مشاهده نسخه کامل
: علامت مثلث نارنجی کنار دیوایس کارت گرافیک لپ تاپ
سلام دوستان
از سایت سازنده لپ تاپ تمام درایورها را دانلود و نصب کردم منتها بعد از نصب کنار دیوایس کارتهای گرافیک (اینتل و انویدیا) مثلث نارنجی قرارداره ،تو سربرگ جنرال مشخصات کارت گرافیک ،نوشته شده این دیوایس بدرستی کار میکند،درایورها را انیستال کردم و اینبار با ویندوز اپدیت نصب کردم ،فرقی نکرد،چرا با اینکه درایورها اپدیتند،و دیوایس به گفته خود ویندوز بدرستی کار میکند، مثلث نارنجی کنارشون وجود داره؟ اینم بگم که برای اینستال کردن درایورها از برنامه Display Driver Unistaller استفاده کردم.
pcworld.user
30-04-2024, 16:10
قبلیا رو کلا پاک و درایورا رو از خود سایت اینتل و انویدیا بگیر و نصب
shabnam1986
30-04-2024, 22:19
سلام دوستان
از سایت سازنده لپ تاپ تمام درایورها را دانلود و نصب کردم منتها بعد از نصب کنار دیوایس کارتهای گرافیک (اینتل و انویدیا) مثلث نارنجی قرارداره ،تو سربرگ جنرال مشخصات کارت گرافیک ،نوشته شده این دیوایس بدرستی کار میکند،درایورها را انیستال کردم و اینبار با ویندوز اپدیت نصب کردم ،فرقی نکرد،چرا با اینکه درایورها اپدیتند،و دیوایس به گفته خود ویندوز بدرستی کار میکند، مثلث نارنجی کنارشون وجود داره؟ اینم بگم که برای اینستال کردن درایورها از برنامه Display Driver Unistaller استفاده کردم.
سلام ی شات از جی پی یو زد بذارین...
سلام ی شات از جی پی یو زد بذارین...
سلام،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shabnam1986
01-05-2024, 13:00
ب آخرین نسخه آپدیت کنین
علامت تعجب نشانه اینه ک آخرین نسخه اماده ب روزرسانیه...
pcworld.user
01-05-2024, 17:43
ب آخرین نسخه آپدیت کنین
ارتباطی با بروزرسانی نداره
shabnam1986
01-05-2024, 20:17
nVIDIA GeForce Driver 552.22 WHQL x64
تا این تاریخ...
ب آخرین نسخه آپدیت کنین
با سلام و تشکر از شما ،درایورها اخرین ورژنه که نصب کردم.
shabnam1986
03-05-2024, 19:14
داخل device manager برید و روی گرافیک کلیک راست کنید و در properties وارد قسمت event و بعد view all events بشید ببینید ارور چی هست.
داخل device manager برید و روی گرافیک کلیک راست کنید و در properties وارد قسمت event و بعد view all events بشید ببینید ارور چی هست.سلام و عرض ادب.
shabnam1986
06-05-2024, 23:02
نرم افزار ddu رو دانلود کنید و در سیف مود وارد ویندوز شوید یکبار درایور گرافیک اصلی را پاک کنید و دوباره ری استارت کرده و دوباره وارد سیف مود شده و درایور گرافیک انبورد هم پاک کنید وقتی درایورهای هر دو رو پاک کردید با نرم افزار مذکور از سیف مود خارج شده و در محیط ویندوز عادی درایورهارو دوباره نصب کنید.
- - - Updated - - -
این کار رو هم انجام بدین...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.