ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید آپارتمان کوچک و ارزان در تفلیس

navidmay
02-08-2024, 06:35
درود
بچه ها با سرمایه ای بین 10 تا 15 هزار دلار می توانید در شهر تفلیس پایتخت کشور زیبای گرجستان یک آپارتمان خوب و مبله و نوساز تهیه کنید. کاری که خودم تصمیم دارم انجام بدم. اما قبل از آن می خواهم تحقیقات لازم را انجام دهم. البته با این خرید به شما اقامت نمی دهند و اقامت را تنها با خرید یک ملک به ارزش 100000 دلار یا بیشتر می دهند. اما من می خواهم برای سرمایه گذاری و اینکه هر چند بار که رفتم آنجا یک جایی برای خودم باشد بخرم. واقعا قیمت مفتیه در یک کشور اروپایی. فروشنده های ملک در ایران خیلی توقعشون زیاده و گرون فروشند:wac: یک کشور ورشکسته مثل ایران باید قیمت املاکش هم پایین باشد اما من هر چند وقت یکبار میرم سایت دیوار همدان و وقتی قیمت ها را می بینم خندم میگیرد:thumbsdow البته املاک توی ایران هم خریدار ندارد و تا چند ماه دیگر هم قیمت دلار 100 هزار تومان را تاچ میکند و دیگه ان موقع هیچ معامله ای در این کشور ورشکسته انجام نمی شود.

navidmay
03-08-2024, 03:48
برای خرید ملک در کشور گرجستان نیازی به داشتن اقامت نیست و تنها با پسپورت معتبر می توانید معامله کنید و مالیات بر ملک هم سالانه 1 درصد است که نرخ بسیار پایینی نسبت به کشور های دیگر است. و همونطور که می دانید کشور گرجستان دارای آب و هوای چها ر فصل و مردم بسیار بسیار مهربان و عالی است. فقط باید زبان این کشور را در حد محاوره بلد باشید چون تعداد افراد انگلیسی زبان کم است.

navidmay
03-08-2024, 03:53
خانه ها هم بیشتر با دلار ایالات متحده امریکا معامله می شود. ;) حالا که من می خواهم بروم این صرافی های قدرت اول منطقه ارز با کارت ملی نمی دهند و میگویند از اول امسال بانک مرکزی جلوی آن را گرفته:thumbsdow متاسفانه به دلال ها هم اصلا نمی شود اعتماد کرد چون مبلغ بالایی میخواهم دلار بگیرم. این فرزین خودش و خانوادش تامین شده اند و دلار ها و پول هایش را فرستاده به بانک های خارجی و صداش را هم در نمیاره اونوقت یک آدمی مثل من که خریدار خرد است باید بره از دلال ها بطور مخفیانه ارز مورد نیاز ش را تهیه کند. از تهرانی ها هم هیچکس به این وضعیت اعتراضی نمی کند:eh: