ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنلاک همه ی مودم های TDD شرکت ایرانسل بصورت ریموت (راه دور) 1403-2024

hamidbaba
07-09-2024, 22:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنلاک مودم های ثابت ایرانسل cat 4 : TK2510 | TK2510plus | B5142 | GP2101-plus | GP2101| TDi40-A1 | Z6000|Zw101 به صورت ریموت و نرم افزاری انجام میشه !!!!!!

لینک ارتباط با من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک توضیح بدم همه ی مودم های فقط TDD باند 42 رو دریافت میکنند حتی بعد از آنلاک هم مثلا همراه اول یا رایتل رو دریافت نمیکنند چون این دو اپراتور هنوز روی باند 42 ارائه خدمات نکردند !!!!!!!!!!!!!!!

hamidbaba
14-09-2024, 02:58
================================================== ================================================== ===============================================

saber73
01-11-2024, 21:01
آنلاک و تعمیرات 99 درصد مودم های اپراتورهای ایرانی به صورت رایگان در کانال آپارات من :

به چیزی که رایگان هست پول ندید و دست این افراد به ظاهر آنلاکر اما در واقعیت بنده پول و طمع کار رو برا همیشه از جیب خودتون قطع کنید .

mahdyshr
01-11-2024, 23:41
آنلاک و تعمیرات 99 درصد مودم های اپراتورهای ایرانی به صورت رایگان در کانال آپارات من :

به چیزی که رایگان هست پول ندید و دست این افراد به ظاهر آنلاکر اما در واقعیت بنده پول و طمع کار رو برا همیشه از جیب خودتون قطع کنید .

اگر فایل آپدیت به آخرین ورژن tf i60 h1 رو دارید بگدارید برای دانلود ممنون

saber73
03-11-2024, 01:54
اگر فایل آپدیت به آخرین ورژن tf i60 h1 رو دارید بگدارید برای دانلود ممنون

خدمت شما آخرین ورژن ایرانسل بدون دستکاری برا سریال نامبرهای T5Q :

MIX_B612_UPDATE_81.203.01.02.234

mahdyshr
05-11-2024, 07:15

بسیار بسیار ممنونم
اگر آموزش آپدیت از ورژن 195 به ورژن 203 که شما قرار دادید هم بگذارید خیلی عالیه .

saber73
05-11-2024, 22:29
بسیار بسیار ممنونم
اگر آموزش آپدیت از ورژن 195 به ورژن 203 که شما قرار دادید هم بگذارید خیلی عالیه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeedoskar
02-12-2024, 13:49
با سلام
من مودم ایرانسل GP 2101 plus دارم، چطور میتونم این مودم رو آنلاک کنم؟

saber73
22-12-2024, 22:26
با سلام
من مودم ایرانسل GP 2101 plus دارم، چطور میتونم این مودم رو آنلاک کنم؟

آنلاک موقت به همراه فایل خیلی ساده و راحت هر وقت دلتون خواست لاک کنید و هر وقت دلتون خواست انلاک کنید + اینکه این فایل هیچ تنظیمی یا تغییری به صورت دایمی روی مودم شما انجام نمیده و خرابی بار نمیاره و رایگان هست دست خودتون همیشه ازش استفاده کنید

فقط این نکته رو بگم این مودم از نوع td-lte هست و یک باند در ایران دارد اونم 42 و انتظار نداشته باشید با همراه اول یا رایتل . سامانتل و هر سیم کارتی که فقط fdd هست و قابلیت اتصال روی باند 42 tdd رو ندارد کار کنه.

از این بخش طبق عکس به مودم تزریق کنید :

رمز مودم : 123456789
رمز وای فای : UtnDZPNL

به راحتی میتونید اینها رو هم تغییر بدید بعد تزریق به مودم و بعد خودتون بک اپ بگیرید از مودم و با اسم ها و رمز های خودتون بک آپ رو داشته باشید

لینک دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ml

DJMOKHTAR
06-01-2025, 13:35
سلام
اقا صابر برای مودم B612 51D که TD-LTE رو ساپورت نمیکنه فیرمور جدیدی موجود است؟
فیرمور فعلی:

Device name:
B612s-51d

Hardware version:
WL1B612M

Software version:
11.196.01.02.464

Web UI version:
21.100.44.00.03

reza1reza1
16-01-2025, 15:21
با سلام من آموزش کامل که جمع آوری شده و آپدیت دوستا می باشد و همچنین آخرین نسخه آپدیت به شماره203 مودم b612 i60-h1 را در لینک زیر گذاشتم چون بعضی سودجویان برای این فایل تا 400 هزار تومان هم می گیرند درصورتیکه کار بسیار راحتی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AF%DB%8C%D8%AA_%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86_ %D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87_%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%85% D9%88%D8%B1_203_%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85_i60_H1_B6 12_UNLOCK_B612s_25d.rar.html

- - - Updated - - -

با سلام من آموزش کامل که جمع آوری شده و آپدیت دوستا می باشد و همچنین آخرین نسخه آپدیت به شماره203 مودم b612 i60-h1 را در لینک زیر گذاشتم چون بعضی سودجویان برای این فایل تا 400 هزار تومان هم می گیرند درصورتیکه کار بسیار راحتی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AF%DB%8C%D8%AA_%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86_ %D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87_%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%85% D9%88%D8%B1_203_%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85_i60_H1_B6 12_UNLOCK_B612s_25d.rar.html

saber73
29-01-2025, 21:32
سلام
اقا صابر برای مودم B612 51D که TD-LTE رو ساپورت نمیکنه فیرمور جدیدی موجود است؟
فیرمور فعلی:

Device name:
B612s-51d

Hardware version:
WL1B612M

Software version:
11.196.01.02.464

Web UI version:
21.100.44.00.03

مودم شما کلا سخت افزاری و نرم افزاری فقط این باندها رو داره

Huawei B612s-51d Router: LTE B2/B4/B5/B7/B41

m.b.z
27-02-2025, 07:53
سلام
مودم TF-i60 E1 هم قابل آنلاک کردن هست؟

Black.Hawk
28-02-2025, 07:54
سلام وقت بخیر صابر جان
لطف میکنید آموزش نصب فریم ور کاستوم روی مودم m60 یا همون e5785 هم بزارید .
منظورم نسخه ای هست که امکان استفاده بدون باتری رو میده
قبلا خودتون زحمت انجامش رو کشیده بودید برام اما بعدا مجبور شدم دوباره نسخه اصلی رو نصب کنم

- - - Updated - - -

سلام وقت بخیر صابر جان
لطف میکنید آموزش نصب فریم ور کاستوم روی مودم m60 یا همون e5785 هم بزارید .
منظورم نسخه ای هست که امکان استفاده بدون باتری رو میده
قبلا خودتون زحمت انجامش رو کشیده بودید برام اما بعدا مجبور شدم دوباره نسخه اصلی رو نصب کنم

9133145371
13-04-2025, 03:35
سلام
مودم tk-2510
ایرانسل دارم
نمیتونم آموزش انلاکش را در کانال شما پیدا کنم
لطفا راهنمایی کنید
سپاس فراوان

alirezapk
18-05-2025, 00:25
سلام مودم
MN6500
مبین نت هم آنلاک کردنشو کسی بلده؟

kezinch
21-05-2025, 23:07

یک دنیا از شما ممنونم دست شما درد نکنه 700 تومن پول تعمیر ندادم

shinobi7
01-07-2025, 17:54
برای TDi40-A1 هم راهکاری هست؟

MITAJOON
02-07-2025, 20:28
سلام من یه مودم TDLTE هواوی B-5142 آنلاک ایرانسل دارم، تا قبل جنگ کجدار مریز باهام راه میومد بجز چراغ سیگنال، یه چراغ آنتن هم روشن میشد. بعد این جنگ ۱۲ روزه با هزار بدبختی اگه مودم رو از پنجره بیرون نگه دارم ممکنه یه چراغ آنتن بده، پینگ بالای ۳۵۰۰ میلی ثانیه و اصلا نبودش بهتر از بودنشه!
با پشتیبان ایرانسل هم تماس میگیرم مدعیه دکل ها سالمن و مشکلی نیست. مودم رو منطقه دیگه تست کردم طبق روال کار کرد! یعنی مودم سالمه. آیا امکان آنلاک کردن این مودم هست تا بشه از سیم کارت مبین نت یا آسیاتک استفاده کرد؟ ایرانسل هرگز به من سرویس مطلوبی ارایه نداد، الان هم بسته هاشو گرون‌کرده وای سیگنالی نمیده.
من این پیام رو به تلگرام جناب صابر هم فرستادم امیدوارم بشه کاری کرد تو این وضع گرونی مجبور به خرید مودم نشم.

- - - Updated - - -

سلام من یه مودم TDLTE هواوی B-5142 آنلاک ایرانسل دارم، تا قبل جنگ کجدار مریز باهام راه میومد بجز چراغ سیگنال، یه چراغ آنتن هم روشن میشد. بعد این جنگ ۱۲ روزه با هزار بدبختی اگه مودم رو از پنجره بیرون نگه دارم ممکنه یه چراغ آنتن بده، پینگ بالای ۳۵۰۰ میلی ثانیه و اصلا نبودش بهتر از بودنشه!
با پشتیبان ایرانسل هم تماس میگیرم مدعیه دکل ها سالمن و مشکلی نیست. مودم رو منطقه دیگه تست کردم طبق روال کار کرد! یعنی مودم سالمه. آیا امکان آنلاک کردن این مودم هست تا بشه از سیم کارت مبین نت یا آسیاتک استفاده کرد؟ ایرانسل هرگز به من سرویس مطلوبی ارایه نداد، الان هم بسته هاشو گرون‌کرده ولی سیگنالی نمیده.
من این پیام رو به تلگرام جناب صابر هم فرستادم امیدوارم بشه کاری کرد تو این وضع گرونی مجبور به خرید مودم نشم.

ata.royalfalcon
02-07-2025, 22:10
با پشتیبان ایرانسل هم تماس میگیرم مدعیه دکل ها سالمن و مشکلی نیست. مودم رو منطقه دیگه تست کردم طبق روال کار کرد! یعنی مودم سالمه. آیا امکان آنلاک کردن این مودم هست تا بشه از سیم کارت مبین نت یا آسیاتک استفاده کرد؟ ایرانسل هرگز به من سرویس مطلوبی ارایه نداد، الان هم بسته هاشو گرون‌کرده وای سیگنالی نمیده.

سلام. من این مدل مودم رو دارم، تقریبا نو و استفاده زیادی هم نشده بود ولی بعد از چند روز استفاده توی این روزهای جنگ، چراغ آنتن چشمک زن شد و به هیچ دکلی متصل نمیشه و کلاً سیمکارت رو دیگه نمیشناسه. اینجور که معلومه این مدل مودم مشکل رایج خرابی ماژول سیمکارت رو داره و چون قیمت این ماژول زیاده تعمیرش به صرفه نیست (در مقایسه با قیمت کلی مودم).

کلاً کیفیت اینترنت TD مبین نت و ایرانسل حداقل برای من اصلاً خوب نبوده، الان از سیمکارت FD مبین نت که روی همراه اول رومینگ میشه روی مودم هواوی B528 استفاده میکنم. این مودم رو از زمان قدیم خریده بودم و بسیار عالی هست و قابلیت تجمیع باندها برای افزایش سرعت رو داره.

MITAJOON
02-07-2025, 23:36
سلام. من این مدل مودم رو دارم، تقریبا نو و استفاده زیادی هم نشده بود ولی بعد از چند روز استفاده توی این روزهای جنگ، چراغ آنتن چشمک زن شد و به هیچ دکلی متصل نمیشه و کلاً سیمکارت رو دیگه نمیشناسه. اینجور که معلومه این مدل مودم مشکل رایج خرابی ماژول سیمکارت رو داره و چون قیمت این ماژول زیاده تعمیرش به صرفه نیست (در مقایسه با قیمت کلی مودم).

کلاً کیفیت اینترنت TD مبین نت و ایرانسل حداقل برای من اصلاً خوب نبوده، الان از سیمکارت FD مبین نت که روی همراه اول رومینگ میشه روی مودم هواوی B528 استفاده میکنم. این مودم رو از زمان قدیم خریده بودم و بسیار عالی هست و قابلیت تجمیع باندها برای افزایش سرعت رو داره.

سلام. بله دقیقا مودم من هم بدون مشکل بعد قطعی سراسری نت، چشمک زن شد و هر جا روشنش کردم فقط چراغ سیگنال چشمک زن بود. اما چند روز پیش با کابل لن وصل کردم و وارد منوی کانفیگ شدم و یه چراغ آنتن روشن شد. (عملا سیگنالی تو منطقه نبود) ریستش کردم و الان تا 3 تا چراغ هم روشن میشه اما سرعت خیلی کمه. ظاهرا منطقه زندگی من همراه اول و رایتل بهتر پوشش میده. حقیقت مستاجرم امکان خرید فیبر نوری واسه اینجا نیست. خرید مودم 5G هم الان با این وضع بازار نشدنیه. گفتم شاید بشه این مودم رو آنلاک کنم و از سایر سیم کارت هایی TD مثل مبین نت یا آسیا تک استفاده کنم. من مودم رو باز کردم میشه با دو تا تبدیل SMA به ufl و یه آنتن MIMO 2*2 قدرت سیگنالش رو بیشتر کرد. اما همونم یه 2 تومنی تو گلوش گیره. بشرطی که اینترنت رو وصل کنه شاید بصرفه. اما شاید با همین آنتن داخلی خودش بشه با سایر اپراتورها نت پایدارتری گرفت. امیدوارم کسی بدونه که آیا این مودم رو میشه انلاک کرد یا نه.

پ ن: الان مطلبی رو خوندم به تاریخ11 تیر 404 مبنی بر اینکه اختلال روی شبکه TD-LTE بدلیل اختلال روی GPS بوده و چون این دوتا بهم وابسته ن!!!(اختلال روی جی پی اس بدلایل امنیتی) منجر به قطعی شبکه تی دی شده. اپراتورها این مطلب رو اعلام نکردن که هیچ، 70% هم بسته هاشونو گرونتر کردن! ظاهرا الان اختلال جی پی اس رو برداشتن و شبکه تی دی هم آنتنش برگشت. اگر دوستانی که مودمشونو کنار گذاشتن مجدد تست کنن بنظرم الان سیگنال میگیرن.
هرچند من کماکان منتظرم این مودم آنلاک بشه و من از شر ایرانسل خلاص شم برای همیشه

mehr1362
12-07-2025, 05:11

درود بر عطای عزیز ، خوشحال شدم بعد از سال ها دوباره میبینمت . امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشی :»
مودم 5142 را تو طرح تعویض وایمکس گرفتی ، آره ؟ :D منم همینو دارم تو طرح تعویض وایمکس گرفتم :D
یادش به خیر چه دورانی داشتیم تو تاپیک وایمکس ایرانسل

ata.royalfalcon
19-07-2025, 18:24
درود بر عطای عزیز ، خوشحال شدم بعد از سال ها دوباره میبینمت . امیدوارم همیشه سالم و تندرست باشی :»
مودم 5142 را تو طرح تعویض وایمکس گرفتی ، آره ؟ :D منم همینو دارم تو طرح تعویض وایمکس گرفتم :D
یادش به خیر چه دورانی داشتیم تو تاپیک وایمکس ایرانسل

سلام. خوب هستین شما؟:» خیلی ممنون :»
بله این مودم رو توی طرح جایگزینی وایمکس گرفته بودم:biggrin: ولی خیلی ازش استفاده نکردم. چون همون موقع که وایمکس ایرانسل داشت جمع میشد از مبین نت سرویس TD گرفته بودم ولی مبین نت رو هم گذاشتم کنار از بس که بد بود.

ata.royalfalcon
19-07-2025, 18:26
پ ن: الان مطلبی رو خوندم به تاریخ11 تیر 404 مبنی بر اینکه اختلال روی شبکه TD-LTE بدلیل اختلال روی GPS بوده و چون این دوتا بهم وابسته ن!!!(اختلال روی جی پی اس بدلایل امنیتی) منجر به قطعی شبکه تی دی شده. اپراتورها این مطلب رو اعلام نکردن که هیچ، 70% هم بسته هاشونو گرونتر کردن! ظاهرا الان اختلال جی پی اس رو برداشتن و شبکه تی دی هم آنتنش برگشت. اگر دوستانی که مودمشونو کنار گذاشتن مجدد تست کنن بنظرم الان سیگنال میگیرن.
هرچند من کماکان منتظرم این مودم آنلاک بشه و من از شر ایرانسل خلاص شم برای همیشه

الان دوباره این مودم رو روشن کردم. مشکل انتن برطرف شده و میتونه به دکل متصل بشه. مشکل بخاطر همون GPS بوده. بنظرم اینجور اینترنتها که شدیداً وابسته به GPS هست زیاد قابل اتکا نیست. بهتره اینترنت دیگه ای هم داشته باشیم برای اینجور مواقع.

LORDZIYANOASA
19-07-2025, 22:41
سلام وقت بخیر
لطفا طریقه آنلاک مودم tk2510 رو هم بذارید متشکرم