا بی‌طرف هست به نظرم. نه به سمت ج.ا. هست نه به سمت اسراییل. صرفا توضیح واقعیت هست اونم واقعیت‌هایی که مستند و رسمی هست. کمی که دقت کردم دیدم یکی از کاربرای فارسی زبانی که فکر کنم یهودی هست، نوشته‌ی من رو پاک کرده. اون کاربر مدیر نبود ولی کاربر با سابقه‌تری بود نسبت به من. گفتم بزار باهاش صحبت میکنم ببینم اشتباه من کجا بوده. هرچی بهش پیغام دادم بازم پیغام من رو پاک کرد. دوباره متن رو به صفحه اضافه کردم و این بار کلا یوزرم بن شد.
کل داستان رو پایین صفحه‌ی پروفایلم توی ویکی‌پدیا توضیح دادم و از مدیرهاش درخواست کردم من رو از بن دربیارن ولی جوابی ندادن فعلا: صفحه پروفایلم توی ویکی‌پدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3psi10n#%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84_%D9%85%D8%B3%D8%A F%D9%88%D8%AF_%D8%B4%D8%AF%D9%86_%D8%AD%D8%B3%D8%A 7%D8%A8)ا

حالا به نظرت مشکل از من بوده یا اونا؟!

ادیت: لینک خبر در سایت رسمی ارتش، آجا: لینک۱ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C)و لینک ۲ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D8%AF%D8%A7%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4)

قدیم حکومت ها به راننده تاکسی ها و سلمونی ها پول می دادن می گفتن سر بحث رو باز کنید ببنید مزه دهن ملت چیه

الان هم همین نقش رو عزیزان سایبری ایفا می کنند

بله درست میگی. ضمنا محض اطلاع شما من سایبری هستم و پول گرفتم این نقش رو ایفا کنم.

aryamehr1368
25-07-2025, 12:09
اسکل رفته تو ویکی پدیا بدون منبع معتبر از روی آرزوهاشون زده اف ۳۵ زدیم بعد میگه چرا پاک کردن فک کرده پی سی ورلده هر خزعبلی بگه چارتا ساندیس خور باور کنن وای از خنده ترکیدم :n08:

leo.unique
26-07-2025, 11:06
اسکل رفته تو ویکی پدیا بدون منبع معتبر از روی آرزوهاشون زده اف ۳۵ زدیم بعد میگه چرا پاک کردن فک کرده پی سی ورلده هر خزعبلی بگه چارتا ساندیس خور باور کنن وای از خنده ترکیدم :n08:
نوشت: ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ...

مگه ارتش چنین ادعایی نکرد ؟؟
لینک خبر هنوز در پایگاه اطلاع رسانی ارتش هست !!:)

leo.unique
26-07-2025, 11:11
حالا به نظرت مشکل از من بوده یا اونا؟!

ادیت: لینک خبر در سایت رسمی ارتش، آجا: لینک۱ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C)و لینک ۲ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D8%AF%D8%A7%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4)

از اونها :rolleye:

leo.unique
26-07-2025, 11:15
از رابرت خالی سوال کن شوروی چی شد ک اتم داشت رابرت خالی هم ساندیس خور آمریکایی بود
مگه شوروی از طریق حمله نظامی فروپاشید ؟
کی جرات داشت به شوروی حمله کنه ؟
کدوم کشور یا کشورها جرات دارن به کره شمالی حمله کنن ؟:دی

leo.unique
26-07-2025, 11:20
مگه نگفتی دستش خالی تر شده رفته مذاکره چرا اون موقع ک دستش پر بود هم رفت مذاکره؟
فقط در صورتی دست آخوندها پر خواهد بود که به بمب هسته ای دست پیدا کنن :evil::laughing:

aryamehr1368
26-07-2025, 11:37
نوشت: ارتش جمهوری اسلامی ادعا کرد که ...

مگه ارتش چنین ادعایی نکرد ؟؟
لینک خبر هنوز در پایگاه اطلاع رسانی ارتش هست !!:)
ادعا کنه تو و اون اسکلید باور میکنید نه دانشنامه جهانی

aryamehr1368
26-07-2025, 11:39
مگه شوروی از طریق حمله نظامی فروپاشید ؟
کی جرات داشت به شوروی حمله کنه ؟
کدوم کشور یا کشورها جرات دارن به کره شمالی حمله کنن ؟:دی
خو اسکل شوروی با بمب اتم از بین رفت وقتی مانع فروپاشی نشد داشتنش چه فایده داشت؟

aryamehr1368
26-07-2025, 11:40
فقط در صورتی دست آخوندها پر خواهد بود که به بمب هسته ای دست پیدا کنن :evil::laughing:
اره شب با فانوس،بالاخره چی شد دست آخوندا الان چطور پره ادعا میکنی خالی هم نیست چی دارن؟

leo.unique
26-07-2025, 13:23
اره شب با فانوس،بالاخره چی شد دست آخوندا الان چطور پره ادعا میکنی خالی هم نیست چی دارن؟
چرا میخان مکانیسم ماشه رو فعال کنن وقتی که دیگه آخوندها هیچی ندارن و دستشون خالی شده ؟:biggrin:

leo.unique
26-07-2025, 13:26
خو اسکل شوروی با بمب اتم از بین رفت وقتی مانع فروپاشی نشد داشتنش چه فایده داشت؟
فایده-ش اینه که هیچ کشوری جرات نداره به کشور دارای سلاح هسته ای حمله نظامی کنه :rolleye:

aryamehr1368
26-07-2025, 18:30
چرا میخان مکانیسم ماشه رو فعال کنن وقتی که دیگه آخوندها هیچی ندارن و دستشون خالی شده ؟:biggrin:
من نمیدونم آخوندا چی دارن تو ادعا داری دارن خوب چی دارن ماشه میخواد فعال بشه؟کلا یک ماهه از جواب طفره میری چون هیچی ندارن:thumbsup:

- - - Updated - - -

من نمیدونم آخوندا چی دارن تو ادعا داری دارن خوب چی دارن ماشه میخواد فعال بشه؟کلا یک ماهه از جواب طفره میری چون هیچی ندارن:thumbsup:

aryamehr1368
26-07-2025, 18:34
فایده-ش اینه که هیچ کشوری جرات نداره به کشور دارای سلاح هسته ای حمله نظامی کنه :rolleye:
بعد خودش مثل شوروی فروپاشی میشه احتیاج ب حمله نیست:biggrin:

روانپریش
27-07-2025, 08:55
آمریکا 6 ماه آینده را نخواهد دید...

leo.unique
27-07-2025, 12:03

برو از اونایی بپرس که میخوان مکانیسم ماشه رو فعال کنن :happy:

بعد خودش مثل شوروی فروپاشی میشه احتیاج ب حمله نیست:biggrin:
بشین تا بشه:)

aryamehr1368
27-07-2025, 15:15

اگه دست آخوند پره چرا اصلا مکانیسم ماشه رو قبول کرده؟

- - - Updated - - -

ارزوی بازیابی موشکی و اتمی آخوند تو خواب باید ببینی:laughing:

epsi1on
27-07-2025, 21:34
دوستان ما که کارشناس سیاسی نیستیم، کارشناس نظامی هم نیستیم. پس بیایید بحث نظامی و بحث سیاسی رو کنار بزاریم که توی این شرایط بی‌فایده هست. حداقل توی این تاپیک بحث نظامی و سیاسی نکنین.
ولی توی فضای مجازی تجربه‌ی خیلی زیادتری داریم. پیشنهاد می‌کنم بیایید روی فضای مجازی تمرکز کنیم.

aryamehr1368
27-07-2025, 22:46
باز ک در رفتی خخخخخخخ:thumbsup:

epsi1on
28-07-2025, 10:20
دوستان عزیز لطفا بحث سیاسی - نظامی رو در تاپیک دیگه‌ای ادامه بدید. تاپیک درست کردن پولی نیست. یک تاپیک دیگه درست کنید

aryamehr1368
28-07-2025, 11:17

مکانیسم ماشه فعال بشه چطور میخوان جلوی اسرائیل وایستن؟:whistle:

leo.unique
28-07-2025, 13:26
مکانیسم ماشه فعال بشه چطور میخوان جلوی اسرائیل وایستن؟:whistle:
همونطور که در این 50 سال وایستادن :happy:

aryamehr1368
28-07-2025, 13:30
همونطور که در این 50 سال وایستادن :happy:
اون موقع موشک و اتمی داشتن الان چی دارن؟

leo.unique
28-07-2025, 15:54
اون موقع موشک و اتمی داشتن الان چی دارن؟
نابودی توان موشکی ج.ا رو فقط خودت میتونی باور کنی :happy:

aryamehr1368
28-07-2025, 17:34
نابودی توان موشکی ج.ا رو فقط خودت میتونی باور کنی :happy:
کدوم پایگاهای موشکی در حال فعالیته؟

leo.unique
28-07-2025, 19:28
کدوم پایگاهای موشکی در حال فعالیته؟
اثبات ادعا برعهده مدعیه !
اونی که ادعای نابودی توان موشکی ج.ا رو کرد باید ثابت کنه !

aryamehr1368
28-07-2025, 20:55
نمیتونی ثابت کنی زدی کوچه علی چپ ،من فقط از تو سوال کردم ک چطور با کدوم موشک و پایگاه میخواد بجنگه من اطلاعی ندارم که داره یانه:D حالا اثباتش به عهده توئه ادعا داری نابود نشده

leo.unique
28-07-2025, 22:56
نمیتونی ثابت کنی زدی کوچه علی چپ ،من فقط از تو سوال کردم ک چطور با کدوم موشک و پایگاه میخواد بجنگه من اطلاعی ندارم که داره یانه:D حالا اثباتش به عهده توئه ادعا داری نابود نشده
پس 10 صفحه قبل چی میگفتی :happy:

aryamehr1368
29-07-2025, 00:31
پس 10 صفحه قبل چی میگفتی :happy:
اره من تو خونم نشستم ادعای رسانه ها رو میخونم میکم یا نابود شده یا بیشترش از بین رفته تو میگی نه از بین نرفته اثبات ادعای رسانه ها ب عهده خودشون ادعای تو هم اثباتش ب عهده خودت ,علاوه بر ازبین رفتن اتمی وبیشتر موشکی و نذاشتن برای بازسازی اتوبان شدن آسمان ایران ندادن سوخو و دادن جنگنده چینی به پاکستان و کامبوج و ندادن ب ایران وموش گربه بازی با فرماندهان تو تهرانم هست حالا با این اوصاف تومیگی نه باشه بیا ثابت کن با چی میخوان جلوی اسرائیل وایستن؟یکماهه کوچه علی چپی:thumbsup:

aryamehr1368
29-07-2025, 10:12
لئو فراری شده گاری روش سوار شده کجا دررفتی :biggrin:

leo.unique
29-07-2025, 11:06
اره من تو خونم نشستم ادعای رسانه ها رو میخونم میکم یا نابود شده یا بیشترش از بین رفته
همشهری آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): دکتر «محمد مختار الشنقیطی» نویسنده و استاد دانشگاه در یک برنامه تلویزیونی گفت: « در زمان حمله موشکی اسکادهای عراقی، اسرائیلی‌ها فقط از کشته شدن یک پیرزن به دلیل خفگی پرده برداشتند. ۳۰ سال بعد گفتند: ۱۴ نفر کشته و ۳۵ نفر زخمی شدند. آنچه امروز اسرائیل درباره تلفات حملات ایران می‌گوید، حقیقتش را احتمالا تا سال ۲۰۵۵ نخواهیم دانست.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:~:text=%D8%A F%DA%A9%D8%AA%D8%B1%20%C2%AB%D9%85%D8%AD%D9%85%D8% AF%20%D9%85%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%20%D8%A7%D9%84 %D8%B4%D9%86%D9%82%DB%8C%D8%B7%DB%8C%C2%BB%20%D9%8 6%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%D9%87,%D8%A8%D9%87 %20%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84%20%D8%AE%D9%81%DA%AF%D B%8C%20%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%D8% AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%AF.

aryamehr1368
29-07-2025, 13:41
همشهری آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): دکتر «محمد مختار الشنقیطی» نویسنده و استاد دانشگاه در یک برنامه تلویزیونی گفت: « در زمان حمله موشکی اسکادهای عراقی، اسرائیلی‌ها فقط از کشته شدن یک پیرزن به دلیل خفگی پرده برداشتند. ۳۰ سال بعد گفتند: ۱۴ نفر کشته و ۳۵ نفر زخمی شدند. آنچه امروز اسرائیل درباره تلفات حملات ایران می‌گوید، حقیقتش را احتمالا تا سال ۲۰۵۵ نخواهیم دانست.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:~:text=%D8%A F%DA%A9%D8%AA%D8%B1%20%C2%AB%D9%85%D8%AD%D9%85%D8% AF%20%D9%85%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%20%D8%A7%D9%84 %D8%B4%D9%86%D9%82%DB%8C%D8%B7%DB%8C%C2%BB%20%D9%8 6%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%D9%87,%D8%A8%D9%87 %20%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84%20%D8%AE%D9%81%DA%AF%D B%8C%20%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%D8% AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%AF.

خبرگذاری سانا فرانسه:ملیونها نفر در حمله اسرائیل به ایران کشته شدن و ایران خلع سلاح نظامی شده
کی ب کیه با یه لینک وقتی میشه آمارسازی کرد میشه دیگه:biggrin:

aryamehr1368
29-07-2025, 16:59

کجا فرار کردی کوچه علی چپ:laughing:

aryamehr1368
29-07-2025, 22:13

خوب فراریت دادم :thumbsup:

Yamani47
30-07-2025, 05:16
فقط جای یمانی خالیه که بیاد دستگاه مزدور-یاب‌ اش رو روشن کنه به همه گیر بده.

این پیامتو ندیده بودم من به همه گیر نمی دم دستگاه مزدور یاب هم ندارم

دستگاه تشخیص نطفه و لقمه دارم

و سلام مرا هم به مادر خود ابلاغ چی ؟ بفرمایید

aryamehr1368
30-07-2025, 12:58

کجا رفتی رفتو سوخو ۳۵ بیاری:biggrin:

aryamehr1368
30-07-2025, 16:53

محمد مختار الشنطیقی این سسخلا رو از کجا میاری:D

leo.unique
31-07-2025, 11:49
خبرگذاری سانا فرانسه:ملیونها نفر در حمله اسرائیل به ایران کشته شدن و ایران خلع سلاح نظامی شده
کی ب کیه با یه لینک وقتی میشه آمارسازی کرد میشه دیگه:biggrin:

کجا فرار کردی کوچه علی چپ:laughing:

خوب فراریت دادم :thumbsup:

کجا رفتی رفتو سوخو ۳۵ بیاری:biggrin:

محمد مختار الشنطیقی این سسخلا رو از کجا میاری:D

مثل کسی که آتش گرفته! اگر بایستد، می‌سوزد؛ اگر بدود، بیشتر می‌سوزد :happy: