مشاهده نسخه کامل
: کارت شانس آلمان
navidmay
09-06-2024, 09:28
کارت شانس آلمان یک مجوز اقامت است که به افراد خارج از اتحادیه اروپا اجازه میدهد با ارائه گواهی و مدارک تحصیلی، حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط و دانش زبان آلمانی به مدت یک سال در این کشور اقامت کرده و به دنبال کار بگردند. کشور آلمان این برنامه را برای جذب نیروی کار ماهر به جهت جبران کمبود نیرو راهاندازی کرده است. از 12 خرداد 1403 اجرایی میشه.
علاقهمندان به کار در آلمان از امروز شنبه اول ژوئن (۱۲ خرداد) میتوانند برای دریافت "کارت شانس" تقاضا دهند. بدین ترتیب، کارگران ماهری که تمایل دارند در آلمان کار کنند و قصد دارند به کمک این قانون به آلمان مهاجرت کنند، باید مهارتهای زبانی، تجربه حرفهای، سن و سایر موارد مرتبط با سیستم امتیازدهی را ثابت کنند.
این امکان بخشی از قانون بازنگری شده "مهاجرت کارگران ماهر" است که سال گذشته در آلمان تصویب شد.
بر اساس آمارهای منتشر شده، شرکتهای آلمانی در حال حاضر در حدود ۱.۷۳ میلیون موقعیت شغلی خالی دارند.
رئیس اتحادیه کارفرمایان آلمان چندی پیش از سیاستمداران این کشور خواسته بود، سریعا برای رفع کمبود نیروی کار ماهر اقدام کنند.
اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان_آلمان اعلام کرده است، به علاقمندان کار در آلمان که در خارج از این کشور به سر میبرند خدمات مشاوره ارائه میدهد. همچنین اعلام شده است، افراد متقاضی میتوانند، درخواست خود را به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور مبدا خود ارسال کنند.
آلمان به رغم زبان دشوار آن در میان کارگران ماهر خارجی گزینه بسیار محبوبی محسوب میشود.
بر اساس نظرسنجیها، آلمان اغلب پس از کانادا و ایالات متحده در جایگاه سوم گزینههای مهاجرت قرار میگیرد؛ کشوری که با برخورداری از یک اقتصاد قوی و با فرصتهای حرفهای خوب، برای بسیاری از نیروهای کار متخصص خارجی، بسیار جذاب است.
navidmay
10-06-2024, 11:43
بچه ها خبر رسیده به زودی سفارت آلمان در تهران ممکنه ویزای کارت شانس را بذاره برای ایرانی ها
pcworld.user
10-06-2024, 13:07
به هر گوری آدم بره به آلمان نره. اخلاق بسیار خشک. کوچکترین کم کاری مساوی با سنگینترین لیچارهایی که توی ایران در خواب شب هم نشنیدیم....
navidmay
10-06-2024, 15:25
به هر گوری آدم بره به آلمان نره. اخلاق بسیار خشک. کوچکترین کم کاری مساوی با سنگینترین لیچارهایی که توی ایران در خواب شب هم نشنیدیم....
هر کجا بری از ایران بهتره دستمزد ماهی 150 دلار اخلاق می خوام چکار کنم حالا نه خیلی تو ایران اخلاق هست فقط برو در دادگستری ببین چه خبره هیچ کی به هیچ کی رحم نمیکنه همه می خوان سر آدم کلاه بزارن من چند تا معامله اینترنتی کردم همشون می خواستن جنس خرابشونو بهم بندازن اونوت آلمان با ماهی 2500 تا 3000 یورو حقوق می گی خوب نیست! یک کشور دموکراتیک اروپایی میگی خوب نیست. ایران خوبه فقط کافیه کوچکترین انتقادی بکنی! اصلا ایران با آلمان قابل مقایسه است؟:biggrin:
pcworld.user
11-06-2024, 03:30
هر کجا بری از ایران بهتره دستمزد ماهی 150 دلار اخلاق می خوام چکار کنم حالا نه خیلی تو ایران اخلاق هست فقط برو در دادگستری ببین چه خبره هیچ کی به هیچ کی رحم نمیکنه همه می خوان سر آدم کلاه بزارن من چند تا معامله اینترنتی کردم همشون می خواستن جنس خرابشونو بهم بندازن اونوت آلمان با ماهی 2500 تا 3000 یورو حقوق می گی خوب نیست! یک کشور دموکراتیک اروپایی میگی خوب نیست. ایران خوبه فقط کافیه کوچکترین انتقادی بکنی! اصلا ایران با آلمان قابل مقایسه است؟:biggrin:
شما انگار وضعت مالیت خیلی داغونه که ۴۰ مرتبه تکرار می کنی پول میدن پول میدن
بیا من کسانی سراغ دارم بهت پول خوب میدن ولی چنان موقع کار شخصیتتو خرد می کنن که آخر شب تصمیم به خودکشی بگیری
navidmay
11-06-2024, 09:51
شما انگار وضعت مالیت خیلی داغونه که ۴۰ مرتبه تکرار می کنی پول میدن پول میدن
بیا من کسانی سراغ دارم بهت پول خوب میدن ولی چنان موقع کار شخصیتتو خرد می کنن که آخر شب تصمیم به خودکشی بگیری
من بحثی با تو نمی کنم این تاپیک را زدم برای کسانی که قصد مهاجرت دارند با توجه به وضعیت اقتصادی و خیلی چیزای دیگه در ایران. جوابت را هم توی پست بالا دادم. اگر کسی بخواد مهاجرت کنه به آلمان که تعداد هم زیاد هست خودش تصمیم میگیره. دیگه توی تاپیک من پست نذار
navidmay
11-06-2024, 10:20
داشتن حداقل دانش زبان آلمان در سطح ابتدایی (A1) یا انگلیسی متوسط (B2) نیز یکی از شرایط لازم برای گرفتن این ویزا است.
بچه ها a1 را اگر تلاش کنید می تونید توی خونه با کلاس های آنلاین و یا ویدیو های یوتوب در حدود 1 ماه یاد بگیرید من کسی را می شناسم که توی یک ماه با نمره خوب قبول شده است. باید بعد از اینکه کتاب منشن سطح A1.1 را تهیه کردید که می تونید از کتاب فروشی ها یا سایت دیجی کالا بخرید و توی خونه مطالعه کنید توی موسسه گوته تهران ثبت نام کنید و آزمون بدید اگر قبول شدید بهتون مدرک میدن و اون را به سفارت آلمان ارائه میدید و بهتون بگم اگر زبان آلمانی براتون سخت است می تونید با داشتن مدرک آیلتس حدود 6 هم اقدام کنید بدون داشتن دانش زبان آلمانی. چی بهتر از این؟
مهاجرت بدرد نخبه ها و پولدارا میخوره ...
pcworld.user
12-06-2024, 09:33
من بحثی با تو نمی کنم این تاپیک را زدم برای کسانی که قصد مهاجرت دارند با توجه به وضعیت اقتصادی و خیلی چیزای دیگه در ایران. جوابت را هم توی پست بالا دادم. اگر کسی بخواد مهاجرت کنه به آلمان که تعداد هم زیاد هست خودش تصمیم میگیره. دیگه توی تاپیک من پست نذار
اولا ریپلای زدی به کامنت من پس منم حق دارم ریپلای بزنم به کامنتت
دوما با اینکه کم سن و سالی و یک صدم بنده تجربه و اطلاعات مفید مهاجرت نداری مودبانه و با لفظ «شما» باهات صحبت کردم. برگشتی چاله میدونی ریپلای زدی که نشونه ی خوبی از سطح تربیتت نبود. از من بهت نصیحت که هیچکس علاقه ای به صحبت با افراد بی ادب نداره،، هیچ جای دنیا
سوما این فاروم آزاده و ارث پدری کسی نیست که برای دیگران تعیین تکلیف و امر و نهی کنه و بگه ساکت شین نگاه نکنین و فلان. مخصوصا وقتی داره اطلاعات نادرست و وارونه میده
pcworld.user
12-06-2024, 09:37
مهاجرت بدرد نخبه ها و پولدارا میخوره ...
دوست عزیز امروزه مهاجرت در اصل دو چیز میخواد: زبان خارجی قوی،، و داشتن یک تخصص علمی-فنی
اگه کسی رشته انسانی در دانشگاه درس خونده شخصا چندان امیدی بهش ندارم تا وقتی اون دو شرط بدست بیاره. دانستن زبان به تنهایب اصلا کافی نیست. کارتن خوابهای آمریکا و آلمان گرامر و دستور زبان کشور خودشونو بهتر از اساتید اون زبان دانشگاه ما بلدن
اونایی هم که تخصص علمی-فنی مثلا تکنسین فنی،، مهندسی،، برنامه نویسی،، و.... دارن حتما باید لینکدین خوبی داشته باشن تا بتونن زودتر جذب شن
navidmay
12-06-2024, 14:22
بچه ها برای گرفتن کارت شانس آلمان تمکن مالی که باید به سفارت نشون بدید حدود 12300 یورو هست امروز که 23 خرداد 1403 هست قیمت یورو توی بازار آزاد 63500 هست و اینو بهتون بگم که از صرافی ها نمی تونید یورور بگیرید بخاطر اینکه ندارن که بفروشن و فقط می تونید از بازار آزاد یا بعضی طلا فروشی ها تهیه کنید که میشه حدود 781 میلیون تومان. که باید این مبلغ را توی حساب بانکی به یورو بگذارید و رسیدشو از بانک بگیرید و نشون آفیسر توی سفارت بدید. که هزینه ای یکسالتون توی آلمان را پوشش می ده. این را هم بهتون بگم که نگران هزینه هاتون توی آلمان نباشید چراکه کسی که این ویزا را میگیره حق داره 20 ساعت توی آلمان کار پاره وقت انجام بده مثلا توی رستوران یا کشیر بشود و کار هم راحت می تونه پیدا کنه چون کار پاره وقت زیاد هست. و با آن می تونید بخشی از هزینه هاتون را پوشش بدید تا زمانی که کار تمام وقت پیدا کنید و ویزاتون را تبدیل کنید..
navidmay
13-06-2024, 10:45
نرخ دستمزد در آلمان از اول ژانویه 2024 حداقل ساعتی 12 یورو و 41 سنت است که تقریبا به پول ایران می شود ساعتی 800 هزار تومان. که شامل کارهای پارت تایم هم می شود. مثل گارسون ، کشیر ، بارتندر ...
mehrdadb3
13-06-2024, 18:31
نرخ دستمزد در آلمان از اول ژانویه 2024 حداقل ساعتی 12 یورو و 41 سنت است که تقریبا به پول ایران می شود ساعتی 800 هزار تومان. که شامل کارهای پارت تایم هم می شود. مثل گارسون ، کشیر ، بارتندر ...
مدرک دیپلم و سابقه کار فنی هم قبول میکنند؟
navidmay
13-06-2024, 21:47
مدرک دیپلم و سابقه کار فنی هم قبول میکنند؟
درود بر شما
متاسفانه باید مدرک دانشگاهی داشته باشید وگرنه ریجکت می شوید.
navidmay
14-06-2024, 23:26
برای یادگیری زبان آلمانی بصورت آنلاین و رایگان می توانید آی دی زیر را در یوتوب سرچ کنید:
sami deutsch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@samideutsch)
navidmay
01-07-2024, 12:11
سفارت آلمان در تهران به دلیل محدودیت ظرفیت، تا اطلاع ثانوی از پذیرش درخواستهای مربوط اعطای کارت شانس معذور است. به محض آنکه امکان ارائه نوبت فراهم گردد، این موضوع را در صفحهی اینترنتی سفارت اطلاع رسانی خواهیم کرد. در صفحهی اینترنتی „Make it in Germany“ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک چک لیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در اختیار شما قرار دارد که به شما میگوید آیا مشمول شرایط کارت شانس خواهید بود یا خیر.
navidmay
03-02-2025, 07:47
به علت رفتار بد ایرانی ها در آلمان و کشور های دیگه (یکی از مواردش این بوده که وقتی تایمشون تموم میشد در ویزای جاب سیکر الکی درخواست پناهندگی میدادن) و کلاهبرداری و خلاف کردن ایرانی ها است که دولت قدرتمند آلمان به ایرانی ها ویزای کارت شانس نمی دهد.
navidmay
16-04-2025, 07:19
این سایت سفارت آلمان به نظر میاد نمی خواهد به ایرانی ها ویزای کارت شانس بدهد منم کلی زبان آلمانی خونده بودم که یادم رفته حالا نمی دونم چکار کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.