مشاهده نسخه کامل
: مشکل وصل نشدن هندزفری بلوتوثی
Safouranofallah
15-01-2025, 15:55
سلام دوستان
بنده لپ تاپ hp دارم که بلوتوث نداشت براش یک دانگل بلوتوث خریدم که بتونم با هندزفری به سیستم وصل بشم
الان دانگل در دستگاه متصل هست منتها هندزفری رو شناسایی نمیکنه
ممکنه راهنمایی بفرمایید چکارکنم
البته بگم با گوشی و از طرق بلوتوث هم نمیتونم به دستگاه وصل بشم اصلا اسم بلوتوث لپ تاپ حتی تو لیست سرچ هم نمیاد
فعال کردن گزینه "Allow Bluetooth devices to find this PC": به تنظیمات بلوتوث بروید و گزینه "Allow Bluetooth devices to find this PC" را فعال کنید
خاموش و روشن کردن بلوتوث: بلوتوث را یک بار خاموش و دوباره روشن کنید. برای این کار به تنظیمات بلوتوث بروید و بلوتوث را خاموش و روشن کنید
حذف و اضافه کردن دوباره دستگاه: دستگاه هندزفری بلوتوث را از لیست دستگاههای متصل حذف کنید و دوباره تلاش کنید تا آن را متصل کنید
آپدیت کردن درایور بلوتوث: درایور بلوتوث لپتاپ خود را آپدیت کنید. برای این کار به Device Manager بروید و درایور بلوتوث را آپدیت کنید
اطمینان از خاموش نبودن حالت هواپیما: مطمئن شوید که حالت هواپیما در لپتاپ شما خاموش است
امیدوارم این راهکارها به شما کمک کند تا مشکل اتصال هندزفری بلوتوث به لپتاپ خود را حل کنید. اگر همچنان مشکل دارید، لطفاً بگویید تا بیشتر راهنمایی کنم
:thumbsup:
Safouranofallah
18-01-2025, 10:56
ممنونم ازتون بابت راهنمایی ولی بیشتر از ده بار همه اینکارو کردم فایده نداشت .. این دانگل سی دی داشت برای راه اندازی منتها چون لپ تاپ من سی دی نمیخوره نتونستم با اون نصبش کنم اما آپدیت هم میزنم مشکل نداره و درایور نصب شده هست .. به نظرتون میتونه بخاطر همون نصب نشدن سی دی باشه ؟
بله ارتباط میتونه داشته باشه برای خودم پیش اومده چون یک رابط گرافیکی ایجاد می کرد :
دانلود نرمافزار از وبسایت سازنده : به وب سایت سازنده دانگل مراجعه کنید و نرمافزار مربوطه را دانلود و نصب کنید
استفاده از درایو سی دی اکسترنال : اگر امکانش را دارید، یک درایو سی دی اکسترنال تهیه کنید و نرمافزار را از طریق آن نصب کنید
استفاده از فایلهای نصب شده در سی دی : اگر به کامپیوتری با درایو سی دی دسترسی دارید ، فایلهای نصب شده را از سی دی به یک فلش مموری یا هارد اکسترنال منتقل کنید و سپس آنها را روی لپتاپ خود نصب کنید :rambo:
Safouranofallah
20-01-2025, 13:19
ممنونم بابت راهنمایی اتون بله باید همینکارو کنم .. چون دلبل دیگه ای نمیتونه داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.