مشاهده نسخه کامل
: دشمنی به ترسناکی Nemesis در بازی Resident Evil Requiem وجود خواهد داشت...
shabnam1986
12-06-2025, 15:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این دشمن جدید بازی Resident Evil Requiem، به اندازه Mr X سمج خواهد بود، به اندازه Nemesis قدرتمند است، نمیتوان آن را کشت و مهمتر از همه، تا شما را به فجیعترین شکل ممکن از پا درنیاورد از تعقیب کردنتان بازنخواهد ایستاد.
در طول تاریخ مجموعه Resident Evil، چندین دشمن نمادین از نوع تعقیبکننده (stalker) وجود داشته است. Mr. X در Resident Evil 2، Nemesis در Resident Evil 3، Lady Dimitrescu در Resident Evil Village و غیره. Resident Evil Requiem نیز تعقیبکننده خاص خود را خواهد داشت که با توجه به توصیفهای شنیده شده، به راحتی میتواند ترسناکترین آنها تا به امروز باشد.
تولیدکنندگان محتوا و رسانهها اخیراً یک دموی ۳۰ دقیقهای را تجربه کردهاند که حالتهای قابل تعویض اول شخص و سوم شخص بازی را به نمایش میگذاشت. به گزارش Xbox Wire، آنها همچنین با هیولای عظیمالجثهای که در تریلر رونمایی نشان داده شده بود، روبرو شدند. این موجود که «آنقدر قدبلند که برای عبور از درها باید خم شود» توصیف شده، یک جسد آلوده را میبلعد و شروع به تعقیب گریس (شخصیت اصلی) در محیط میکند. این موجود بسیار باهوش است و با هوش مصنوعی آن با بازی Alien: Isolation مقایسه شده است. در تشریح این هیولا، Xbox Wire گفته است:
هنگام جستجو برای شما، هوا را بو میکشد، محلی را که ممکن بود قبلاً برای پنهان شدن استفاده کرده باشید، از بین میبرد و میتواند خود را به داخل سوراخهای سقف بکشاند و شما را در وحشت این که ممکن است هنگام گشتوگذار، از جای کاملاً متفاوتی ظاهر شود، رها میکند. در یک سناریو، فرار به یک اتاق کناری و بستن در، منجر به این میشود که موجود چراغها را قطع کرده و از دید ناپدید شود، گویی ترجیح میدهد به جای شکستن در، اجازه دهد ترس شما بیشتر شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین به نظر میرسد که شکستن یک بطری روی دیوار این هیولا را میترساند، اگرچه مشخص نیست که آیا این موضوع به خاطر صدای حاصل از این امر است یا خیر.
در پایان این دمو، هیولا گریس را گرفته و او را با خود میکشد، اما جزئیات بیشتری از اینکه این موضوع جزوی از داستان است یا یکی از مرگهای خشن (که در سری Resident Evil به وفور یافت میشوند) در دست نیست. همچنین، برخی منابع گزارش دادهاند که این هیولا، یک ویژگی جالب و به خصوصی خواهد داشت که Capcom از آنها درخواست کرده است تا زمان عرضه، از فاش کردن آن خودداری کنند.
بازی Resident Evil 9 Requiem در تاریخ ۲۷ فوریه ۲۰۲۶ (۹ اسفند ۱۴۰۴) برای PS5 ،Xbox Series X/S و PC عرضه خواهد شد.
گیمفا
shabnam1986
12-06-2025, 15:56
دو دستگی رسانهها نسبت به گیمپلی Resident Evil Requiem...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به تازگی، محدودیت زمانی برای انتشار جزئیات از نمایش داده شده از دموی بازی Resident Evil 9 برداشته شده است و با منتشر شدن نظر منتقدان مختلف، به نظر میرسد که علیرغم تمجید موفقیت در انتقال حس ترس، واکنشها به گیمپلی این عنوان چندان مثبت نبوده است.
هر چند که اتمسفر و فضای بازی عمدتاً به دلیل انتقال حس ترس و وحشت مورد تمجید قرار گرفت، با این حال برخی از منتقدان و خبرنگاران وبسایتهای مختلف که دموی این بازی را تجربه کردهاند یا حداقل آن را در پیشنمایش رسمی Capcom مشاهده کردهاند، نظر چندان مثبتی نسبت به آن نداشتهاند. در ادامه، نظر و بازخورد برخی از این منتقدان را برای شما گردآوری کردهایم:
خبرنگار وبسایت Gamespot:
من میدانم که این، تنها بخش کوچکی از بازی است و نماینده کل محتوای آن نخواهد بود. اما به عنوان یک رونمایی از گیمپلی، این دمو نه باعث سورپرایز من شد، نه احساس کاستی خاصی در آن حس کردم؛ بلکه مهمتر از همه، هیچ تاثیر خاصی روی من نگذاشت.
خبرنگار XboxEra:
من این پیشنمایش یا در سالن همایش به همراه همکارانم jon و Arsal تماشا کردم. در حالی که من نسبت به بسیاری از چیزهایی که تماشا کردم کنجکاو هستم، هر دوی همکارانم از تماشای آن ناامید شده بودم. من آنها را درک میکنم، زیرا اکثریت گیمپلی نمایش داده شده، تلو تلو خوردن یک زن در محیطی تاریک بود در حالی که صداهایی از خود در میآورد که انگار دارد از سرما یخ میزند.
خبرنگار PC Gamer:
با در نظر گرفتن همه چیز، این بخش از بازی که به نمایش گذاشته شد، به طور غیرمعمولی بیروح و ساده بود؛ البته با این فرض که بازی Requiem بخش مبارزات را به طور کامل حذف نکرده باشد.
البته تمامی واکنشها به این گیمپلیها که به صورت خصوصی و پشت درهای بسته نمایش داده شد، منفی نبوده است. در ادامه، برخی واکنشهای مثبت را مطالعه خواهید کرد:
خبرنگار GamingBible:
من به دلایل مختفی تحت تاثیر این دمو قرار گرفتم، اما مهمترین آن، این بود که این دمو واقعا حس ترس را به من منتقل میکرد. همچنین اتمسفر بازی نیز معرکه بود، امیدوارم این حس در کل بازی حفظ شود.
خبرنگار Euro Gamer:
من دموی بازی را در یک اتاقک مجزا تجربه کردم و دوستانم که بیرون بودند، متوجه جیغ و فریادهای من از ترس شده بودند. این دمو خوب است. در واقع حتی عالی است. این گیمپلی نشان میدهد که چطور یک دمو موفق شده است علاقه و تخیل مرا برانگیزد. توسعهدهندگان Capcom، در توضیح اهداف خود گفتند که میخواستند نوعی بازی ترسناک بسازند که بازیکنان را بیصبرانه منتظر دیدن ادامه ماجرا نگه دارد. پس از تجربه این دمو، من دقیقاً در همین حالت هستم. هر چقدر هم که این دمو آشنا به نظر برسد، شک ندارم که بازی کامل پا را از این هم فراتر خواهد گذاشت.
خبرنگار GameInformer:
من در Resident Evil Requiem، با هیچ ایده انقلابی یا سورپرایز خاصی روبرو نشدم، بلکه همان ترس و دلهرهای که از سال ۱۹۹۶ (اشاره به سال انتشار Resident Evil 1) تا کنون عاشق آن بودم را حس کردم.
بازی Resident Evil 9 Requiem در تاریخ ۲۷ فوریه ۲۰۲۶ (۹ اسفند ۱۴۰۴) برای PS5 ،Xbox Series X/S و PC عرضه خواهد شد.
گیمفا
shabnam1986
12-06-2025, 15:57
شایعه: Resident Evil Requiem پرهزینهترین بازی تاریخ کپکام است...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزارشها حاکی از آن هستند که Resident Evil Requiem هزینهترین و پر جزئیاتترین بازی تاریخ شرکت کپکام خواهد بود.
منبع داخلی مشهور، Dusk Golem، در ردیت معروف GamingLeaksAndRumours ادعا کرده که Resident Evil Requiem قرار است عنوانی با بزرگترین بودجه تاریخ کپکام باشد. او همچنین اشاره کرد که مأمور محبوب فرنچایز، Leon S. Kennedy، شخصیت اصلی بازی خواهد بود.
یکی از کاربران در ادامه شوخی کرده که کپکام حدود «۱۰۰ میلیون ین برای فناوری موهای لیان» اختصاص خواهد داد تا ظاهری بینقص ایجاد شود. این ادعاها در حالی مطرح میشوند که کپکام نیز اخیراً نشان تجاری Resident Evil Requiem را ثبت کرده است. با این حال، تأکید میشود که هنوز هیچ اطلاعات رسمی از سوی خود کپکام منتشر نشده و همه موارد فعلاً در حد شایعه باقی ماندهاند.
گیمفا
shabnam1986
12-06-2025, 15:59
وجود دو زاویه دید در Resident Evil 9 از سوی کپکام تایید شد + جزئیات جدید از گیمپلی...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس از پایان محدودیت زمانی Capcom پیرامون انتشار اخبار و جزئیات دموی نمایش داده شده از بازی Resident Evil Requiem به خبرنگاران، وبسایتها و تولید کنندگان مختلف، وجود دو حالت قابل انتخاب برای دوربین بازی تایید شده است.
وبسایتها و خبرنگاران مختلف، به طور تقریبی جزئیات مشابهای را از این دموی نشان داده شده از سوی کپکام پیرامون بازی Resident Evil 9 گزارش دادهاند. در ادامه، برخی از این جزئیات که از منابع متعددی گردآوری شده است را مرور میکنیم:
گیمپلی نمایش داده شده که از پیش ضبط شده بود، چیزی حدود ۱۵-۳۰ دقیقه به طول انجامید.
برخی از وبسایتها مانند Gamespot، به صورت اختصاصی به خود دمو به جای تماشای گیمپلی آن دسترسی داشتند.
گیمپلی روی کنسول PS5 ضبط شده بود.
یک هیولا به مانند شخصیت Nemesis در Resident Evil 3، به طور دائم در حال تعقیب شخصیت اصلی بود.
این دمو، بیشتر روی حل پازلها در فضای بسته تمرکز داشت و فاصله زیادی با گیمپلی هیجانی Resident Evil 4 در آن احساس میشد.
خشونت زیادی در صحنه مرگ شخصیت اصلی (در صورت گیر افتادن توسط هیولای ذکر شده) وجود داشت.
گیمپلی یک بیمارستان کوچک خصوصی را نیز به تصویر کشیده بود.
مدیریت فضا (Inventory) همانند عناوین قبلی است، اما اسپری شفا دهنده جای خود را به یک سرنگ داده است.
فضای تاریک، دلهره آور و تنشزا مشابه Resident Evil 7.
شخصیت اصلی مامور سابق FBI است، بنابراین برخی آموزشهای ابتدایی برای استفاده از سلاح را از قبل تجربه کرده است.
در بخش تنظیمات، Capcom از قابلیت تغییر دوربین بازی به صورت دلخواه و در هر لحظه از گیمپلی رونمایی کرد. بنابراین، بازیکنان خواهند توانست بسته به سلیقه خود، میان دوربین اول شخص و سوم شخص یکی را انتخاب کنند.
وجود پازلهایی مشابه عناوین کلاسیک سری.
برخی از خبرنگاران از دموی نشان داده شده رضایت کامل نداشتهاند، زیرا عمده گیمپلی نمایش داده شده، تقلا کردن شخصیت گریس اشکرافت در تاریکی، نالههای او از درد و حل معماهای محیطی بود. برخی دیگر نیز از توانایی انتقال حس ترس و اتمسفر دلهره آور آن تمجید کردهاند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حل معما و پازلها، از مهمترین بخشهای گیمپلی به نمایش درامده بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به طور کلی، دموی نشان داده شده وعده بازگشت به ریشههای ترس سری و کاهش جنبههای اکشن آن را میدهد. هرچند به گفته برخی منابع داخلی نظیر Dusk Golem، این تنها بخش کوچکی از گیمپلی بازی است و نشانگر تم و فضاسازی اکثریت آن نخواهد بود.
بازی Resident Evil Requiem در تاریخ ۲۷ فوریه ۲۰۲۶ (۸ اسفند ۱۴۰۴) برای پلی استیشن ۵، ایکس باکس سری ایکس/اس و رایانههای شخصی عرضه خواهد شد.
گیمفا
shabnam1986
12-06-2025, 16:01
کارگردان Resident Evil Requiem: این بازی از RE7 و Revelations جذابتر خواهد بود...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کارگردان بازی Resident Evil Requiem، کوشی ناکانیشی، اعلام کرد که این عنوان بیش از هر بازی دیگری از مجموعه Resident Evil که او کارگردانی کرده، طرفداران را راضی خواهد کرد.
در جدیدترین مصاحبه، کوشی ناکانیشی، کارگردان بازی Resident Evil Requiem، به طرفداران وعده داد که این بازی، از نظر داستانی و گیمپلی، میتواند تجربهای منحصر به فرد باشد و فراتر از آنچه در Resident Evil 7 و Revelations مشاهده کردند عمل کند. وی معتقد است که این بازی توانایی خلق لحظات فراموش نشدنی بیشتری را برای طرفداران سری Resident Evil دارد. ناکانیشی در این مورد گفته است:
فکر میکنم در مقایسه با Resident Evil 7 و Revelations، این عنوان بیشتر طرفداران را خوشحال خواهد کرد.
او همچنین اشاره کرد تیم توسعه سعی کرده تا از تجربیات گذشتهاش بهره بگیرد و در عین حال ویژگیهای جدیدی را وارد بازی کند تا بازیکنان را در یک تجربه نوین غرق کند.
گیمفا
shabnam1986
12-06-2025, 16:02
تصاویر جدیدی از گیمپلی Resident Evil Requiem منتشر شد...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصاویر جدیدی از گیمپلی Resident Evil Requiem منتشر شدهاند که فضای ترسناک بازی را به تصویر میکشند.
تصاویر منتشر شده را در ادامه مشاهده میکنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بازی Resident Evil Requiem در تاریخ ۲۷ فوریه ۲۰۲۶ (۸ اسفند ۱۴۰۴) برای پلی استیشن ۵، ایکس باکس سری ایکس/اس و رایانههای شخصی عرضه خواهد شد.
گیمفا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.