ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از فـیـلترشکن جُرم شد

epsi1on
20-02-2024, 14:17
سلام دوستان
حدود یک ساعت پیش توی اخبار سایت‌ها اعلام شد که طبق مصوبه‌ی جدید شورای عالی مجازی، استفاده از پالایش‌شکن بجز با داشتن مجوز قانونی ممنوع هست. (لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])). این یعنی استفاده از فیلترشکن جرم هست و استفاده کننده مجرم هست و محکومیت داره.
اگر از اکانت توییتر، یوتیوب، اینستاگرام یا باقی پلتفرم‌های مسدود شده توسط دولت حتی ۱ عدد پست بدیم، در اصل از نظر قضایی مجرم هستیم!!!

این رو پخش کنید تا همه بفهمن. شاید مصوبه هنوز تایید نشده باشه و هنوز بشه کاری کرد

radarz
21-02-2024, 12:36
برادرا دیدن پیج هاشونو داخل یوتیوب و اینستا و توییتر بستن بهشون بر خورده !!!

Mr.MRGH
24-02-2024, 10:40
عزیز دسترسی آزاد به منابع اینترنتی چی میشه؟
اون دوستمون داره مطالبه گری میکنه که حق هر شهرونده.

Sina
24-02-2024, 12:57
دو روز بعد اومدن اعلام کردند که این مصوبه رو برای سازمان ها دولتی داده بودند نه مردم عادی

Scale
25-02-2024, 13:45
دو روز بعد اومدن اعلام کردند که این مصوبه رو برای سازمان ها دولتی داده بودند نه مردم عادی

اوایل حکومتشون حجاب رو هم همین جوری به زور تپوندن توی ملت

اول گفتن فقط مراکز نظامی و انتظامی بعد گفتن جاهای دولتی و اداری و بعد عمومی

تمام حکومت های ایدئولوژیک همین بوده اند اولش با ( لا اکراة ) شروع می کنن و بعد حق تنفس رو هم از مردم می گیرند هر حکومتی که ایدئولوژیک باشه هیچ نتیجه ایی جز فساد و تباهی کل جامعه نداره

حالا اونهاییکه ایدئولوژیشون زمینیه میشه باهاشون مقابله کرد و انتقاد کرد ازشون
اونهایی که ایدئولوژیشون آسمونیه مگه حرف می شه بهشون زد ؟ بهشون بگی بالا چشمت ابرو است می گن این محاربه و مفسد فی العرض

روانپریش
09-03-2024, 19:36
هر چیزی رو که به هر مردمی توی دنیا بخوان به زور مجبور کنن نتیجه معکوس داره ب

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-03-2024, 09:59
دو روز بعد اومدند اعلام کردند که این مصوبه رو برای سازمان ها دولتی داده بودند نه مردم عادی

دو روز بعد اومدند اعلام کردند که این مصوبه رو برای سازمان ها دولتی داده بودند نه مردم عادی

سلام

◼️ چیزی که بنده در یکی دو تا از اخبارهای تلویزیون ایران شنبدم این بود که :

مهلتی یک ماهه داده شد به ارگان مربوطه تا سکوهای معروفِ فیـلــتر شده رو با پوسته‌های ایرانی راه‌اندازی کنند تا تحت کنترل و نظارت باشند تا بعد از مدتی (مثلاً ۶ ماه )، استفاده از هیزم شکن ، تخلف محسوب بشه .
===================================

◼️ این پوسته‌ها درست مثل همون طلاگرام و هات گرام هستند که از طریق ۲ شرکتِ «شبدیز دات کام » و « سرزمین هوشمند » که در تهران و کرج هستند ، ارتباط رو با تلِگْرامِ اصلی برقرار می‌کردند یعنی همه ی ارتباط‌ها با تلِگْرامِ اصلی تحت کنترل ِِاین ۲ شرکت بود برای کسانی که از طلاگرام و هات گرام استفاده می‌کردند.
★ در اون زمان ، ماهیت طلاگرام و هات گرام رو بنده با برنامه ی نوروت فایروال بهش پی بردم . نوروت فایروال (Noroot Firewall) می‌تونه آی پی هایی که برنامه‌های گوشی باهاش ارتباطِ آشکار یا مخفیانه برقرار می‌کنه رو نشون بده . حتی برنامه های سیستم اندروید رو .
★ سایت‌هایی هم هست که اگر آی پی رو بهش بدیم ، اسم شرکت و آدرس دقیقش و شماره تلفن و اطلاعات دیگری در موردش رو نشون میده مثل این سایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گاهی اوقات حتی اسم شخصِ صاحب شرکت رو هم نشون میده . یعنی بستگی داره به این که چقدر اطلاعات در مورد اون آی پی یا سایت ثبت شده باشه .

◼️ در اون زمان ، حدود یکی ۲ ماه بعد اینکه بنده در همین سایت نوشتم که طلاگرام و هات گرام داره از طریق این ۲ شرکتِ ایرانی وصل میشه به تلگرامِ اصلی ، گوگل تازه بهش پی برد و از گوگل پلی (پلی استور) حذفشون کرد و از گوشیهای تعدادی از کاربران هم حذفشون کردند . گوشیهای کاربرانی که گزینه ی به روز رسانیِ برنامه‌ها ( Auto update apps) در گوشی‌هاشون فعال بود در برنامه ی گوگل پلی یا همون پلی استور .

◼️ حالا معلوم نیست اگر دوباره ابن جور برنامه‌ها یا به اصطلاح ، پوسته‌ها راه‌اندازی بشه ، گوگل و اَپل چه عکس‌العملی نشون میدند برابر مقابله با اونها .

باید منتظر بود و وقایع رو دنبال کرد که آیا اصلاً این پوسته‌ها راه‌اندازی میشه یا نه ؟ و اینکه نتیجه اش چی میشه برای مردم ؟

Scale
10-03-2024, 23:05
از پوسته های که این ها ساخته اند به هیچ عنوان استفاده نکنید

طولانیه داستانش و دقیقش رو اینجا نمی شه نوشت

ولی کوتاه و مختصرشو بگم :

چه رو اندروید و چه رو ویندوز وقتی نصب میشن فایل هایی رو روی دستگاه شما می اندازند که در اندروید تا گوشی رو فلش نکنید و در ویندوز تا ویندوز رو عوض نکنید....................باقی می مونه روی دستگاه

من حتی فایل های رجیستری ویندوز رو هم چک کردم و پاک کردم ولی باز هم ظاهر شدند در رجیستری................بعد از اینکه پاکسازیشون کردم........

در اندروید هم که بعد از بار ها Reset Factory هم وقتی دوباره اون پوسته هارو نصب می کردم از من نه شماره می خواست نه هیچی اکانت منو می اورد بالا............

ضمن این که من Two Step Verification داشتم ............و بعدش..............دیدم که یک مورد که می دونستم من نیستم توی Active Sessions اضافه شده........

دو تا گوشی دارم و دو تا کامپیوتر هر 4 تا رو می شناسم IP هاشونو رو پنجمی هیچ کدوم اونها نبود فقط رو یکی از گوشی ها نصب کرده بودم این ( ویروس ) ها و بد افزار ها رو ......اون گوشی رو کلا فروختم رفت

اون کامپیوتری هم که روش نصب بود رو ویندوزش رو عوض کردم و هادرش رو هم تعویض کردم البته چون چند تا هارد اضافه داشتم.......اون هارد رو گذاشتم تو DVR.....

این برنامه ها کارایی جز این که جاسوسی شما رو بکنه نیست................و شما رو در معرض خطر حکومت قرار بده.....
من حتی مدتی از یکی از پوسته های خارجی به نام Plus messenger استفاده می کردم که

بعدا متوجه شدم اطلاعاتم از اونجا هم نشت پیدا کرده

تقریبا همه کسانی که از این پوسته های غیر رسمی استفاده می کردن اطلاعاتشون نشت کرده بود تا سال 98 رو یک بار هم یک نفر ازاین اطلاعات رو از یکی از سامانه های حکومتی هک کرد و اونها رو در قالب یک ربات تلگرامی در اختیار عمومی قرار داده ...............

وشما با داشتن آی دی کاربر * ایدی عددی منفرد که قابل تغییر نیست و نمایش هم داده نمی شه و نه آیدی نوشتاری و حروفی که قابل تغییره و نمایان است
می تونید با داشتن اون آیدی عددی شماره تلفن فرد مورد نظر رو کسب کنید * در صورتی که اون فرد جزو اکانتهایی بوده باشه که اطلاعاتش نشت کرده بوده در سال 98.........

بیش از 40 میلیون نفر بودن کاربرانی که اطلاعاتشون از اون سامنه هک شده بود و الان در معرض دسترسی است...........

epsi1on
14-03-2024, 19:48
به نظرتون چکار میشه کرد؟ اوضاع اینترنت از این هم بسته تر خواهد شد.
ادیت: منظورم دراز مدت در حد ۵ سال آینده هست

epsi1on
19-03-2024, 21:58
بیش از 40 میلیون نفر بودن کاربرانی که اطلاعاتشون از اون سامنه هک شده بود و الان در معرض دسترسی است...........

بله خیلی داغونه اوضاع.

فهرست نشت‌های اطلاعات عمده اینجا هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از 40 تا هست که خیلی‌هاش مربوط به بانک‌ها و ارگان‌های دولتی هست و چندتاش هم برای شرکت‌های خصوصیه.

pcworld.user
03-04-2024, 05:12
اوایل حکومتشون حجاب رو هم همین جوری به زور تپوندن توی ملت

اول گفتن فقط مراکز نظامی و انتظامی بعد گفتن جاهای دولتی و اداری و بعد عمومی

تمام حکومت های ایدئولوژیک همین بوده اند اولش با ( لا اکراة ) شروع می کنن و بعد حق تنفس رو هم از مردم می گیرند هر حکومتی که ایدئولوژیک باشه هیچ نتیجه ایی جز فساد و تباهی کل جامعه نداره

حالا اونهاییکه ایدئولوژیشون زمینیه میشه باهاشون مقابله کرد و انتقاد کرد ازشون
اونهایی که ایدئولوژیشون آسمونیه مگه حرف می شه بهشون زد ؟ بهشون بگی بالا چشمت ابرو است می گن این محاربه و مفسد فی العرض
اولا
ببین عزیزم اولا یاد بگیر با اسم دوم و چندم و دهم فعالیت نکن. بعد اومدی به دیگران گیر 3 پیچ میدی؟!!! کافر همه را به کیش خود پندارد!
اگه نمیدونی یه چیزی وجود داره به اسم ip و مدیر هر سایت و وبلاگ میتونه بفهمه کیا مثل جنابعالی با چند اسم فعالن و بلاکشون میکنه
یاد بگیر: وقتی یه انگشتتو طرف دیگرون میگیری 3 تا انگشت دیگت سمت خودته؟ می فهمی یا طور شدیدتری بگمت؟
دوما
حجاب رو تپوندن توی ملت؟!!:tongue:
چند سالته؟ چند کلاس درس خوندی؟:hmm:
چطور سواد حداقلی اینو نداری تا بدونی بانوان ایرانی از 2500 سال پیشم که زرتشتی بودن حجاب داشتن و اصلا جزو آموزه های اوستا (اگه نمیدونی اسم کتاب مقدس زرتشتیان ه) و توی سنگ نگاره های اون دوران حتی یه زن بی حجاب نداریم،، دیگه دوران سامانیان و سلجوقیان و صفویان و قاجارها پیشکشت
سوما
یه حکومت غیرایدئولوژیک اگه می شناسی نشونم بده؟ یکی در حد تقدس بخشیدن پیرو ایده های جان لاک و آدام اسمیته اون یکی پیرو کارل مارکس اون یکی لنین و استالین اون یکی فلان و بیسار. هنوز مفهوم ایدئولوژی رو نمیدونی همینجوری فقط چشم بسته یه چیزی شنیدی
چهارم
اول گفتن فقط مراکز نظامی و انتظامی بعد گفتن جاهای دولتی و اداری و بعد عمومی؟؟!
اول گفتن؟؟
یه بابایی،، آدم جوان و خام و غیر مسئول اومد گفت،، و بعدم ادعاش تکذیب شد
اول گفتن اول گفتن چیه از خودت درمیاری؟؟
پنجم:
فی الارض درسته نه فی العرض. سواد و دیکته در حد سوم دبستان
از این گذشته،،
خوب کاری می کنن. هر کشوری قانون داره. برو ببین ویدیوی دانشجویای بیچاره که جلوی وال استریت فقط علیه ایدئولوژی کاپیتالیسم و نه نظام حاکم روی زمین تحصن کرده بودن،، نه شعاری نه حرف و حدیث و براندازی و فحشی
پلیسا روزای اول با چیزی شبیه سمپاش همینجور از اول صف تا آخر صف جلوشون رژه می رفتن،، توی صورت و چشماشون مواد اشک آور می پاشیدن و دوباره برمی گشتن از نو! روزای بعدم که فقط بزن و بگیر و ببند
یا همین راهپیمایی صلح آمیز و بیانیه دادن اساتید و دانشجوهاشون علیه اوسراییل. تهدید شدن که در آینده اسمشون رفته توی لیست سیاه بورسیه و پیدا کردن شغل و غیره
آخی بمیرم برات که در ایران ایدئولوژی وجود داره:biggrin:

radarz
03-04-2024, 16:04
این خبر تکذیب شده توسط دولت ... حذفش کنید

- - - Updated - - -

این خبر تکذیب شده توسط دولت ... حذفش کنید

Scale
04-04-2024, 04:33
اولا
ببین عزیزم اولا یاد بگیر با اسم دوم و چندم و دهم فعالیت نکن. بعد اومدی به دیگران گیر 3 پیچ میدی؟!!! کافر همه را به کیش خود پندارد!

شما خودت 50 تا کاربری داری ما حرفی زدیم به شما ؟؟؟؟ اسم همه کاربری هات رو با حرفهای که زدیو سوتی هایی که دادی و مشخص می کنه که کی هستی رو همه رو سوی دارم برا روزیک ه لازم بشه

در مورد بقیه حرفات هم واقعا حوصله ندارم بخونم بس که حرف های بی ارزش می زنی

بی ارزش = مفت

فی الارض درسته نه فی العرض. سواد و دیکته در حد سوم دبستان

فقط در این مورد بهت بگم

هر چی من می نویسم و می گم درسته و تمام باقی چیز ها کلا غلطه مخصوصا چیز های که شما میگی که اصلا اصولا غلطه

ولی خدا به سر شواهد چه فوشاری بهت امده ها مچتو گرفتم و میدونم هم چرا هنوز منو اخراج نکردن. و منتظرم اونکاری که می خایین بکنید رو بکنید تا بیشتر اوسگول شید چون دقیقا می دونم چی کار می خایین بکنید

pcworld.user
04-04-2024, 11:34
شما خودت 50 تا کاربری داری ما حرفی زدیم به شما ؟؟؟؟ اسم همه کاربری هات رو با حرفهای که زدیو سوتی هایی که دادی و مشخص می کنه که کی هستی رو همه رو سوی دارم برا روزیک ه لازم بشه

در مورد بقیه حرفات هم واقعا حوصله ندارم بخونم بس که حرف های بی ارزش می زنی

بی ارزش = مفت

فقط در این مورد بهت بگم

هر چی من می نویسم و می گم درسته و تمام باقی چیز ها کلا غلطه مخصوصا چیز های که شما میگی که اصلا اصولا غلطه

ولی خدا به سر شواهد چه فوشاری بهت امده ها مچتو گرفتم و میدونم هم چرا هنوز منو اخراج نکردن. و منتظرم اونکاری که می خایین بکنید رو بکنید تا بیشتر اوسگول شید چون دقیقا می دونم چی کار می خایین بکنید
پسرجون جوابتو بالا نوشتم برو بخون،، شخصیت قابل احترامی هم نداری تا باهت همکلام شم:hmm:
همینکه مدیر سایت دید علافی و قاطی داری دروغگو هستی اهل تهمت زدنی زد توی دهنت کامنتاتو پاک کرد فکر کنم برات کافیه
آخرین چیزی که مردم ما نیاز دارن سگای پاچه گیری هستش که توی فضای مجازی پاچشونو اینجوری بگیره بجوه