PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف نرم افزار sql server2000

pnourbakhsh
05-02-2025, 10:05
سلام
نرم افزار حسابداری پارسیان نسخه رایگان برای تست بر روی سیستم خود نصب کردم، همزمان با نصب sql2000 هم روی سیستم نصب شد ، الان هر دو را می خوام حذف کنم برنامه sql2000 خطای زیر را می دهد و حذف نمی شود
Internal error, unable to load or call external DLL. Please contact your vendor for more information
لطفا راهنمایی کنید که چطور این برنامه را حذف کنم . ویندوز 10 روی سیستم نصب هست

radarz
05-02-2025, 16:51
سلام! برای حذف نرم‌افزار حسابداری پارسیان و SQL Server 2000 از سیستم شما، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید :

1. استفاده از دستورات پیشرفته :

- باز کنید PowerShellو اجرای دستورات زیر را تلاش کنید
:
Get-Process | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Stop-Process -Force

سپس از دستور زیر برای حذف نرم‌افزارها استفاده کنید:

Get-WmiObject -Class Win32_Product | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Uninstall-WmiObject

استفاده از نرم‌افزارهای خارجی

- از نرم‌افزارهایی مانند Revo Uninstaller یا IObit Uninstaller استفاده کنید که می‌توانند به شما کمک کنند تا نرم‌افزارها را به طور کامل حذف کنید

3. پاک کردن فایل‌ها و آی‌پی‌ها :
- پس از حذف نرم‌افزارها ، می‌توانید به دنبال فایل‌ها و آی‌پی‌های مربوطه بگردید و آن‌ها را پاک کنید. معمولاً فایل‌ها در پوشه‌های **Program Files** و **Program Files (x86)** وجود دارند

4. تغییرات در Registry :
- اگر مشکلاتی باقی بماند، می‌توانید به دنبال کلیدهای مربوطه در Registry Editor بگردید و آن‌ها را حذف کنید. با این حال، این کار با توجه به اینکه ممکن است موجب تغییرات نامنظم در سیستم شما شود، توصیه نمی‌شود

- - - Updated - - -

سلام! برای حذف نرم‌افزار حسابداری پارسیان و SQL Server 2000 از سیستم شما، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید :

1. استفاده از دستورات پیشرفته :

- باز کنید PowerShellو اجرای دستورات زیر را تلاش کنید
:
Get-Process | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Stop-Process -Force

سپس از دستور زیر برای حذف نرم‌افزارها استفاده کنید:

Get-WmiObject -Class Win32_Product | Where-Object {$_.Name -like "*sql2000*"} | Uninstall-WmiObject

استفاده از نرم‌افزارهای خارجی

- از نرم‌افزارهایی مانند Revo Uninstaller یا IObit Uninstaller استفاده کنید که می‌توانند به شما کمک کنند تا نرم‌افزارها را به طور کامل حذف کنید

3. پاک کردن فایل‌ها و آی‌پی‌ها :
- پس از حذف نرم‌افزارها ، می‌توانید به دنبال فایل‌ها و آی‌پی‌های مربوطه بگردید و آن‌ها را پاک کنید. معمولاً فایل‌ها در پوشه‌های **Program Files** و **Program Files (x86)** وجود دارند

4. تغییرات در Registry :
- اگر مشکلاتی باقی بماند، می‌توانید به دنبال کلیدهای مربوطه در Registry Editor بگردید و آن‌ها را حذف کنید. با این حال، این کار با توجه به اینکه ممکن است موجب تغییرات نامنظم در سیستم شما شود، توصیه نمی‌شود

shabnam1986
05-02-2025, 23:27
سلام
نرم افزار حسابداری پارسیان نسخه رایگان برای تست بر روی سیستم خود نصب کردم، همزمان با نصب sql2000 هم روی سیستم نصب شد ، الان هر دو را می خوام حذف کنم برنامه sql2000 خطای زیر را می دهد و حذف نمی شود
Internal error, unable to load or call external DLL. Please contact your vendor for more information

سلام
با تشکر از دوست خوبمون ک توضیح کامل دادن
قبلش با نرم افزاری مث Advanced Uninstaller
ببینین برنامه پاک میشه اصلا؟

javadshahvand
06-02-2025, 10:22
سلام

اگر SQL 2000 از طریق کنترل پنل حذف نشد، می‌تونید آن را به‌صورت دستی حذف کنید:

1. توقف سرویس‌های SQL Server

کلیدهای Win + R را فشار دهید.
عبارت services.msc را تایپ کرده و Enter بزنید.
سرویس‌های مرتبط با SQL Server (مانند MSSQLSERVER یا SQL Server Agent) را پیدا کنید.
روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Stop را بزنید.

2. حذف فایل‌های SQL Server

مسیرهای زیر را بررسی کرده و پوشه‌های مرتبط با SQL Server را حذف کنید:
C:\Program Files\Microsoft SQL Server
C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server
اگر اجازه حذف ندارید، ابتدا مطمئن شوید که هیچ سرویس SQL در حال اجرا نیست.

3. پاک کردن SQL Server از رجیستری

توجه: قبل از تغییر در رجیستری، یک بکاپ از آن بگیرید.

کلید Win + R را فشار دهید، regedit را تایپ کنید و Enter بزنید.
به مسیر زیر بروید:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\M icrosoft SQL Server

پوشه‌های مرتبط با SQL Server 2000 را پیدا کرده و حذف کنید.

4. حذف از مسیر Uninstall در رجیستری

به مسیر زیر بروید:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\W indows\CurrentVersion\Uninstall

در لیست، کلیدهایی که مربوط به SQL Server 2000 هستند را حذف کنید.