PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اسیلوسکوپ دیجیتال یا آنالوگ ؟!

Reza Azimy_RW
08-06-2024, 11:48
سلام خدمت اساتید
من توش موندم کدوم در کار تعمیرات و به عنوان ابزار آموزشی کمک بهتری میکنه ؟
چون مثلا اسکوپ قدیمیا ریل تایمن ( به قول ما بازیسازا :دی یعنی در زمان واقعی کار میکنن و تصمیم میگیرن)
ولی اسیلوسکوپهای دیجیتال با اینکه خیلی خیلی امکانات بیشتری داره هم تاخیر داره هم عایا واقعا همون فرکانس دقیقی که اون میده رو میده ؟! یعنی حالا از سرعتش بگذریم مثل همون تمیز و اگه ایراد اطفاقی باشه نشون میده ؟
و اینکه سرعت اسکوپهای آنالوگ رو تغریبا چقدر میشه در نظر گرفت نصبت به دیجیتال ؟
با یه انالوگش کار کردم 10 دقیقه ولی مثل اینکه مثلا موج موبعی رو فقط خط زمینش _ــ_ــ_ با اوجش مشخصه خطی که یهویی میپره __|---|__ بالا یا پایین خیلی خیلی نامشخصه (حطهایی که با قرمز مشخص کردم در موج PWM) . این اشکال از من بود یا اسکوپ ؟
ممنون :»

pcworld.user
10-06-2024, 04:27
توی یوتیوب غلامرضا درویشی بپرس اگه یکنفر بتونه جواب درستتو بده همونه

MXRX
11-06-2024, 14:43
برای کارهای ساده آنالوگ هم جوابگوست ولی در کل دیجیتال بهتره هم پهنای باند بیشتری داره هم سرعت و دقت بالاتری داره امکانات بیشتری هم داره... یه Search کوچک هم بکنی اطلاعات کاملتری در دسترسه

Reza Azimy_RW
17-06-2024, 16:41
خیلی ممنون
سرچ زیاد زده بودم کلا خاستم نظر اساتید رو هم بپرسم که ممنون جواب دادین همون دیجیتال خوبهو راستی نمیدونید سرعت تازه سازی یا ریفرش ریت یا هرچی اسمشه چقدره ؟ مثل انالوگ که سریع نیست مطمئنا" ولی میخاستم بدونم حدود چقدره سرعت پاسخ دهی
در ضمن مارک HANTEK قیمتاش واقعا" پایینتره نصبت به بقیه کیفیتش چطوره ؟ کلا" اسیلوسکوپ در مقابل ولتاژ تا چه حد مقاومت میکنه مثلا یه پالس 1000 ولتی بیوفته میسوزه کلا اشتباه کنی خیلی سریع خراب میشه یا سگ جونه ؟!

pcwor|d.user
29-08-2024, 10:42
فقط دیجیتال

radarz
29-08-2024, 11:14
دیجیتال داره زیاد میشه میشه صفحه بزرگتری هم تصویر رو شرینگ کرد حالشو برد :rambo:

Reza Azimy_RW
25-02-2025, 14:32
منون از اساتید HANTEK D15... رو خریدم واقعا عالیه و سرعت پاسدهی بالاس یعنی همین که فرکانس تغیر میکنه نمایش میده. 1Gs و 150 مگاهرتز با سیگنال ژنراتور 25 مگاهرتزی
ولی مثلا با آنالوگ کار کرده بودم مثلا شکل موج مربعی رو که سرعت بالا رفتن و پایین رفتنش خیلی بالاس رو نشون نمیداد همینطوری انگار یه خط چین بالا یکی پایین نشون میداد سیگنال مثلا 300 کیلوهرتزی !
به هر حال راضیم از خریدم ممنون :»:»:»
فقط ذر مورد پراپ :
میبخشین برای ساخت پراپ میتونم به سر مثلا منفی رو طبق دیتاشیت داخل پراپ تنظیم کنم ؟ مثلا واسه یه 100 ایکس یه مقاومت 100 مگاهرتزی برداشتم و یه خازن خیلی (3 پیکو) هم باهاش موازی کردم . الان نمیدونم نقش این خازن چیه ؟!
این خازن نقشش اینه که فرکانسای خیلی بالا رو تقویت کنه
یا .... ؟
در کل نزاشتنش بهتر نیست یعنی تصویر واقعیتری نمیده ؟
ممنون