مشاهده نسخه کامل
: فراموشی رمز جیمیل
عمادی نیا
09-03-2024, 13:08
سلام .
دوستان من رمز جیمیل رو فراموش کردم و وقتی برای بازیابی رمز میرم شماره تلفن رو از من میپرسه و کد رو میفرسته و در مرحله بعد هم یه کد به ایمیل میفرسته که باید وارد کنم اما مشگل اینجاست که ایمیلی که کد رو بهش میفرسته همون ایمیلی هست که من رمزش رو ندارم و در حال بازیابی رمز هستم .. راه دیگه ای هم نمیگه ..چه کار میشه کرد
با گوشی باید بشه نباید مشکلی باشه مگر اینکه شماره موبایل رو موقع ثبت ایمیل نداده باشین راه دیگه ای هم نداره
عمادی نیا
31-03-2024, 22:59
سلام .شماره رو دادم و کد هم میفرسته ولی مرحله بعد به ایمیل کد میفرسته و مشگل همینجاست..اسمیل پشتیبانی همون ایمیلی هست که رمزش رو ندارم
سلام .شماره رو دادم و کد هم میفرسته ولی مرحله بعد به ایمیل کد میفرسته و مشگل همینجاست..اسمیل پشتیبانی همون ایمیلی هست که رمزش رو ندارم
سلام.همون کدی که به شماره تلفن میفرسته کافیه. توی مرحله بعد از شما کدی که به ایمیل ارسال شده نمیخواد.بلکه از شما میخواد که پسورد جدید برای ایمیلتون بسازید.یعنی یه پسورد دلخواه وارد کنید و دوباره هم اگه از شما پسورد خواست همون پسورد جدید رو بزنید.اگه هم سوالی توی صفحه اومد شما گزینه skip روبزنید.بعدش وارد جیمیل میشه
pcworld.user
03-04-2024, 05:16
سلام .
دوستان من رمز جیمیل رو فراموش کردم و وقتی برای بازیابی رمز میرم شماره تلفن رو از من میپرسه و کد رو میفرسته و در مرحله بعد هم یه کد به ایمیل میفرسته که باید وارد کنم اما مشگل اینجاست که ایمیلی که کد رو بهش میفرسته همون ایمیلی هست که من رمزش رو ندارم و در حال بازیابی رمز هستم .. راه دیگه ای هم نمیگه ..چه کار میشه کرد
یک مرتبه سر منم اومد،، آخرالامر مجبور شدم بی خیال ایمیل قدیمیم بشم
این یجورایی باگ سیستم بازیابیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.