PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بودجه بازاریابی Call of Duty: Black Ops 6 به یک فیلم سینمایی بلاکباستر نزدیک است...

shabnam1986
26-10-2024, 01:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر می‌رسد مایکروسافت و اکتیویژن (Activision) بودجه قابل توجه‌ای را برای بازاریابی عنوان Call of Duty: Black Ops 6 اختصاص داده‌اند.
تایلر بال (Tyler Bahl)، مدیر ارشد بخش بازاریابی اکتیویژن، طی مصاحبه‌ای با رسانه Variety ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیرامون بودجه بازاریابی جدیدترین نسخه از سری بازی‌های Call of Duty صحبت کرد. وی در این باره گفت:

بودجه بازاریابی Black Ops 6 به یک فیلم بلاکباستر سینمایی نزدیک است. بدیهی است که ما می‌خواهیم این بازی فروش خوبی داشته باشد و از عرضه یک نسخه جدید از این فرنچایز خوشحال و هیجان‌زده هستیم. ما احساس می‌کنیم که Black Ops 6 به بازی شماره یک طرفداران در پاییز امسال تبدیل می‌شود.
به طور کلی، من تنها می‌خواهم که مردم بخش داستانی و کاری را که ما به عنوان گروه بازاریابی انجام می‌دهیم، دوست داشته باشند. من فکر می‌کنم برخی از کارها بسیار نوآورانه هستند. تبلیغات این بازی متفاوت و خاص بود و در مکان‌های متفاوتی ارائه شد و این چیزی است که من را هیجان زده می‌کند.
Call of Duty: Black Ops 6 امروز به صورت رسمی بر روی پلی استیشن ۵، پلی استیشن ۴، ایکس باکس سری ایکس/اس، ایکس باکس وان و رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود.

گیمفا