مشاهده نسخه کامل
: خرید ترکیبی hdd و ssd
mohsen_blid
28-08-2024, 19:12
سلام دوستان من لپ تاپ لنوو g50-80 دارم که چند مدتی هست که هاردش سلامتیش زیر 58 درصد شده و الان لگ برای پلی کردن موزیک داره
من از سیستم اغلب 16 ساعت کار میکشم و به همین دلیل دنبال اضافه کردن هارد بهش هستم هدفم اینه که یک ssd و یک hdd بهش اضافه کنم که هم بالانس قیمت داشته باشه هم اینکه فشار کمتری به ssd بیارم تا طول عمر بیشتری داشته باش
به نظرتون از کدوم برند استفاده کنم که مدت زمان بهتری بهم جواب بده الان تو تاپیک بعضی دوستان دیدم که adata خریدن زود raw میده و خراب میشه به نظرتون چکاار کنم
چون سیستم قدیمی هست نمی خوام هزینه سنگینی کنم هدفم اینه که 1 ترابایت hdd بگیرم و نهایت 256 گیگابایت ssd بخرم
باز اگر پیشنهاد و راهنمایی دارید ممنون میشوم با من به اشتراک بگذارید
shabnam1986
28-08-2024, 23:14
سلام اکثر هارد های زیر دو ترا ریفر هستن و سلامتشون رو دستکاری کردن
shabnam1986
28-08-2024, 23:16
وسترن دیجیتال آبی به صرفه اس
وسترن دیجیتال مشکی عالیه
واسه هارد های اج دی دی
shabnam1986
28-08-2024, 23:19
هارد وسترن دیجیتال Blue WDS500G2B0A ظرفیت 500 گیگابایتهارد جامد
- - - Updated - - -
البته اساتید سخت افزار باز هم نظر میدن...
mohsen_blid
28-08-2024, 23:20
سلام اکثر هارد های زیر دو ترا ریفر هستن و سلامتشون رو دستکاری کردن
سلام ممنون بابت پاسخ الان این زیر دو ترابایت برای hdd هاست یا برای ssd ها هم هست؟
الان برای ssd و hdd چه پیشنهادی دارید؟
در دیجی کالا فروشنده معتبر خوبی میشناسید که جنسش خوب باشه؟
shabnam1986
28-08-2024, 23:27
سلام ممنون بابت پاسخ الان این زیر دو ترابایت برای hdd هاست یا برای ssd ها هم هست؟
الان برای ssd و hdd چه پیشنهادی دارید؟
در دیجی کالا فروشنده معتبر خوبی میشناسید که جنسش خوب باشه؟
سلام
واسه هارد های مکانیکی هست
واسه هارد جامد هم ای دیتا توشیبا سامسونگ و ... هست ک اساتید نظر میدن...
mohsen_blid
29-08-2024, 10:35
از کجا میشه فهمید ریفر شده هارد یا نه؟اصلا امکانش هست؟
به نظرتون کدوم برند کمتر احتمالش هست؟
pcwor|d.user
29-08-2024, 10:35
مشخصات سیستم چیه تا بببنبم ssd نوع ام۲ میخوره یا ن
mohsen_blid
29-08-2024, 13:02
سلام m2 نمیخوره فقط ساتا 3 میخوره
lenovo g50-80 هست
چون سیستم قدیمی هست نمی خوام هزینه سنگینی کنم هدفم اینه که 1 ترابایت hdd بگیرم و نهایت 256 گیگابایت ssd بخرم
pcwor|d.user
29-08-2024, 13:11
درسته m2 نمی خوره
mohsen_blid
30-08-2024, 13:21
بچه ها منتظر راهنمایی هاتون هستم
هارد 500 گیگ ssd به نظرتون زیاد نیست
من روی سیستم می خوام ویژوال استدیو برای برنامه نویسی و برنامه فتوشاپ و افیس را نصب کنم
به نظرتون با 256 نیازم رو تامین نمیکنه؟
shabnam1986
30-08-2024, 13:58
من روی سیستم می خوام ویژوال استدیو برای برنامه نویسی و برنامه فتوشاپ و افیس را نصب کنم
سلام
256 کافیه اما میتونین 500 هم بندازین
هارد ریفر تشخیصش سخته...
از کجا میشه فهمید ریفر شده هارد یا نه؟اصلا امکانش هست؟
به نظرتون کدوم برند کمتر احتمالش هست؟
هارد اصل که ریفر هم نباشه خیلی گرونه صرف میکنه ssd بخری بهتره
هم ssd باید 10 تا 30 درصد فضای خالی داشته باشه تا عملکردش کم نشه
به همین خاطر شاید ssd 256 به درد نخوره و 500 گیگ بهتره
اس اس دی دو تا بخرید بهتره چون شاید یکیش در آینده خراب شد
حتما هم از گارانتی و فروشگاه معتبر باشه مثل آواژنگ و الماس رایان..
mohsen_blid
30-08-2024, 17:34
هارد اصل که ریفر هم نباشه چقدر گرونه؟
فروشنده معتبری در دیجی کالا می شناسید که ریفر نشده بفروشه؟
من گارانتی آونگ دیدم ولی آواژنگ و الماس رایان ندیدم
مهم :: ایا در ssd ها هم ریفر شده وجود داره؟
فکر کنم بین 500 تا یک تومن... بازم هیچ تضمینی نیست که ریفر نباشه
من خودم هارد دست دوم گذاشتم تو سیستم
چون هارد اگه یک سال بدون هیچ مشکلی کار کنه معنیش اینه که دیگه ریفر نیست
هارد ریفر بیشتر از چند ماه دووم نمیاره
ssd هم ممکنه ریفر یا ایراد داشته باشه یا شاید هم فیک باشه
ولی از hdd احتمالش خیلی کمتره
فیک تو برند های معتبر زیاده مثل سامسونک
پیشنهاد من ssd آواژنگ هست نه آونگ... تو دیجی کالا هم هست
mohsen_blid
30-08-2024, 19:46
من این را پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس اس دی ای دیتا مدل SU650 ظرفیت 480 گیگابایتاگر اواژنگ دارید اسمش را بگید من همش آونگ پیدا می کنم
mohsen_blid
30-08-2024, 19:51
درباره گارانتی آونگ چی می دونید؟
الان من نگاه کردم هارد های سامسونگ اونم فقط دو تا گارانتی آواژنگ دارن اونم خیلی گران هست
mohsen_blid
30-08-2024, 20:07
بچه ها نظرتون درباره این برند اد لینک چیه
این برند گارانتی آواژنگ را داره
اس اس دی اینترنال ادلینک مدل s20 ظرفیت 512 گیگابایت
البته چند نفر گفتن زیاد کیفیت خوبی نداشته و زود خراب شده
بهترین گارانتی هارد به ترتیب:
1.آواژنگ
2.الماس رایان
3.mit
4.سازگار
این چند تا مدل با گارانتی آواژنگ هست تو دیجی کالا
لکسار
کینگ مکس
هایک ویژن
تیم گروپ
ادلینک
shabnam1986
30-08-2024, 21:37
جنس اگه خوب باشه به گارانتی نیاز نداره...
mohsen_blid
30-08-2024, 22:22
یعنی این مدل خرابی نداره و با اینکه فقط گارانتی سازگار هست جای نگرانی نداره؟
جنس زمانی خوبه که گارانتی اصالت اونو تضمین کنه
اگه گارانتی تضمین نکنه پس به عهده کیه ؟
اکبر آقا سوپر مارکت سر کوچه ما هم داره این جنس هارو میفروشه
shabnam1986
30-08-2024, 23:30
جنس زمانی خوبه که گارانتی اصالت اونو تضمین کنه
اگه گارانتی تضمین نکنه پس به عهده کیه ؟
اکبر آقا سوپر مارکت سر کوچه ما هم داره این جنس هارو میفروشه
وقتی سلامت هارد یا کاراییش ی شبه بیاد رو 60 همون آواژنگ قبول میکنه؟!!!
یا میندازه گردن نوسانات برق پاور؟؟؟
اینو تجربه من خریدار میگه ن اکبر آقای سر کوچه تون...
وقتی سلامت هارد یا کاراییش ی شبه بیاد رو 60 همون آواژنگ قبول میکنه؟!!!
یا میندازه گردن نوسانات برق پاور؟؟؟
اینو تجربه من خریدار میگه ن اکبر آقای سر کوچه تون...
اصلا متوجه شدی من چی گفتم ؟
وقتی هارد از گارانتی معتبر خرید کنی یک شبه سلامتش نمیاد رو 60
از وظایف کارشناس هست که بررسی کنه اگه مشکل از طرف پاور باشه قبول نمیکنه
بدون سند حرف نزنید لطفا
shabnam1986
31-08-2024, 00:01
عزیز من با ایشون بحثی ندارم اما شما خوب تحقیق کنین کاربرای معتبری مثل مهر 1362 هستن ک واقعا تو سخت افزار وارد هستن از اساتید با تجربه راهنمایی بگیرین....
موفق باشین...:»
mohsen_blid
31-08-2024, 00:20
من مهر 1362 را پیدا نکردم میشه لینک حساب کاربریش را ارسال کنی
shabnam1986
31-08-2024, 00:24
mehr1362
31-08-2024, 08:14
سلام دوستان من لپ تاپ لنوو g50-80 دارم که چند مدتی هست که هاردش سلامتیش زیر 58 درصد شده و الان لگ برای پلی کردن موزیک داره
من از سیستم اغلب 16 ساعت کار میکشم و به همین دلیل دنبال اضافه کردن هارد بهش هستم هدفم اینه که یک ssd و یک hdd بهش اضافه کنم که هم بالانس قیمت داشته باشه هم اینکه فشار کمتری به ssd بیارم تا طول عمر بیشتری داشته باش
به نظرتون از کدوم برند استفاده کنم که مدت زمان بهتری بهم جواب بده الان تو تاپیک بعضی دوستان دیدم که adata خریدن زود raw میده و خراب میشه به نظرتون چکاار کنم
درود
یک عدد SSD با ظرفیت 256 یا 512 تهیه کنید برای نصب ویندوز و نرم افزارها ، با گارانتی معتبر که به نظرم آواژنگ ، سازگار و متین بهترین هستن
نمیتونم بگم چه برندی بگیرید چون نمیدونم قرار هست چقدر هزینه کنید ، ولی زیاد حساس نباشید ، سعی کنید موردی را انتخاب کنید که گارانتی 3 ساله آواژنگ ، سازگار یا متین داشته باشه !
سیلیکون پاور برند خوبی هست ( با گارانتی متین ) ولی کمیاب و گرونتر از برندهای دیگه ، حدودا سیصد چهارصد تومان گرونتر از برندهای مطرح دیگه هست
خودم برند هایک ویژن هم تجربه کردم که دو ساله روی لپ تاپ هست و مشکلی نداشته ، با گارانتی 3 ساله آواژنگ
در نتیجه برای انتخاب برند به نظرم به گارانتی توجه کنید ، اینایی که نام بردم معمولا جنس بد را گارانتی نمیکنن
برای HDD هم که حتما میدونید باید 2.5 اینچی تهیه کنید
تمام هاردهای 2.5 و 3.5 اینچ اینترنال بازار با گارانتی غیر از آواژنگ و سازگار ( و به نظرم الماس رایان ایرانیان ) ، ریفر هستند و کارکرد و خطاهای هارد 0 شده و پلمپ شده به فروش میرسند
البته گارانتی ماتریس هم داریم که برند توشیبا را گارانتی میکنه ولی همین گارانتی هاردهای اینترنال BULK وارد میکنه و با گارانتی ماتریس میفروشه ! ( البته با قیمت پائینتر نسبت به رقبا )
اینکه هارد اینترنال 1 ترابایت 2.5 اینچ با گارانتی آواژنگ یا سازگار پیدا کنید را نمیدونم ، باید خودتون بگردید دنبالش ولی اگر با این گارانتی ها پیدا کنید فکر میکنم حدود 2 تومن قیمت دارن
روی اکثرا لپ تاپ های امروزی یک عدد هارد 1 ترابایت وجود داره که اکثرا اینو برمیدارن و به جای اون SSD در کنار M2 میزارن ، شاید بتونید از فروشنده های سخت افزار در فروم ها خریداری کنید
به نظرم به جای یک هارد 1 ترابایت ریفر و 0 شده با گارانتی های من درآوردی ، میتونید یه هارد کم کار و سالم تهیه کنید ، اینطوری حداقل میدونید هارد چقدر کارکرده !
برای هر دو مورد در دیجی کالا بگردید ببینید چی پیدا میکنید
mehr1362
31-08-2024, 08:21
هاردهای ریفر با گارانتی های من درآوردی ، قیمت پائین تری دارن که برای خریدار جذابش میکنه ! ( HDD )
حافظه SSD را پلمپ و آکبند تهیه کنید با گارانتی معتبر
mehr1362
31-08-2024, 09:05
هارد ، موردی در دیجی کالا نبود
با توجه به قیمت ، به نظرم خرید اس اس دی با ظرفیت 512 عاقلانه و منطقی تر هست ، مثلا مورد زیر گارانتی خوبی داره و برند خوبی هست و مشخصات خوب
با این حال خودتون تحقیق کنید و فقط به چیزی که اینجا میخونید بسنده نکنید
به گارانتی نیاز نداره...
خدایا خودت ظهور کن.
mehr1362
01-09-2024, 15:45
با توجه به اینکه فرمودید روزی 16 ساعت لپ تاپ روشن هست ، به جای خرید هارد اینترنال یک ترابایت ( که پیدا کردن یک گزینه ی خوبش خیلی راحت نیست ) ، یک عدد هارد اکسترنال خریداری کنید که 16 ساعت در روز روشن نباشه و فقط در زمان نیاز وصل کنید و از طرف دیگه خیالتون راحت باشه که هارد نو و غیر ریفر خریداری کردید
SSD هم حتما 512 گیگ بگیرید و دو پارتیشن بسازید ، مثلا دو پارتیشن که هر کدوم 200 و خرده ای فضا داشته باشه
پارتیشن اول برای نصب ویندوز و نرم افزارها و پارتیشن دوم برای نگهداری دیتاهایی که هر لحظه ممکنه بهشون نیاز داشته باشید
هارد اکسترنال هم برای نگهداری دیتاهایی که کمتر بهشون نیاز دارید
mehr1362
01-09-2024, 16:20
خدایا خودت ظهور کن.
قطعات کامپیوتر با گارانتی های مختلفی فروخته میشن که اکثرشون بهانه گیر هستن ، به همین خاطر تجربه ی آدم ها از خدمات گارانتی متفاوته
شخصا فقط یکبار نیاز به گارانتی پیدا کردم ، هارد لپ تاپ آکبند ایسر خراب بود و گارانتی سازگار بدون هیچ بهانه گرفتنی به جای هارد معیوب توشیبا یک عدد هارد صفر سیگیت انداخت
ممکنه من نوعی تجربه ی خوبی از فلان گارانتی داشته باشم و فرد ذیگری تجربه ی بدی داشته باشه
با این حال ، آواژنگ و سازگار بهترین هستن . بعد از اینها متین ، الماس ایرانیان ، آونگ و ماتریس هم نامی هستن
باقی گارانتی ها هم کلا ولشون کن :دی
آواژنگ ، دو مرتبه در مورد گارانتی سوال داشتم که دفعه اول نتم قطع شد و دفعه دوم دیدم اپراتور جواب نمیده ارتباط را قطع کردم . هر دو مرتبه یک دقیقه بعد از قطع شدن از تهران با من تماس گرفته شد و در مورد سوالی که داشتم و به صورت آنلاین تایپ کرده بودم توضیح داده شد ! مقایسه کنید با گارانتی حامی که حتی یک سایت درست و حسابی نداره
آواژنگ و سازگار خیلی قدیمی هستن ، حس اعتماد بیشتری نسبت به این دو دارم
قطعات کامپیوتر با گارانتی های مختلفی فروخته میشن که اکثرشون بهانه گیر هستن ، به همین خاطر تجربه ی آدم ها از خدمات گارانتی متفاوته
شخصا فقط یکبار نیاز به گارانتی پیدا کردم ، هارد لپ تاپ آکبند ایسر خراب بود و گارانتی سازگار بدون هیچ بهانه گرفتنی به جای هارد معیوب توشیبا یک عدد هارد صفر سیگیت انداخت
ممکنه من نوعی تجربه ی خوبی از فلان گارانتی داشته باشم و فرد ذیگری تجربه ی بدی داشته باشه
با این حال ، آواژنگ و سازگار بهترین هستن . بعد از اینها متین ، الماس ایرانیان ، آونگ و ماتریس هم نامی هستن
باقی گارانتی ها هم کلا ولشون کن :دی
آواژنگ ، دو مرتبه در مورد گارانتی سوال داشتم که دفعه اول نتم قطع شد و دفعه دوم دیدم اپراتور جواب نمیده ارتباط را قطع کردم . هر دو مرتبه یک دقیقه بعد از قطع شدن از تهران با من تماس گرفته شد و در مورد سوالی که داشتم و به صورت آنلاین تایپ کرده بودم توضیح داده شد ! مقایسه کنید با گارانتی حامی که حتی یک سایت درست و حسابی نداره
آواژنگ و سازگار خیلی قدیمی هستن ، حس اعتماد بیشتری نسبت به این دو دارم
ممنون از شما بزرگوار
همه ارائه مطالب شما از روی سند و مدرک هست.
ولا تجربه بد از گارانتی که هیچ طرف اومده میگه اصلا گارانتی نیاز نداره
آخه این حرف زد با کدوم سند و مدرک ؟ با کدوم منبع؟ اصلا با کدوم عقل ؟
شاید یکی تمام زندگی خودش داخل هارد باشه و هارد خراب بشه زندگیش نابود میشه
فقط خواستم بگم تا وقتی یک عده دانش و فهم ندارن بازار هارد تقلبی هم داغه
وقتی اوضاع کشور اینه باید با صرف نظر از نوع برند فقط به گارانتی اکتفا کرد و حالا هم میگه گارانتی نیاز نداره:دی
mehr1362
02-09-2024, 16:33
ممنون از شما بزرگوار
همه ارائه مطالب شما از روی سند و مدرک هست.
ولا تجربه بد از گارانتی که هیچ طرف اومده میگه اصلا گارانتی نیاز نداره
آخه این حرف زد با کدوم سند و مدرک ؟ با کدوم منبع؟ اصلا با کدوم عقل ؟
شاید یکی تمام زندگی خودش داخل هارد باشه و هارد خراب بشه زندگیش نابود میشه
فقط خواستم بگم تا وقتی یک عده دانش و فهم ندارن بازار هارد تقلبی هم داغه
وقتی اوضاع کشور اینه باید با صرف نظر از نوع برند فقط به گارانتی اکتفا کرد و حالا هم میگه گارانتی نیاز نداره:دی
من خودم قطعه کامپیوتر زیاد خریدم ولی خوشبختانه جز یک مورد به خدمات گارانتی نیاز نداشتم ، بهتر اینه که موقع خرید تحقیق بشه که بعدا احتمال درگیری با خدمات گارانتی کمتر بشه
با این حال قطعه کامپیوتر ممکنه یک دقیقه کارکنه یا بیست سال ! حتی قطعه آکبند هم ممکنه خراب باشه ، پس بهتره یه گارانتی داشته باشه که شاید بعدا بشه جبران خسارت کرد
بعضی گارانتی ها موقع خدمت رسانی که میشه باید کفش آهنی پا کنید و با شکایت و شکایت بازی کار رو پیش ببرید ، اگر قطعه ارزش بالایی نداشته باشه کلا بیخیال میشید
من یه لپ تاپ خریدم با گارانتی سریر ، میخواستم هارد یک ترابایت را بردارم به جاش M2 بزارم و یه رم 16 گیگ هم اضافه کنم ، با گارانتی تماس گرفتم گفت برای تعویض هر قظعه 300 میگیره ( یک سال و نیم قبل ) !
بیخیال گارانتی 2 ساله شدم ، خودم لپ تاپ را باز کردم و قطعات را از دیجی کالا خریدم و نصب کردم ، این گارانتی به چه درد میخوره ؟
حالا شما ببین هر چی لپ تاپ هست همین شرکت های دوزاری که خدمات نمیدن گارانتی میکنن ! مشتری چاره ای نداره با یه گارانتی الکی لپ تاپ بخره
به نظرم موقع خرید لپ تاپ باید خوش شانس باشید جنس خراب نگیرید ، خصوصا در زمان خرید آنلاین ، چون نمیشه به گارانتی هاشون امیدوار بود
در مورد هارد ، دیجی کالا را نگاه کنید انواع هاردهای ریفر با حجم های مختلف فروخته میشه با گارانتی های الکی ، مشتری هم میخره به خاطر قیمت پائینترش یا از سر ناچاری
الان شما بخوای یه هارد 2 ترا یا 4 ترا بخری ، گارانتی آواژنگ و سازگار خیلی سخت پیدا میکنی و قیمتشون هم خیلی خیلی بیشتر از گارانتی های متفرقه هست ، مشتری چاره ای نداره یه هارد ریفر بخره ( که خیلی هاشون 24 ساعته برای دوربین مدار بسته استفاده شدن و طرف اومده کارکرد و خطاهای هارد را 0 کرده )
ما تو همه چیز عقب افتادیم ، قوم حاکم بر ما جز عقب ماندگی ما هدف دیگری نداشتند
کاربر شبنم جز کاربرای قدیمی و بسیار فعال اینجاست ، به خاطر وجود همین کاربرهاست که یه فروم میتونه زنده بمونه ، سرنوشت پرشین تولز را ببینید
نظرات ممکنه متفاوت باشه به خاطر تجربیات متفاوت ، با هم مهربون باشیم :»
من خودم قطعه کامپیوتر زیاد خریدم ولی خوشبختانه جز یک مورد به خدمات گارانتی نیاز نداشتم ، بهتر اینه که موقع خرید تحقیق بشه که بعدا احتمال درگیری با خدمات گارانتی کمتر بشه
با این حال قطعه کامپیوتر ممکنه یک دقیقه کارکنه یا بیست سال ! حتی قطعه آکبند هم ممکنه خراب باشه ، پس بهتره یه گارانتی داشته باشه که شاید بعدا بشه جبران خسارت کرد
بعضی گارانتی ها موقع خدمت رسانی که میشه باید کفش آهنی پا کنید و با شکایت و شکایت بازی کار رو پیش ببرید ، اگر قطعه ارزش بالایی نداشته باشه کلا بیخیال میشید
من یه لپ تاپ خریدم با گارانتی سریر ، میخواستم هارد یک ترابایت را بردارم به جاش M2 بزارم و یه رم 16 گیگ هم اضافه کنم ، با گارانتی تماس گرفتم گفت برای تعویض هر قظعه 300 میگیره ( یک سال و نیم قبل ) !
بیخیال گارانتی 2 ساله شدم ، خودم لپ تاپ را باز کردم و قطعات را از دیجی کالا خریدم و نصب کردم ، این گارانتی به چه درد میخوره ؟
حالا شما ببین هر چی لپ تاپ هست همین شرکت های دوزاری که خدمات نمیدن گارانتی میکنن ! مشتری چاره ای نداره با یه گارانتی الکی لپ تاپ بخره
به نظرم موقع خرید لپ تاپ باید خوش شانس باشید جنس خراب نگیرید ، خصوصا در زمان خرید آنلاین ، چون نمیشه به گارانتی هاشون امیدوار بود
در مورد هارد ، دیجی کالا را نگاه کنید انواع هاردهای ریفر با حجم های مختلف فروخته میشه با گارانتی های الکی ، مشتری هم میخره به خاطر قیمت پائینترش یا از سر ناچاری
الان شما بخوای یه هارد 2 ترا یا 4 ترا بخری ، گارانتی آواژنگ و سازگار خیلی سخت پیدا میکنی و قیمتشون هم خیلی خیلی بیشتر از گارانتی های متفرقه هست ، مشتری چاره ای نداره یه هارد ریفر بخره ( که خیلی هاشون 24 ساعته برای دوربین مدار بسته استفاده شدن و طرف اومده کارکرد و خطاهای هارد را 0 کرده )
ما تو همه چیز عقب افتادیم ، قوم حاکم بر ما جز عقب ماندگی ما هدف دیگری نداشتند
کاربر شبنم جز کاربرای قدیمی و بسیار فعال اینجاست ، به خاطر وجود همین کاربرهاست که یه فروم میتونه زنده بمونه ، سرنوشت پرشین تولز را ببینید
نظرات ممکنه متفاوت باشه به خاطر تجربیات متفاوت ، با هم مهربون باشیم :»
خیلی ممنون
همچنین کاربر محترم shabnam1986 با اینکه وسط بحث اومد سنگ انداخت مشکلی نیست
ایشون کاربر قدیمی هستن و چون سنگ اندازی وسط بحث هم حالت دفاعی داره به همین خاطر من ناراحت نشدم
و با ایشون مودب بودم. ادامه بحث هم فقط برای این بود که کاربر خریدار گمراه نشه
بله دقیقا گارانتی خوب یعنی اینکه هیچ وقت مجبور نشیم به آنها مراجعه کنیم نه اینکه بهشون نیاز نداشته باشیم
و در مورد جمله آخرتون بله اما:
قوم حاکم که از آسمان بر ما نازل نشده.... شده؟
ما خودمان آنها را انتخاب کردیم ( البته انتخاب نسل قبلی بوده ) نه منو شما
همان نسل قبلی که همینجا هست بین ما
از ماست که بر ماست :»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.