PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم لطفا جواب بدین openwrt

farhad003
23-03-2025, 19:20
سلام دوستان من روی مودم tplink archer c25 نصب openwrt کردم یک مشکلی که داره وقتی software میزنم اپدیت لیست هیچ لیستی نمیاره ارور میده عکس پایین میزارم پک هارو هم دانلود میکنم از همین جا اپلود میکنم بازم ارور میده برای نصبش روی مودم از سایت اول squashfs-factory نصب کردم بعد squashfs-sysupgrade نصب کردم کامل هستش اینرنت داره و وایلس هم وصل تمام قسمتهاش کار میکنم فقط هیچی نصب نمیشه روش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

radarz
24-03-2025, 15:51
مطمئن شوید که مودم به درستی به اینترنت متصل است و DNS تنظیم شده است (بهتره از DNS گوگل استفاده کنید : 8.8.8.8 و 8.8.4.4)

اطمینان حاصل کنید که آدرس‌های منابع به درستی تنظیم شده‌اند. در فایل /etc/opkg.conf آدرس‌ها باید دقیق باشند گاهی اوقات نسخه OpenWrt نصب‌شده ممکنه به منابع مناسبی دسترسی نداشته باشه

اگر پکیج‌ها رو دانلود می‌کنید و دستی آپلود می‌کنید، مطمئن شوید که پکیج مناسب با نسخه OpenWrt و معماری سخت‌افزار (مثلاً mips یا arm) رو انتخاب کردید

اگه با opkg update همچنان مشکل دارید ، ممکنه فایل‌های موقت یا cache پاک شده باشن می‌تونید مجدداً با اجرای opkg update امتحان کنید یا لیست منابع رو بررسی و به‌روزرسانی کنید