ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پول هواپیمای ابراهیم زکزاکی

navidmay
20-10-2024, 07:45
سلام و درود
من یک سوالی برام پیش اومده خواستم اینجا مطرح کنم
مدتی پیش ابراهیم زکزاکی معروف به خ مینی نیجریه به تهران آمد و مورد استقبال شدید ارزشی ها و غیره قرار گرفت. من برام فقط سوال است که نیجریه یک کشور فقیر است و خود آقای زیکزاکی هم آدم ثروتمندی نیست . بنابرای پول رفت و برگشت و هتل ایشان را چه کسی داده است؟ چند شب هم شام و نهار و صبحانه میل کرده اند . هواپیما از اینجا تا نیجریه هم چون یک قاره دیگه است خیلی هزینه زیادی دارد. حتما محافظ هم داشته ایشان. و همینطور مترجم اینها همه هزینه دارد. همسر ایشان هم آمده بوده.

radarz
20-10-2024, 19:18
خدا بزرگه روزی رو خدا میده !!! ایشون نزدیک به چند میلیون نیجریه ای رو مسلمان شیعه کردن کم کسی نیستن :rambo:

navidmay
21-10-2024, 07:14
خدا بزرگه روزی رو خدا میده !!! ایشون نزدیک به چند میلیون نیجریه ای رو مسلمان شیعه کردن کم کسی نیستن :rambo:
واقعا روزی را خدا میده. ایشالا توی سفر بعدیش آقای زیکزاکی دست من را هم بگیره و یک سفر من را نیجریه ببره تا از نزدیک با منش و دین ایشان آشنا بشوم. واقعا آدم بزرگی هستند

radarz
21-10-2024, 07:48
شما معلومه مثله من شکلاتی دوس داری !!!:rambo:

navidmay
21-10-2024, 08:31
شما معلومه مثله من شکلاتی دوس داری !!!:rambo:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navidmay
21-10-2024, 09:21
این را هم اضاه کنم پول تاکسی از هتل تا فرودگاه و جاهای دیگر و پول سیکارت و هزینه سوغاتی هایی هم که برای اهل بیت خریدند و هزینه چینج پول و ... که خیلی می شود . بیشتر من برای این سوال کردم چون 90 درصد ملت ایران مسافرت داخلی هم نمی توانند بروند.

radarz
23-10-2024, 20:17
ایشون از بزرگان حوزه و دانشگاه هستند ... :rambo: بزار خوش باشن ... ازین هزینه ها زیاد اومده و رفته