ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با حرکت دادن موس صدای نویز میاد

AminHezarjaribi
16-03-2025, 08:39
سلام
من موقعی که موس لبتابمو تکون میدم یا غلطک رو میچرخونم صدای خیلی ضعیف نویز از لبتاب میاد
لبتابم ایسوس FX506 هست
کسی میدونه مشکل چیه و چطور رفع میشه ؟

javadshahvand
16-03-2025, 10:34
سلام
من موقعی که موس لبتابمو تکون میدم یا غلطک رو میچرخونم صدای خیلی ضعیف نویز از لبتاب میاد
لبتابم ایسوس FX506 هست
کسی میدونه مشکل چیه و چطور رفع میشه ؟

صدای خیلی ضعیفی که موقع تکون دادن ماوس یا اسکرول کردن شنیده میشه، معمولاً coil whine هست؛ یعنی صدای سلف/خازن توی مدار تغذیه لپ‌تاپ که با تغییرات خیلی جزئی در مصرف برق (وقتی موس رو تکون میدی یا اسکرول می‌کنی) تولید میشه.

اکثر مواقع اصلاً مشکل خاصی محسوب نمیشه و لپ‌تاپ سالمه. اما اگه خیلی اذیتت می‌کنه:

بایوس رو آپدیت کن (گاهی اوقات با آپدیت، مدیریت ولتاژ بهتر میشه و نویز کمتر میشه).
از یه پریز یا محافظ برق مطمئن استفاده کن؛ بعضی وقت‌ها برق نامناسب نویز رو بیشتر می‌کنه.
بررسی تنظیمات پاور ویندوز (مثلاً روی حالت "Balanced" یا "Power Saver") شاید کمک کنه مصرف برق کم بشه و نویز آرام‌تر بشه.

aminhezar2
16-03-2025, 23:20
صدای خیلی ضعیفی که موقع تکون دادن ماوس یا اسکرول کردن شنیده میشه، معمولاً coil whine هست؛ یعنی صدای سلف/خازن توی مدار تغذیه لپ‌تاپ که با تغییرات خیلی جزئی در مصرف برق (وقتی موس رو تکون میدی یا اسکرول می‌کنی) تولید میشه.

اکثر مواقع اصلاً مشکل خاصی محسوب نمیشه و لپ‌تاپ سالمه. اما اگه خیلی اذیتت می‌کنه:

بایوس رو آپدیت کن (گاهی اوقات با آپدیت، مدیریت ولتاژ بهتر میشه و نویز کمتر میشه).
از یه پریز یا محافظ برق مطمئن استفاده کن؛ بعضی وقت‌ها برق نامناسب نویز رو بیشتر می‌کنه.
بررسی تنظیمات پاور ویندوز (مثلاً روی حالت "Balanced" یا "Power Saver") شاید کمک کنه مصرف برق کم بشه و نویز آرام‌تر بشه.

- موقعی که کابل برق لبتاب رو در میارم و با باطری کار میکنه صدای نویز حدود 80% کم میشه

radarz
17-03-2025, 17:38
سلام

رو حالت Safe mode ویندوز هم این مشکل رو دارید ؟ :rambo:

aminhezar2
18-03-2025, 00:20
سلام

رو حالت Safe mode ویندوز هم این مشکل رو دارید ؟ :rambo:

نه روی safe mode ظاهرا مشکلی نداره و هیچ نویزی ایجاد نمیکنه
چطور روی حاات عادی ویندوز مشکل رو رفع کنم ؟

radarz
18-03-2025, 17:28
سلام تعویض ویندوز

aminhezar2
19-03-2025, 12:14
سلام تعویض ویندوز
داداش مطمئنی با تعویض ویندوز درست میشه ؟
چون تو ویندوزم کلی اطلاعات دارم که جمو جور کردنشون از دسکتاپو داکیومنتو ... دردسر داره