مشاهده نسخه کامل
: آیا نوسانات برق میتونه به مانیتور آسیب برسونه ؟
سلام
کمتر از دوسال که از مانیتور استفاده میکنم
فقط یه دونه پیکسل مرده تو رنگ آبی داشت
هرماه تقریباً بررسی میکردم و چیزی جز اون یه دونه وجود نداشت
دیشب دیدم دوتا پیکسل مرده اضافه شده و دنبال اینم بدونم که آیا نوسانات برق میتونه اینکارو کرده باشه ؟ برق خونه ما طوری که پمپ آب روشن میشه لامپ چشمک میزنه آیا این میتونه بهش آسیب برسونه یا ربطی نداره و به مرور زمان این مشکل بوجود میاد ؟
shabnam1986
24-08-2024, 00:04
سلام
خیر
پیکسل سوختگی عموما در اثر عللی غیر از نوسانات برق بوجود میاد
گوگل سرچ کنید...
pcworld.user
24-08-2024, 10:49
سلام
کمتر از دوسال که از مانیتور استفاده میکنم
فقط یه دونه پیکسل مرده تو رنگ آبی داشت
هرماه تقریباً بررسی میکردم و چیزی جز اون یه دونه وجود نداشت
دیشب دیدم دوتا پیکسل مرده اضافه شده و دنبال اینم بدونم که آیا نوسانات برق میتونه اینکارو کرده باشه ؟ برق خونه ما طوری که پمپ آب روشن میشه لامپ چشمک میزنه آیا این میتونه بهش آسیب برسونه یا ربطی نداره و به مرور زمان این مشکل بوجود میاد ؟
پیکسل سوخته بیشتر بعلت کیفیت پایین ساخت نمایشگره
اگه ضمانت داره بپرس چند پیکسل سوخته رو قبول می کنن برای تعویض
الکتروموتورها هم فقط در زمان راه افتادن جریان زیادی می کشن به همین علت نوسان لحظه ای پیش میاد
یکدونه خازن روغنی ظرفیت هر چی بالاتر بهتر مخصوص الکتروموتور تهیه کنین و توسط فردی ماهر نصب بشه روی الکتروموتور تا مشکل نوسان رفع بشه
با یک ولتسنج ولتاژ برق رو اندازه بگیر اگر خیلی پایینه یکدونه استابیلایزر برای کامپیوتر بگیر
پیکسل سوخته بیشتر بعلت کیفیت پایین ساخت نمایشگره
اگه ضمانت داره بپرس چند پیکسل سوخته رو قبول می کنن برای تعویض
الکتروموتورها هم فقط در زمان راه افتادن جریان زیادی می کشن به همین علت نوسان لحظه ای پیش میاد
یکدونه خازن روغنی ظرفیت هر چی بالاتر بهتر مخصوص الکتروموتور تهیه کنین و توسط فردی ماهر نصب بشه روی الکتروموتور تا مشکل نوسان رفع بشه
با یک ولتسنج ولتاژ برق رو اندازه بگیر اگر خیلی پایینه یکدونه استابیلایزر برای کامپیوتر بگیر
متاسفانه گارانتی تموم شده .. اکثر پنل های آی پی اس همینطور هستن متأسفانه برعکس رو اولد حداقل این مشکل رو ندیدم ..
همین که از نوسانات برق نباشه و به مرور پیش بیاد باز برام قابل هضم هست چون نوسان بزنه پنل ۲۰ میلیون تومنی رو معیوب کنه خیلی زور داره ..
ولتاژ برق در ساعات اوج مصرف به ۲۰۵ میرسه و در ساعات عادی ۲۳۰ هست ..
آیا عدم سیم کشی ارث میتونه باعث این مشکل بشه یا درکل به مرور زمان اینطور میشه ؟
pcworld.user
24-08-2024, 14:28
متاسفانه گارانتی تموم شده .. اکثر پنل های آی پی اس همینطور هستن متأسفانه برعکس رو اولد حداقل این مشکل رو ندیدم ..
همین که از نوسانات برق نباشه و به مرور پیش بیاد باز برام قابل هضم هست چون نوسان بزنه پنل ۲۰ میلیون تومنی رو معیوب کنه خیلی زور داره ..
ولتاژ برق در ساعات اوج مصرف به ۲۰۵ میرسه و در ساعات عادی ۲۳۰ هست ..
آیا عدم سیم کشی ارث میتونه باعث این مشکل بشه یا درکل به مرور زمان اینطور میشه ؟
نه آقا کجا اکثر نمایشگرای ips اینجورن
دستکم منکه همین حالا ۳ تا ips هر کدوم با کارکرد بالای ۱۰ سال کنارمه اینو تایید نمی کنم
حالا اینو بی خیال
ارت به این موضوع ربط نداره اگه یوقت بدنه لوازم برقی دارای برق القایی (نه اتصالی) بود اینجاست که اهمیت ارت پیش میاد
ولتاژ برقتون در حد طبیعی نیست و بهتره برای کامپیوتر استابیلایزر بذاری
ولی این ولتاژ برای نمایشگر و لپتاپ و مودم مهم نیست چون اونا مصرفشون پایینه و با آداپتور تغذیه میشن و ولتاژ حتی از اینم تا حدی پایینتر بیاد حسب تجربه ی من در مناطق با برق ضعیف بدون مشکل کار می کنن گرچه همونام اسما و ایده آل اینه باید با ۲۲۰ ولت کار کنن
اما تلویزیون و پاور کامپیوتر احتمال زیاد آسیب می بینن
نه آقا کجا اکثر نمایشگرای ips اینجورن
دستکم منکه همین حالا ۳ تا ips هر کدوم با کارکرد بالای ۱۰ سال کنارمه اینو تایید نمی کنم
حالا اینو بی خیال
ارت به این موضوع ربط نداره اگه یوقت بدنه لوازم برقی دارای برق القایی (نه اتصالی) بود اینجاست که اهمیت ارت پیش میاد
ولتاژ برقتون در حد طبیعی نیست و بهتره برای کامپیوتر استابیلایزر بذاری
ولی این ولتاژ برای نمایشگر و لپتاپ و مودم مهم نیست چون اونا مصرفشون پایینه و با آداپتور تغذیه میشن و ولتاژ حتی از اینم تا حدی پایینتر بیاد حسب تجربه ی من در مناطق با برق ضعیف بدون مشکل کار می کنن گرچه همونام اسما و ایده آل اینه باید با ۲۲۰ ولت کار کنن
اما تلویزیون و پاور کامپیوتر احتمال زیاد آسیب می بینن
والا اکثر آی پی اس هایی که دیدم پیکسل مرده و این مشکلات رو داشتن شاید قدیمی ها جنسشون بهتر بوده اما جدیدا تعریفی نیستن، اما خب اولد نشده بگیرم و این مشکل رو داشته باشه حتی سه تا گوشی اولد الان داریم بعد ۳ ۴ سال مشکل برن این هم واسش پیش نیومده و درکل از این بابت که پنل کاملا سالم بوده و سالم مونده اوکی بوده برعکس آی پی اس که حداقل آشناهام داشتن مشکلات گزارش شده چه گوشی چه مانیتور انگار بیشتر معیوب بودن چون تازگی ها یاد گرفتن از پنل های ارزون و بی کیفیت استفاده میکنن .
بله بگذریم از این موضوع..
درمورد ولتاژ میتونم با اداره برق اوکی کنم که ولتاژ رو بهینه کنن ؟ یه سری گزارش دادم گفتن کابل برق شما ۳ رشته هست یا ۵ رشته اگه ۳ رشته هست که بیایم واستون ۵ رشته کنیم .. فکر کنم منظورشون از رشته تعداد سیم ها بود که سمت ما ۳ سیم داره که شاید ناکافی باشه .
اگه بیان درست کنن که دیگه نیازی به خرید استابلایزر نمیشه
یه استابلایزر خوب خودش در حد یه مانیتور قیمت داره چه وضعیه خدایی ...
پس حتی اگه برق قطع هم نشه کامپیوتر با ولتاژ پایین مثل زیر ۲۱۰ کار کنه اذیت میشه ؟
pcworld.user
24-08-2024, 16:42
اگه پاور باکیفیت و قوی باشه و البته خود سیستم هم پرفشار مشغول کار نباشه تا ۲۰۰ ولت هم میتونه تحمل کنه اما زیاد دیدم روی حدود ۱۸۰ ولت سیستم مدام خاموش میشده واین یعنی آسیب به سخت افزار. ولی حتی یک استابیلایزر عهد نوسنگی که فقط یکدونه ترانس افزاینده ی ۲۰ تا ۴۰ ولت داخل قوطیش بوده نه هیچی دیگه، تونسته بوده مساله رو حل کنه
shabnam1986
24-08-2024, 21:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکم طولانی میشه بحثش ولی خب بهتره تجربم رو به اشتراک بزارم
بستگی داره پنل چی باشه اگه مانیتور باشه خب قیمتش خیلی بیشتره اما تنها نکته منفی همین قیمت بالای اون هست در مقایسه با آی پی اس، اما تو وسیله ای مثل گوشی بی چون و چرا برتری با اولد هست چون تفاوت قیمت آنچنانی هم ندارن و تقریباً دیگه تو بیشتر گوشی ها بجز پایین رده ها از پنل اولد استفاده میشه .
اینکه اولد رنگ ها رو با کنتراست بالاتری به نمایش میزاره یه آپشن هست چون از رنگ های بیشتری پشتیبانی میکنه و اینطور نیست که بگیم اولد کلا اشباع هست رنگ هاش میتونید گزینه دیگه ای رو انتخاب کنید که رنگ طبیعی باشه یا اشباع باشه .
البته از مشکی فوقالعاده اون نگذریم که کم لطفی میشه ..
حتی زاویه دید هم برین تک تک پنل های همرده رو مقایسه کنید میبینید اولد برتری داره
و در مقایسه با کیفیت و خرابی پنل والا چیزی که من دیدم اکثر گوشی هایی که واسه اطرافیام خریدم اونهایی که آی پی اس بودن پیکسل مرده رو داشتن شاید ۹۰٪ به بالا شاید تقریبا از ۵۰ تا گوشی شاید ۴۵ تای اونا مشکل دار بودن اونم نه کامل یه دونه ریز رو داشتن در صورتی که اونایی که پنل اولد داشتن یه دونه پیکسل مرده هم توی اونها ندیدم . مشکل زردی صفحه هم خیلی پیش اومده واسشون حتی همین الان یه گوشی با پنل آی پی اس تو خونه هست که دورش زرد شده ، مشکل سایه انداختن و غیره که حتی خودتون هم میتونید سرچ کنید تو فروم xda و یا رددیت زیاد بهش برمیخورید .
این درحالی که پنل اولد استفاده شده در گوشی هایی که دیدم یا مشکلاتشون خیلی کمتر بوده یا تو پرچمدار ها حتی صفر بوده ! عجیبه برام که برادرم ۴ ساله گوشی می۹ داره من هم می۸ هردو پنل اولد اما سایه ندیدم بندازه حتی جای آنتن و نوار اعلانات هم نمونده .. البته دو عدد می۸ داشتم که اون یکی هم اوکی بود ..
این هم از مانیتور .. لپ تاپ هم داشتیم که این پنل مشکل مشابه رو داشته باشه طوری که دیگه چیزی با پنل آی پی اس میخوام بخرم انتظار این مشکلات رو دارم ازش .
درکل اینها اینجور مقایسه ها رو میکنن برای تبلیغات خودشون اما واقعیت یه چیز دیگست.. شما یه سرچ مربوط به همین پیکسل مرده بکنید بیشتر نتایج رو از همین پنل میبینید .
درکل QC اولد به نظرم بهتر هست طبق تجربه ای که داشتم .
اگه پاور باکیفیت و قوی باشه و البته خود سیستم هم پرفشار مشغول کار نباشه تا ۲۰۰ ولت هم میتونه تحمل کنه اما زیاد دیدم روی حدود ۱۸۰ ولت سیستم مدام خاموش میشده واین یعنی آسیب به سخت افزار. ولی حتی یک استابیلایزر عهد نوسنگی که فقط یکدونه ترانس افزاینده ی ۲۰ تا ۴۰ ولت داخل قوطیش بوده نه هیچی دیگه، تونسته بوده مساله رو حل کنه
پاور کولر مستر ۷۰۰ دارم راضیم ازش قطعات هم تهش ۵۵۰ تا بکشه
ببینم اگه مشکل برق حل نشد قیمت پایین پیدا کنم یکی میگیرم .
مشکل قطع برق هم پیش میاد که واسه حل این مشکل یه یو پی اس که حداقل بهم اجازه بده ۱ دقیقه برم سیستم رو خاموش کنم پیدا بشه حله
نیازی ندارم که یو پی اس گرون باشه یا آکبند باشه یچیزی باشه فقط ۱ دقیقه زمان بده بهم من سیستم رو خاموش کنم همین .
همچین چیزی پیدا میشه با قیمت حدود یه تومن ؟
pcworld.user
25-08-2024, 08:43
پاور کولر مستر ۷۰۰ دارم راضیم ازش قطعات هم تهش ۵۵۰ تا بکشه
ببینم اگه مشکل برق حل نشد قیمت پایین پیدا کنم یکی میگیرم .
مشکل قطع برق هم پیش میاد که واسه حل این مشکل یه یو پی اس که حداقل بهم اجازه بده ۱ دقیقه برم سیستم رو خاموش کنم پیدا بشه حله
نیازی ندارم که یو پی اس گرون باشه یا آکبند باشه یچیزی باشه فقط ۱ دقیقه زمان بده بهم من سیستم رو خاموش کنم همین .
همچین چیزی پیدا میشه با قیمت حدود یه تومن ؟
توی کار ups نیستم ولی فقط یدونه باتری ۱۲ ولت ۵۵ آمپرش بالای یک تومنه. اما گرفتی دیگه نیازی به استابیلایزر نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.