مشاهده نسخه کامل
: چرا تبلتم جریان نامنظم رو برای شارژ شدن نشون میده؟؟؟
سلام
من امروز از طریق ماژولی که دارم و ولتاژ و آمپر رو بهم نشون میده، متوجه شدم تبلتم جریان نامنظمی رو برای شارژ شدن میکشه و مثل همیشه مثلا عدد ثابت ۰/۸ یا ۰/۹ نیست.
مدام اعداد متغیر رو برای شارژ شدن نشون میده، مثل ۲,۳,۴,۵,۶,...
بررسی کردم مشکل از کابل ، سوکت و ... نیست. چه مشکلی میتونه وجود داشته باشه و آیا میتونم تو منزل خودم تعمیر کنم؟
Reza Azimy_RW
12-07-2024, 20:39
یعنی چی یعنی دقیق بگو چقدر نوسان داره و چجوری یعنی همینطور دائم پایین بالا میشه یا هرچی میگذره اروم اروم بالاتر یا پایینتر میره ؟ فقط جریان نامنظمه یا ولتاژ هم ؟ از شارژر ولتاژ میگیری ؟
شارژرها اگه جریان زیاد ازشون بگذره مثلا اگه 1 امپره بیشتر اگه بشه قطع میکنه یه ثانیه بعد دوباره وصل میکنه (با ورصل کردن یه ال ای دی کنارش میتونی متوجه قضیه بشی و این مدام تکرار میشه که مشکل امکان داره از اینجا باشه. از شارژر خودش استفاده کم نیاره . که البته اگه اینه مشکلی نیست اول باتری زیاد جریان میکشه هرچی پرتر شد کمتر میشه و وقتی به حد مورد نظر رسید دیگه شارژر قطع و وصل نمیکنه .
یعنی چی یعنی دقیق بگو چقدر نوسان داره و چجوری یعنی همینطور دائم پایین بالا میشه یا هرچی میگذره اروم اروم بالاتر یا پایینتر میره ؟ فقط جریان نامنظمه یا ولتاژ هم ؟ از شارژر ولتاژ میگیری ؟
شارژرها اگه جریان زیاد ازشون بگذره مثلا اگه 1 امپره بیشتر اگه بشه قطع میکنه یه ثانیه بعد دوباره وصل میکنه (با ورصل کردن یه ال ای دی کنارش میتونی متوجه قضیه بشی و این مدام تکرار میشه که مشکل امکان داره از اینجا باشه. از شارژر خودش استفاده کم نیاره . که البته اگه اینه مشکلی نیست اول باتری زیاد جریان میکشه هرچی پرتر شد کمتر میشه و وقتی به حد مورد نظر رسید دیگه شارژر قطع و وصل نمیکنه .
بله دائم نوسان داره . مخصوصا زمانی که شارژ تبلت مثلا به ٪۸۳ میرسه، کم کم افت شدیدی تو کشیدن جریان داره.
الان شارژ ٪۸۵ هست ، اعدادی که روی ماژول میبینم و جریانی که تبلت میکشه (۰/۴۱ _ ۰/۲۱) هست، در حالی که قبلا (۰/۸۴ ) بود. ولتاژ هم ثابت ۵/۱۰ هست.
یه تست سلامت باتری هم دانلود کردم نوشته بود خوب.
pcworld.user
20-07-2024, 15:06
طبیعیه و همه ی گوشی و تبلتها همینجوریه
نیازی به استفاده از ماژول هم نیست
برنامه های اندرویدی برای دیدن ولتاژ و جریان وجود داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.