مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار Cape Pack برای بهینه سازی پالت از شرکت ESKO
سلام دوستان،
نرم افزاری هست با نام Cape Pack محصولی از شرکت ESKO که کار اون بهینه سازی پالت هست. بهینه سازی پالت در همه صنایعی که یک محصول از یک کارخانه تولید میشه و میبایست مراحل لوجستیکی اش را طی کند تا به سوپرمارکت برسد کاربرد دارد.
من متاسفانه هر چی جستچو کردم نتونستم دانلود کرک شده و رایگان این نرم افزار را پیدا کنم، گفتم اگر کسی تونست پیدا کنه ممنون میشم لینکس را اینجا قرار بده.
سپاسگزار،
حسین
یک سال گذشت از این درخواست. کسی چیزی پیدا نکرد؟ مشکل همچنان باقیست!
نرم افزارش ظاهرا بر روی کلود هست و نرم افزارهای این مدلی معمولا قابل کرک کردن نیستن. چون محتویات نرم افزار بر روی سرور بصورت آنلاین اجرا میشن و آفلاین بر روی کامپیوتر مصرف کننده نیستن. دقیقا مثل اکثر بازیهای آنلاین که قابل کرک کردن نیستن و باید حتما اشتراکش رو خریداری کرد.
shabnam1986
17-07-2025, 23:09
سلام
دو تا مشابهش هستن
PackVol Lite
PalletCalc
این دو تا رو امتحان کردین؟
- - - Updated - - -
سلام
دو تا مشابهش هستن
PackVol Lite
PalletCalc
این دو تا رو امتحان کردین؟
ممنون از پاسخ شما اما پاسختون درست نیست. حجم نرم افزار موقع نصب بالا هست و در اصل تمام پایگاه داده نرم افزار را روی سیستم عامل نصب میکنه. فقط موقع باز کردن نرم افزار هست که «گواهی اصلیت» را به صورت آنلاین بررسی میکنه و بعد اجازه ورود میده، که مثل خیلی نرم افزارهای دیگه. اگر کرک بشه فقط اون قسمت چک کردن آنلاینش برداشته میشه و مستقیم وارد نرم افزار میشید. منتهی شاید انقدر تقاضا براش کم هست که کسی روی کرکش کار نکرده!
ممنون از پاسخ شما اما پاسختون درست نیست. حجم نرم افزار موقع نصب بالا هست و در اصل تمام پایگاه داده نرم افزار را روی سیستم عامل نصب میکنه. فقط موقع باز کردن نرم افزار هست که «گواهی اصلیت» را به صورت آنلاین بررسی میکنه و بعد اجازه ورود میده، که مثل خیلی نرم افزارهای دیگه. اگر کرک بشه فقط اون قسمت چک کردن آنلاینش برداشته میشه و مستقیم وارد نرم افزار میشید. منتهی شاید انقدر تقاضا براش کم هست که کسی روی کرکش کار نکرده!
خواهش میکنم.
حجم بالای نرم افزار دلیل بر آفلاین بودنش نیست.
من با سرچ ساده گوگل متوجه کلود بودنش شدم . اگر به عنوان نرم افزار در وبسایت سازنده دقت کنید اینو نوشته : Cloud-Based Palletization Software
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی نرم افزار پالت سازی «ابری» یا «بر پایه کلود». و در توضیحاتش هم اشاره شده که طرح و پروژهها همه بر روی اکانت آنلاین برروی اینترنت ذخیره میشن.
خیلی راستش نمیخوام در مورد موضوع فرعی اش بحث کنم. اما برای اطلاع بگم که من خارج از ایران برای شرکت بین المللی کار میکردم و لایسنس آقلاین این نرم افزار را داشتم. این نرم افزار هم یک نسخه کاملا آنلاین داره و هم نسخه که روی دستگاه نصب میشه و فقط لایسنسش آنلاین چک میشه و بعد وارد نرم افزار میشه، مثل بیشتر نرم افزارها. این نوع باز شدن نرمافزار امروزه یک استاندارد محسوب میشه. این چیزی که شما «با یک سرچ ساده گوگل» انجام دادید نسخه ابری نرم افزار هست که آنلاین هم کار میکنه و اصلا نیازی به نصب چیزی نیست. و البته در این نسخه که نسخه اصلیش هست، پروژه ها هم همه روی خود درایو و به صورت فایل ذخیره میشن، نه در فضای ابری. تنها چیزی که هست این هست که هنوز کسی ندیدم کرک این نرم افزار را جایی قرار داده باشه که این مورد سوال هست. اگر کسی پیدا کرد لطفا همین جا لینک قرار بده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.